Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kaza Namazlari Hk. (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi ben okula gidiyorum ama öğlen ikindi akşam okuldayken okunuyor hatta yolda gelirken yatsı okunuyor ben napcam hepsini kaza yapsam olmazki ama çok üzülüyorum okulda izinvermiyorlarki

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi ben okula gidiyorum ama öğlen ikindi akşam okuldayken okunuyor hatta yolda gelirken yatsı okunuyor ben napcam hepsini kaza yapsam olmazki ama çok üzülüyorum okulda izinvermiyorlarki

Kardeşim allahü teala yardımcınız olsun. Bunu büyüklerimize sorduk. Buluğ çağına erip ermediğinizi bilmiyoruz. Ama kız çocuklarında 9 - 10 yaş kritik. Eğer ergenlik çağına gelmediyseniz namaz zaten farz olmuyor. Ama buluğa erdiyseniz namaz farz oluyor.

Öğlen arasında yahud uzun bir tenefüste, tuvalettede olsa imâ ederekte olsa, öğle ile ikindi namazını cem ederek kılabilirsiniz. Akşam namazını ise yatsı namazına tehir ederek cem ediceksiniz. Cem etmeyle ilgili detay bilgi için link veriyorum. Oradan okuyabilirsiniz.

Allahü teala yardımcınız olsun.

İki namazı cem etmek (birleştirmek) .:.: www.dinimizislam.com :.:.

baba431

Kayıtlı Kullanıcı
Çok Farklı bi durum, Namazı kılamıyorum diyen biri varmıdır diye merak ediyordum.
ALLAH yardımcın olsun ama bence sen istersen kılarsın.

sebatkar

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar huyela kardeşimizin sözlerine bakmayın.zaten kaza namazları hakkında yazdıkları milletin kafasını karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor.kardeşlerim her namazı vaktınde usulune uygun kılın sonra da kazaları kılın...yonetıcı ye seslenıyorum lutfen bu arkadası uyaralım

Huyela

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar huyela kardeşimizin sözlerine bakmayın.zaten kaza namazları hakkında yazdıkları milletin kafasını karıştırmaktan başka bir şey yapmıyor.kardeşlerim her namazı vaktınde usulune uygun kılın sonra da kazaları kılın...yonetıcı ye seslenıyorum lutfen bu arkadası uyaralım

Haşa hiç bir yazımız kendi sözümüz değildir. Ehli sünnet alimlerinden naklettik. Eğer istanbuldaysanız beraber kütübhaneye gitmeye orjinal hallerini göstermeye bile hazırım. Ama yok amacınız üzüm yemek değilde bağcıyı döğmekse lütfen vaktimi almayın. Biz yukarıya delil ve senetlerimizi koyduk dileyen inanır amel eder dileyende itiraz eder . Herkes kendi bilir. Kalbleri çeviren Allahü tealadır.

http://forum.islamiyet.gen.tr/nasihatler/67407-munakasa-fayda-kapilarini-kapatir.html

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt