Muhtazaf
Kayıtlı Kullanıcı
- Web Sitesi
- www.aydin-aydin.com
:a45: Gül Berra abla nerede ? :a45:
Ve diğerleri?
:a45: Gül Berra abla nerede ? :a45:
Ve diğerleri?
Herhalde bizede yol görünüyor..........................................................:H:H
Selamun Aleykum
Sayın Muhtazaf beyefendi her gün sizin yazdığınız yazıları gözümüz arıyor:Sakın bir yere gitmeyiniz.
Allah'ın c.c Merhameti ve Selamı üzerinize olsun.Saygılarımla.
selamun aleykum kardeslerim evet giremiyorum kusuruma bakmayin cok sukur kotu bir durumum yok ama bu aralar midem ve bas aglarim disinda baska bir sey yok gorusmek uzere duanizi eksik etmeyin
selamun aleykum kardeslerim evet giremiyorum kusuruma bakmayin cok sukur kotu bir durumum yok ama bu aralar midem ve bas aglarim disinda baska bir sey yok gorusmek uzere duanizi eksik etmeyin
Herhalde bizede yol görünüyor..........................................................:H:H
Ve Aleyküm selam kardeşim.
ALLAH c.c. sıhhat ve afiyet versin inşa-ALLAH.
aleyküm selam can geçmiş olsunn bi an önce dönmeni bekliyoruzz
Allah razi olsun abi saolasin cok tesekkur ederim..
Hosbulsum geldim ama kimseyi bulamadim himm donmem icin dusunmem gerek ilk once guzel bir davetiye isteri birde teklifin ne ??
Özlettin kendini Gül Berra abla
Hosbulsum geldim ama kimseyi bulamadim himm donmem icin dusunmem gerek ilk once guzel bir davetiye isteri birde teklifin ne ??
chúc cả nhÃ* buổi tối an lÃ*nh
Do choi laptop - Äồ chÆ¡i laptop - Äồng hồ led - Dong ho led - Kinh mat thoi trang - KÃ*nh mát thá»i trang
Siz Kimsiniz kardeşim ne söylemek istiyorsunuz lisanınız nedir mademki türkçe bilmiyorsunuz nası oluyorda konulara girip yazı yazıyorsunuz amacınız nedir?
Bu sitenin bütün mensupları hepsi kaliteli aklı selim sahibi hoş görülü ve sabırlı kişilerdir,ancak bu güzel insanların huzurunu kaçırmayınız,ve sabırları ile oynamayınız.
Sayın yöneticiler lütfen duruma müdahale ediniz,sizden bunu bekliyoruz.
Saygılarımla...