Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşlerim bi fatiha okurmusunuz???Allah razı olsun.... (2 Kullanıcı)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kardeşlerim bi fatiha okurmusunuz???Allah razı olsun....

mavi22 yazdı:
senanur kardeşim yasini okudum allah kabul etsin dün yazamadım işim çoktu.çiğdemcim eğer bitmediyse bende alabilirim.

26 tane kaldı allahın izniyle bitireceğiz..
mavi kardeş alırsan süremiz cumaya kadar
bilgin olsun..B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B) KARDEŞLERİM BEN BİRTANE OKUDUM AMA BİRTANE DAHA ALIYORUM

ALLAHA RAZI OLSUN KALDI 25 B)B)B)

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

BU CUMAYA KADARSA 1 TANE ALABİLİRİM. BAŞKASINA DA SÖZÜM VAR AMA HAFTA YA CUMAYA İSE DEĞİŞİR.BEN O ZAMAN 1 DAHA ALIYORUM.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

HAFTAYA CUMAYA KADAR YAZMIŞ ÇİĞDEM 1 TANE ALDIYSAN B)
KALDI 23 ADET YASİN...B)

sehidearzu

Kayıtlı Kullanıcı

kardeşler haftaya cumaya kadar yani 16 şubat cuma gününe kadar vakit veririseniz ben 20 yasin şerif alıyım.haberinizi bekliyorum...
AEO.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

sehidearzu yazdı:
kardeşler haftaya cumaya kadar yani 16 şubat cuma gününe kadar vakit veririseniz ben 20 yasin şerif alıyım.haberinizi bekliyorum...
AEO.
AYYY YAŞASIN ALLAH RAZI OLSUN CUMAYA KADAR YANİ 16 SINA KADAR KARDEŞİM KALDI ÜÇ YSİN ALAN YOKSA ONUDA BEN ALIRIM

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

çiğdemcim ALLAHIN İZNİ İLE 2 TANE 41 YASİNİ BİTİRDİK
ALLAH CÜMLE ÖLMÜŞLERİMİZ NUR İÇİNDE YATIRSIN..
ALLAHA EMANET OL..

ummuhan

Kayıtlı Kullanıcı

haftaya cumaysa ben 10 tane alayım bitirince inşallah daha alırım Allah a emnet olun...

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

eda ve çigdem kardeşlerim yardımcı olduğunuz için Allah razı olsun.. Dün gidecektim ama kısmet olmadı yarın gidecem inş..diğer okuyan kardeşlerimden de Rabbim razı olsun inş..mekanlarını cennet eylesin..GÖNLÜNÜZDEKİ TÜM HAYIRLI DUALARI KABUL ETSİN İNŞ...MANEVİ KARDEŞLERİM BENİM HEPİNİZİ ALLAH RIZASI İÇİN ÇOK SEVİYORUMM....B)B)B)B)B)B)...çigdem kardeş yasinler tamamlandı galiba ama babaannen için bende 1 yasin okumak isterim hatta bir deil 3 okuyayım.41 i geçsin bişeolmaz..Rabbim nur içinde yatırsın inş...

edaalican

Kayıtlı Kullanıcı

Allah rahmet eylesın Yerını mekanını cennet etsin rabbim inş.

kız kardesim de bir yasin alıyor....

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun....Rabbim dünya imtihanını başarıyla hayırlısıyla geçenlerden eylesin inş..dua ile...B)

adviye_34

Kayıtlı Kullanıcı

HAYIRLI GECELER:VEFAT EDEN KARDEŞİMİZİN ,BABANEMİZİN, RABBİM KABİRLERİNİN GENİŞ ,MEKANLARINI CENNET ETSİN VE GÜNAHLARINI AFFETSİN.YAKINLARINA SABIR VERSİN .ONDAN GELDİK ,HİÇ ŞÜPESİZKİ TEKRAR ONA DÖNECEĞİZ.1YASİN 20 FATİHA DA BEN ALIYORUM RABBİM KABUL ETSİN SELAM VE DUA İLE KALIN

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim daim razı olsun inş...dua ile..B)

nalannaz

Kayıtlı Kullanıcı

Yüce Mevla rahmet eylesin inşallah mekanı cennet olur ....

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

B)B)B) DEĞERLİ KARDEŞİM DÜN ALMIŞ OLDUĞUM 1 YASİNİ ŞERİF 1 MÜLK SURESİ FATİHA VE İHLASLARI OKUDUN BİLĞİNE ALLAHA EMANET OL B)B)B)

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

Allah razı olsun kardeşlerim....

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşim,öncelikle vefat eden kardeşime Rabbimden rahmet diliyorum mekanı cennet ödülü cemalullah ve rasule komşuluk olsun inş,bende acizane olarak değerli kardeşimizin ruhu için 10 yasini şerif vede dağıtmak üzere elli fatiha alayım.Ayrıca bu cuma günü Rabbim izin verise sitemizde FIKIH AKAİD BÖLÜMÜNDE açmış olduğumuz bu zincirde sende varmısın formuna bağışlanan tüm tesbihatlarda kardeşimizide anmak istiyorum.Rabbim geride kalanlara sabır versin.SELAM VE DUA İLE
HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM BEN YAZMIŞ OLDUĞUM 10 YASİNİ ŞERİF VE 50 FATİHAİ ŞERİFİ DAĞITTIM RABBİM KABUL BUYURUR İNŞ SELAM VE DUA İLE

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

Ravza_Nur yazdı:
Ravza_Nur yazdı:
Değerli kardeşim,öncelikle vefat eden kardeşime Rabbimden rahmet diliyorum mekanı cennet ödülü cemalullah ve rasule komşuluk olsun inş,bende acizane olarak değerli kardeşimizin ruhu için 10 yasini şerif vede dağıtmak üzere elli fatiha alayım.Ayrıca bu cuma günü Rabbim izin verise sitemizde FIKIH AKAİD BÖLÜMÜNDE açmış olduğumuz bu zincirde sende varmısın formuna bağışlanan tüm tesbihatlarda kardeşimizide anmak istiyorum.Rabbim geride kalanlara sabır versin.SELAM VE DUA İLE
HAYIRLI CUMALAR KARDEŞİM BEN YAZMIŞ OLDUĞUM 10 YASİNİ ŞERİF VE 50 FATİHAİ ŞERİFİ DAĞITTIM RABBİM KABUL BUYURUR İNŞ SELAM VE DUA İLE
Allah daim razı olsun kardeşim...bende açtığınız zincire çok az bi:(şekildede olsa katılmaya çalıştım...dualarda buluşmak ümidiyle inş...RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

sena_nur yazdı:
eda ve çigdem kardeşlerim yardımcı olduğunuz için Allah razı olsun.. Dün gidecektim ama kısmet olmadı yarın gidecem inş..diğer okuyan kardeşlerimden de Rabbim razı olsun inş..mekanlarını cennet eylesin..GÖNLÜNÜZDEKİ TÜM HAYIRLI DUALARI KABUL ETSİN İNŞ...MANEVİ KARDEŞLERİM BENİM HEPİNİZİ ALLAH RIZASI İÇİN ÇOK SEVİYORUMM....B)B)B)B)B)B)...çigdem kardeş yasinler tamamlandı galiba ama babaannen için bende 1 yasin okumak isterim hatta bir deil 3 okuyayım.41 i geçsin bişeolmaz..Rabbim nur içinde yatırsın inş...
ah canım benim tabikide olur benim üçü sen al ben başka bi yere de okucam üç yasini sen aldın tamam mı şeker.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH DUASINI BİLEN BİRİ YAPAR CUMAYA.SELAMETLE.

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
sena_nur yazdı:
ah canım benim tabikide olur benim üçü sen al ben başka bi yere de okucam üç yasini sen aldın tamam mı şeker.ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH DUASINI BİLEN BİRİ YAPAR CUMAYA.SELAMETLE.

çiğdem benimkiler bitti sena_nur okuyamazsa bende alabilirim..
allaha emanet olun...B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt