Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşlerim bi fatiha okurmusunuz???Allah razı olsun.... (2 Kullanıcı)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı
RE: kardeşlerim bi fatiha okurmusunuz???Allah razı olsun....

ummuhan yazdı:
Alah rahmet eylesin bende 5 yasin alayım.rabbim eşinin ve ailesinin yardımcısı olsun
ALLAH RAZI OLSUN ARKADAŞLAR FORUM SAHİBİ DOLU OLDUĞU İÇİN BİZ YANITLIYORUZ.RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH. KALDI 29 YOKMU BAŞKA ALAN SEVVALMİNAA ZERRİN AVUKAT ABLAA ABİLER İREMM DAHA İSMİNİ SAYAMADIĞIM KARDEŞLERİM HADİ AZ KALDI 29 TANE

sevvalmina

Kayıtlı Kullanıcı

bende alıyım ama çok alamam okuycağım çok yasin ve dualar var 4 tanede ben alıyım kardeşlerim

tugba_m

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbim kabul ederse 3 tanede ben alıyorum arkadaşlar daha fazla almak isterdim ama yetiştiremiyorum..Allah rahmet eylesin inşallah

ADALETIMAHZA

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.islamiportal.net

makinaci06 yazdı:
ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİM BENİMDE BABANNEM VEFAT ETİ GECEN HAFTA SONU KANSERDEN.BENDE OKURUM YASİNİ BU AKŞAM FATİHASINI YOLLADIM ALLAH KABUL ETSİN.EDA HAKLI İSTERSEN 41 YASİN OKUYALIM...SELAMETLE

BEN DE OKUDUM FATİHASINI.ALLAH RAHMET EYLESİN.BU AKŞAM DA İNŞAALLAH BİR YASİN VE BİR DE TEBAREKE OKUMAK İSTERİM.ÇİĞDEMCİM SENİN DE BAŞIN SAĞOLSUN.MEMELEKETE GİDİYORDUN HAYROLA DEDİM CEVAP VERMEDİN.İNSAN SÖYLEMEZ Mİ?BİR YASİN DE BABAANNENE İNŞAALLAH AMA YARIN AKŞAM NASİP OLURSA.ALLAHA EMANET OLUN.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

FATMA_ERGUN

Kayıtlı Kullanıcı

sena_nur yazdı:
s.a kardeşlerim bi ara anlatmış cevşen okuyabilirmisniz demiştim(Sedat abi yeni evlenmişti kanser hastalığına yakalandı ) bugün sabaha karşı vefat etti:(Allah rızası için bi fatiha okurmusunuz..birde yasin okuyabilecek olan kardeşim varsa...Alllah hepinizden razı olsun..dualarda buluşmak ümidiyle inş..O'ndan geldik O'NA gidecezB)B)B)
ALLAH RAHMET ETSİN.BENDE 50 TANE FATİHA ALIYORUM İNŞ..

zerrin

Kayıtlı Kullanıcı

Allah rahmet eylesin. forma cevap yazamadım kusuruma bakmayın.. çiğdemcim ne zamana kadar okunacak yasin-i şerifler bi bilgim olsunda..

sena_nur

Kayıtlı Kullanıcı

Allah hepinizden razı olsun kardeşler...eda kardeş bende 18 yasin alayım inş.burda bikaç arkadaşla okuruz inş....kaldı 16 yasin....Rabbim hepinizden tekrar tekrar Razı olsun...eda kardeş zamanını siz ayarlayın isterseniz nezamana kadar olsun???ben yarın burda yokum 1 haftaya kadar olsun isterseniz...hadi Allaha emanet olun.....dua ile..B)B)B)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

CANIM ALLAH KABUL ETSİN ALIYOR KARDEŞLERİMİZ BENCE CUMA GÜNÜNE KADAR OLSUN
HEM O ZAMANA KADAR OLURSA BEN 3 TANE DAHA ALIRIM..
HABERLEŞELİM YİNEB) ..

cemile_drn

Kayıtlı Kullanıcı

selamün aleyküm Allah rahmet eylesin.5yasin-i şerif alıyorum.Allah'a emanet olun...

Ravza_Nur

Kayıtlı Kullanıcı

Değerli kardeşim,öncelikle vefat eden kardeşime Rabbimden rahmet diliyorum mekanı cennet ödülü cemalullah ve rasule komşuluk olsun inş,bende acizane olarak değerli kardeşimizin ruhu için 10 yasini şerif vede dağıtmak üzere elli fatiha alayım.Ayrıca bu cuma günü Rabbim izin verise sitemizde FIKIH AKAİD BÖLÜMÜNDE açmış olduğumuz bu zincirde sende varmısın formuna bağışlanan tüm tesbihatlarda kardeşimizide anmak istiyorum.Rabbim geride kalanlara sabır versin.SELAM VE DUA İLE

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

Avukat yazdı:
makinaci06 yazdı:
ALLAH RAHMET EYLESİN KARDEŞİM BENİMDE BABANNEM VEFAT ETİ GECEN HAFTA SONU KANSERDEN.BENDE OKURUM YASİNİ BU AKŞAM FATİHASINI YOLLADIM ALLAH KABUL ETSİN.EDA HAKLI İSTERSEN 41 YASİN OKUYALIM...SELAMETLE

BEN DE OKUDUM FATİHASINI.ALLAH RAHMET EYLESİN.BU AKŞAM DA İNŞAALLAH BİR YASİN VE BİR DE TEBAREKE OKUMAK İSTERİM.ÇİĞDEMCİM SENİN DE BAŞIN SAĞOLSUN.MEMELEKETE GİDİYORDUN HAYROLA DEDİM CEVAP VERMEDİN.İNSAN SÖYLEMEZ Mİ?BİR YASİN DE BABAANNENE İNŞAALLAH AMA YARIN AKŞAM NASİP OLURSA.ALLAHA EMANET OLUN.İNNA LİLLAHİ VE İNNA İLEYHİ RACİUN

CANIM ABLACIM ALLAH RAZI OLSUN CEVAP YAZDIM BEN SANA AMA GELMEDİ GALİBA ALLAH RAHMET EYLESİ ÇOK ÇEKİYORDU.ALLAH KABUL ETSİN CİCİM BENİM.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

zerrin yazdı:
Allah rahmet eylesin. forma cevap yazamadım kusuruma bakmayın.. çiğdemcim ne zamana kadar okunacak yasin-i şerifler bi bilgim olsunda..
HAFTAYA CUMAYA KADAR CANIM BENİM ALACAKMISIN.

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:
HABERLEŞELİM YİNEB) ..
EDACIM SENİN ÜÇLE BİR 41 YASİN BİTİYO SAĞOLSUN ALAN DAHA ÇOK İKİNCİ ÇIKIYOR ODA BABANNEM İÇİN OLSUN OLMAZ MI?

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAHMET EYLESİN MEKANI CENNET OLSUN. ALLAH GERİDE KALANLARINA SABIRLAR VERSİN İNŞALLAH. FATİHA OKUDUM ALLAH KABUL ETSİN. YASİN DE OKUMAK İSTERİM FAKAT BEN TÜRKÇESİNDEN OKUYORUM.İSTERSENİZ OKUYABİLİRİM.HABER VERİN OLUR MU KARDEŞLERİM. ÇİĞDEMCİM BABANNENEDE ALLAH'TAN RAHMET DİLİYORUM. MEKANI CENNET OLSUN B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

SENA_NUR KARDEŞİM 41 YASİN BİTTİ İKİNCİ DEN 15 YASİN OLSU KALDI 26 KALDI YASİN ALMAK İSTEYEN VARMI??

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

değerli kardeşim bende bende bunu ilk okuduğum gün kaybetigimiz kardeşimiz için 1 fatiha ve 1 yasini şerifte ben okudum

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

makinaci06 yazdı:
sadece_eda yazdı:
HABERLEŞELİM YİNEB) ..
EDACIM SENİN ÜÇLE BİR 41 YASİN BİTİYO SAĞOLSUN ALAN DAHA ÇOK İKİNCİ ÇIKIYOR ODA BABANNEM İÇİN OLSUN OLMAZ MI?

HARİKA OLUR BENCE
ALLAHA EMANET OL.. B)

sadece_eda

Kayıtlı Kullanıcı

DAĞITIRIZ BUGÜN 26 YASİNİ MERAK ETME ÇİĞDEM..B)

makinaci06

Kayıtlı Kullanıcı

sadece_eda yazdı:
DAĞITIRIZ BUGÜN 26 YASİNİ MERAK ETME ÇİĞDEM..B)
SAĞOL CANIM İNŞALLAH KARDEŞLER 26 KALDI...

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

senanur kardeşim yasini okudum allah kabul etsin dün yazamadım işim çoktu.çiğdemcim eğer bitmediyse bende alabilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt