Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşlerim ALLAH rızası için yardım edebilirmisiniz? (1 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
melek ablam benim kıyamam ben sana ALLAH bin kere razı olsun.okuduğun duaların tek tek harfleri kadar sevap yazsın ve günahların affolsunablam.çok sağol ablam.birtanesin sen .ALLAHA emanet ol ablam.

S.A. guzel kardesim, Rabbim senden razi gelsin,bizleri duaya tesvik ettigin ve arkadasinin iyilesmesi icin konu actigin icin. Rabbim guzel kalbinden gecen tum dualarini tum dileklerini insallah kabul etsin,Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ben arkadasin icin bir yasin okuyacagim bugun insallah, Rabbim kabul eyler,insallah Rabbim sifa versin,Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar hastalik dunya nin en agir sinavidir, bu kardesimize icimizden gelen bir sureyi okuyalim yardim edelim,Allah rizasi icin. Rabbim sifa versin tum hastalarimiza,Amin.

cananca

Kayıtlı Kullanıcı
Allah sıkıntınızı gidersin selam ve dua inşallah tez zamanda sağlığınza kavuşur

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam canım
Allah c.c tez zamanda şafi adının hürmetine şifa versin Amin.
Allah'a emanet ol

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaslar hastalik dunya nin en agir sinavidir, bu kardesimize icimizden gelen bir sureyi okuyalim yardim edelim,Allah rizasi icin. Rabbim sifa versin tum hastalarimiza,Amin.

Ben arkadasin icin bir yasin okuyacagim bugun insallah, Rabbim kabul eyler,insallah Rabbim sifa versin,Amin.

S.A. guzel kardesim, Rabbim senden razi gelsin,bizleri duaya tesvik ettigin ve arkadasinin iyilesmesi icin konu actigin icin. Rabbim guzel kalbinden gecen tum dualarini tum dileklerini insallah kabul etsin,Amin.

melek ablam benim sana hangi güzel kelimeyi kullanırsam kullanıyım az ablam biliyorum.sana olan sevgimi anlatmaya vaktim yetmez.çok sağol melek ablam bu kadar güzel yüreğe sahip olduğun için.evet ablacım hastalık çok zor şimdi birde sıkıntıdan zona çıkmış onla uğraşıyorlar.ALLAH yardımcıları olsun.sağol benim canım ablam desteğin için.ALLAH seni hep korusun sevdiklerinide.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm selam canım
Allah c.c tez zamanda şafi adının hürmetine şifa versin Amin.
Allah'a emanet ol

canım allah razı olsun.ne kadar mutlu olduğumu anlatamam dualarınızı esirgemediniz bana arkadaşıma ve annesine destek olduğunuz.ALLLAHA emanet ol.iyiki tanıdım sizleri iyiki.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Serap cigim arkadasin icin yasin okudum insallah kabul olur,Amin. Guzel kardesim hayirlara vesile olan senden Rabbim sonsuz kere razi gelsin insallah,Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
hadi kardeslerim birer tane yasin okuyalim, Rabbim kimseyi hastaliga dusurmesin,Amin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Serap cigim arkadasin icin yasin okudum insallah kabul olur,Amin. Guzel kardesim hayirlara vesile olan senden Rabbim sonsuz kere razi gelsin insallah,Amin.

hadi kardeslerim birer tane yasin okuyalim, Rabbim kimseyi hastaliga dusurmesin,Amin.

melek ablam benim ben senin hakkını nasıl öderim acaba.kıyamam çok sağol güzel ablam çok sağol.sen beni çok mutlu ediyorsun RABBİMDEseni hep mutlu etsin melek ablam.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden razi olsun guzel pirlata kalpli melek kardesim benim, hastamiz nasil? insallah daha iyidir, Rabbim kimseye hastalik vermesin insallah, Dularim seninle ve hastamizla olacak,Rabbim kabul eyler insallah,Amin.

kanayan gül

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM CC hayırlı acil şifalar versin inşallah ŞAFİ ismi şerifiyle ALLAH tüm hastalara şifa versin inş.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM CC hayırlı acil şifalar versin inşallah ŞAFİ ismi şerifiyle ALLAH tüm hastalara şifa versin inş.

S.A. Allah razi olsun kardesim,insallah hastamiz iyilesir. Rabbim kismeyi hastalikla sinamasin, hastalik en buyuk sinavdir. Saglimizin kiymetini bilelim ve sagligimiz yerindeyken elimizden ne geliyrosa hastalarimiza yapalim. Elimizden dua disinda bir sey gelmiyor ama Rabbim dualarimizi kabul edecek kadar merhametlidir. Hadi hep beraber dua edelim. Rabbim dua eden ve etmeyen tum kardeslerimden razi olsun insallah,Amin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Allah senden razi olsun guzel pirlata kalpli melek kardesim benim, hastamiz nasil? insallah daha iyidir, Rabbim kimseye hastalik vermesin insallah, Dularim seninle ve hastamizla olacak,Rabbim kabul eyler insallah,Amin.

S.A. Allah razi olsun kardesim,insallah hastamiz iyilesir. Rabbim kismeyi hastalikla sinamasin, hastalik en buyuk sinavdir. Saglimizin kiymetini bilelim ve sagligimiz yerindeyken elimizden ne geliyrosa hastalarimiza yapalim. Elimizden dua disinda bir sey gelmiyor ama Rabbim dualarimizi kabul edecek kadar merhametlidir. Hadi hep beraber dua edelim. Rabbim dua eden ve etmeyen tum kardeslerimden razi olsun insallah,Amin.

melek ablam benim kıyamam ben sana sen nasıl bir kalbe sahipsin .bu kadarmı güzel ve sıcacık olur melek ablam .iyiki varsın ablam iyiki çok sağol ablacım çok.ALLAHA emanet ol hep mutluluk seninle olsun.

Elemirem

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcınız olsun :(

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Serap cigim Rabbim in iziniyle bir yasin daha okuyacagim,Rabbim insallah kabul eder,insallah sifa verir,Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Serap cigim Yasin i serif i okudum insallah, hastamiz sagligina tez zamand ahayirlisi ile kavusur. Rabbim hayirlara vesile oldugun icin senden razi olsun ve gonlundeki tum muratlarini kabul eylesin,Amin. Seni cok seviyorum benim pirlata kalpli melegim Rabbim Seni korusun,Amin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt