Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşlerim ALLAH rızası için yardım edebilirmisiniz? (1 Kullanıcı)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
allah acil şifalar versin duam bütün hastalar için

selamun aleyküm.RABBİM hepinizden binlerce kez razı olsun.o kadar duygulandım ki sizlerinde desteklerinizi görünce .Umarım rabbim sizinde burda dua eden etmeyen herkesin dualarınıda kabul eder.çok teşekkür ederim.ALLAH'a emanet olun.

ssaatci2

Kayıtlı Kullanıcı
serap ne oldu aradınız mı bir yardımı oldumu insallah yol göstermislerdir

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.ALLAH celle celaluh şifalar versin cümle hasta olan şifa bekleyen kardeşlerimize.

Yeni üye kuralları

madde 9-) Hiçbir mecburiyet zorunluluğa ilişkin, Yönetim Onayı alınmadan, Siteden Yardım Talebinde bulunamaz, hesap numarası, cep numarası izinsiz verilemez. Aksi halde kurallara uyulmadığından dolayu üyelik iptal edilir.

konuya lütfen dikkat ediniz.selametle kalınız.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
serap ne oldu aradınız mı bir yardımı oldumu insallah yol göstermislerdir

selamun aleyküm.ALLAH razı olsun kardeş aramaya gerek kalmadı.burda doktorları varmış sürekli gözetimde olduğu.şimdilik gözetime almışlar ilaç vermişler.ama çok sağolun .ALLAH'a emanet olun.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam.ALLAH celle celaluh şifalar versin cümle hasta olan şifa bekleyen kardeşlerimize.

Yeni üye kuralları

madde 9-) Hiçbir mecburiyet zorunluluğa ilişkin, Yönetim Onayı alınmadan, Siteden Yardım Talebinde bulunamaz, hesap numarası, cep numarası izinsiz verilemez. Aksi halde kurallara uyulmadığından dolayu üyelik iptal edilir.

konuya lütfen dikkat ediniz.selametle kalınız.

selamun aleyküm kaan bey.öncelikle kardeşten ALLAH razı olsun. ben yalnızca dua talebinde bulunmuştum tüm kardeşlerimden. ama iyi niyetiyle vermiş telefonu.sanırım kardeşte yeni üye olduğundan bilemedi. bende 9 gün önce kayıt olduğumdan bilemedim.daha dikkatli olması lazımdı tabi iki tarafında .sonuçta yazılıymış kuralda.ama o kardeşte iyi niyetiyle yaptığı için bir problem olmasın onada.sağolun uyarınız ve şifa dileğiniz için.daha dikkatli olunur artık.ALLAH'a emanet olun.

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun. Cenab-ı hakkın selameti annemisin üzerine olsun.
Acil şifalar versin....

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcınız olsun. Cenab-ı hakkın selameti annemisin üzerine olsun.
Acil şifalar versin....

selamun aleyküm.ALLAH razı olsun sizden.şimdi durumu biraz daha iyi.dahada iyi olacak RABBİM'in izniyle.RABBİM hasta olan herkese acil şifalar versin inşallah.ALLAH'a emanet olun.

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
Allahim acil sifalar versin insallah tum hastalara..

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim RABBİM CC hayırlı acil şifalar versin inşallah ŞAFİ ismi şerifiyle

imported_zeynep_ik

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardımcısı olsun insallah şifa bulur en yakın zamanda sağlığına kavusuruz arkadasınızın annesi ve tüm şifa bekleyen hastalarımız bu mubarek saatte sizin içinde dua ettim......allah kabul etsin

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim yardımcısı olsun insallah şifa bulur en yakın zamanda sağlığına kavusuruz arkadasınızın annesi ve tüm şifa bekleyen hastalarımız bu mubarek saatte sizin içinde dua ettim......allah kabul etsin

selamun aleyküm kardeşi.ALLAH razı olsun öyle güzel bir saatte dua ettiğiniz için .çok iyi kalplisiniz sağolun.ALLAH sizinde yardımcınız olsun.ALLAH'a emanet olun.

Eftalyasun

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bu konunu yeni gördüm.
Allah acil şifalar versin arkadaşına, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Durumunda bir gelişme varmı?

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
kardeşim bu konunu yeni gördüm.
Allah acil şifalar versin arkadaşına, bir an önce sağlığına kavuşur inşallah.
Durumunda bir gelişme varmı?[/QUOT

canım çok sağolasın.hastaneye gidiyoruz diyordu arkadaşım kontroller için.annesinin yanındada fazla konuşmuyor üzmemek için.bugün konuşacaktık ama malesef kötü grip olmuş kalkıp gelemedi.inşallah konuşabilirse telefonda soracağım yarın.dualarınızı eksik etmeyin yeter canım.inşallah RABBİM bir an önce iyileşmesini nasip etsin tüm hasta kardeşlerimizinde.ALLAHA emanet ol canım.

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm serapcım bende yeni gördüm bu konunu RABBİM acil şifa nasip etsin teyzecimize RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN....

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm serapcım bende yeni gördüm bu konunu RABBİM acil şifa nasip etsin teyzecimize RABBİM YAR VE YARDIMCISI OLSUN....

aleyküm selam özlemcim.inşallah birtanem bir an önce şifa bulsunlarda.onlarda fazla üzülmesinler artık.bende üzülüyorum arkadaşımın canı sıkkınken.sağol birtanemgüzel temennilerin için.ALLAHA emanet ol canım.

yunbet

Kayıtlı Kullanıcı
allah cc en büyük doktordur o yardımcı olsun inşallah

smmmtuba

Kayıtlı Kullanıcı
Allahü teala şifa ihsan eylesin, ben de şifa dualarından okudum. Tez zaman Cenab-ı hak şifa versin inşallahü teala..

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacım rabbim acil şifalar versin inşallah dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle rabbim büyük inşallah biran önce iyiyleşir ve sağlığına kavuşur allah emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt