Allahü teala şifa ihsan eylesin, ben de şifa dualarından okudum. Tez zaman Cenab-ı hak şifa versin inşallahü teala..
allah cc en büyük doktordur o yardımcı olsun inşallah
selamün aleyküm ablacım rabbim acil şifalar versin inşallah dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle rabbim büyük inşallah biran önce iyiyleşir ve sağlığına kavuşur allah emanet ol
Ablacım Allah Hakkında Hayırlısını Versin... Rabbim Sıkıntılarını Giderecek Ferah Kapılarını Üzerine Açsın (Amin)
rabbim acil şifalar versin...
Benim pirlata kalpli kardesim cok cok ozur diliyorum inan gormedim konuyu, Bend ehemen sifa ayetleri okuyacagim Rabbim insallah yardimcisi olur. Rabbim den cani yurekten diliyorum insallah insallah bir an once iyilesir,cok cok uzuldum. Dua dan baska elimden ne gelir bilmiyorum.Allahim acil sifalar versin insallah,Amin.
allh yar ve yardımcısı olsun acil şifalar versin rabbim
Allah razi olsun kardesim, Rabbim okudugun her duanin bin katini sana sevap bin katini kardesimize sifa olarak nasip eylesin insallah,Amin.bende 10tane alayım ayetel kürsi inşllah şifa bulur
Hadi arkadaslar hepimiz hasta kardesimiz icin bir ayetel kursi okusak kimin agzindan kabul olunacagi bilinmez. Hadi isitirak edelim. rabbim kimseyi hastaliga dusurmesin insallah, Amin.
bende 10tane alayım ayetel kürsi inşllah şifa bulur