Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

kardeşlerim ALLAH rızası için yardım edebilirmisiniz? (1 Kullanıcı)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım Allah Hakkında Hayırlısını Versin... Rabbim Sıkıntılarını Giderecek Ferah Kapılarını Üzerine Açsın (Amin)

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ablacım rabbim acil şifalar versin inşallah dualarımız tüm hasta kardeşlerimizle rabbim büyük inşallah biran önce iyiyleşir ve sağlığına kavuşur allah emanet ol

aleyküm selam ablam.çok sağol birtanem bu güzel temennilerin için.amin inşallah ablacım tüm hasta kardeşlerimiz bir an önce iyi olsun RABBİMİN izniyle.ALLAHA emanet ol ablacım.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım Allah Hakkında Hayırlısını Versin... Rabbim Sıkıntılarını Giderecek Ferah Kapılarını Üzerine Açsın (Amin)

sağolasın ablacım çok sağol.amin ablacım.inşallah ferah kapıları derman bekleyen,sıkıntısı olan herkese açılsın.ALLAHA emanet ol ablacım

mehmetankdemir

Kayıtlı Kullanıcı
dilek10023wf1.jpg

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Benim pirlata kalpli kardesim cok cok ozur diliyorum inan gormedim konuyu, Bend ehemen sifa ayetleri okuyacagim Rabbim insallah yardimcisi olur. Rabbim den cani yurekten diliyorum insallah insallah bir an once iyilesir,cok cok uzuldum. Dua dan baska elimden ne gelir bilmiyorum.Allahim acil sifalar versin insallah,Amin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Benim pirlata kalpli kardesim cok cok ozur diliyorum inan gormedim konuyu, Bend ehemen sifa ayetleri okuyacagim Rabbim insallah yardimcisi olur. Rabbim den cani yurekten diliyorum insallah insallah bir an once iyilesir,cok cok uzuldum. Dua dan baska elimden ne gelir bilmiyorum.Allahim acil sifalar versin insallah,Amin.

birtanecik nevin ablam ne demek.senin o güzel yüreğinle yaptığın duaların yeter .sağolsun ablam.yalnız bırakmadığınız için.iyiki varsınız.iyiki.ALLAHA emanet ol ablacım.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Hadi arkadaslar hepimiz hasta kardesimiz icin bir ayetel kursi okusak kimin agzindan kabul olunacagi bilinmez. Hadi isitirak edelim. rabbim kimseyi hastaliga dusurmesin insallah, Amin.

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ben 10 tane ayetel kursi okuyorum Rabbim sifa versin insallah, Amin.

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
allh yar ve yardımcısı olsun acil şifalar versin rabbim

ya mucib

Kayıtlı Kullanıcı
bende 10tane alayım ayetel kürsi inşllah şifa bulur

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Ben okudum insallah Rabbim sifa versin, Amin. Kardeslerim Allah rizasi icin dua edelim.1 sure okuyalim ne olur. Rabbim okuyan kardeslerimden razi gelsin,hasta kardesimizde sifa versin insallah,Amin.

serap8191

Kayıtlı Kullanıcı
Hadi arkadaslar hepimiz hasta kardesimiz icin bir ayetel kursi okusak kimin agzindan kabul olunacagi bilinmez. Hadi isitirak edelim. rabbim kimseyi hastaliga dusurmesin insallah, Amin.

melek ablam benim kıyamam ben sana ALLAH bin kere razı olsun.okuduğun duaların tek tek harfleri kadar sevap yazsın ve günahların affolsunablam.çok sağol ablam.birtanesin sen .ALLAHA emanet ol ablam.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt