cennet_agaci
Kayıtlı Kullanıcı
aman bu ne ben bunu hayatta elime alamam teyzem haklı gerçekten
oy ben onu gözum gıbı bakarım çok severımm.. ya çok şeker yaa neresı korkunc bebşimin
aman bu ne ben bunu hayatta elime alamam teyzem haklı gerçekten
selamun aleykum
bacı o akvaryumdan felan çıkamıyosa iyi ben evin bi tarafında öyle dört bacaklı bişey görünce bi hoş olurum ya
Selamun Aleykum
ya akşam akşam varya aklımı kurtlandırdınız, uyuyamam ben şimdi, askerde bi arkadaşımda iguana besliyomuş onun resimlerini göstermişti 1 hafta iştahım kesildi aynı sofrada oturuyolar biri çekirge yiyo biri pilav yiyo allahım allahım
allah size gani gani akıl versin
Selamun Aleykum
ya akşam akşam varya aklımı kurtlandırdınız, uyuyamam ben şimdi, askerde bi arkadaşımda iguana besliyomuş onun resimlerini göstermişti 1 hafta iştahım kesildi aynı sofrada oturuyolar biri çekirge yiyo biri pilav yiyo allahım allahım
allah size gani gani akıl versin
bana yanında karunun hazinesini versinler yinede elime alamam hiç aram yok ailem hep böyle genetik herhalde ablam kedi görünce bayılır annem hangi hayvan olursa olsun çığlık atar ona pek farketmiyo bunları görseydi tabir-i caizse sıyırırdı
Valla Ne deyim birşeyleri Sevmek güzel Bende seviyorum bütün hayvanları ama benden uzak dursunlar odamı hayvan neki o yav tuba bacı
bana böle olcak ne o ufak tefek erkek adamın büyük hayvanı olur
bi an bana bakıyo sandım tırstım
Allahımmmmmmmm Tüğlerim tiken tiken oldu ben çıkıyorum Hayırlı geceler herkese çok vakit öldürdük Cümle mülüman kardeşlerime hayırlı geceler...
çok şeker.. cnm benım ablana gel... sizede hayırlı geceler...inş
ablacım ama bunu nasıl sevceksinki ben korkmadım ama elime alamzdım heralde
size hayırlı geceler kardeşim allerinize saglık güzel reimler payşatınız rabbim razı olsun
rabbimize emanetsiniz inşallah
selam ve dua ile
<<B)>>
nıye yaa baksana kucucuk ne zararı oluckkı elıme alsam öper dururum artık:K