canım aramıza hoşgeldin bende bu sitedeki arkadaşlarımız sayesinde kapanan bir arkadaşım Rabbim onlardan razı olsun İnşallah sanada bir faydamız olur musadenle tek tek yazdıklarını dğerlendireyim olurmu canım bak ne guzel Rabbim içine vermiş Rabbimin lutfü bu dilediğine verir dileğine ömrünün sonuna kadar bu isteği vermiş cok büyük bir şans canım bu bu şansıda kullanmalıyız vakit cok gec olmadan değilmi ölüm ki ensemizde (Rabbim sana ve ailene uzun ömüürler versin ) bu günahın vebaliyle gitmek mi kolay olmasa gerek

oyuzden canım bu şans belkide senin için son olabilir Rabbim bu fısatı isteği çinden aladabilir değilmi ben kapanacağım zaman o sancı dönemde cok ağladım her kapanamadıgım gunde bu benim için son fırsat olabilir Rabbim içimdeki isteği alma diye

canım oyuzden cok iyi değerlendirmemiz gerekir canım sen kapan bak Rabbim hepsinin kolaylıgını verecektir sana sıcaklarda ne yaparız sıcaklara Rabbim için tahammül edeceğiz o bizden hosnutya bundan guzel ne varki şu koca dünyada değilmi hem Rabbim inan kolalıgını veriyor bak ben ilbaşta kapandıgımda (3 ay önce) boyundan bağlıyordum dediğin gibi sıkıntıya gelemezdim o zoru ama şimdi nasıl yapıyorum anlatayım ozaman o sıkmıntı kalmayacak yazın ince başötrü kullacaksın şimdi bonundan bağlamalımodel yerine boyunudan kcuku cengelli iğneyle tuttur sonra sonra ucları pardessünün içinde olsun ara kuyrugunu dısarı cıkar bir var yada tamamını giydiğin şeyin içen sok boynunda sadece ufacık bir cengelli iğne olacak oyuzden boynunu sıkmaz canım dediğin gibi cehennem ateşi kolaymı

canım içindeki hep iyi sese kulak ver yok eş dost ne der felan diye içinde bunları söyleyen ses aslında şeytanın ta kendisi senin buldugun dogru yoldan mahrum etmek için cok ugrasacak banada oldu inan bana son ana kadar şeytan konustu ama Rabbimin emri için yendim o şeytanı okadarmutşuyumkiokadar huzurluyumki iinan bana hayat okadar guzelleştiki Rabbim onun huzurunu kalbine veriyor inan bana kuş giibi hafifleyeceksin içindeki sıkıntı seni cok daraltacak canım güngeçtikce canım tek yoluda kapanmak bence elalem ne der diye düşünme cunku bileceksinki senin buludugun yol dogru Rabbim senden hosnut Rabbim yardım edecek inan bana diyecekler olanlar cıkıyor ama içinden Rabbim sen hosnutsun cya cokşükür senin rızan önemli benimiçin dediğinde kalbin sevincle dolacak hem öteki dünyada amellerimiz tartıya cıktıgında elalem şunları derdiye Rabbim senin emrini yerine getiremedim diye söyleyemeyecağzi ah didyeceğiz keşke sunuda ypsaydım hem belkide bu amelimiz bizi cehenemden kurtaracak bir amelimiz olacak yada bu u yapmamakla bu amelimiz cehembneme götüren amelimz olacaksa oyuzden bunları ssana öyleyetende şeyatan onu hiç dinleme bence vicut yazmıssın bende aynı senin gibiyim inan görsen ama nemi yapıyorum ben eteğe henuz gecemedim ayak bileğimden bir karış yukarda yarım pardesü giyorum hatlarım cok ortada değil içinede pantolan (inşallah eteğe gececeğim bir süre sonra)canım sen kapan bak inan sonrası corap söküg gibi gelecek buna inan ozaman sen kendin buluyorsun neyi yapman gerektiğini birde demişssin bayılacak gibi olrum bunlarda sana söyleyten şeytan Rabbim mutlulugu kulum benim için şu sıcaklarda bile tesettüründen ödün vermiyor demesi onun sevabını vermesi cekilen herşeye değer canım bunu sana söyten dedğin gibi şaytan canım inşallah fayda olmuşumdur sana ben herzaman burdan elimden geldiğince yardım etmeye hazırım yeterki sen burdan paylaş canım hayırlı gecler