Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkürederim bakalım artık bende bi etek beğendim siyah canvas tarzında ama güzeldi uzunduda alıcam dedim annemde öyle deyince kaldı ama en yakın zamanda almayı düşünüyorum göz aşinalığı var alışır herkes zamanla diye düşünüyorum selametle....
oo maşallah sen daha bilgilisin canvas tarzı etek hiç duymadım ayakkabı biliyorumda. bişey değil. sen beğendiysen sorun yok zevkler değişir. bahar sezonunda uzun kollu şeylerde bakarsın yazın pek bulunmuyor. geçen hafta bi arkadaş lc waikikiden bi etek aldı. uzun bileğe kadar. fiyatı da çok uygundu. orlarıda gezersin. yani kıyafet sorunu yaşayacağını sanmıyorum gezdikten sonra. başkalarının dediklerine pek kulak asmam bu konuda. kim ne derse desin. ha ayrıca yeni kapanmışsın. şimdi yazlık eşarpta bakabilirsin. şu an sezon sonu olduğu için indirimli oluyorlar. çok ince oluyor içine hava aldırıyor ama saçı göstermiyor. hemen hemen yarı fiyatı. yazın çok rahat edersin. saten eşarp tavsiye etmiyorum.

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm İNCİNUR;

ALLAH celle celaluh razı olsun güzel yürekli kardeşim.Mevla bizleri hayatının bir kısmını ALLAH celle celaluh'un emir ve yasakları,bir kısmını kendi arzu ve hevesleri,bir kısmını ana ve babasının isteği,bir kısmını çevresinin,bir kısmını elalemin çizdiği çizgiler doğrultusunda yaşamaktan alıkoysun,muhafaza buyursun inşaALLAH.

Tümünü ALLAH celle celaluh rızası için yaşayan,gayret ve çaba gösterenlerden taviz vermeyen şuurlu kullarından eylesin.

Selametle kal kardeşim.

hala kapanmadınız mı ablalar.allah emrediyor kapanın diye niye düşünüyorsunuz .hemn kapanın inşallah

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm İNCİNUR;

ALLAH celle celaluh razı olsun güzel yürekli kardeşim.Mevla bizleri hayatının bir kısmını ALLAH celle celaluh'un emir ve yasakları,bir kısmını kendi arzu ve hevesleri,bir kısmını ana ve babasının isteği,bir kısmını çevresinin,bir kısmını elalemin çizdiği çizgiler doğrultusunda yaşamaktan alıkoysun,muhafaza buyursun inşaALLAH.

Tümünü ALLAH celle celaluh rızası için yaşayan,gayret ve çaba gösterenlerden taviz vermeyen şuurlu kullarından eylesin.

Selametle kal kardeşim.

aleyküme selam kaan abi.ALLAH senden de razı olsun abi.slem va dua ile.......................

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
oo maşallah sen daha bilgilisin canvas tarzı etek hiç duymadım ayakkabı biliyorumda. bişey değil. sen beğendiysen sorun yok zevkler değişir. bahar sezonunda uzun kollu şeylerde bakarsın yazın pek bulunmuyor. geçen hafta bi arkadaş lc waikikiden bi etek aldı. uzun bileğe kadar. fiyatı da çok uygundu. orlarıda gezersin. yani kıyafet sorunu yaşayacağını sanmıyorum gezdikten sonra. başkalarının dediklerine pek kulak asmam bu konuda. kim ne derse desin. ha ayrıca yeni kapanmışsın. şimdi yazlık eşarpta bakabilirsin. şu an sezon sonu olduğu için indirimli oluyorlar. çok ince oluyor içine hava aldırıyor ama saçı göstermiyor. hemen hemen yarı fiyatı. yazın çok rahat edersin. saten eşarp tavsiye etmiyorum.

evet lc waikikide güzel şeyler var outlet ya ucuz oluyo orayada gidebilirim işte etek giymek istiyorum alışmam lazım hım anladım canım saol bak bu konuda bilgim yoktu yazın alırım diyodum şimdiden ince şeyler almakta fayda var martın sonuna doğru heralde saol gercektennnn... yaaaa.....selametle..

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ablalar ben karışıyom ama önceden eyswakikiden annem banada alıyordu .okul zamanı özelikle.ama orası yahudilerinmiş.yani oraya para verdiğimiz zaman kafirler silah alıp kardeşlerimizi öldürüyorlar.boykot ediyoruz orayı.ama siz neden ordan alıyorsunuz.

aycaa

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm arkadaşlar ne zamandır bakamıodum buraya.. çok şükür kapandım bir ay oluyo çok mutluyum rahatım huzurluyum... kimseyi dinlemeyin insanlar konuşurlar sonsuza dek de konuşsalar dinlemeyin ben hiç kimseyi duymuorum şuan Rabbinize yönelin tavsiyem bu beklemeyin daha fazla bekleyince de bişe deişmio vakit kaybediosun o yüzden sesleniorum burdan kapanmamış arkadaşlara Allah ın emirlerine uyun insanlar gecici Allah kalıcıdır Allaha emanet olun

mavili_06

Kayıtlı Kullanıcı
canım aramıza hoşgeldin bende bu sitedeki arkadaşlarımız sayesinde kapanan bir arkadaşım Rabbim onlardan razı olsun İnşallah sanada bir faydamız olur musadenle tek tek yazdıklarını dğerlendireyim olurmu canım bak ne guzel Rabbim içine vermiş Rabbimin lutfü bu dilediğine verir dileğine ömrünün sonuna kadar bu isteği vermiş cok büyük bir şans canım bu bu şansıda kullanmalıyız vakit cok gec olmadan değilmi ölüm ki ensemizde (Rabbim sana ve ailene uzun ömüürler versin ) bu günahın vebaliyle gitmek mi kolay olmasa gerek :( oyuzden canım bu şans belkide senin için son olabilir Rabbim bu fısatı isteği çinden aladabilir değilmi ben kapanacağım zaman o sancı dönemde cok ağladım her kapanamadıgım gunde bu benim için son fırsat olabilir Rabbim içimdeki isteği alma diye :( canım oyuzden cok iyi değerlendirmemiz gerekir canım sen kapan bak Rabbim hepsinin kolaylıgını verecektir sana sıcaklarda ne yaparız sıcaklara Rabbim için tahammül edeceğiz o bizden hosnutya bundan guzel ne varki şu koca dünyada değilmi hem Rabbim inan kolalıgını veriyor bak ben ilbaşta kapandıgımda (3 ay önce) boyundan bağlıyordum dediğin gibi sıkıntıya gelemezdim o zoru ama şimdi nasıl yapıyorum anlatayım ozaman o sıkmıntı kalmayacak yazın ince başötrü kullacaksın şimdi bonundan bağlamalımodel yerine boyunudan kcuku cengelli iğneyle tuttur sonra sonra ucları pardessünün içinde olsun ara kuyrugunu dısarı cıkar bir var yada tamamını giydiğin şeyin içen sok boynunda sadece ufacık bir cengelli iğne olacak oyuzden boynunu sıkmaz canım dediğin gibi cehennem ateşi kolaymı :( canım içindeki hep iyi sese kulak ver yok eş dost ne der felan diye içinde bunları söyleyen ses aslında şeytanın ta kendisi senin buldugun dogru yoldan mahrum etmek için cok ugrasacak banada oldu inan bana son ana kadar şeytan konustu ama Rabbimin emri için yendim o şeytanı okadarmutşuyumkiokadar huzurluyumki iinan bana hayat okadar guzelleştiki Rabbim onun huzurunu kalbine veriyor inan bana kuş giibi hafifleyeceksin içindeki sıkıntı seni cok daraltacak canım güngeçtikce canım tek yoluda kapanmak bence elalem ne der diye düşünme cunku bileceksinki senin buludugun yol dogru Rabbim senden hosnut Rabbim yardım edecek inan bana diyecekler olanlar cıkıyor ama içinden Rabbim sen hosnutsun cya cokşükür senin rızan önemli benimiçin dediğinde kalbin sevincle dolacak hem öteki dünyada amellerimiz tartıya cıktıgında elalem şunları derdiye Rabbim senin emrini yerine getiremedim diye söyleyemeyecağzi ah didyeceğiz keşke sunuda ypsaydım hem belkide bu amelimiz bizi cehenemden kurtaracak bir amelimiz olacak yada bu u yapmamakla bu amelimiz cehembneme götüren amelimz olacaksa oyuzden bunları ssana öyleyetende şeyatan onu hiç dinleme bence vicut yazmıssın bende aynı senin gibiyim inan görsen ama nemi yapıyorum ben eteğe henuz gecemedim ayak bileğimden bir karış yukarda yarım pardesü giyorum hatlarım cok ortada değil içinede pantolan (inşallah eteğe gececeğim bir süre sonra)canım sen kapan bak inan sonrası corap söküg gibi gelecek buna inan ozaman sen kendin buluyorsun neyi yapman gerektiğini birde demişssin bayılacak gibi olrum bunlarda sana söyleyten şeytan Rabbim mutlulugu kulum benim için şu sıcaklarda bile tesettüründen ödün vermiyor demesi onun sevabını vermesi cekilen herşeye değer canım bunu sana söyten dedğin gibi şaytan canım inşallah fayda olmuşumdur sana ben herzaman burdan elimden geldiğince yardım etmeye hazırım yeterki sen burdan paylaş canım hayırlı gecler

Çok teşekkür ederim canım.:a29::a29:

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerım dua edın olur mu? kapanmak ısteyıp de henuz kapanamayan o acız kulllardan bırı de benım.aıle cevre okul ne kadar olumsuz etken yarabbım.ama seytanın bacagını kıracagım ınsalllah.Rabbımız bızlere hayırlı uzun omurler versın ınsalllah.Alllah rızası ıcın bırbırımıze cok dua edelım neolur.şu anda var olan ortunme azmı kat be kat artarak sonucu hakkıyla ortunme olsun.ortunup de eskı halıme donmekten de korkuyorum.benım bu sıteden baska destekcım yok cunku:(Allah a emanet olun kardeslerım.

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
eski halime dönmekten korkuyorum anlamadım özel değilse neden??inşallah başta allah cc sonra bizler hep yanındayızz...

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
eski halime dönmekten korkuyorum anlamadım özel değilse neden??inşallah başta allah cc sonra bizler hep yanındayızz...

AY-YA kardesım basortulu olduktan sonra tekrar basortusuz halıme donmekten korkuyorum.boyle olanlar da bır haylı fazla.ortunuyolar sonra tekrar ortunmeden oncekı hallerıne donuyolar.Rabbımız hakkıyla ortunenlerden eylesın bızlerı.Allah a emanet olun :)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
AY-YA kardesım basortulu olduktan sonra tekrar basortusuz halıme donmekten korkuyorum.boyle olanlar da bır haylı fazla.ortunuyolar sonra tekrar ortunmeden oncekı hallerıne donuyolar.Rabbımız hakkıyla ortunenlerden eylesın bızlerı.Allah a emanet olun :)

anladım canımmm karasızlıklarla mücadele ediyosun buradaki yazılan yazıların hepsini okuyosundur inşallah üstüne söylencek çok söz kalmadı aslında kardeşim...ölç tart biç en doğru olan kararı ver kardeşim selametle...

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
kardeslerım dua edın olur mu? kapanmak ısteyıp de henuz kapanamayan o acız kulllardan bırı de benım.aıle cevre okul ne kadar olumsuz etken yarabbım.ama seytanın bacagını kıracagım ınsalllah.Rabbımız bızlere hayırlı uzun omurler versın ınsalllah.Alllah rızası ıcın bırbırımıze cok dua edelım neolur.şu anda var olan ortunme azmı kat be kat artarak sonucu hakkıyla ortunme olsun.ortunup de eskı halıme donmekten de korkuyorum.benım bu sıteden baska destekcım yok cunku:(Allah a emanet olun kardeslerım.

canım bence bu şeytanın vesvesesi sana bunu vererek seni eogru bildiğin yoldn uzaklaştırmak istiyor canım bunu yaparkende içine korkuyu veriyor ya acaba açılırsam... Halbuki kapanmadan nerden bilebileceksinki değilmi bak ben bunu kapaneıktan sonra yaşadım ya açılırsam eiye içimden nereden geldiğini bilmediğimbir ses ilk zamanlarda ama hep malup ettim cok şükür o sesi zaten mukafatıda bizonu yenerek almaucakmıyız canım İnşallah kat kat artar inşallah bunada zamanımız vardıır canım sen burdan paylaştıgın surece kendi adıma söyyeyimben herzaman destek vermeye hazırım Sende Rabbimeemanetsin hayırlı günler

berat05

Yönetici

essalamün aleyküm
KARDEŞİM LÜTFEN ŞU YAZILARI OKUYUNUZ;;;;

Allah C.C. rızası için iyi düşününüz

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

mir_erhan

Moderator
bende okuduğum bir kitap vardı geçen yıl orda bir çok sorunu cevabını çok güzel açıklamalı vardı..
Feyzullah BİRIŞIK (bir bayan niçin örtünmek istemez)

Örtünmek isterim, ama ikna olmam lazım
“KURANDA KESİN HÜKÜM VAR YETMEZMİ İKNA OLMANA”

Örtünmem gerekiyor, ama geleceğimi düşünmek zorundayım
“GELECEK ÖLÜM ONU DÜŞÜNDÜNMÜ”

ALLAH(c.c.) beni başı açık olarak da sever
“AMA GÜNAHKAR KULUM DER”

Kapalıyım, ama ailem okul için başımı açmamı istiyor
“AİLEN SENİ CEHEMMEN ATEŞİNDEN KURTARMAYACAK”

Fazla açık olmadığım için, günah olduğunu zannetmiyorum
“GÖRÜNEN HER TEL ZİNA AZMI GÜNAH ACABA”

Genç yaşta da kapanmak olmaz ki, yaşlanınca inşa ALLAH(c.c.)
“YAŞLANACAĞIN GARANTİ Mİ YA YARIN ÖLÜRSEN”

Tekrar açılırım düşüncesiyle, kapanmıyorum
“HELE Bİ KAPAN ONU SONRA DÜŞÜN”

Bazı özgürlüklerimin kısıtlanacağı düşüncesiyle kapanmak istemiyorum
“ALLAHIN KARŞISINDADA ÖZGÜR OLABİLECEKMİSİN”

Kapanmak önemli değil, önemli olan kalbinin temizliği
“KALBİN TEMİZLİĞİ GÜNAHA ENGEL DEĞİL”

Evlenince kapanırım, ;kızım evlenince kapanr;
“EVLENECEĞİN GARANTİMİ”

Güzelliğimi sergilemek istediğimden dolayı kapanmamıştım
“GÜZELLİĞİNİ SADECE EŞİNE SERGİLESEN NE GÜZEL OLUR”

Kapanırsam, diğer dini vecibelerimi de yerine getirmem gerekecek
“EE Bİ YERDEN BAŞLAMAK LAZIM”

Dinden çıkmadığıma göre başımı açmamda problem yok
“DİNDEN ÇIKMADIN AMA GÜNAHKARSIN”

Başörtü için kendimi henüz hazır hissetmiyorum
“ÖLÜNCEMİ HAZIR OLACAKSIN”

Bu zamanda da başörtü olmaz ki! Hangi çağdayız?
” GÜNAHIN BU ZAMANI O ZAMANI YOK KURAN HER ÇAĞ İÇİN İNDİ”

Kısmet, bir bakarsın kapanırız inşa ALLAH(c.c.)
“İNŞALLAH AMA ACELE ET YAŞLANDIKTAN SONRA OLECEĞİNE DAİR SENEDİN VARMI?

Önemli olan, saç dışındaki vücudun teşhir edilmemesi
“YANİ GÜNAH SADECE VUCUDAMI VAR”

Denedim, ama boğulacak gibi oldum
“AMA İTİKAT GEREKİYOR”

Evlenememe korkusu
“SAÇIN AÇIK DİYE SENİNLE EVLENEN ERKEKTEN NE BEKLERSİNKİ”

Lise ve üniversitedeki başı açık öğrencilere dinimi anlatacağım için başımı açacağım, yani hizmet için
“KENDİNE HİZMET EDEMEYECEKSİN”

Kapanmak içimden gelmiyor
“NEDEN GÜNAH İŞLEMEK HOŞUNAMI GİDİYOR”

Başörtülülerin yeterince örnek olamamaları
“SEN ÖRTÜN VE ÖRNEK OL ONLARA

Nefsime yenik düştüğümden, kapanamıyorum….
“NEFİS ŞEYTANDIR SEN ŞEYTANA YENİKSİN GELECEĞİNİ DÜŞÜN YENİLME”

konu başlıkları bunlardan ibaret...

Allah yar ve yardımcınız olsun inşallah..

_YUSUF_

Yönetici
Cehenneme girmek istemeyipte kurtulamayan arkadaşlar haydi buyrun...

Yaşım genç sonra namaz kılarım... (öyle diyen çok kişinin cenazesini kıldık)

Şimdi güzelim çirkinleşince kapanırım...(zaten kapanmasanda bakan olmaz)

Ya okulum var okul bitsin kapanırım...(okul biter iş hayatı başlar kapandığınıda göremeyiz)

O daha çocuk büyüyünce yapar...(ya bey çocuk hala namaz kılmıyo
dövsekmi acaba?)

vs. vs.

herşey bahane cennet şahane

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
Cehenneme girmek istemeyipte kurtulamayan arkadaşlar haydi buyrun...

Yaşım genç sonra namaz kılarım... (öyle diyen çok kişinin cenazesini kıldık)

Şimdi güzelim çirkinleşince kapanırım...(zaten kapanmasanda bakan olmaz)

Ya okulum var okul bitsin kapanırım...(okul biter iş hayatı başlar kapandığınıda göremeyiz)

O daha çocuk büyüyünce yapar...(ya bey çocuk hala namaz kılmıyo
dövsekmi acaba?)

vs. vs.

herşey bahane cennet şahane

allah cc razı olsun inşallah kapanmaya niyetlenen ama nefsine yenik düşen arkadaşlara ders olur selametle....

*ayşe*

Kayıtlı Kullanıcı
inanın kardeslerım burdaki ortunme konusuyla ılgılı yazılar kafama tokmakla ıner gıbı:( bu formu burcum82 kardesım actıktan sonra,bu forma katkıları olan kardeslerımın de sayesınde,örtünmeyle ilgili, daha farklılastı dusuncelerim.bu da benım ıcın guzel bır gelışme.daha örtunmedım ama örtünecegım ınşalllah.Allah a emanet olun.
Ayrıca mır-erhan kardesım en kısa zamanda bahsettıgınız kıtabı alıcam.berat05 ablacım ılgılendıgınız ıcın de sıze cok tesekkur ederım.Allah razı olsun hepınızden:)

uzgun_42

Kayıtlı Kullanıcı
inanın kardeslerım burdaki ortunme konusuyla ılgılı yazılar kafama tokmakla ıner gıbı:( bu formu burcum82 kardesım actıktan sonra,bu forma katkıları olan kardeslerımın de sayesınde,örtünmeyle ilgili, daha farklılastı dusuncelerim.bu da benım ıcın guzel bır gelışme.daha örtunmedım ama örtünecegım ınşalllah.Allah a emanet olun.
Ayrıca mır-erhan kardesım en kısa zamanda bahsettıgınız kıtabı alıcam.berat05 ablacım ılgılendıgınız ıcın de sıze cok tesekkur ederım.Allah razı olsun hepınızden:)

selamün aleyküm kardeşim seni çok iyi anlıyorum canım benim. bende aynı şeyleri yaşadım korkuyordum, çevremin tepkisi, ailemin tepkisinden, iş yerimdekilerden herşeyden. sanki kapanınca hayatım degişecekmiş gibi geliyordu bana ama inanki öyle degilmiş. bi kere ailen onay verdi ise kapanmana gerisi yalan kişilerdir. belki ailende onay vermeyebilir ama ahireti düşün, nevsini düşün.....
bilmiyorum ben 1 günde kapandım korkularımı yenip. o gün eşarpımı taktım bir daha rabbim çıkartmasın. amin. örtüm benim kalkanım oldu....
şimdi çok pişmanım biliyormusun keşke daha önce kapansaydım diye...
bence erteleyip durma kardeşim. bir an önce kapan, insanoglunun bahaneleri bitmez...
selam ve dua ile...
allaha emanet ol...
inşallah yakınsa iyi haberlerini alırız...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt