Kapanmak sevmektir...
Gönülden....taa gönlün bahçesinde binlerce çiçektir...
Kokusu her yere ulaşan...
Nadidedir....
Baktığında yürekleri titreten....
Gözleri dolduran
Aşk tır..
ALLAH celle celaluhu hatırlatan....
berat05
Kapanmak özümüzle birdir...kalbimizle...ruhumuzla...
önceden düşündüğümüz tüm olumsuzlukları alır gider birden....
kendi içimizde yaşadığımız korkularımızın ne kadar da boş olduğunu gösterir bize....
hayat gibi...aynı...
yaşamımızı ne kadar içten yaşarsak...
islamı severek isteyerek öğreterek yaşarsak o kadar içten geçirmiş oluruz bu hayatı...yüzümüz gülen taraf olurken vicdanımızda rahatlayan taraf olur...
zorluklarla mücadelemi zor gelmiştir bizlere yoksa birkaç kişinin söylediği anlamsız cümleler mi????
başınızdaki eşarp içinmi dir bu korku..yüreğinize yerleşen islamı yaşama sevinci.....ya diğerlerinin korkusu.....
kendinize fırsat vermeden
soranlara güzelliği göstermeden bu kaçmak niye?
KENDİNİZE FIRSAT VERMEDEN...SONRASINI BİLMEDEN DENEMEMEK NİYE???
Biz bir EMİR den konuşuyoruz...FARZ olandan bahsediyoruz..yani..zevkimize kalmış,korkumuza kalmış,dillerin söylediklerine kalmış birşey değil bu..
ÇOK ÖNEMLİ...
1 adım atmadan
hiç karşımızdakine fırsat vermeden bu kaçış niye.??????
Allah c.c. siz hiç bir şey yapmadan bunca hayatı bahşederken......bu kaçış niye?
soruyorum tüm kardeşlerime.....
herkes bir düşünsün bakalım"
ÖZ VATANIMIZDA garip kaldık öz vatanımızda parya... ne zaman biz de kalkacağız ayağa..
aşağılanan bakışlar çevrilecek üzerimizden..
gocunmuyorum daha dik yürüyorum aksine.. ama zoruma gidiyor bu olanlar çok zoruma..
aklıma 28 şubat geliyor, ünv kapılarından çevrilen,yollarda sürüklenen ikna odalarında ağlatılan ablalarım geliyor...
ve modernleştirilen örtümüz...
biz niye böyle olduk... biz mi sahip çıkamadık yoksa bir yerde bir yanlış mı var içimde koca bir acı.. sürünüyorum yerlerde sanki..
haksızmıydı MEHMET AKİF.. KAZIM KARABEKİR... NECİP FAZIL...
kim haksızdı da bu zulüm bize layık oldu..
ne güzel yazmış üstad.. her kelimesi içime işliyor sanki göz yaşlarım durmuyor..
ne oldu yurdumuza niye kartallara yem oluyoruz.. niye birileri çıkıp bize
başörtülüler gitsin arabistanda okusun diyebiliyor..
niye hala biz devlet kapılarında zulüm görüyoruz.. niye yabancıların ilk işi TÜRK kadınını soyundurmak olmuşken yapılan ilk güzellik yarışmasında bir türk kızı dünya güzeli seçilmiştide sonrasında yabancı basınında TÜRK KIZLARINI soyundurabildik sonunda..dedirtmiştik...
noldu bizim asaletimize, duruşumuza.. noldu... bize.. en hassas noktamızdan vurulduk ve yenildik..
AYNA programını izliyoruz eşimle avrupa yada amerika ülkeleri çıkınca birbirimize dönüp bizim kızlarımız onlardan daha açık diyoruz.. sokaklara bakıyoruz podyum.. o özendiğimiz(!) avrupa bizden daha kapalı daha edepli oldu sanki.... ah atalarımızın kemikleri sızlıyor sanki.. içimde ateş patlamak üzere bir volkan gibiyim..
kinim var koca bir hırsım.. ağlamak bile söndürmüyor içimdeki ateşi... çıkıp bağırasım var dışarda.. avazım çıktığı kadar..
RABBİM Bİ GÖR........ GÖR Kİ .... SEN ACI YAŞADIĞIMIZA
Maşallah. ne güzel yazmışsın ablamız.
Kalemine yüreğine sağlık.
Ve aleykum selam canim. Hos geldin. Seni gordugume cok sevindim. Ben tek_dilegimSelamünaleyküm arkadaşlar bende bu siteyle tanıştıktan sonra kapanma kararı almıştım. Buradaki arkadaşlar bana çok yardımcı olmuştu çok şükür cesaret vermişti korkuyordum....
Şimdi düşünüyorum da neden korkmuştum ki bu kadar....
Korkmam gereken o kadar günah varken bende diger arkadaşlar gibi kapanmaktan korkmuştum. Allah tan korkmamistim da kapanmaktan korkmak ne kadar saçma degilmi?
Allah c.c herkese naspi etsin hayırlısıyla kapanmayi inşallah.
Selamun aleykum Berat abla..Aşk-Hicab hoşgeldin...demeliyim.....
Ve aleykum selam canim. Hos geldin. Seni gordugume cok sevindim. Ben tek_dilegimHatirladn mi? Nasilsin?
LG-D331 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben de iyiym canim sagolasin. Evlendim, bi kizim var.Hosbulduk canım kardeşim. Hatırladım tabiki iyiyim canım sen nasılsın? Neler yapıyor sun?
Ve aleykum selam canim. Hos geldin. Seni gordugume cok sevindim. Ben tek_dilegimHatirladn mi? Nasilsin?
Ve aleykum selam canim. Ya ben tek dilegim sonra Kalbun_Kesirselamun aleykum caan ben seni kayıplardan sanıyodum meger nickin degişmişş![]()
Ben de iyiym canim sagolasin. Evlendim, bi kizim var.
Sen cok uzun zaman oldu foruma girmeyeli.. Sen neler yapiyorsun?
Amin cnm. Cumlemizn kuzucuklarini insaAllah. Benim kizim da 2 yasina girecek insaAllah 10 gun sonra..insaallah buradayiz bundan sonra. Hatimlere de bekleriz canim.. Dua ile..Hayirli olsun canım. Allah bağışlasın. Bende evlendim canım benimde 2 yaşında bir oğlum var onunla ilgileniyorum. Evet canım giremiyordum inşallah bundan sonra hep birlikteyiz.
Tekrar hosgeldin canim. Saolasin amiinn. Allah kizinada hayirli uzun ömürler versinVe aleykum selam canim. Ya ben tek dilegim sonra Kalbun_KesirSimdi Ask i Hicab.. Yavas yavas herkese yazmaya calisiyorum. Yeni yeni basladim foruma girip okumaya bakmaya.. Evlenmissin canim. Hayirli olsun. Allah bir omur boyu mutlulugu huzuru imani sizden eksik etmesin daim kilsin...???
Hos bulduk canim.. Amiin.Tekrar hosgeldin canim. Saolasin amiinn. Allah kizinada hayirli uzun ömürler versin
Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=136558]mehtap58[/MENTION]; canım kardeşim... hediyelerini.. kocaman eşarplara aşık oldum.. arasam bulamazdım burda.. çoook teşekkürler canım benim.. küçük bebişimide unutmamış..
feracelerimi giyemiyorum bu ara.. Rabbim layıkıyla örtünmeyi nasip etsin...
karşı komşum geçen benim feracemi giydi..
kapalı ama pardesü ferace giymiyor.. ALLAHIM ne kadar güzel olmuştu.. örtü ne kadar yakışır bir kadına.. nasıl güzel.. nasıl da Allahı hatırlatıyor.. oğlu diyorki buket ablam ah o şeytanı bir bulsam gözüne gözüne vuracam bırakmıyor annemi..
evet şeytan.. örtüyü kötü gösteren.. böyle daha güzelsin diyen... dış giysi olmasada olur diyen..
sınavımız zor çook çetin.. RABBİM kolaylık verecek inşallah..
kocaman örtülerimiz geniş hiç bir hattı belli etmeyen feracelerimizle ALLAHI hatırlatacağız inşallah..