Güncelleme
Güncelleme
Ya ALLAH ( Celle Celaluhu )
İsmine kurban olduğum Allah (Celle Celaluhu) adına yemin ederim ki...kendinizi onun rızasında yaşıyor bulduğunuzda hiç birşey sizi bu kadar memnun etmeyecektir....
Ölümlü olan bu dünyada...giyimlerin ve gösterişlerin önemsizliğine bir bakıverin....
En kötü olayda başımız sıkışınca şeytana ve nefse başvurmuyoruz....
A L L A H Celle Celaluhu diyoruz....
Örtünme...kapanma... basit bir eylem değil ki....."başkası için mi ? " diye kendinizi sorgulayasınız...
Güçlü iradesi olanlar bilirler...Önce neyi istediklerini....
"Ben kendi adıma diyebilirim ki.... "
"Neyi istediğimi bulmak- bilmek için ....derviş gibi ruhumun çöllere düşmesine izin verdim..
düştüm kalktım....yine düştüm..yine kalktım...aradım aradım ....
"Hayatın zevklerinin hiç te önemli olmadığını...bir balon gibi sönüverdiğini...asıl önemli olanın...KALBİNİN...ruhuna akmasını ve hayatın asıl o zaman başladığını gördüm...
BEN GÖRDÜM..."
"RUHUMUN BEZ PARÇASI DEDİKLERİ ŞEYLE doyduğunu...ALLAH ' a Celle Celaluhu yakınlığım artarsa doyumun arttığını,uzaklaşırsa donuklaştığını gördüm..."
"Her giysiyi giysemde asıl giysimin tesettür olduğunu...TESETTÜRÜN ruhumu da giydirdiğini....asıl zevkin bu olduğunu gördüm..."
"Önce kalbim girdi...tesettüre...ALLAH Celle Celaluhu nun adıyla hızlandı....dört nala coştu...tutamadım ruhumu..."
"Bedenim tesettürü böylesine sevdi..
Öylesine sevdi ki ALLAH Celle Celaluhu için örttüm bedeni...Sırf O'na layıklık amacı ile kapandım..Ne eşimin talebini sordum...nede bakışları umursadım....Ben BUYDUM işte....HAYATIM buydu..."
Sizde düşünmeyin....ALLAH Celle Celaluhu içinizdeki samimiyetinize,tevekkülünüze ,sabrınıza karşılığını verecektir.
ŞEYTAN,NEFİS,ARKADAŞLAR,BAKIŞLAR,İSTEMEYENLER,İSTEYENLER den bahsetmiyorum ben...kıyaslama yapmıyorum....
"A L L A H ' TAN " Celle Celaluhu BAHSEDİYORUM.....
ölçülmez ..biçilmez....
YAŞANILIR...........
"YA ALLAH " diyorum...
sizde dileyin...isteyin...ellerimizi uzattık gönül bahçenize....dualarla....
bir müjde bekliyorum sizden...
Bu cuma vakti hürmetine,,,,,
annenizi,,,eşinizi,,,ailenizi sevindirecek ama...
ALLAH Celle Celaluhu nun rızasını kazanmak istemez misiniz??
Esselamu aleyküm ve Rahmetullahi ve Berakatuhu
Hayırlı cumalar