Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (4 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
İnan çok özledim bende.. Sizleri neden seviyorum biliyor musun ? Arayıp soramasak da birbirimizi yüz yüze bile gelmemişken biliyorum ki kalplerdeyiz.. Biliyorumki dualardayız.. Canım kardeşim nerden geldi aklına bunlar? Gece Hasan Arda ya uyandım mesajını o zaman aldım anında tebessüm Allah razı olsun

inanmazsın bak.. bizim evimizde hep sizin muhabbetiniz var ... ara ara okuyoruz eşimle eskileri.. senin berat ablamın dilek kardeşimin emriyenin mehtabın hicranın nurayın erhan abimin mustafa abimin ve dahasının yazdıklarını... dün öle yine örtü muhabbeti vardı.. senden bahsettim..hani ben pardesü giyemem demiştim sende bi kere giysen çıkarmazsın ama bence giyeceksin demiştin.. sonra ilk konuştuğumuz gün o güzel gülüşünle hatırlatmıştın.. şükürler olsun sizinle karşılaşştıran rabbime

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
inanmazsın bak.. bizim evimizde hep sizin muhabbetiniz var ... ara ara okuyoruz eşimle eskileri.. senin berat ablamın dilek kardeşimin emriyenin mehtabın hicranın nurayın erhan abimin mustafa abimin ve dahasının yazdıklarını... dün öle yine örtü muhabbeti vardı.. senden bahsettim..hani ben pardesü giyemem demiştim sende bi kere giysen çıkarmazsın ama bence giyeceksin demiştin.. sonra ilk konuştuğumuz gün o güzel gülüşünle hatırlatmıştın.. şükürler olsun sizinle karşılaşştıran rabbime

Gül kardeşim can kardeşim dün kuzenimi ziyarete gittim aynı cümleyi ona söyledim pantolon kap kapalı sonradan kapandı giyemiyorum Dilek dedi uzun giyemiyorum nefsim müdahale ediyor bir kez giy dedim bir kez sonra ne nimet Ya Rab giydikce giyesin örtündükce örtünesin gelecek! Bizimde öyle olmadı mı buketim? Elhamdülillah.. Bak ne anlatacağım:

Çanakkale'ye kız kardeşime gittim eşi astsubay.. Askeriyeye ait güzel bir restoran var ama belki kapalı kişiyi almazlar dedi o zman gitmem dedim bi bakalım dediler neyse gittik ben feracemle girebilir artık öyle bir kural yok dediler girdik herkes açık gözler bana çevrildi bi an duraksadım kulaklarımda bir ayet çınladı : " gevşemeyiniz,mahsun olmayınız! Müminseniz,üstün olan sizsiniz" (Ali İmran/139.ayet) dimdik başım tabiki dik olacak Allah'ın ayetini taşıyorum geçtim gittim aralarından.. Sonra inceledim hepsini tek tek dua ettim onlar için Rabbim Hidayet Senden sen Hidayet ver dedim.. Baktım kadın erkek belli değil ağızlarda argolarla muhabbet kadınlar açık seçik deniz kenarı belli ki cenneti yaşıyorlar sonra sonra buketim bak kulaklarımda ne çınladı:
"Istemez misin ya Ömer? Dünya onların olsun ahiret bizim!!" Subanallah..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Gül kardeşim can kardeşim dün kuzenimi ziyarete gittim aynı cümleyi ona söyledim pantolon kap kapalı sonradan kapandı giyemiyorum Dilek dedi uzun giyemiyorum nefsim müdahale ediyor bir kez giy dedim bir kez sonra ne nimet Ya Rab giydikce giyesin örtündükce örtünesin gelecek! Bizimde öyle olmadı mı buketim? Elhamdülillah.. Bak ne anlatacağım:

Çanakkale'ye kız kardeşime gittim eşi astsubay.. Askeriyeye ait güzel bir restoran var ama belki kapalı kişiyi almazlar dedi o zman gitmem dedim bi bakalım dediler neyse gittik ben feracemle girebilir artık öyle bir kural yok dediler girdik herkes açık gözler bana çevrildi bi an duraksadım kulaklarımda bir ayet çınladı : " gevşemeyiniz,mahsun olmayınız! Müminseniz,üstün olan sizsiniz" (Ali İmran/139.ayet) dimdik başım tabiki dik olacak Allah'ın ayetini taşıyorum geçtim gittim aralarından.. Sonra inceledim hepsini tek tek dua ettim onlar için Rabbim Hidayet Senden sen Hidayet ver dedim.. Baktım kadın erkek belli değil ağızlarda argolarla muhabbet kadınlar açık seçik deniz kenarı belli ki cenneti yaşıyorlar sonra sonra buketim bak kulaklarımda ne çınladı:

dünya onların olsun ahiret bizim.........
ALLAHU EKBER.....
İşte ben sizi boşuna sevmiyorum... ya boşuna değil .. ilk geldiğimiz günler buraya.. tereddütler korkular... sonra aşk... aşk... kim demiş aşk sadece kadına erkeğe... aşk örtüye.. ALLAHA, ALLAH RASULÜNE... AŞK... AŞK.. NE BÜYÜK AŞK..
" gevşemeyiniz,mahsun olmayınız! Müminseniz,üstün olan sizsiniz" (Ali İmran/139.ayet) mümin olmak zor mu yokkkk değil valla değil.. ALLAHIN haşa kime kastı varki kullarını cehenneme göndermek için uğraşsın.. biz bize emanet verilen evladımız için bunca çırpınırken O yarattığı kuluna zulmedermi...
can kardeşim... örtündükçe örtünesim geliyor evet.. şükür bin şükürki hiç vazgeçenimiz olmadı.. çoğumuz artık ferace giyiyoruz.. ama burayı boş bırakırsak birilerini kaybederiz.. kaybetmeyelim...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Aynı olayı ben yaşadım dilekcimmgeçtiğimiz ay fuar vardı ayakkabı fuarı için Kuşadası'na gittik bi otelde kaldık restorana indiğimde bir başı örtülü bendim ilk biraz tuhaf oldum bakışlardan herkes açık saçık çoğu turist zaten sonra silkelendim doğru olan benim ELhamdülillah dua ettim doğruyu nasip eyle cümle Muhammed s.a.s ümmetine Rabbim diye daha iyisini banada nasip etsin Rabbim ferace çok istiyorum bizim burda yok ya netten alcam yada izmire gidicem inşaallah sizinde desteklerinize çok şükür 8 ay oldu bile kapanalı huzurumu anlatamam sıcaklarda herkes bunalırken bana sıcak gelmiyo annem demişti Rabbim yardım ediyor yeterki sen doğru ol

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Okurken yazdığın bu dizeleri...tüylerim diken diken oldu.... Bir sevinç kapladı taaa yüreğimi..

Maaşallah ..Barekallah...Subhanallah nidaları yükseldi......Dilimden....gönlümden.....tüm hücremden....

İş te bu dedim...

Bu...

Görmek istediğimiz ..... yaşamak istediğimiz... "tebliğ" dediğimiz.....bu dedim..

Maaşallah...

Maaşallah....

La İlahe illallah....

Rabbim....Rabbim.... Hamdlar ancak SANA dır..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
gevşemeyiniz,mahsun olmayınız! Müminseniz,üstün olan sizsiniz" (Ali İmran/139.ayet) Rabb'ime şükürler olsun iyiki varsınız Rabbim hepinizden razı olsun

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Aynı olayı ben yaşadım dilekcimmgeçtiğimiz ay fuar vardı ayakkabı fuarı için Kuşadası'na gittik bi otelde kaldık restorana indiğimde bir başı örtülü bendim ilk biraz tuhaf oldum bakışlardan herkes açık saçık çoğu turist zaten sonra silkelendim doğru olan benim ELhamdülillah dua ettim doğruyu nasip eyle cümle Muhammed s.a.s ümmetine Rabbim diye daha iyisini banada nasip etsin Rabbim ferace çok istiyorum bizim burda yok ya netten alcam yada izmire gidicem inşaallah sizinde desteklerinize çok şükür 8 ay oldu bile kapanalı huzurumu anlatamam sıcaklarda herkes bunalırken bana sıcak gelmiyo annem demişti Rabbim yardım ediyor yeterki sen doğru ol

Rabbim'in ayeti serinlemez mi yüreğimizi kardeşim? Ferace ah feracem canım feracem.. Rabbim en kısa zamanda almayı nasip etsin

hira06

Kayıtlı Kullanıcı

Okurken yazdığın bu dizeleri...tüylerim diken diken oldu.... Bir sevinç kapladı taaa yüreğimi..

Maaşallah ..Barekallah...Subhanallah nidaları yükseldi......Dilimden....gönlümden.....tüm hücremden....

İş te bu dedim...

Bu...

Görmek istediğimiz ..... yaşamak istediğimiz... "tebliğ" dediğimiz.....bu dedim..

Maaşallah...

Maaşallah....

La İlahe illallah....

Rabbim....Rabbim.... Hamdlar ancak SANA dır..

Berat ablam can ablam Allah razı olsun sizlerin tebliği ile Rabbimin izni ile oldu Allah a hamd olsun

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah bu muhabbetimiz kesintiye uğramaz uzun yıllar devam eder...Siz benim Allah rızası için sevdiğim arkadaşlarımsınız. Görmeden seviyoruz ya birbirimizi mümkünmüş demek ki.
Tesettür ilk önceleri benim için zorunlu ve zor bir ibadeti ifade ediyordu. şimdi bana tesettür nedir diye sorsalar önce bi iç çekerim sonra tesettür bir aşk tır derim. Tatmayan bilmez bu aşkı. Bilmeyenler de tadar inşallah . İnsan sevdiğinin adını dilinden kalbinden düşürür mü hiç. Bi düşünsenize adım attığımız her adım bir aşk Bir Allahı hatırlatış bir zikir.. Anlatamıyorum ki bi anlatabilsem keşke içimdekileri bilmeyenlere bildirebilsem anlamayanlara anlatabilsem.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
şükürler olsun sana rabbim....
örtündüm diye bana küsen babam.. kızımdan güzel örtünen yok ilçemizde diyor.. hakkını veriyor diyor.. sakın dar şeyler giyme diye beni uyarıyor.. yeni kapananlar için inşallah buket gibi kapanır diye dua ediyor... şükürler olsun rabbim... çok şkür çok şükür ne diyordu yürekleri serinleten o ayet..
BAKARA-153: Ey iman edenler, sabır ve namazla yardım isteyin. Çünkü Allah sabredenlerle beraberdir. /

mir_erhan

Moderator
Hak istedi mi, şek yok şüphe yok koşul yok şart yok
Tesettürlüyüm çünkü; hürüm ben
Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması

Eyvallah kardeşim. Allah cc razı olsun.
Ne de güzel ifade ettiniz.
Hak istediya gerisinin önemi ne.
Sorgulamak kimin haddine.
Ama ne mutlu ismaili bir teslimiyetle
Severek kurban olmaya gidene.

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Tesettürsüz tesettür!
Tesettüre, sanki girmiş? boşuna
Nasihatler gitmez zinhar hoşuna
Beden açık eşarp takmış başına

Bizim kıza tesettür de yakıştı
Dönüp dönüp herkes ona bakıştı

Elbisesi sıkıyorken bedeni
Gösteriyor altta olan madeni
Transparan giyinince medeni

Moda imiş marka takar başına
Yeni girmiş daha otuz yaşına
Cımbız atmış kara hilal kaşına

Canlı renkler cıvıl cıvıl giyinir
Neyi görse canı ister yerinir
Erkek demez kadın demez gerinir

Ayağına geçirince botunu
Üste giyer Amerikan kotunu
Bodrumdadır bekletirler yatını

Topuk uzun yere ucu batıyor
Sabah kalkmaz bütün gündüz yatıyor
Makyaj sürüp rengine renk katıyor

Saçı topuz hörgüç gibi duruyor
Görenleri can evinden vuruyor
Türlü oyun türlü düzen kuruyor

Sertçe basar bütün âlem dinlesin
Kaldırımlar inim inim inlesin
O geliyor mahalleli anlasın

Ana bilmez baba bilmez söylenir
Bütün gece sokaklarda eylenir
Yürür iken sağa sola yaylanır

Bozkır’ım söz söyledin engine
Davul bile döver dengi dengine
Ağla önce günahına, kendine

Rabbim hakkıyla örtünmeyi nasip etsin inşallah..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Ben öldüğüm zaman beni gece gömün ki, Namahrem beni görmesin...! (Hz.Fatıma r.a)

berat05

Yönetici
tesettur-kemik-erimesi-yapar-mi.jpg

"Gönül İnsanı ,

Çoraklaşmış yüreklerde bile

Çiçek bitirebilme gayesinde olanlardır..."

Gönüllere sabrımızla dokunalım....

Çünkü ALLAH Celle Celaluhu SABREDENLERLE BERABERDİR..

Lâ ilahe illâllah​

mir_erhan

Moderator

Maşallah kardeşim. Allah cc. yüreğinize güç versin.
Nede güzel nasipleniyoruz kelimelerinizden.
İnsan her an bir tökezleme yaşayabiliyor.
her köşe başında bir şeytan birde nefis sıkıştırabiliyor insanı.
Öyle durumlarda şu güzel cümleler serinletiyor tutuşan acıları.
Allah cc. ilminizi artırıp kalemlerinize güç versin.

Selam ve dua ile

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Maşallah kardeşim. Allah cc. yüreğinize güç versin.
Nede güzel nasipleniyoruz kelimelerinizden.
İnsan her an bir tökezleme yaşayabiliyor.
her köşe başında bir şeytan birde nefis sıkıştırabiliyor insanı.
Öyle durumlarda şu güzel cümleler serinletiyor tutuşan acıları.
Allah cc. ilminizi artırıp kalemlerinize güç versin.

Selam ve dua ile

Erhan Abi'm Allah razı olsun âmin inşallah âmin diyorum güzel yüreğinden gelen dualara nefis ah nefis ne büyük düşman vallahi gün içinde zikirden bile alıkoyacak kapı az aralık kalsa.. Duam hep aynı Allah'ım göz açıp kapayıncaya kadar bile bizi nefsimizle başbaşa bırakma! (Âmin).

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Dinimizde iki çeşit kadın kıyafeti vardır: Hür ve cariye [köle] kıyafeti.
Cariyeler başlarını örtmezlerdi, örtmek zorunda da değillerdi. Kapanma mecburiyeti hür kadınlara idi. Tesettür âyeti gelmeden önce hür kadınlar da başları açık gezerdi. Münafıklar, cariyelere sarkıntılık ederdi. Bu arada açık olan hür kadınlara da sataşırlardı. Olay duyulunca, (Biz bunu cariye sandık) derlerdi. Allahü teâlâ, (Hür kadınlar cariyeler gibi giyinmesinler, vücutlarını tamamen örtsünler, böylece cariye olmadıkları da meydana çıksın ve münafık erkekler tarafından da sarkıntıya maruz kalmasınlar) buyurdu. Bu âyetin meali şöyledir:
(Ey Nebi, hanımlarına, kızlarına ve müminlerin kadınlarına [dışarı çıkarken] dış elbiselerini giymelerini söyle! Bu, onların tanınıp, eza görmemeleri için en uygun kıyafettir.) [Ahzab 59]

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
(Dua Ederim)
Açıklara Sözüm Yok Allah Affetsin..
Kapalıya Gelince Kızım Kimdensin...
Bacağın Avrupa Başın Müslüman
Ne Yapayım Deme Billahi Kanmam..
Rahat Oluyormuş Pantolon Müslüman Kızına..
Pardösüler Yok Olmuş Modacılar Yetişmiyor Hızına..
İslam Tesettürü Moda Oldu Podyuma Çıktı..
Kafayı Kapatmakla Kendini Cennetlik Sandı
Eleştirmem Edepliyi Tesettürü Bileni Severim Billah..
Şimdiki Kızların Üstü Allah Altı Yallah...
Kızmayın Bana Sakın Ben Gittim İstanbul'a
Parklara Baktim Ki Acaba Hayır Ola!!!!
Ne Hayrı Be Kardeşim Kapanmayın Boşuna
Efendimiz Derse Neyle Geldin Karşıma..
Rabbim Ben Bir Hata Ettim Sana...
Ne Olur Affette Bu Kulunu Bağışla...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
dilek.. dün düğüne gittim de korktum gençlikten allahım nedir bu hal..
kapalısının bile ayağında 20 cm topuk dar paça pantolon.. ne olacak sonumuz

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt