Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (4 Kullanıcı)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
sene-i devriye yapmışsın çoktan.. benim de 16 ağustos da 2 sene olacak inşallah. Ramazan ayında sıcakların tam ortasında kapandım. baktım başkları açık seçik giyiniyor ya hava o kadar sıcak mı ki dediğimi hatırlıyorum. ama gerçekten kapalıyken sıcaktan daha az etkileniyoruz.

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel evet insan sicaktan daha az etkileniyor ferace bol oldugu zaman daha cok hava giriyor ve daha az daraliyorsun
bende iste dedem vefat ettigi zaman denemek icin kapandim sonra öyle devam ettti bir arkadasim vesilesiyle oldu cok sükür

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Dedene Allah rahmet eylesin. arkadaşında senin sevabından nasiplenmiş ne güzel.
ben de kapanacam kapapanacam şu yaz bitsin hele sonbahar bi gelsin sıcaklar geçecek güya fikrim öyle. bi abla da arkamdan dua etmiş Ramazan bitmedeen kapanmam için. duası kabul oldu. Ramazan içinde kapandım.
ailen kapalılığa karşımıydı

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
ecmain Allah razi olsun .. sok gecirdiler türkyeden geldikten sonra .. ilk zamanlar baya tepki aldim pantolon giy acik renkler giy dediler ama simdi alistilar cok sükür yinede bazen söylüyorlar ama aldiris etmiyorum rabbimin emrimi onlarin dediklerimi önemli tabiki rabbimin dedikleri

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Tabiki Rabbimin emri önemli. kabirde seni doğuran annen bile olmayacak yanında. ve er ya da geç Ona döndüreüleceğiz kaçacak hiç bi yer olamayacak. Annemiz babamız kardeşimimiz arkadaşımız o çok sevdiklerimiz bile yalnız bırakacaklar bizi. sevabımız ve günahımızla gideceğiz asıl vatanımıza. burası sadece bir oyalanma bi uğrak yeri.
nerede yaşıyorsun ayşe

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Almanyada yasiyorum cok güzel anlatiyorsunuz bende keske anlatabilsem sizin gibi rabbim nasip eder insaallah siz konyalimisiniz?

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
estafurullah. konyada yaşıyorum ama sivaslıyım. konyada kapanmak çok kolay. konya genel itibariyle muhafazar bir şehir.
almanya da dinin dilin ideolojinin farklı olduğu bir ülkede eminim çok zorlanıyorsundur. Rabbim kolaylık versin.

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
evet baya zor ama olsun ben memnunum elhamdülilah ... sadece ben varim feraceli olarak baya zor oluyor

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Estagfirullah sadece Rabbim susturuyor beni bnim yerimme melekler cevap veriyor zaten elhamdülillah

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
''Sen öğüt verip hatırlat. Çünkü, hatırlatmak müminlere fayda verir.'' Zariyat, 55

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

Sen bu sözleri yazarken ben mahcup oluyorum inan...Allah rızası için SEVMEK NE GÜZEL

Eğer birşeyler olduysa..burada her bir kardeşimin emeği var....diyorum ya hep...güncellemeler , esas duruşlar , gönüle hitaplar önemliydi...Her birinizin emeği var burada....

Ben müsait oldukça burada...berat05 olarak yanınızdayım...her daim Rabbim izin verdiği müddetçe....kalbim -ruhum ölmediği sürece tebliğ için dahi olsa buradayım....

Ki yaşamımız bir tebliğ.... olmalı....
tebliğ ve desteğe devam inşallah ablam...

Bırak kardeşim onlar yapmacık kahkahaları atsınlar.
Son GÜLEN iyi güler lafı herhalde yeni anlam buldu.

Eskiden bu gibi lafları ağzına alanı müebbet hapis cezalarına çarptırıyorlardı.
Bu tepkiler varsa doğru yolda ilerliyoruz demektir inşallah...
Çünkü Edep ve dine dair söylenenler hemen tepki alıyorsa birilerini rahatsız ediyorsa doğru yolun ışıklarını görüyoruz demektir.
Dinden insanlıktan edepten bi haber ler. inşallah ıslah oluruz olurlar...

selam ve dua ile
inşallah abim.. inşallah songülenlerden oluruz bizde.. ama evet şükürler olsun ki artık konuşmak daha kolay daha kolay ifade etmek... doğru yoldan bahsetmek.. biz tepki gösterilenler.. elbet anlayacaklar bizi inşallah geç olmaz..
amin inşaallah netten haber kanallarına bile bakamaz oldum doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış hele yorumları okuyunca çok üzülüyorum modernlikten anladığınız bumu Rabbim esirgesin böyle modernlikten bizleri şaşırtmsın Rabbim çok huzurluyum hamdolsun Rabbime banada örtünmeyi nasip etti daha iyisini nasip etsin inşaallah RABBİM hakkıyla taşıyanlardan nefsini geride bırakanlardan eylesin cümlemizi
modern olmak ne acı anlamı ne çok değişmiş meğer... dokuz değil 19 Köydende kovulsak biz tebliğe devam edelim inşallah..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kadın kefenlenirken başı tesettür yapılırmış.. ayete uygun olarak hemde.. ey insanoğlu eni sonu örtecekken o örtüyü niye geciktiriyorsun.. neden bekliyorsun.. haydi kalk ve al eline başörtünü.. ört kendini.. örtebildiğin kadar ama hakka uygun.. ama zerre kadar dikkat çekmeden hadi bir bismillahla başlayacak herşey..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
kadın kefenlenirken başı tesettür yapılırmış.. ayete uygun olarak hemde.. ey insanoğlu eni sonu örtecekken o örtüyü niye geciktiriyorsun.. neden bekliyorsun.. haydi kalk ve al eline başörtünü.. ört kendini.. örtebildiğin kadar ama hakka uygun.. ama zerre kadar dikkat çekmeden hadi bir bismillahla başlayacak herşey..

Yeniden,kaldığım yerden haydi bismillah..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
YARABBİ ... düğünler nekadar tehlikeli.. nasıl şeytana uymuş... şimdiki aklım olsa yaparmıydım asla.. dün düğündeydik.. insanlar nasıl oynuyor.. nasıl kaybediyor kendini.. garip ki gelin hepsinden uzak.. koskoca kabarık gelinliği ile namaza durdu her vakitte.. sadece bedenimizi sokmayalım tesettüre ruhumuzuda kalbimizide beynimizide tesettüre uyduralım..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
üzülmeni istemeyiz,hakikattir bunlar gel inan
pişmansın gel mağfiret dile
GÜL örtülere bürün
başörtünü al gönlüne
hikmetlerle dolu KURAN'ın sözüne
gerçeklere kavuş
ahiret azığını başörtünü al
gel gül örtülere bürün

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Yeniden,kaldığım yerden haydi bismillah..

ya çok özlemişim seni.. ilk yazdığın günler geldi aklıma dün gece.. dilek... kardeşim.. ahretliğim.. pardesü için söylediklerini söylüyordum dün eşime.. o saatte mesaj atarken aklım yerindeydi yani.. hadi bakalım tebliğ ve desteğe devam inşallah

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Hak istedi mi, şek yok şüphe yok koşul yok şart yok
Tesettürlüyüm çünkü; hürüm ben
Budur sebebi örtümü başımda taşırken gözlerimin ışıması

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ya çok özlemişim seni.. ilk yazdığın günler geldi aklıma dün gece.. dilek... kardeşim.. ahretliğim.. pardesü için söylediklerini söylüyordum dün eşime.. o saatte mesaj atarken aklım yerindeydi yani.. hadi bakalım tebliğ ve desteğe devam inşallah

İnan çok özledim bende.. Sizleri neden seviyorum biliyor musun ? Arayıp soramasak da birbirimizi yüz yüze bile gelmemişken biliyorum ki kalplerdeyiz.. Biliyorumki dualardayız.. Canım kardeşim nerden geldi aklına bunlar? Gece Hasan Arda ya uyandım mesajını o zaman aldım anında tebessüm Allah razı olsun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt