berat05
Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu
Kardeşim
Paylaştığınız bu yazıyı çok defa okudum..
Sokaktaki açık bir bayan...ALLAH'I dilinden düşürmüyorsa...ne olacak?
Sokaktaki kadınlar derken : tüm açıklardan bahsediyoruz öyleyse...
Akrabalarımızdan...annemizden...ablamızdan...kızkardeşimizden....eşlerimizden....
Bu doğru bir telaffuz mudur ? Yazılanların manası nedir ? Hangi kadın başı açık yada mini etek giydiği için bu nu kabul eder ?
BU çok uzun bir tartışmaya girer...buraya gelen açık kardeşlerimizi üzmeye kadar gider...
Amacımız tebliğ yapabilmek....ama doğru tebliğ....
Bütün kapalılar doğuştan mı kapandı sanıyorsunuz yoksa?
ALLAH' ın Seçip Hidayet verdiği...o açık kadınlardan biriydim bende...Rabbim bu şekilde ölmeyi nasip eylesin inşaallah
Lütfen paylaşımlara dikkat edelim...Yapıcı olalım..
Esselamu aleyküm
Sokaktaki kadınlar neyi arıyorlar?? Vallahi bunun tek cevabı var, nefsinin arzusunu arıyorlar, şehvet arıyorlar.Kadınlar sokağa çıkarken adeta vitrinlere koyulup satılacak mal gibi cilalanıyor, etrafın şehvetini çekmeye çalışıyor.Müslüman böyle olamaz.
merhum Timurtaş Uçar Hoca Efendi..
Kardeşim
Paylaştığınız bu yazıyı çok defa okudum..
Sokaktaki açık bir bayan...ALLAH'I dilinden düşürmüyorsa...ne olacak?
Sokaktaki kadınlar derken : tüm açıklardan bahsediyoruz öyleyse...
Akrabalarımızdan...annemizden...ablamızdan...kızkardeşimizden....eşlerimizden....
Bu doğru bir telaffuz mudur ? Yazılanların manası nedir ? Hangi kadın başı açık yada mini etek giydiği için bu nu kabul eder ?
BU çok uzun bir tartışmaya girer...buraya gelen açık kardeşlerimizi üzmeye kadar gider...
Amacımız tebliğ yapabilmek....ama doğru tebliğ....
Bütün kapalılar doğuştan mı kapandı sanıyorsunuz yoksa?
ALLAH' ın Seçip Hidayet verdiği...o açık kadınlardan biriydim bende...Rabbim bu şekilde ölmeyi nasip eylesin inşaallah
Lütfen paylaşımlara dikkat edelim...Yapıcı olalım..
Esselamu aleyküm