Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (10 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Sokaktaki kadınlar neyi arıyorlar?? Vallahi bunun tek cevabı var, nefsinin arzusunu arıyorlar, şehvet arıyorlar.Kadınlar sokağa çıkarken adeta vitrinlere koyulup satılacak mal gibi cilalanıyor, etrafın şehvetini çekmeye çalışıyor.Müslüman böyle olamaz.

merhum Timurtaş Uçar Hoca Efendi..

Kardeşim

Paylaştığınız bu yazıyı çok defa okudum..

Sokaktaki açık bir bayan...ALLAH'I dilinden düşürmüyorsa...ne olacak?

Sokaktaki kadınlar derken : tüm açıklardan bahsediyoruz öyleyse...

Akrabalarımızdan...annemizden...ablamızdan...kızkardeşimizden....eşlerimizden....

Bu doğru bir telaffuz mudur ? Yazılanların manası nedir ? Hangi kadın başı açık yada mini etek giydiği için bu nu kabul eder ?

BU çok uzun bir tartışmaya girer...buraya gelen açık kardeşlerimizi üzmeye kadar gider...

Amacımız tebliğ yapabilmek....ama doğru tebliğ....

Bütün kapalılar doğuştan mı kapandı sanıyorsunuz yoksa?

ALLAH' ın Seçip Hidayet verdiği...o açık kadınlardan biriydim bende...Rabbim bu şekilde ölmeyi nasip eylesin inşaallah

Lütfen paylaşımlara dikkat edelim...Yapıcı olalım..

Esselamu aleyküm

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Sevgili ablacığım
bu söz benim değil timurtaş hocaya aie.. öylesine önemli biri doğru konuşuyodur diye düşündüm.
amacım sana muhalefet değil
Allah affetsin burada günahlarımı dile getirmek için yazmıyorum.
Ben önce kendi nefsimden örnek vereyim.Açık dolaştığım zamanlar evet yüzlerce evet ki nefsimin arzusunu aradım.. süslenip püslendiğimde takıp takıştırdığımda nefsimin arzusu vardı tabiki.. ha sorsan hala da istiyor nefsim..Bu nefis arzusu değil midir ablam. ha şehvetten kasıt orada nedir bilmiyorum ama açık saçık gezdiğimizde erkekleri direk şehvete davet etmiyor muyuz? ediyoruz amacımız bu olmasa da belki yaptıımız budur.evet kadınlar vitrinlere konulacakmış gibi değil miler..geçen gün kuaföre gittim o kadar mı boya süs bayanlarda. tamamen bir görsel şölen ablacım..
Şunu aciz bilgimle biraz hafifletecek olalım.. sokaktaki açık kadınlar ve tesettüre uygun olarak kapanmayan bayanlar nefsinin arzusunu arıyorlar..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bu foruma açık bayanlar da giriyor kapanmayı düşünen bayanlar da.
şurası da varki gerçekler bazen birer tokat gibi de inmelidir nefsimize.

berat05

Yönetici
Sevgili ablacığım
bu söz benim değil timurtaş hocaya aie.. öylesine önemli biri doğru konuşuyodur diye düşündüm.
amacım sana muhalefet değil
Allah affetsin burada günahlarımı dile getirmek için yazmıyorum.
Ben önce kendi nefsimden örnek vereyim.Açık dolaştığım zamanlar evet yüzlerce evet ki nefsimin arzusunu aradım.. süslenip püslendiğimde takıp takıştırdığımda nefsimin arzusu vardı tabiki.. ha sorsan hala da istiyor nefsim..Bu nefis arzusu değil midir ablam. ha şehvetten kasıt orada nedir bilmiyorum ama açık saçık gezdiğimizde erkekleri direk şehvete davet etmiyor muyuz? ediyoruz amacımız bu olmasa da belki yaptıımız budur.evet kadınlar vitrinlere konulacakmış gibi değil miler..geçen gün kuaföre gittim o kadar mı boya süs bayanlarda. tamamen bir görsel şölen ablacım..
Şunu aciz bilgimle biraz hafifletecek olalım.. sokaktaki açık kadınlar ve tesettüre uygun olarak kapanmayan bayanlar nefsinin arzusunu arıyorlar..

Biliyorum.

Sözün kime ait olduğunu ve özellikle içinde geçen her bir kelimeyi çok dikkatle okudum.
Bana muhalefet ediyorsunuz demedim ki...Sadece basit bir örnek ti bu....Burada ki açık kardeşlerimizi düşünerek yazdım.

"Şehvet " kelimesi çok derin...bu konu için anlamı çirkin... Tüm kadınlar derseniz......Hepsinin şehveti ele alarak giyindiğini-hareket ettiğini biliyor...ve hakkını alıyor olursunuz.... İnanın bana adı kapalı ama dar pantolon giyen hanımlar daha dikkat çekici oluyor...Esas doğru eğitimden ,dini eğitimden geçiyor herşey..

Doğru telaffuzla.... hani bir tabir vardır..tatlı dil....yılanı deliğinden çıkarır...

Siz bir kardeşinize tebliğ yapacaksanız eğer ona ne dersiniz...

Kalp kırmamaya bakalım...paylaşımlarımızı herkesin okuduğunu bilerek daha dikkatli yazalım...Vebal altına girmeyelim.

bu foruma açık bayanlar giriyor da giriyor kapanmayı düşünen bayanlar da.
şurası da var ki gerçekler bazen birer tokat gibi de inmelidir nefsimize.

Doğru tebliğde ısrar ediyorum...

Buraya gelip kapanmış kişiler çok...çünkü yaklaşımlar yumuşak...Anlıyor musunuz ?

Siz tüm kadınların sokakta şehveti aradığını yazarsanız....kişilerin nasıl algıladığını düşünün....

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Ablacım şehvetten kasıtı çok derin manalara kadar indirgemek istemiyorum..
En basiti karşı cinsin dikkatini çekmek.
Tamamen allahın emrine uygun olarak giyinen bayanla ve o şekilde de davranan bayanla hangi yabancı yani mahrem olmayan erkek yüz göz olabilir laubali olabilir. Ben kapandıktan sonra karşı cinsin bana olan davranışları sözleri o kadar seviyeli oldu ki. Ha eskiden çok mu seviyesizlerdi belki hayır ama laubalik rahat davranışlar vardı. Artık tokalaşmak için ellerini bile uzatmıyorlar... önemli olan şehvetin başladığı nokta değil midir ablacım..

berat05

Yönetici
Ablacım şehvetten kasıtı çok derin manalara kadar indirgemek istemiyorum..
En basiti karşı cinsin dikkatini çekmek.
Tamamen allahın emrine uygun olarak giyinen bayanla ve o şekilde de davranan bayanla hangi yabancı yani mahrem olmayan erkek yüz göz olabilir laubali olabilir. Ben kapandıktan sonra karşı cinsin bana olan davranışları sözleri o kadar seviyeli oldu ki. Ha eskiden çok mu seviyesizlerdi belki hayır ama laubalik rahat davranışlar vardı. Artık tokalaşmak için ellerini bile uzatmıyorlar... önemli olan şehvetin başladığı nokta değil midir ablacım..

Kardeşim...şehvet kelimesini o kadar derine indirmek istemiyorsunuz ama ilk paylaştığınız mesaj gayet açıktı...Bayağı dikkat çekti.

Amacımız aynı.....Tebliği doğru şekilde kalp kırmadan yapabilmek...dinin vecibelerini öğrenmek ve öğretebilmek...
kapanan kardeşlerimizin yaşadığı rahatlığı , dinin güzellikleri ni göstermek...

Bu kadar yazıma... hala şehvet diyorsunuz hala ...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Kur'an'da, "Kadınlara, oğullara, kantar kantar altın ve gümüşe, nişanlı atlara, develere ve ekinlere karşı aşırı sevgi (hubbü'ş-şehavat) insanlar için süslü gösterildi. Bunlar dünya hayatının geçici metaıdır. Asıl varılacak güzel ver, Allah'ın yanındadır. Deki: Bunlardan daha iyisini size söyleyeyim mi, Allah'tan korkanlar için Rableri katında altlarından ırmaklar akan, içinde sürekli kalacakları cennetler, tertemiz eşler ve Allah'ın rızası vardır" (Âlî İmrân, 3/14, 15) âyeti şehvetin sadece cinsel bir arzu, bir dürtü değil, dünya nimetlerine karşı insanın şiddetle arzuladığı elde etme hırsı olduğunu göstermektedir.

berat05

Yönetici
Kur'an'da, "Kadınlara, oğullara, kantar kantar altın ve gümüşe, nişanlı atlara, develere ve ekinlere karşı aşırı sevgi (hubbü'ş-şehavat) insanlar için süslü gösterildi. Bunlar dünya hayatının geçici metaıdır. Asıl varılacak güzel ver, Allah'ın yanındadır. Deki: Bunlardan daha iyisini size söyleyeyim mi, Allah'tan korkanlar için Rableri katında altlarından ırmaklar akan, içinde sürekli kalacakları cennetler, tertemiz eşler ve Allah'ın rızası vardır" (Âlî İmrân, 3/14, 15) âyeti şehvetin sadece cinsel bir arzu, bir dürtü değil, dünya nimetlerine karşı insanın şiddetle arzuladığı elde etme hırsı olduğunu göstermektedir.

Kardeşim...Nefs dediğimiz şey her bir istekte var....

Kapalı bir bayanda herşey oturmuş olabilir mi ? Demek ki her daim kendimize güven duymadan tetikte olacağız. Nefs ve şeytan açık veya kapalı kadın dinler mi ? Hatta ibadeti yapana daha çok sarar...sarmalar...nerden açığını bulsam diye..

Kardeşim... siz ısrar ederek yazıyorsunuz.... Amacımız aynı dedim...yazılarımıza dikkat edelim dedim olmadı...Siz devam edin...

Ben size diyorum ki ;

Buraya - BU KONUYA - gelen herkes...yazdığınız içeriğin ne anlama geldiğini bilmeyebilir...ters anlayabilir...gücenebilir..amaçları kapalı kardeşlerinden destek almak...dua almak...bilgi almak...güzel öğütler almak...

Herkesin...yüzbinlerin okuduğu bir forumda...siz ....açık kadınlar etrafa şehvet yayıyor derseniz...tüm açık kadınları içine alırsınız derim.. Açık olan burdaki kardeşlerimizde üzerine alınırlar derim...

İyi düşünün.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Ben sadece kuranı kerimden bir ayet paylaştım ablacım...

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Ayet örtünün diyor bizlere,
Nasihat veriyor Kuran sizlere,
Kıyamet günü o kara yüzlere,
Bakılırmı acaba ateşten gözlere,
Örtünmek ALLAH''ın emridir emir kesindir,
Peki ya Açık Giyinmek Kimin içindir.?

kalbinur

Kayıtlı Kullanıcı
Ey Örtülerine Bürünmüş Bu Çağın
Kadınları...!
Biliyor Musunuz..? ''Güneşin Beyin
Kaynattığı O Günde '' Örtün '' Tüm
Mahşer
Alanına Gölge Diye Çekildiğinde ...
Bugün Örtünden Kanını
İçmeye Kalkışanlar... Yarın Mahşer
Günü Senin Gölgene
Koşacaklar... ''Unutma...!

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
562739_10151988680820209_486018357_n.jpg

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşlerimiz tartışmaları başından beri dikkatle defalarca okuduk örtünmek yani tesettür elbetteki emri ilahidir buna kimsenin itirazı olamaz ancak sayın Berat kardeşimiz sert üslup kullanmayalım diye uyarıda bulunuyorki bizce elbetteki doğru söylüyor unutmayalımki Allah cc. Kur'an-ı kerimde ya Resulum sen onlara eğer yumuşak davranmasaydın etrafından dağalıp giderlerdi buyuruyor.Sözlerimiz kimseyi incitmesin yine unutmayalımki şarap içmekle ömrünün bir kısmını geçirmekte olan insanlardan Rabbimiz.cc.hidayete erdirerek evliyalar çıkarmıştır. Yine unutmayalımki ayeti celilede hiç kimseyi kınamayınız eğer mutlaka birisini kınayacaksa her kese kınamak için kendi nefsi yeter buyuruluyor.Biz kardeşlerimiz için duada bulunalım Rabbimiz cc. onlarada kapanmak için lütüfta bulunsunda inşaAllah onlarda örtünsün.Kimsenin imanı hakkında konuşmayalım imanlar kalplerde gizlidir kalpleri okuyabilen ise Yalnız Allah'dır cc..

Selam ve saygılarımızla.

berat05

Yönetici
ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

ve aleykümselamve rahmetullahi ve berakatuhu

Selamun Aleykum

Kıymetli kardeşlerimiz tartışmaları başından beri dikkatle defalarca okuduk örtünmek yani tesettür elbetteki emri ilahidir buna kimsenin itirazı olamaz ancak sayın Berat kardeşimiz sert üslup kullanmayalım diye uyarıda bulunuyorki bizce elbetteki doğru söylüyor unutmayalımki Allah cc. Kur'an-ı kerimde ya Resulum sen onlara eğer yumuşak davranmasaydın etrafından dağalıp giderlerdi buyuruyor.Sözlerimiz kimseyi incitmesin yine unutmayalımki şarap içmekle ömrünün bir kısmını geçirmekte olan insanlardan Rabbimiz.cc.hidayete erdirerek evliyalar çıkarmıştır. Yine unutmayalımki ayeti celilede hiç kimseyi kınamayınız eğer mutlaka birisini kınayacaksa her kese kınamak için kendi nefsi yeter buyuruluyor.Biz kardeşlerimiz için duada bulunalım Rabbimiz cc. onlarada kapanmak için lütüfta bulunsunda inşaAllah onlarda örtünsün.Kimsenin imanı hakkında konuşmayalım imanlar kalplerde gizlidir kalpleri okuyabilen ise Yalnız Allah'dır cc..

Selam ve saygılarımızla.

Değerli Hocam

Allah celle celaluhu razı olsun...

Rabbim kalplerimize merhamet versin.
Hidayet verip ve hidayete vesile olanlardan eylesin...inşaallah

Bu konuda sizleri burada görmekten onur duyduk.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
örtüm .......... kalkanım............. varoluşumun sebebi.... ibadetim... AYETi başımda taşıyışım....
sevdam... en güzel giysim...
en güzel hediyem...
hiç eksik olma başımdan...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
"Ey Peygamber! Hanımlarına, kızlarına ve müminlerin hanımlarına söyle, dışarı çıkarken üstlerine cilbablarını alsınlar. Bu, onların tanınmasını ve bundan dolayı incitilmemelerini sağlar. Allah, Gafûrdur, Rahîmdir." (Ahzab, 33/59).

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
c3bcmit-umut-hope-doves.jpg

Kuru kuruya "Allah'ım Seni Seviyorum.."demek yetmez..
Tövbe Gerek..
Duâ Gerek..
Namaz Gerek..
Aşk Gerek..
Aşk'la Teslimiyet gerek...
İbrahimlik Gerek..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı

ne büyük erdemdir kapanmak..

öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.

yürek döker parmak uçlarına..

dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...

ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..

kapanmak ayrıcalıktır...

kapanmak hayırlıya dair adımdır..

kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..

kapanmak..kelimelere sığmayan anlam hazinesinde sonsuz mutluluk sonsuz berekettir..

haydi kardeşlerim ertelemeyin,beklemeyin..
niye,ne olur,ne der.??

demeyin...

şeytanın vesvesesine kapılmayın kapanın tesettür emrini hak huzurunada hakkını vererek yerine getirin.yükünüzü hafifletin..

kapan kalbim o arsız bakışlara..

kapan kalbim o imansız yüreklere...

kapan kalbim sen hör gören herkese..

tesettür bir bütündür sadece saçı kapatmak yetmez..bedeninide hakkı ile kapatacaksın..ruhunuda..hayatınıda..konuşmanı bakışını oturuşunu duruşunu...

sokaklarda gülenlerden olmayacaksın..
gözleri heryeri kesenlerdende olmayacaksın..
boyanıp cıkmayacaksın...
sen yürüken haya hemen yanıbaşında olacak...
iman duygusunu baktıgın her yürek hissedecek..

selam vereceksin hiç tanımadıgın bir yürege tebbessüm edeceksin minicik bir yavruya..
ellerim sımsıcak ısıtcak yanındakileri..
sen parmakla gösterilecek mukaddes bir hanım olacaksın..

o başında ki örtü taçın olacak derin olacak kalbin olacak hayatının en kıymetli hali yaşam biçimin olacak..

haydi kardeşlerim kapanmaya tesettür emrini uygulamaya...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt