Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (3 Kullanıcı)

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
gitmek istediğim yerlerin en başında eyüp sultan var inşallah sen yakınmısınm yoksa

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
perşembe günü Allah kısmet ederse Eyüp sultana gideriz ilk Hüdayi hazretlerini ziyaret etmek istiyorum inşallah Rabbim nasip eylesin

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
fırsatın olursa bir kahve içeriz inşALLAH.. profilimde mail adresim var canım

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın inşallah çok isterim kaydettim mail adresini benim mailim yok ama kız kardeşiminkinden girerim adı elif sende kaydedersin gelebilecek gibi olursam bidahaki çarşambaya kadar orada olucam inşallah

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
tmm kaydederim canım ben cuma akşamı memleketime gidicem perşembe gelirsen ancak görüşübiliriz.. Allah nasip ederse tabii.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah dilekcim nasip Rabbim nasip ederse görüşürüz inşallah ananem ve annemde olacak kardeşim gezdirecek bizi denk gelirse gelmeye çalışırım

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün tam 7 ay oldu örtüneli.. İmrenirdim hep siyah giyinenlere.. Baştan aşağı örtüsüne bürünenlere..
Şimdi bi baktım ben de öyle oluvermişim elhamdülillah çok mutluyum..
Allah bu huzuru her kıza her kadına nasip etsin.. Amin.

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşaallahhh.benim daha 5 ay oldu....5 derken içimden bişeyler kopuyor....utanıyorum...neden 20 senedir yada kendimi bildiğim den beri diyemiyorum.....bunca sene kime kullak etmişim ben ya rabbi?sen bizeri doğru yoldan ayırma inşaalah.

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşaallahhh.benim daha 5 ay oldu....5 derken içimden bişeyler kopuyor....utanıyorum...neden 20 senedir yada kendimi bildiğim den beri diyemiyorum.....bunca sene kime kullak etmişim ben ya rabbi?sen bizeri doğru yoldan ayırma inşaalah.

Evet geç oldu ama olsun Rabbim bizleri affetsin inşaallah.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer bu kapanma meselesi, "üstü şişhane altı Tophane" olacaksa,hanımlar boşuna kendisini tesettürlü zannetmesinler.

SÖZDE TESETTÜR GİYİM FİRMALARINA SORUN BAKALIM "ÇARŞAF VAR MI, SATIYOR MUSUNUZ?" DİYE.ORALARDA ÇARŞAF SATILMIYOR.NEDEN?ÇÜNKÜ BU FİRMALAR BELLİ BİR CEMAATE BAĞLIDIR.O CEMAAT ÇARŞAFA KARŞIDIR.BU YÜZDEN ÇARŞAF SATMAZLAR.ÇARŞAFIN ADINI BİLE ANMAZLAR.BİR MÜSLÜMAN KADININ EN GÜZEL TESETTÜRÜ ÇARŞAFTIR.GERİSİ GAVUR İCADLARINDANDIR.

DAHA ÖNCEDEN BİZ BOLCA MANTO VEYA PARDESÜYE DE RAZI OLURDUK."EH, BUNLARLA DA İDARE EDİLİR" DERDİK.LAKİN,BİR DE BAKTIK Kİ SENELER GEÇTİKÇE PARDESÜ VE MANTOLARIN ETEKLERİ DE KISALDI, BEL KISIMLARI İSE HEP DARALTILDI.ALTINA DA BİR KOT PANTOLONU, OHH, TAMAM TESETTÜR BUDUR İŞTE!" DEYİP KENDİLERİNİ YILLARCA ALDATMIŞLARDIR.

EY HANIMLAR!.ALLAH'IN EN ÇOK RAZI OLDUĞU TESETTÜR ÇARŞAFA BÜRÜNMEKTİR.DİĞERLER ZİYNET OLMAKTAN BAŞKA BİR ŞEYE YARAMIYOR.SİZLERE ASIL TESETTÜRÜN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÖĞRENİP HELE BİR KAVRAYIN İŞTE O ZAMAN ÇARŞAFIN KIYMETİNİ DE İDRAK ETMİŞ OLURSUNUZ.

İMANI SAĞLAM VE KUVVETLİ BİR MÜSLÜMAN HANIMIN ÇARŞAFA BÜRÜNMESİ ASLA NEFSİNE AĞIR GELMEZ.İŞTE GERÇEK İMANLI MÜSLÜMAN BUDUR.KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.SÜSLENMEKLE PÜSLENMEKLE TESETTÜR OLMAZ.TESETTÜR TARZ DEĞİL, FARZDIR.MODAYA GÖRE TESETTÜR OLMAZ.BU ZİHNİYETTE OLANLAR DİNE BİD'AT SOKMUŞLARDIR.ALLAH KATINDA ÇETİN HESABA ÇEKİLECEKLERDİR.DÜTTÜRÜ LEYLA GİBİ GİYİNMEYİNİZ.BİRİLERİ DEĞİL ALLAH SİZİ BEĞENSİN.ALLAH'IN HOŞNUT OLDUĞU BİR KUL CENNETİ HAK ETMİŞTİR.SÜSLENMEK ANCAK EVİNDE OLUR.O DA KOCASININ YANINDA DİLEDİĞİ KADAR SÜSLENEBİLİR.KADIN VİTRİNE KONULAN SATILIK MAL DEĞİLDİR.NESİL ONUNLA KORUNUR.ALLAH ONA MUKADDES ANNELİK SIFATI VERMİŞTİR.SOKAKLARDA KIRIŞTIRAN CİLVE YAPAN KADIN OLARAK ONLARI YARATMAMIŞTIR.

BİR DE UNUTMAYINIZ Kİ TOPUKLU AYAKKABI GİYMEK HARAMDIR.ÇÜNKÜ BU YÜKSEK TAK TUK TAK TUK DİYE SES ÇIKARMAKTDIR..EDEBLİ YAŞAMAK FARZDIR, FARZDIR FARZDIR.

EDEB YAHU!. EDEB YAHU!. EDEB YAHU!...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer bu kapanma meselesi, "üstü şişhane altı Tophane" olacaksa,hanımlar boşuna kendisini tesettürlü zannetmesinler.

SÖZDE TESETTÜR GİYİM FİRMALARINA SORUN BAKALIM "ÇARŞAF VAR MI, SATIYOR MUSUNUZ?" DİYE.ORALARDA ÇARŞAF SATILMIYOR.NEDEN?ÇÜNKÜ BU FİRMALAR BELLİ BİR CEMAATE BAĞLIDIR.O CEMAAT ÇARŞAFA KARŞIDIR.BU YÜZDEN ÇARŞAF SATMAZLAR.ÇARŞAFIN ADINI BİLE ANMAZLAR.BİR MÜSLÜMAN KADININ EN GÜZEL TESETTÜRÜ ÇARŞAFTIR.GERİSİ GAVUR İCADLARINDANDIR.

DAHA ÖNCEDEN BİZ BOLCA MANTO VEYA PARDESÜYE DE RAZI OLURDUK."EH, BUNLARLA DA İDARE EDİLİR" DERDİK.LAKİN,BİR DE BAKTIK Kİ SENELER GEÇTİKÇE PARDESÜ VE MANTOLARIN ETEKLERİ DE KISALDI, BEL KISIMLARI İSE HEP DARALTILDI.ALTINA DA BİR KOT PANTOLONU, OHH, TAMAM TESETTÜR BUDUR İŞTE!" DEYİP KENDİLERİNİ YILLARCA ALDATMIŞLARDIR.

EY HANIMLAR!.ALLAH'IN EN ÇOK RAZI OLDUĞU TESETTÜR ÇARŞAFA BÜRÜNMEKTİR.DİĞERLER ZİYNET OLMAKTAN BAŞKA BİR ŞEYE YARAMIYOR.SİZLERE ASIL TESETTÜRÜN NE ANLAMA GELDİĞİNİ ÖĞRENİP HELE BİR KAVRAYIN İŞTE O ZAMAN ÇARŞAFIN KIYMETİNİ DE İDRAK ETMİŞ OLURSUNUZ.

İMANI SAĞLAM VE KUVVETLİ BİR MÜSLÜMAN HANIMIN ÇARŞAFA BÜRÜNMESİ ASLA NEFSİNE AĞIR GELMEZ.İŞTE GERÇEK İMANLI MÜSLÜMAN BUDUR.KİMSE KİMSEYİ KANDIRMASIN.SÜSLENMEKLE PÜSLENMEKLE TESETTÜR OLMAZ.TESETTÜR TARZ DEĞİL, FARZDIR.MODAYA GÖRE TESETTÜR OLMAZ.BU ZİHNİYETTE OLANLAR DİNE BİD'AT SOKMUŞLARDIR.ALLAH KATINDA ÇETİN HESABA ÇEKİLECEKLERDİR.DÜTTÜRÜ LEYLA GİBİ GİYİNMEYİNİZ.BİRİLERİ DEĞİL ALLAH SİZİ BEĞENSİN.ALLAH'IN HOŞNUT OLDUĞU BİR KUL CENNETİ HAK ETMİŞTİR.SÜSLENMEK ANCAK EVİNDE OLUR.O DA KOCASININ YANINDA DİLEDİĞİ KADAR SÜSLENEBİLİR.KADIN VİTRİNE KONULAN SATILIK MAL DEĞİLDİR.NESİL ONUNLA KORUNUR.ALLAH ONA MUKADDES ANNELİK SIFATI VERMİŞTİR.SOKAKLARDA KIRIŞTIRAN CİLVE YAPAN KADIN OLARAK ONLARI YARATMAMIŞTIR.

BİR DE UNUTMAYINIZ Kİ TOPUKLU AYAKKABI GİYMEK HARAMDIR.ÇÜNKÜ BU YÜKSEK TAK TUK TAK TUK DİYE SES ÇIKARMAKTDIR..EDEBLİ YAŞAMAK FARZDIR, FARZDIR FARZDIR.

EDEB YAHU!. EDEB YAHU!. EDEB YAHU!...
selamun aleykum emegine saglik kiymetli buyugum

soyledikleriniz cok dogru cogumuza agir gelsede nefsimize yenik dustuk seytanin sozuyle davrandik
rabbim affet bizleri sana layik olamadik
selametle dua ile....

.............................TESETTUR TARZ DEGIL FARZDIR............................

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün tam 7 ay oldu örtüneli.. İmrenirdim hep siyah giyinenlere.. Baştan aşağı örtüsüne bürünenlere..
bende çok özeniyorum. hele de çarşaf giyenlere ama annemler çarşafı yasakladı. siyah pardesüyle idare edicem. inşallah bende siyahlar içinde çıkarım dışarı Rabbim nasip etsin inşallah.

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
inşaallah canım benim....ne güzel bende sana imreniyorum bu yaşta ne güzel hayellerin var....erken den yola çıkmak ne güzel...
inşaallah rabbim sanada nasip eder...

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
bende büyümeyi çok istiyorum keşke büyük olsam....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Canim benim senin kapanmani cok iyi hatirliyorum. Zaman ne de cabuk akip gidiyor.
Masaallah subhanallah.. Rabbim daim eylesin.. istedin mi kimseler onunde duramiyor insanin degil mi?
Zorlamayla olacak is degil bu.. icten gelen.. Rabbimizin rizasini emrini seve seve getirmek bu..
Rabbim hepimize razi olacagi sekilde hakkiyla ortunmeyi nasip eylesin..

berat05

Yönetici
Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

ALLAH Celle celaluhu "Kapanan KARDEŞLERİMİZDEN "
"kapanmak için yanan kardeşlerimizden destek isteyen kardeşlerimizden "
" her daim destek veren tüm kardeşlerimizden"
"yazılarıyla bizi kendimize getiren kardeşlerimizden"
RAZI OLSUN​

Kendini ALLAH'a c.c. teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
SORGULUYORUZ!..

Tesettür giyim adı altında çarşaf satılmazken sözde tesettür adı altında ucube giysilerin reklamlarını yapıp piyasaya sürüyorlar.Sözde bunlar tesettürmüş.Kimi kandırıyorlar bunlar?..Perdenin arka tarafında nice holdingler kuruldu.Bunu araştırma yetkimizde yok.Lakin işleri tıkırında hesap soran da yok!.

Şunu soruyorum herkese...Bu tesettür giyim firmalarından, ALMİRA, ZÜHRE, TEKBİR, HUZUR,TUĞBA gibi giyim firmalarının kasaları kimin elinde?Sonra bunlar neden çarşaf satmazlar?.Asıl tesettür, çarşaf olması gerekirken bu neden satılmaz?.Demek ki cahil olan ve tesettürün ne anlama geldiğini bilmeyen nice genç kız ve kadınlarımızı kandırdıkları kesindir.

İslam'ın en tehlikeli sinsi düşmanları şüphesiz ki İslam'ı kullanarak onun sırtından para kazanan münafıklardır.Bunlar günyüzüne çıkarılıp deşifre edilmelidir.

Ey müslümanlar!Artık ninnilere son verin gözünüzü açın.İçimizde ki din istismarcılarını deşifre edin ki gerçekler ortaya çıksın.Yoksa yat, yat, uyu!.Uyu, yat uyu!." diye sizi uyutmaya devam edeceklerdir.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt