Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (6 Kullanıcı)

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
ayşe kardeşim bukadar yakındayken neden gidip ziyaret etmiyorsun.. belki çok büyük fayda görecek ve hayatını değiştiren kararları alacaksın...
ben kapanmadan önce burda bi arkadaşımızın yazısını okumuştum..
ZOR OLUR SANMIŞTIM; NEYİ KOLAY BİLİYORSANIZ ONDAN DAHA KOLAYDI.. ANLADIMKİ NEFSİM BANA FENA OYUN OYNAMIŞ...
EMİN ol kardeşim nefsinin oyununa geliyorsun..

tam olarak ne yapacagmi bilmiyorum o yüzden bi fikrim yok dedim,
ablacım, ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mı?

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
canım benım profılımden maıl adresımı al,ben sana bıldıgım kadarıyla aktarayım yarın inşALLAH ama bana mail at

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
tam olarak ne yapacagmi bilmiyorum o yüzden bi fikrim yok dedim,
ablacım, ya da bilgisi olanlar yardımcı olabilir mı?

buket_zeynep ablamız size yardımcı olur inşaallah mail adresinden mail atarsanız sevinir bile tahminimce hayra vesile olmak isteyen bir ablamızdır kendisinden Allah razı olsun..

yolcu22

Kayıtlı Kullanıcı
bende düşünüyorum açkçası ama dediğiniz gibi engeller var yani benm ortaya koydğm engeller ,geçkalmadan bunu yapmak inşallahkısmet olur...

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
bi yerden başlayınca engel kalmıyor,:)bi yerden başla bunu göreceksin;)

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
bir kimseye bir mürşide varmak nasip olduysa o kimseye Allah.ın yardımı ulaşmıştır..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Ne güzel genç yaşta doğruyu bulabilmek Rabbim yolunuzu açık etsin burada herşeyi yazmamıyoruz kardeşim nede olsa internet ortamı ama sizin bu denli anlatmanız takdire şayan

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Evet güzel kardeşim yaşına göre ne güzel doğruyu bulmuşsun ve başkaları içinde uğraşıyorsun keşke herkes bilinçli olsa bu konularda benim çevremde çoğu kişiyle bu konuları konuşamıyoruz tepkililer bilmedikleri için

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
eşimden !! komik bulmayın lütfen canım kardeşim.. mürşidine ulaşmış güzellikler yaşayan bir abinizin eşiyim.. bana kısmet olmadı mürşidime ulaşmak ama az kaldı hissediyorum..

Eşinizin bağlı oldugu yeri sorarım ki ablacım bu sefer de :):) Rabbim size de nasip eylesin inşaallah bu rabbimize götüren yolları çünkü bu dünya Allahu zülcelal'e vasıl olan kular için ne kadar sıkıntılı da olsa dahi hepsi cenneti yaşamaktadırlar..

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Evet güzel kardeşim yaşına göre ne güzel doğruyu bulmuşsun ve başkaları içinde uğraşıyorsun keşke herkes bilinçli olsa bu konularda benim çevremde çoğu kişiyle bu konuları konuşamıyoruz tepkililer bilmedikleri için

Allah razı olsun..biz kendimiz bu yolu bulacak değildik hem vallahi hem billahi ama rabbimizin fadlu keremi ile nasip oldu..Sadatların dizlerinin dibinden ayırmasın rabbim biz acizleri fakirleri..isteyen abilerimize kardeşlerimize de rabbim bu kapıyı nasip etsin inşaallah..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Eşinizin bağlı oldugu yeri sorarım ki ablacım bu sefer de :):) Rabbim size de nasip eylesin inşaallah bu rabbimize götüren yolları çünkü bu dünya Allahu zülcelal'e vasıl olan kular için ne kadar sıkıntılı da olsa dahi hepsi cenneti yaşamaktadırlar..

kardeşim burda söylemesem? hakkını helal et

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
emcankel abla antalya'da bir abimizle iletişime geçtim bugün yahut yarın bayanlar için sohbet yerini öğreneceğim inşaallah..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt