Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (13 Kullanıcı)

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
yani tam net bi fikrim yok o konuda o yüzden bişey diyemeyecegim :)

=>MCZahitoglu - YouTube bu adresten kendisi hakkında fikir edinebilirsiniz.Kendisi mürşidi kamildir hadisi şerifte efendimiz buyurmuştur alimler peygamberlerin varisleridir varislik her yönüyle olur efendimizin sadece zahiri ilmine değil aynı zamanda batını ilmi de bilmeyle olur bu zevatı muhterem efendimize hakkıyla varistir inşaallahu teala..Gözünün içine bakmaya cesaret edemiyoruz heybetinden düşünün artık :)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ayşe kardeşim bukadar yakındayken neden gidip ziyaret etmiyorsun.. belki çok büyük fayda görecek ve hayatını değiştiren kararları alacaksın...
ben kapanmadan önce burda bi arkadaşımızın yazısını okumuştum..
ZOR OLUR SANMIŞTIM; NEYİ KOLAY BİLİYORSANIZ ONDAN DAHA KOLAYDI.. ANLADIMKİ NEFSİM BANA FENA OYUN OYNAMIŞ...
EMİN ol kardeşim nefsinin oyununa geliyorsun..

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
mehmet kardeşim yüreğine sağlık
Allah razı olsun ablacım..Uyumak artık haram oldu diyor şuan yaşıyan Allah dostlarından birisi çünkü ümmeti muhammed ateşe gidiyor efendimizi üzmeye hakkımız yok diyor.bizler hakkı anlatacağız kimin nasibi varsa alacaktır zaten biiznillah biz buradan sesleniyoruz inşaallah rabbimiz ibrahim aleyhisselam'a yaptığı gibi bizim de sesimizi duyuracaktır duyulmayacak yerlere..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun ablacım..Uyumak artık haram oldu diyor şuan yaşıyan Allah dostlarından birisi çünkü ümmeti muhammed ateşe gidiyor efendimizi üzmeye hakkımız yok diyor.bizler hakkı anlatacağız kimin nasibi varsa alacaktır zaten biiznillah biz buradan sesleniyoruz inşaallah rabbimiz ibrahim aleyhisselam'a yaptığı gibi bizim de sesimizi duyuracaktır duyulmayacak yerlere..

eşimle bırlıkte Konya'ya gitmeye niyetlendik ne zman nasip olur bılmıyorum ama mutlaka ziyaret etmek istiyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
sen devam et kardeşim sesini soluğunu yüreğini duyanlar elbette vardır kimbilir birilerine vesile olursun:)

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
eşimle bırlıkte Konya'ya gitmeye niyetlendik ne zman nasip olur bılmıyorum ama mutlaka ziyaret etmek istiyorum

Çok mutlu oldum ablacım bunu duyduğuma ben de geride bıraktığımız haftasonu gitmiştim elhamdülillah öğrenci kafilesi olmuştu ilk defa türkiye geneli,gittik geldik elhamdülillah çok güzel oldu gerçekten..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Acaba antalya da da varmı gidebileceğimiz zatlar ?

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
konya yakın emriyecim oraya gidiverin bi hafta sonu.. ne güzel olur

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
tamam ben soruşturayım inşaallah bayanlar için sohbet yerini..size buradan haber ulaştırırım inşaallah yahut buket_zeynep ablamıza söylerim sizi gördüğünde iletir..:)

inşallah kardeşim beklerim....
Bu arada buket zeynep ablanı ömrümde 1 defa görebilecekmiyim acaba:)allah c.c izin verirse inş....
Mail olarak inşallah o bana döner

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
buket zeynebı bu forumun halkla ilişkiler ve iletişim sorumlusu ılan edıyorum:):):):)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
aaman Allahım hayalim hep halkla ilişkiler uzmanı olmaktı nasip oldu...:)
BURSA... müthis bir şehir.. yani bir şehirde hem tarih hem modern hayat hem sakinlik hem hareket olurmu olur..
mehmet kardeşim inşallah sen bana ilet bende iletirim kardeşime..
emriyecim görüşürüz inşALLAH kimbilir...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt