Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeslerim dün üniversiteye gittim ve orada benden baska kapali yoktu ama cok huzur vericiydi nasil anlatilir bilmiyorum insallah kapanamayan ve engelleri olanlar biran önce kapanirlar cok güzel bir duygu elhamdülillah rabbim herkeze nasip eylesin insallah

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
denemeden nasıl alıyorsunuz ya ? ben hiç cesart edemem oldu mu ollmadı mı diye :/

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar annennem için dua eder misiniz? :( dün insnlarn içinde başörtümü çekştrdi neymiş kafanı bi göreyim diyor. Deli etti beni:( zorla başomı açmya çalışıyor brde hacca gitmiş insa:( offf Allahım sn yardım et:(

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar annennem için dua eder misiniz? :( dün insnlarn içinde başörtümü çekştrdi neymiş kafanı bi göreyim diyor. Deli etti beni:( zorla başomı açmya çalışıyor brde hacca gitmiş insa:( offf Allahım sn yardım et:(

Allah hidayet versin kalplere zihinlere rabbimen iyisini bilir....

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
annen yapsa aynı şeyi anlaycağım gene de anneannen yapmışsa yani tövbe estafurullah

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
ay akşam herkes burdaymış ya kaçırmışım muhabbeti:)buketim banada yollasana hıcranın resımlerını varsa:)ne guzelbır sayfaya teker teker her gelen uye kapanıyor:)ılk uye oldugumda nıyetım vardı ama yapamam gıbıme gelyordu şimdi kapalı bır bayan olarak buraya yazıyorum ne guzel.RABBİM diğer arkadaşlarada nasıp etsın inşallah.

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
ablalarım :) bu ay param yatar yatmaz kendime kap almaya gidecegim .. diz kapagımın biraz altında olsun istiyorum ..
pantolanlarım bol paça hep. bacagımı belli eden sekilde degil yani...
yaz oldgu için krem renklerinde mi almalıyım ?
yoksa lacivert her türlü şala uyar diye onu almak istiyorum aslında ?
akıl verirseniz cok sevinirim .. mutlaka alacagım bu ay .. önümüzdeki ay okulum biter yola cıkarız . bide annemlerden gizli alacagım için o ara begenip alamam ..
bu arada ailemde benim ile .. ah uzakta olaydım simdiye coktan onları dinlemeyip kapanırdım zaten ..
cok heyecanlıyım :) böyle tarih belirledim ya kendime ondan sonraki tarihlerde hiç acık düşünmedim kendimii..
cok seviniyorum ..bu sefer olacak gibii.:)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
denemeden nasıl alıyorsunuz ya ? ben hiç cesart edemem oldu mu ollmadı mı diye :/

ben daha çok ınternetten yapıyorum alışverişimi çunku marka mağazalar çok pahalı!!! internetten ucuza denk getiriyorum bazı şeyleri cnm. alamıycak bısey yok mesela pardesü boyları fln yazıyor ınternette ona gore bakıp alıyorum. mesela yenı bı tane pardesu aldım modanisan dan geldi guzel de ama bnde öldüm acayıp geç gonderıyorlar haberiniz olsun!

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
Örtünme şeklinin nasıl olduğunu bilemiyorum canım..
Pardüse mi giyiyorsun yoksa ferace mi?
Şeytan ve nefs neler neler söyler canım.. Çevrendekiler de..
Sen içine sineni yap ve son fetvanı kalbinden al..
Şahsen benim için yaz-kış farketmiyor.. Siyahtan vazgeçemem..
Çok fazla sıcaklarda dışarı çıkmıyorum. Burası Mersin. Aşırı sıcak..
Klimalı odadan klimasız odaya bile çıkılmıyor burada..
Söz söyleyenler sen hayatta var olduğun sürece olacak canım..
Benim en yakınlarım, bu halimi artık benimseyenler bile zamanla söylüyorlar bunu..
Rabbimizin rızasını düşün gerisi boşş..
Rabbim yar ve yardımcın olsun..

bilmiyorum ablacım bilmiyorum. herkes bişey söylüyor kimsede nasıl istiyorsun demiyor deli ettiler beni. bide burası burdur pek bişey bulamazsın burda. bugün gittim gri bi eşarp aldım kendime. neymiş yazlıkmış. yazlık kışlık farkeder mi sanki . içime sinmedi ama yapacağım bişey yoktu. biraz zaman geçsin eşarp diktirmek istiyorum ama siyah olmaz olamaz ki hergün okula gidiyorum bayılacak gibi oluyorum dışarda. ne yapayım ki . içime sineni yapmam lazım. psikolojim bozuldu . zaten bozuk . her neyse RABBİM hepimize yardımcı olsun kafam o kadar karışık ki namaz bile kılamıyorum. :(

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
yaz geliyor ya.kapalı ablalarımiz akıl versin bize ya..bi hafta sonra
alisverise çıkacgm ben de ama ne alayım bilemiyorum.duygu sakin namazlarini boşlama ,
dua et rabbim yardımcı olur.

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
bilmiyorum ablacım bilmiyorum. herkes bişey söylüyor kimsede nasıl istiyorsun demiyor deli ettiler beni. bide burası burdur pek bişey bulamazsın burda. bugün gittim gri bi eşarp aldım kendime. neymiş yazlıkmış. yazlık kışlık farkeder mi sanki . içime sinmedi ama yapacağım bişey yoktu. biraz zaman geçsin eşarp diktirmek istiyorum ama siyah olmaz olamaz ki hergün okula gidiyorum bayılacak gibi oluyorum dışarda. ne yapayım ki . içime sineni yapmam lazım. psikolojim bozuldu . zaten bozuk . her neyse RABBİM hepimize yardımcı olsun kafam o kadar karışık ki namaz bile kılamıyorum. :(

ah canim seni nekadar iyi anliyorum anlatamam
bende bulamiyorum burdurda ya malatyaya gidince aliyorum yada ispartadan sana abla tavsiyesi namazina engel olmasin hic bir sikintin...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
devamli disarda olan kardeslerimiz acik renk tercih edin kendinizi ve nefsinizi zorlamayin ince kumas olsun genis olsun hatlari belli etmeyen tarzda esarp yada saliniz hava alan cins kumastan olsun terletmesin ben cocukla olunca pek etek giyemiyorum genis pantolonlar uzerine tunikler en distada dize kadar yada biraz alti kaplar giyiyorum evde ev hali ne olsa o gidiyor yabanci yok nede olsa bir ben bir kizim bide esim.....

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
konya da okuyorum .konyali değilim ama ailem yanmda

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
devamli disarda olan kardeslerimiz acik renk tercih edin kendinizi ve nefsinizi zorlamayin ince kumas olsun genis olsun hatlari belli etmeyen tarzda esarp yada saliniz hava alan cins kumastan olsun terletmesin ben cocukla olunca pek etek giyemiyorum genis pantolonlar uzerine tunikler en distada dize kadar yada biraz alti kaplar giyiyorum evde ev hali ne olsa o gidiyor yabanci yok nede olsa bir ben bir kizim bide esim.....

ben bugün beyaz pardesü giyindim mesela
vücut hattımı belli etmiyor
nefsim evet çok zorlanmıyor
peygamberimiz de beyazı severmiş
ama bugün bir de siyah feraceli ve siyah örtülü bi genç kız gördüm siyahlar içerisinde ama o kadar da modern görünüyordu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt