setenay_eslem
Kayıtlı Kullanıcı
maşallah ne kadar guzel olmuş kapalıykende cok begendım RABBİM daim etsin inşallah.diğeride kalbun kesir herhalde demi
maşallah ne kadar guzel olmuş kapalıykende cok begendım rabbim daim etsin inşallah.diğeride kalbun kesir herhalde demi
görelim kuzum mail adresim var profilimde.. Ekle canım..
buketten benım adresıde alıp ekleyebılırsın canım
hicran abla maşAllah sende katıldın aramızaAllah tesettürünü daim eylesin yüzün nurlansın inşAllah...
bende kap ı mı aldımonu giyiyorum sadece..bi tek eşarbım kaldı basıma örtecek .. ama böyle cok rahatım kapalı gibi.. cok az kaldı hissedebiliyorum .. cok huzurlu hissettim bugün kendimii .. bu sıcakta elbisemi giymeyi düşünürken ,dün tesadüfen içime sindi ve aldım
bugünden itibarende onu giyiyorum ... herkes sasırdı
kapalı gibi oldum cünküü.. tek kafamı örtmek kaldı ... rabbim onu da nasip etsin böyle sabredecegim ..sabırla kalbimin en derinlerine kadar sindirecegim tesettürü öyle örtecegim basımı
.
![]()
Tüm konya'da ikamet edenlere söylüyorum kardeşim siz de bahsedeyim inşaallahu teala..Konya'da ikamet eden çok büyük bir Allah dostu evliyaullah vardır konya meram'da sivilhavalimanına çok yakında reyhani camiiinde yaklaşık 19 senedir insanlara Allahu zülcelal'in emir ve nehiylerini anlatarak hidayetlerine vesile olmaktadır yolunuz düşerse bir duasını alın inşaallah..Ama önceden belirteyim mübarek, hanım kardeşlerimizle yüz yüze görüşmüyor kapı arkasından yahut perde arkasından konuşmaktadır..
konyada mı bulunmaktasınız siz?