Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (5 Kullanıcı)

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
maşallah ne kadar guzel olmuş kapalıykende cok begendım RABBİM daim etsin inşallah.diğeride kalbun kesir herhalde demi

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
REPSOL takiptesin yıne ama ınanıyorumkı yakında sende yazıcaksın bıze boyle bır haber.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah güzel kardeşim inşallah arzumuzunda güzel haberini duyacağız yakında.. kuzum üzülme sen.. doğru zamanda gelecek inşallah haberin,....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
görelim kuzum mail adresim var profilimde.. ekle canım..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
cane yolladım sanada mesaj.. tamam yollayım canım benim

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
hicran abla maşAllah sende katıldın aramıza :) Allah tesettürünü daim eylesin yüzün nurlansın inşAllah...

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
bende kap ı mı aldım :) onu giyiyorum sadece..bi tek eşarbım kaldı basıma örtecek .. ama böyle cok rahatım kapalı gibi.. cok az kaldı hissedebiliyorum .. cok huzurlu hissettim bugün kendimii .. bu sıcakta elbisemi giymeyi düşünürken ,dün tesadüfen içime sindi ve aldım :) bugünden itibarende onu giyiyorum ... herkes sasırdı :) kapalı gibi oldum cünküü.. tek kafamı örtmek kaldı ... rabbim onu da nasip etsin böyle sabredecegim ..sabırla kalbimin en derinlerine kadar sindirecegim tesettürü öyle örtecegim basımı :).:)

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
bende kap ı mı aldım :) onu giyiyorum sadece..bi tek eşarbım kaldı basıma örtecek .. ama böyle cok rahatım kapalı gibi.. cok az kaldı hissedebiliyorum .. cok huzurlu hissettim bugün kendimii .. bu sıcakta elbisemi giymeyi düşünürken ,dün tesadüfen içime sindi ve aldım :) bugünden itibarende onu giyiyorum ... herkes sasırdı :) kapalı gibi oldum cünküü.. tek kafamı örtmek kaldı ... rabbim onu da nasip etsin böyle sabredecegim ..sabırla kalbimin en derinlerine kadar sindirecegim tesettürü öyle örtecegim basımı :).:)

Tüm konya'da ikamet edenlere söylüyorum kardeşim siz de bahsedeyim inşaallahu teala..Konya'da ikamet eden çok büyük bir Allah dostu evliyaullah vardır konya meram'da sivilhavalimanına çok yakında reyhani camiiinde yaklaşık 19 senedir insanlara Allahu zülcelal'in emir ve nehiylerini anlatarak hidayetlerine vesile olmaktadır yolunuz düşerse bir duasını alın inşaallah..Ama önceden belirteyim mübarek, hanım kardeşlerimizle yüz yüze görüşmüyor kapı arkasından yahut perde arkasından konuşmaktadır..

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
Tüm konya'da ikamet edenlere söylüyorum kardeşim siz de bahsedeyim inşaallahu teala..Konya'da ikamet eden çok büyük bir Allah dostu evliyaullah vardır konya meram'da sivilhavalimanına çok yakında reyhani camiiinde yaklaşık 19 senedir insanlara Allahu zülcelal'in emir ve nehiylerini anlatarak hidayetlerine vesile olmaktadır yolunuz düşerse bir duasını alın inşaallah..Ama önceden belirteyim mübarek, hanım kardeşlerimizle yüz yüze görüşmüyor kapı arkasından yahut perde arkasından konuşmaktadır..

konyada mı bulunmaktasınız siz?

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
konyada mı bulunmaktasınız siz?

Hayır efendim ben hacettepe üniversitesinde maden mühendisliği okuyorum ikamet yerim bu yüzden ankara'dır ama sıklıkla konya'ya O(k.s) zatı ziyaret etmeye çalışırım..yardımcı olabileceğimiz herhangi bir konu olursa bu zat ile ilgili biz kardeşinize sorabilirsiniz inşaallah..

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
yani tam net bi fikrim yok o konuda o yüzden bişey diyemeyecegim :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt