Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (2 Kullanıcı)

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
tesettür beraberinde bir çok güzelliği getiriyor.. mesela erkekler tokalaşmak için ellerini uzatmıyorlar.. ya karşı cinsle konuşurken ister istemez gülmemeye çalışıyorsun. bir çok şey sen farkında olmadan kendiliğinden oturuveriyor..
hani çok konuşkanım diyorsun ya bunu doğru yolda kullanabilirsin mesela tebliğ vazifesinde. çünkü islam sosyal bir dindir.. bunun en güzel örneği şu olsa gerek.. peygamberimiz ümmetim ümmetim olmadan cennete girmem demiştir.
sen de bu özelliğini insanlara doğruları anlatmada her fırsatta kullanabilirsin canım sen yetet ki kalpten iste.
sen tesettürlü olmayan o kapalı kızlara doğruları hatırlatan güzel bi örnek olacaksın inşallah.
inşallah .buna önce en yakınımda yapmaya çalıştım .. onlar hep degiştigimi söylüyorlar . hangi yanlışlarını gördüysem cekinmeden söyledim ..
genelde dinlenmesem bile ben üzerime düşen vazifeyi yapıyorum .. zaman ile akrabalarımda farkeder inş. benden sonra gelen kız kuzenlerim beni örnek alırlar inşallah .. kapandıgım günü de buralardan haber veririm size..
Allah ömür verdgi sürece de kapanmak isteyen kardeslerimize yardımcı oluruz ...:)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
baktım da dur bi daha bakayım çünkü bi kaç şeye daha bakmıştım... döncem az sonra

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
kızlar ya beni de ekleyin şu kaydoldugunuz msn adreslerni mi kullanıyor sunuz?

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah .buna önce en yakınımda yapmaya çalıştım .. onlar hep degiştigimi söylüyorlar . hangi yanlışlarını gördüysem cekinmeden söyledim ..
genelde dinlenmesem bile ben üzerime düşen vazifeyi yapıyorum .. zaman ile akrabalarımda farkeder inş. benden sonra gelen kız kuzenlerim beni örnek alırlar inşallah .. kapandıgım günü de buralardan haber veririm size..
Allah ömür verdgi sürece de kapanmak isteyen kardeslerimize yardımcı oluruz ...:)

en güzeli de ne biliyo musun allah nasip eder de bi kız evladın olursa ona örnek olmandır.. düşünsene açık bi anne kızına nasıl anlatacak kapanması gerektiğini

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
evet kızım olursa .allah kısmet ederse o günleri de güzelce yetiştirmek istiyorum onu .. o günlere tesettürümle cıkarım inş..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
keşke öyle olsaydı ama eşi hala izin vermyor...:(

ayşe137

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah . izin verir ..rabbim herkese dogru yolu göstersin .. bu kötü zamanda .. güzel işler yapanlardan eylesin bizi.:) bana arkdslarım bas örtüsünün daha cok yakıştıgını söylüyor :)

herkese yakışır ya ama bende ayrı bi seviyorum kendimi öyle..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
başörtünun yakışmadığı bayan acaba var mı ki ?

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
hicrancim fotolara baktim biraz gec oldu kusura bakma cok yakismis masaallah subhanallah rabbim daimi etsin insaallah...

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
daha kapanmadinmi bekleme hemen yarin kapanip cik evden......

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt