Hicran-ı Aşk
Kayıtlı Kullanıcı
bir de şal alma işini halletsen varya süper olacak inan![]()
az kaldı az....
bir de şal alma işini halletsen varya süper olacak inan![]()
inşallah .buna önce en yakınımda yapmaya çalıştım .. onlar hep degiştigimi söylüyorlar . hangi yanlışlarını gördüysem cekinmeden söyledim ..tesettür beraberinde bir çok güzelliği getiriyor.. mesela erkekler tokalaşmak için ellerini uzatmıyorlar.. ya karşı cinsle konuşurken ister istemez gülmemeye çalışıyorsun. bir çok şey sen farkında olmadan kendiliğinden oturuveriyor..
hani çok konuşkanım diyorsun ya bunu doğru yolda kullanabilirsin mesela tebliğ vazifesinde. çünkü islam sosyal bir dindir.. bunun en güzel örneği şu olsa gerek.. peygamberimiz ümmetim ümmetim olmadan cennete girmem demiştir.
sen de bu özelliğini insanlara doğruları anlatmada her fırsatta kullanabilirsin canım sen yetet ki kalpten iste.
sen tesettürlü olmayan o kapalı kızlara doğruları hatırlatan güzel bi örnek olacaksın inşallah.
kız fırsat vermiyo zeynep... benim aldığım elbiseyede baktınmı mehtabım.. ev için güzel demi.....
inşallah .buna önce en yakınımda yapmaya çalıştım .. onlar hep degiştigimi söylüyorlar . hangi yanlışlarını gördüysem cekinmeden söyledim ..
genelde dinlenmesem bile ben üzerime düşen vazifeyi yapıyorum .. zaman ile akrabalarımda farkeder inş. benden sonra gelen kız kuzenlerim beni örnek alırlar inşallah .. kapandıgım günü de buralardan haber veririm size..
Allah ömür verdgi sürece de kapanmak isteyen kardeslerimize yardımcı oluruz ...![]()
az kaldı az....![]()
inşallah hadi çabuk lütfen....
repsol ve sen o kadar yordunuz bizi![]()
keşke öyle olsaydı ama eşi hala izin vermyor...![]()
başörtünun yakışmadığı bayan acaba var mı ki ?
daha kapanmadinmi bekleme hemen yarin kapanip cik evden......
pardesümü bekliyorum canım 1haftaya gelecek inşaallah...