Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (12 Kullanıcı)

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
senin teninle saçını görüp sevecek olan insanlar zaten seni değil dış görünüşü seviyorlardır....allah yardımcın olsun kardeşim, herkes aynı şeylerle mücadele ederek (sözüm ona birde müslüman bir ükede yaşıyoruz)kapanıyor......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
emriye... canım birşey soracam sana ya... işyerinde pardesünü çıkarıyor musun.. ben ferace almak istiyorum bitane.. işyerinde hiç çıkarmak istemiyorum.. pardesü rahatsız oluyor.. kalın astarlı falan ya ferace daha rahat olur gibi geliyor bana.. ne zamandır niyetliyim feraceye ama dün gece karar verdim.. bide sıkışığız bu ara oda canımı sıkıyor varya...
acaba sıkılırmıyım tek kıyafetten diye tedirgin oldum.. nefis işte nefret ediyorum bu durumdan

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
emriye... canım birşey soracam sana ya... işyerinde pardesünü çıkarıyor musun.. ben ferace almak istiyorum bitane.. işyerinde hiç çıkarmak istemiyorum.. pardesü rahatsız oluyor.. kalın astarlı falan ya ferace daha rahat olur gibi geliyor bana.. ne zamandır niyetliyim feraceye ama dün gece karar verdim.. bide sıkışığız bu ara oda canımı sıkıyor varya...
acaba sıkılırmıyım tek kıyafetten diye tedirgin oldum.. nefis işte nefret ediyorum bu durumdan

canım benim seni nekadar iyi anlıyorum ya....ben en son pardesümle masamda otururken patronum hayırmı nereye gidiyorsunuz dedi?o kadar üzüldüm ki anlatamam...kalın astarlı benimde pardesüm onunla çalışamıyorum değil psikolojik olarak tahrik ediyorlar insanı ...oysa ben halimden memnundum..şu ara bende penye pardesülerden aldım pardesümün içine onu giyiyorum yani oda bol ve siyah içine etek giyiyorum zaten.bu şekilde halletmeye çalışıyorum anlıcan canım...ve işin kötüsü aynı sıkışık durumlar allaha şikayet olmasın...bir tane pardesü bir iç pardesü bir ama olsun....yazın antalya nın sıcağında her gün yıkayıp kurutmam gerekecek.bu da geçer diye düşünüyorum inşaallah.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
aynen geçen bende lcw de gördüm aldım bi tane uzun keten güzel.. ama internette baktım feraceler 90 100 arası almam lazım.. iş için.. elbise gibiya çok dikkat çekmez.. pardesü dikkat çekiyor dediğin gibi hazır olda sanki gidecekmissin gibi muamele yapıp kafayı takıyorlar.. ki bizim müdür için temiz olunca herşey hallolur diye bakanlardan.. iç pardesü dediğin nasıl bişey ben bilmiyorum onu..ALLAHtan karstayım öle sıcak falan yok..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
aslında iç pardesü diye bişey yok canım onu ben uydurdum baktım daga geçiyorlar dediğin gibi hazır o vaziyetleri hatları yumuşattım biraz:)
yani aynı pardesü ama kumaşı kalın astarlı değil....ha ben onunada hiçbiryerimi beli etmiyorum ama bakanlar normal kıyafet olarak algılıyo...bakış açısı işte ...kumaş bile insaların düşüncesini değiştirirken ben daha ne diyeyeyim bize yobaz diyenlere:)
bende yaz için boydan bir ebise ferace tarzı almak istiyorum inşallah....daha mantıklı olacak ve daha kullanışlı......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
evet benim beğendiğim model güzel ferace ve elbise gibi duruyor.. bide öleki burda sadece zuhre var tesettür giyim satan bide tuğba sanırım çok pahalı canım ya yani öle basit ince bişeyde yok.. hep şıkır şıkır.. simsiyah bir elbise tarzı istiyorum kimse ye yorum hakkı bile vermek isetmiyorum artık... çünkü aptalla tartışınca harbiden kimin ne olduğu belli olmuyor..
ferace zaten ince kumaşya sıkıntı olmaz yaz için... İNŞALLAH YA Eşimle konuşayım akşam sipariş vereyim çok rahatsız oluyorum çünkü..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Bana gönderirmisinn linki beğendiklerinin bende fikirsahibi olayım...birde şu var ben yeni kapandım çevremde tanıdığım kimse yok kapalı....kapalı insanlar nerden ne alıyorLar inanın bilmiyorum.bizim burda biR tekbir var oda allah versin 400-500 elini attığın şey anlamıyorum birde hep ben burdayIm diyen modeller...hatta dün müsafirliğiLe giderken kapaLı çok düzgün tesettürLü bir bayan gördüm yoLda biz yaşlarda...kırmızı ışık falan olsa yolda arabadan inip nerden aldınız bunları dicektim okadar yani.....antaLya nın yazlarını sevmiyorum:(resmen et kokuyor memleket kadın eti... Sokaklar bikiniyle gezenlerle dolu:(haliye tesettür giyim satan mağazada az...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bak inan burada aynı karssssssssssssssss....... birzamanlar kominizmin başkenti..
inan hele benim ilçemde kapalı okadar azki kapalılarda.. pardesü giyenler bile bahçeye balkona çamaşır asmaya daracık eşofmanla çıkabiliyor.. ben yeni moda ve moda nisaya bakıyorum moda nisada güzel şeyler var.. ama açıkçası bazıları tesettüre nekadar uygun tartışılır..
ben pardesüde kemerli sevmiyorum mesela.. zührenin pardesülerinn bazıları güzel, ben bir tane viezzanın aldım 89 liraya moda nisadan ferace gibi sadece astarlı geniş hatta düğmelerinide biraz ileri aldım daha rahatladı.. içime sindi hiç bir hattı belli etmiyor.. ucuz ama güzel şeyler bulmak lazım.. beğendiğim feracenin linkini atarım buraya 12 den sonra şimdi açmıyor..
hatta bi kere bi sitede 59 liraya kadar düşen bir pardesü başka bir sitede 190 liraydı.. bakmak lazım.. yani.. çok para vermek israf gibi geliyor sbana

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın canım allah rızası için yapılan şeyin ucuzu pahalısı güze çirkin olmamalı aslında....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
öyle ha şunu anlıyorum ben karstayım fazla ince işime gelmiyor çünkü sürekli yağmur ve inan şu anda bile kışın giydiğim pardesüyle geldim işe.. o yüzdende ferace kumaşı dışarı için bana sıkıntı... ama senin için ferace tam ideal.. olur.. amaç emre uygun olması.. renk konusundada sıkıntılıyım ben mesela kırmızılar maviler pembeler giyemiyorum ezelden beri o renkleri.. siyah kahve lacivert bide şimdiki pardesüm çok koyu yeşil.. içimin rahat etmesi önemli olan gerisi değil.. ben aynaya baktığımda neye hizmet ettiğimi bilmeliyim..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Ikiside harika tek kelimeyle birde vaTKa YOK gibi omuzlar falan resmi deği yani hazır ol vaziyetinde....çok güzeler hem fiyatta iyi ....bende buraya bakıyorum hemen inşallah bende aayım bir tane....sanki lacivert daha bi hoş durmuş ama siyahı hiçbirşeye değişmem.hoş babam kızıyo her gördüğünde ama olsun ben böle mutluyum:)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
evet lacivertin bedeni yok yani bana göre:)
canım benim ya işte böle bişey istiyorum bide kot olan var gördünmü oda güzel.. öle günlük için.. vucut hatlarını belli etmiyor ya o güzel.. işte..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Nefis her şeyi istiyo cancazım .......az olsun, temizinden olsun, bizim olsun, isama uygun olsun.....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım demi ama nefiss.. ama istediğimiz tarzda şeylerde var değilmi iki sitedede.. ben beğendim yani bikaç şey.. yani bi elbise.. bi ferace bak elbisede bu..
ev için............NURSTANBUL FERACE 2500-1

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ay hicran şanel boy nedir ara boymu cahilliğimi bağışla..:(

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
:) canım ayak bileğinin bir karış üstüne deniyormuş.kap pardesü oluyor işte,sanırım galiba.... :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt