Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (9 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
allahım korusun bizleri yarabbim... tüm darlıklardan tüm skıntılardan

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
Konya'da çok büyük bir Allah dostu vardır O(k.s)'nunla ilgili küçük bir kıssa;

Bir gün Muhammed Raşid Hz.leri ve zamanın Mollası şimdiki Seyda Muhammed Konyevi Hz.leri ile otururken bir köyden vatandaşın biri gelir.

Mübareğe köyünde sohbet etmesi için

"Bize bir mürşit gönderinde sohbet etsin" diye mürşit ister. Muhammed Raşid Hz.leri;

"şu gördüklerinden istediğini al onların hepsi mürşittir" der.

Köylü içlerinden bir zatı aldıktan sonra Muhammed Raşit Hz.leri Molla Muhammed(Seyda Muhammed Konyevi Hz.)'e döner ve

"İyi ki mürşit istedi eğer sofi isteseydi ya sen gidecektin yada ben gidecektim" der.

Görüyorsunuz ya asıl sofiler kimlermiş. Bizler ise sadece sofi olmaya çalışıyoruz.

Yine bir gün Muhammed Raşid Hz.leri der ki; "Bizim altı tane sofimiz vardı ve hepsine hilafet verdik" der. Bunların içinde Seyda Muhammed Konyevi Hz.leri ve seyyid Abdulbaki Hz.leri de vardır...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
mehmet kardeşim hoşgeldiniz.. sanırım bağlantı kuramadınız buradaki arkadaşlarla bana telefon bildirecektiniz

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
mehmet kardeşim hoşgeldiniz.. sanırım bağlantı kuramadınız buradaki arkadaşlarla bana telefon bildirecektiniz

Evet buket hocam dün dergaha gidemedim sınavların yorgunluğu vardı 3sınav olduk 3günde tabi zihinsel yorgunluk had safhadaydı..Ama inşaallahu teala bugün vekilimizi arayacağım.Ama size telefonu burada alenen yazamam çünkü bayan vekilimizin numarasını vereceğim, muhtemelen eşinden numarası istenecek.ben buraya mail adresimi yazarım inşaallah oradan numarayı vereyim aldığımda.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
olsun kardeşim sizin dersleriniz iyi olsunda .. yok tabiki benim de mail adresim var profilimde oraya da mail atabilirsiniz.. inşallah çok sevinirim

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kızlar uzun zamandır giremıyordum sıteye bugun gırdım ve müjdemi vermek istedım kapandım:)hemde tam kutlu dogumda :)sızlerıde haberdar etmek ıstedım

Selamun aleykum masallah subhanallah rabbim daimi ve hakkiyla kapananlardan eylesin kardesim .....
Allah diger kapanmak isteyipte kapanamayan kardeslerimizede nasip etsin insallah...
Selametle dua ile....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
şimdi görebilirsin kardeşim .. ama sen adresini sil burdan yasak zaten.. sıkıntı olmasın ALLAH bin kez razı olsun sizlerden,,,,

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

mir_erhan

Moderator
ağlattın beni sabah sabah elifim ya.. şükürler olsun bu müjdeye şükürler olsun bize bu günü yaşatan rabbimize..
çok hazırdın zaten.. yapmakta nasip olduya.. bak çok zorlanacağın zamanlar olacak.. ailen bile garipseye bilir ki etraftakileri saymıyorum bile.. ama yılma sen artık HER HALİYLE İSLAMI TEMSİL EDEN BİR HANIMEFENDİSİN.. UNUTMA ; her helin islam adına olacak.. MAŞALLAH sana ya maşallah.. maşallah.. canım benim zaten inşallah görüşecez bu yaz senle:)

ay dilekcim.. canım bu kız kapalı olunca daha güzel ya bu haksızlık değilmi.. anlamadım ben.. bayıldım fotolara ya..

hicran ya bekleme ya rüyalarıma giriyorsun yemin ederim .. bi şal alacan hadi BİSMİLLAH HADİ

yaz bitermi.. yada biz yaz görürmüyüz.. attığımız adıma garantimiz yok.. canım benim..

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv süper süper.. varlığın bile cevap canım benim iyiki burdasın

ah kardeşim.. ne kadar aciziz değilmi.. etrafındakiler nekadar aciz.. sen istiyormusun gerçekten kapanmayı.. bence henuz tam değil yoksa değil yazlıktakiler dünya üzerine gelse eşarbının kenarı oynamasın diye sarılırsın ona.. niye dert anlatacakmışsın insanlara.. kim aciz sen mi onlarmı.. tencerenin sıcağında yanan parmağımıza dayanamazken cehenneme dayanmak kolaymı.. kim kurtaracak seni.. eşini.. ki senin örtünden eşinde sorumlu.. yazlığa gitmek çok mu önemli yoksa etrafındakilerin kocası kapatmış demesi.. eşine kızıyorsun inançlı değil diye.. keşke demiyormusun hiç 'keşke bana kapan deseydi namazımızı beraber kılsaydık.' bunları diyorsan insanların eşini öle değerlendirmesimi zoruna gidiyor senin.. bırak desinler sende evet de..
beni benden çok seven beni koruyan gözeten beni cennete layık gören bir eşim var de..
bekleme.. kanma insanlara... mezarda yalnızız.. cehennemdede.. ve senin bir kızın var onu düşün.. etraftan sana gelen tüm kötü bakışları hissettiğini düşün onun da senin gibi olup olmayacağıını bir düşün..
ALLAH de BİSMİLLAH de gönder şeytanı hayatından..
bekleme.. ya yaşamazsak ya son günümüzse; insanlar ne der diye düşünüyorsun ya ALLAH ne diyecek.. ne cevap vereceksin.. falan teyze ne der diye korktum mu diyeceksin.. onu kim yarattı,,
bak seni seviyor ALLAH.. seviyorki içine bu aşkı düşürdü.. ya sevmeseydi.. ya hiç vermeseydi seni kınayanlar gibi..
sen kapandığın anda tüm hayatın değişecek her adımın her anın.. sorun üç beş tel saçı kapatmak gibi gelebilir insanlara.. bence öle degğil
tesettür bir duruştur.. duruşların en güzeli.. ben özelim demektir.. cinsiyeti değil şahsiyeti ön plana çıkarmaktır.. ALLAHI temsil etmektir.. ben MÜSLÜMANIM demektir.. bırak nolursun kim nederse desin sen gül, sen ALLAH de.. sen KAZAN.. bekleme.. zaman yok.. ölüm yakın.. heybemiz boş..

demi ama canım benim ahiretlik kardeşim benim.. ya yaz bitmeden ömrün biterse???

deniz derya kardeşim... uzaktan konuşmak kolay diyebilirsin.. belki okudun belki hiç okumadın.. benim, hiranın, repsolve tüm kardeşlerimizin neler yaşadığını.. hele adea kardeşimiz vardı. haber alamadık örtüsü uğruna yaşadığı duyduğu şeyleri bilsen.. annem zorla açtırdı ünv başımı.. ki isteseydim açmazdım diyorum şimdi.. dayanamadım irade gösteremedim.. şimdi günlerce yüzüme bakmadı babamda annemde.. kapı çalınınca aç ölece deyip başımı kapatmamı beklemeyen annem şimdi azcık eşarbım kaysa düzeltiyor.. babam pardesümü biraz daha geniş olsun diye düğmelerini geri al diye telkinde bulunuyor.. RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.. Demem oki üzüleceksin kırılacaksın ama sen kazanacaksın.. bir kere denize girsen ne kazanacaksın yada oradaki ler seni aaaa çok güzelsin diye beğense ne olacak ALLAH beğenmedikten sonra.. iyi düşün daha çok günaha girme nolursun..

MaşALLAH kardeşim...
Yüreğinize kaleminize sağlık..
Rabbimiz sıkıntılarınızı gidersin inşallah..
Allah c.c. eksikliğinizi vermesin...
Her sözcüğünüz etkili olduğu kadar kıymette arz ediyor...
.
Bu dava hor.. bu dava Zahmetli...
Ama bu dava AYET davası...
bir kardeşimi daha kurtarayım şefkati...
Ellerim boş kalmasın hep birilerinin elini avuçlarımda tutatyımda uçurumdan çekeyim telaşı...
Rabbimiz, kardeşlerime güç ve hidayet ver duası...
Bu DAVA bir düşünce değil bir akım hiç değil...
Bu DAVA RESULULLAHIN davası...
Ensarın Muhacirin davası...
BU DAVA ALLAH DAVASI...

Selam ve dua ile

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı

MaşALLAH kardeşim...
Yüreğinize kaleminize sağlık..
Rabbimiz sıkıntılarınızı gidersin inşallah..
Allah c.c. eksikliğinizi vermesin...
Her sözcüğünüz etkili olduğu kadar kıymette arz ediyor...
.
Bu dava hor.. bu dava Zahmetli...
Ama bu dava AYET davası...
bir kardeşimi daha kurtarayım şefkati...
Ellerim boş kalmasın hep birilerinin elini avuçlarımda tutatyımda uçurumdan çekeyim telaşı...
Rabbimiz, kardeşlerime güç ve hidayet ver duası...
Bu DAVA bir düşünce değil bir akım hiç değil...
Bu DAVA RESULULLAHIN davası...
Ensarın Muhacirin davası...
BU DAVA ALLAH DAVASI...

Selam ve dua ile

UTANDIRDINIZ BENİ SAYIN ABİM..
Sizler varken bizim sözlerimiz ehemmiyetsiz çok ehemmiyetsiz hemde..
sadece yaşadığımız zorlukları sıkıntıları paylaşıp destek olmak istiyoruz..
çünkü biliyoruz ki şeytan binlerce biz yanlızız.. birbirimizin elinden tutmak birlik olmak zorundayız...
davamız büyük davamız hor..
necip fazılın sakarya şiirinde dediği gibi
binbir başlı kartalı nasıl yener kanarya...
kanarya misali şeytanla uğraşıyoruz.. nefsimiz zorluyor, bizimle kana kan savaşıyor..
ama dönmek yok asla yok yolumuz uzun zor.. AMA önümüzde PEYGAMBER..
İNŞALLAH ışık olmak niyetindeyiz.. hepimiz..
sizlerde eksik etmeyin duanızı desteğinizi üzerimizden..

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
guzel dualarınız için sagolun arkadslar.RABBİM nasıp etti cok şükür hiçte zorlanmadım maşallah görenler ne guzel takmışsın ortunu herkes hemen beceremez kapamayı deyıp bana destek oldular sagolsunlar.sizlerınde destegı cok buyuk bu sıteyı bulmamın.sureklı aktıf olalım kapanamyanlarada nasıp olur inşallah.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim inan kardeşim kapanmış kadar sevindim.. inan bana daha mutlu daha huzurlusun demi hiç şüphem yok bundan.. şükürler olsun canım pardesünü giydiğin günlerin haberinide vereceksin inşALLAH.. içim taşıyor içim...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
.
Bu dava hor, bu dava büyük...

ALLAHÜ EKBER!!!

Selam olsun o Efendilerin efendisine hakkın Habibi ve Resulüne
selam olsun Sahabesine
selam olsun yolundan gidenlere
selam olsun aşkından yananlara
selam olsun sevenlere sevinenlere ve SEVİNDİRENLERE.....

ALLAH Celle celaluhu RAZI OLSUN

KAPANMAK İSTEYEN KARDEŞLERİM
ANNESİNDEN AİLESİNDEN KORKAN KARDEŞLERİM

BİZİ KİM YARATTIKİ BAŞKALARIDAN KORKUYORUZ?????

HAYDİ....

Eğer kalbiniz rahatsızsa ...yaşadığınız bu durumdan,
namaz kılıyor ve eksiklik hissesiyorsanız kendinizde,
başınız açık ama utanıyorsanız Allah(c.c.)'tan
neden beklemek öyleyse???

Kimi memnun edeceksiniz söyleyin bana???
Kötü bakacaklar diyemi korkunuz???
neden peki??? kötülük mü yapıyorsunuz

HAYIR!!!!

Birilerine hesap mı vermeniz gerekiyor???
Peki biryerlerimizi açsaydık memnun edebilirmiydik o kötü bakanları???(kelime için üzgünüm ama böyle anlatmak istedim)
HAYIR!!!!

utancınız neden peki??? ne yaptınız???
kimi öldürdünüz??? bilmediğimiz adi bir suçunuz mu var???
HAYIR!!!

Peki Aileniz destek vermeyecek mi???
Arkadaşınız ,kardeşiniz sırt mı çevirecek size???
Kimler sizi üzerinizdeki bez parçası için seviyor???
KAÇ METRE UZATIRSANIZ ELBİSENİZİ SEVGİLERİ KAÇ MT AZALACAK SİZCE???

peki siz kimsiniz???
sizi YARATAN ve VAR EDEN kim???
nefes almanızı sağlayan????
Size yardım edecek kim????

Kefeye bile koyamayacağınız bu sorularıma tek cevabınız
BEN
İSTİYORUM VE KAPANACAĞIM olmalı..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt