denizderya35
Kayıtlı Kullanıcı
şu yaz geçse de banada kapanmak nasip olsa...
merhaba kızlar uzun zamandır giremıyordum sıteye bugun gırdım ve müjdemi vermek istedım kapandımhemde tam kutlu dogumda
sızlerıde haberdar etmek ıstedım
merhaba kızlar uzun zamandır giremıyordum sıteye bugun gırdım ve müjdemi vermek istedım kapandımhemde tam kutlu dogumda
şu yaz geçse de banada kapanmak nasip olsa...
bırak yazı denizderyacım...
ben geçen ağustos ayında kapandım yani havalar yanarken kapandımm.. ben kapalıyım ama baktım başkaları hala kısa kol giyiniyor.. inan çok şaşırdım ya hava bu kadar sıcak mı ki dedim...
yani sıcaklığı açıklar kadar hissetmiyosun Rabbim kolaylaştırıyor inan bak..
hadi canım ya hadi inşallah senin de güzel haberlerini duyalım...
ağlattın beni sabah sabah elifim ya.. şükürler olsun bu müjdeye şükürler olsun bize bu günü yaşatan rabbimize..merhaba kızlar uzun zamandır giremıyordum sıteye bugun gırdım ve müjdemi vermek istedım kapandımhemde tam kutlu dogumda
ay dilekcim.. canım bu kız kapalı olunca daha güzel ya bu haksızlık değilmi.. anlamadım ben.. bayıldım fotolara ya..Hicran seni artık saymıyorum bak. Kapandı gözüyle bakıyorum.. Eee ne zaman? Ne bekliyorsun? Herşey tamam..
Gözüm de çok alıştı kapalı haline.. MaşaAllah diyelim..
hicran ya bekleme ya rüyalarıma giriyorsun yemin ederim .. bi şal alacan hadi BİSMİLLAH HADİbiliyordum biliyordum biliyordum... banada söyleyeceğini... eee kuzuuu çıkalım çarşıya beraber alalım şalımı... olmaz mı? resimlerimi çektin,pardesümü verdin,şalı almak farz oldu bize...
yaz bitermi.. yada biz yaz görürmüyüz.. attığımız adıma garantimiz yok.. canım benim..şu yaz geçse de banada kapanmak nasip olsa...
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv süper süper.. varlığın bile cevap canım benim iyiki burdasınBİR İNGİLİZ SORAR;
-Kadınlarınız Neden Yabancıyla El Sıkışmıyor?
Müslüman Cevap Verir;
-Siz Neden Kraliçe Elizabet ile El Sıkışamıyorsunuz?
İngiliz
-Herkes Onunla El Sıkışamaz, o bir kraliçe.. Ancak belirli kişiler onunla el sıkışabilir.
Müslüman da cevap verir.
-BİZİM KADINLARIMIZDA BİZİM KRALİÇEMİZDİR, VE HELALİ OLMAYANLARLA EL SIKIŞMAZLAR.
ah kardeşim.. ne kadar aciziz değilmi.. etrafındakiler nekadar aciz.. sen istiyormusun gerçekten kapanmayı.. bence henuz tam değil yoksa değil yazlıktakiler dünya üzerine gelse eşarbının kenarı oynamasın diye sarılırsın ona.. niye dert anlatacakmışsın insanlara.. kim aciz sen mi onlarmı.. tencerenin sıcağında yanan parmağımıza dayanamazken cehenneme dayanmak kolaymı.. kim kurtaracak seni.. eşini.. ki senin örtünden eşinde sorumlu.. yazlığa gitmek çok mu önemli yoksa etrafındakilerin kocası kapatmış demesi.. eşine kızıyorsun inançlı değil diye.. keşke demiyormusun hiç 'keşke bana kapan deseydi namazımızı beraber kılsaydık.' bunları diyorsan insanların eşini öle değerlendirmesimi zoruna gidiyor senin.. bırak desinler sende evet de..sıcaklıktan değil canım ya yazlığa gitçez bu yaz son defa millete orda dert anlatmak istemiyorum. yada evlendi bak kocası kapatmış nerden bulmuş bu adamı gibisinden düşünmelerini istemiyorum. eşim böyle bşey asla teklif etmedi kapan fln demedi kendi annesi bile hala açık, benim ailemde ve çevremdede hiç kapalı yok benim içimden gelen allah rızası için istediğim bir duyguyu millet diline dolamasın istiyorum bu yüzden yazdan sonra dönüşte kapanıcam
demi ama canım benim ahiretlik kardeşim benim.. ya yaz bitmeden ömrün biterse???ya yaz bitmeden ömrün biterse????
Maşaalah buket kardeşim hepsine ne güzel cevaplar veriyorsun.....
Alllah kapanamayan kardeşlerimizin hepsine bu duyguyu yaşatmak nasip etsin.....eskiden ben başımı kapatmayı bile hayal edemezken, şimdi pardesü olmadan çıplakmışım gibi hissediyorum......rabbim herkese nasip etsin inşaallah......
aynen canım ya bayıldım bende ne kadar yakışmış demi.. dileğim bugün bize çok dua et.. hicranla bana.. çok dua et..
aynı şeyler hatta daha kötüsü çok dardaydım dileğim ya ... dua et..