Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (11 Kullanıcı)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kızlar uzun zamandır giremıyordum sıteye bugun gırdım ve müjdemi vermek istedım kapandım:)hemde tam kutlu dogumda :)sızlerıde haberdar etmek ıstedım

maşallah ne güzel bir haber bu!! Tesettürün nuruna nur katsın inşaAllah..
selam ve dua ile..

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
şu yaz geçse de banada kapanmak nasip olsa...

bırak yazı denizderyacım...
ben geçen ağustos ayında kapandım yani havalar yanarken kapandımm.. ben kapalıyım ama baktım başkaları hala kısa kol giyiniyor.. inan çok şaşırdım ya hava bu kadar sıcak mı ki dedim...
yani sıcaklığı açıklar kadar hissetmiyosun Rabbim kolaylaştırıyor inan bak..
hadi canım ya hadi inşallah senin de güzel haberlerini duyalım...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Doğru yol insanların çoğunun gittiği yol değil, düşünen öz akıl sahiplerinin yoludur.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
BİR İNGİLİZ SORAR;

-Kadınlarınız Neden Yabancıyla El Sıkışmıyor?
Müslüman Cevap Verir;

-Siz Neden Kraliçe Elizabet ile El Sıkışamıyorsunuz?
İngiliz
-Herkes Onunla El Sıkışamaz, o bir kraliçe.. Ancak belirli kişiler onunla el sıkışabilir.

Müslüman da cevap verir.
-BİZİM KADINLARIMIZDA BİZİM KRALİÇEMİZDİR, VE HELALİ OLMAYANLARLA EL SIKIŞMAZLAR.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
çene- çene altı avrettir denmiş bi yerde...
doğru mu bu arkadaşlar...?

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Siz farz olan namazı, değişik bir şekilde mesela üç rekatlik namazı beş rekat kılabilir misiniz?? Yada Ramazan orucunu on gün tek tutmaya kalksanız ne olur??

Yukardaki gibi yapan/yapmayı düşünen din cahili zındık olur.. Amma; farz olan tesettür öyle değişti ki. Üstelik bu ınsanların kendi arzularıyla oldu. Nasıl bir haddir bu

denizderya35

Kayıtlı Kullanıcı
bırak yazı denizderyacım...
ben geçen ağustos ayında kapandım yani havalar yanarken kapandımm.. ben kapalıyım ama baktım başkaları hala kısa kol giyiniyor.. inan çok şaşırdım ya hava bu kadar sıcak mı ki dedim...
yani sıcaklığı açıklar kadar hissetmiyosun Rabbim kolaylaştırıyor inan bak..
hadi canım ya hadi inşallah senin de güzel haberlerini duyalım...

sıcaklıktan değil canım ya yazlığa gitçez bu yaz son defa millete orda dert anlatmak istemiyorum. yada evlendi bak kocası kapatmış nerden bulmuş bu adamı gibisinden düşünmelerini istemiyorum. eşim böyle bşey asla teklif etmedi kapan fln demedi kendi annesi bile hala açık, benim ailemde ve çevremdede hiç kapalı yok benim içimden gelen allah rızası için istediğim bir duyguyu millet diline dolamasın istiyorum bu yüzden yazdan sonra dönüşte kapanıcam

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
ya yaz bitmeden ömrün biterse????

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba kızlar uzun zamandır giremıyordum sıteye bugun gırdım ve müjdemi vermek istedım kapandım:)hemde tam kutlu dogumda :)sızlerıde haberdar etmek ıstedım
ağlattın beni sabah sabah elifim ya.. şükürler olsun bu müjdeye şükürler olsun bize bu günü yaşatan rabbimize..
çok hazırdın zaten.. yapmakta nasip olduya.. bak çok zorlanacağın zamanlar olacak.. ailen bile garipseye bilir ki etraftakileri saymıyorum bile.. ama yılma sen artık HER HALİYLE İSLAMI TEMSİL EDEN BİR HANIMEFENDİSİN.. UNUTMA ; her helin islam adına olacak.. MAŞALLAH sana ya maşallah.. maşallah.. canım benim zaten inşallah görüşecez bu yaz senle:)
Hicran seni artık saymıyorum bak. Kapandı gözüyle bakıyorum.. Eee ne zaman? Ne bekliyorsun? Herşey tamam..
Gözüm de çok alıştı kapalı haline.. MaşaAllah diyelim..
ay dilekcim.. canım bu kız kapalı olunca daha güzel ya bu haksızlık değilmi.. anlamadım ben.. bayıldım fotolara ya..
biliyordum biliyordum biliyordum... banada söyleyeceğini... eee kuzuuu çıkalım çarşıya beraber alalım şalımı... olmaz mı? resimlerimi çektin,pardesümü verdin,şalı almak farz oldu bize...
hicran ya bekleme ya rüyalarıma giriyorsun yemin ederim .. bi şal alacan hadi BİSMİLLAH HADİ
şu yaz geçse de banada kapanmak nasip olsa...
yaz bitermi.. yada biz yaz görürmüyüz.. attığımız adıma garantimiz yok.. canım benim..

BİR İNGİLİZ SORAR;

-Kadınlarınız Neden Yabancıyla El Sıkışmıyor?
Müslüman Cevap Verir;

-Siz Neden Kraliçe Elizabet ile El Sıkışamıyorsunuz?
İngiliz
-Herkes Onunla El Sıkışamaz, o bir kraliçe.. Ancak belirli kişiler onunla el sıkışabilir.

Müslüman da cevap verir.
-BİZİM KADINLARIMIZDA BİZİM KRALİÇEMİZDİR, VE HELALİ OLMAYANLARLA EL SIKIŞMAZLAR.
vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv süper süper.. varlığın bile cevap canım benim iyiki burdasın
sıcaklıktan değil canım ya yazlığa gitçez bu yaz son defa millete orda dert anlatmak istemiyorum. yada evlendi bak kocası kapatmış nerden bulmuş bu adamı gibisinden düşünmelerini istemiyorum. eşim böyle bşey asla teklif etmedi kapan fln demedi kendi annesi bile hala açık, benim ailemde ve çevremdede hiç kapalı yok benim içimden gelen allah rızası için istediğim bir duyguyu millet diline dolamasın istiyorum bu yüzden yazdan sonra dönüşte kapanıcam
ah kardeşim.. ne kadar aciziz değilmi.. etrafındakiler nekadar aciz.. sen istiyormusun gerçekten kapanmayı.. bence henuz tam değil yoksa değil yazlıktakiler dünya üzerine gelse eşarbının kenarı oynamasın diye sarılırsın ona.. niye dert anlatacakmışsın insanlara.. kim aciz sen mi onlarmı.. tencerenin sıcağında yanan parmağımıza dayanamazken cehenneme dayanmak kolaymı.. kim kurtaracak seni.. eşini.. ki senin örtünden eşinde sorumlu.. yazlığa gitmek çok mu önemli yoksa etrafındakilerin kocası kapatmış demesi.. eşine kızıyorsun inançlı değil diye.. keşke demiyormusun hiç 'keşke bana kapan deseydi namazımızı beraber kılsaydık.' bunları diyorsan insanların eşini öle değerlendirmesimi zoruna gidiyor senin.. bırak desinler sende evet de..
beni benden çok seven beni koruyan gözeten beni cennete layık gören bir eşim var de..
bekleme.. kanma insanlara... mezarda yalnızız.. cehennemdede.. ve senin bir kızın var onu düşün.. etraftan sana gelen tüm kötü bakışları hissettiğini düşün onun da senin gibi olup olmayacağıını bir düşün..
ALLAH de BİSMİLLAH de gönder şeytanı hayatından..
bekleme.. ya yaşamazsak ya son günümüzse; insanlar ne der diye düşünüyorsun ya ALLAH ne diyecek.. ne cevap vereceksin.. falan teyze ne der diye korktum mu diyeceksin.. onu kim yarattı,,
bak seni seviyor ALLAH.. seviyorki içine bu aşkı düşürdü.. ya sevmeseydi.. ya hiç vermeseydi seni kınayanlar gibi..
sen kapandığın anda tüm hayatın değişecek her adımın her anın.. sorun üç beş tel saçı kapatmak gibi gelebilir insanlara.. bence öle degğil
tesettür bir duruştur.. duruşların en güzeli.. ben özelim demektir.. cinsiyeti değil şahsiyeti ön plana çıkarmaktır.. ALLAHI temsil etmektir.. ben MÜSLÜMANIM demektir.. bırak nolursun kim nederse desin sen gül, sen ALLAH de.. sen KAZAN.. bekleme.. zaman yok.. ölüm yakın.. heybemiz boş..
ya yaz bitmeden ömrün biterse????
demi ama canım benim ahiretlik kardeşim benim.. ya yaz bitmeden ömrün biterse???

deniz derya kardeşim... uzaktan konuşmak kolay diyebilirsin.. belki okudun belki hiç okumadın.. benim, hiranın, repsolve tüm kardeşlerimizin neler yaşadığını.. hele adea kardeşimiz vardı. haber alamadık örtüsü uğruna yaşadığı duyduğu şeyleri bilsen.. annem zorla açtırdı ünv başımı.. ki isteseydim açmazdım diyorum şimdi.. dayanamadım irade gösteremedim.. şimdi günlerce yüzüme bakmadı babamda annemde.. kapı çalınınca aç ölece deyip başımı kapatmamı beklemeyen annem şimdi azcık eşarbım kaysa düzeltiyor.. babam pardesümü biraz daha geniş olsun diye düğmelerini geri al diye telkinde bulunuyor.. RABBİME SONSUZ ŞÜKÜRLER OLSUN.. Demem oki üzüleceksin kırılacaksın ama sen kazanacaksın.. bir kere denize girsen ne kazanacaksın yada oradaki ler seni aaaa çok güzelsin diye beğense ne olacak ALLAH beğenmedikten sonra.. iyi düşün daha çok günaha girme nolursun..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Maşaalah buket kardeşim hepsine ne güzel cevaplar veriyorsun.....
Alllah kapanamayan kardeşlerimizin hepsine bu duyguyu yaşatmak nasip etsin.....eskiden ben başımı kapatmayı bile hayal edemezken, şimdi pardesü olmadan çıplakmışım gibi hissediyorum......rabbim herkese nasip etsin inşaallah......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Maşaalah buket kardeşim hepsine ne güzel cevaplar veriyorsun.....
Alllah kapanamayan kardeşlerimizin hepsine bu duyguyu yaşatmak nasip etsin.....eskiden ben başımı kapatmayı bile hayal edemezken, şimdi pardesü olmadan çıplakmışım gibi hissediyorum......rabbim herkese nasip etsin inşaallah......

canım inan içimden geçenler.,. geçen her günüme ookadar yanıyorumki .. aynen öle demi ya pardesü olmadan çıplak hissetmek kendini.. ne güzel ifade ettin şükürler olsun bize bu günü yaşatana..

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
Amin kardeşim şükürler olsun bize bu günleri yaşatan rabbimize.......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
örtümü her başıma aldığımda bin kez şükür diyorum RABBİM bu günleride gördüm ya bin kez şükür

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
subhanallah! ayet kime yakışmaz ki!!! hicranıma da bayıldım,masallah.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
aynen canım ya bayıldım bende ne kadar yakışmış demi.. dileğim bugün bize çok dua et.. hicranla bana.. çok dua et..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
aynı şeyler canım sıkılıyor çok dua ediyorum çok dardaydım dileğim ya ... dua et..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt