Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
]
lq3tr.jpg

ben şal ile örtünmeyi düşünüyordum ilk öyle başlamak istiyorum,boğazımı bukadar sıkmam belki ama şal tesettür olmaz denmesi bi garip geldi.şalı örtme şekline bağlı bence...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ben şal ile örtünmeyi düşünüyordum ilk öyle başlamak istiyorum,boğazımı bukadar sıkmam belki ama şal tesettür olmaz denmesi bi garip geldi.şalı örtme şekline bağlı bence...

canım ben şalla başladım hala şal örtüyorum aralardada eşarp... ama bunu kendin belirliyorsun yani birsüre sonra elinde gözünde alışıyor... şal dediğim boynum boğazım sıkmıyor.. geniş örtüyorum omuzlarımı falan kapatıyor...
kafanda bir sürü şeyle yapamazsın bu işi ben ilk kapandığımda bir tane şalım vardı oda küçük ve eskiydi..:)
şimdi bir dolap dolusu.. bekleme kuzum nolur bekleme

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Şal, başın şekli ortaya çıkmadan, yakaların üzerini örtecek şekilde bolca bırakılarak bağlanabilir..

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
canım ben şalla başladım hala şal örtüyorum aralardada eşarp... ama bunu kendin belirliyorsun yani birsüre sonra elinde gözünde alışıyor... şal dediğim boynum boğazım sıkmıyor.. geniş örtüyorum omuzlarımı falan kapatıyor...
kafanda bir sürü şeyle yapamazsın bu işi ben ilk kapandığımda bir tane şalım vardı oda küçük ve eskiydi..:)
şimdi bir dolap dolusu.. bekleme kuzum nolur bekleme

canım zaten şuan bi kitap okuyorum nuriye çeleğenin kitabı... kafamdaki karışıklıkları yok edip,niçin örtündüğümü bilerek örtünmek istiyorum allahın izniyle...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım zaten şuan bi kitap okuyorum nuriye çeleğenin kitabı... kafamdaki karışıklıkları yok edip,niçin örtündüğümü bilerek örtünmek istiyorum allahın izniyle...

en doğrusunu yapıyorsun caım benim haklısın ben ayetleri ezberlemiştim resmen.. ama bekledikçe korktuğumu yok olduğumu hissediyordım..
bi sabah uyanıyordum tamam diyordum sonra birdaha birdaha ama olmuyordu.. o heyecan o heves...
bu arada sınavı ne yaptın ya

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
en doğrusunu yapıyorsun caım benim haklısın ben ayetleri ezberlemiştim resmen.. ama bekledikçe korktuğumu yok olduğumu hissediyordım..
bi sabah uyanıyordum tamam diyordum sonra birdaha birdaha ama olmuyordu.. o heyecan o heves...
bu arada sınavı ne yaptın ya

sınav ii değil canım ya hiç çalışmadım biliyorsun ham 215 puan almışım.başarı puanı falan eklenince ne olur bilmiyorum ama 2 yıllık tercih yapacam (adalet,ingilizce türkçe çevirmenlik,grafik tercih edebileceğim bölümler arasında).zaten lisans okuyorum bi de önlisans olsun çift diplomam olur hem.

Hicran-ı Aşk

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim çıkmam lazım,ders çalışıyorum bitirmem gereken konular var bugün.allaha emanet ol,uygun olunca ara görüşelim...

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
buket_zeynep abla nasılsın nasıl gidiyor kapanmana kızıyorlar mı?

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
yok bitanem şükürler olsun geçti o günler artık annem babam bile pardesü bakıyor bana... sen nasılsın asıl nasıl gidiyor..

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
yok bitanem şükürler olsun geçti o günler artık annem babam bile pardesü bakıyor bana... sen nasılsın asıl nasıl gidiyor..

OoOoOoO çok güzel yaaaaa..:( bnmkiler pardesüye kızıyor:( koyu renk kap almştım annem bu ne böyle köylü gibi dio giydirmiyor..giyiyorum yinede, çıkar üstünden bşka bişi giy açık renkte diyor :(

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı

benim çevrem alıştı artık bazen kötü kötü bakanlar oluyor ama burası küçük sakin bi şehir kimse karışmıyor. o yüzden rahatım Allah'a şükür çok rahatım huzurluyum. dersane çıkışlarında erkekler bekliyor önlerinden geçerken çoook huzurlu geçiyorum başörtümü öpesim fgeliyor çok güzel bi duygu iyi ki kapanmışım diyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
NE büyük huzur demi meleğim... örtümüz sanki kalkan tüm kötülüklere karşı.. sanki zırh... şükürler olsun rabbim şükürler olsun ki nasip ettin bize

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
OoOoOoO çok güzel yaaaaa..:( bnmkiler pardesüye kızıyor:( koyu renk kap almştım annem bu ne böyle köylü gibi dio giydirmiyor..giyiyorum yinede, çıkar üstünden bşka bişi giy açık renkte diyor :(

konuyu herzaman takip ediyorum ama senin yazın dikkatimi çekti ufak bi tavsiye kimsenin söylediğini umursama bence ;)
pardesü için banada benzer şeyler söylediler alışkın deilsin napıcan yaşın daha genç falan filan.. şimdi aldım söylenenlerede kulak tıkadım tam aksine bence çokda güzel yakışır pardesü ;)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
konuyu herzaman takip ediyorum ama senin yazın dikkatimi çekti ufak bi tavsiye kimsenin söylediğini umursama bence ;)
pardesü için banada benzer şeyler söylediler alışkın deilsin napıcan yaşın daha genç falan filan.. şimdi aldım söylenenlerede kulak tıkadım tam aksine bence çokda güzel yakışır pardesü ;)

Canım bide şu an çalışmıyorum ben açıktan ünv'de okuyorum..ailem para verirse öyle üstüme birşeyler alıyorum.. ahh bana klsa ferace alacağım lakin oda çok para..artık evlendikten sonra düşünüyorum..şu an eteklerle idare ediyorum..

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Canım bide şu an çalışmıyorum ben açıktan ünv'de okuyorum..ailem para verirse öyle üstüme birşeyler alıyorum.. ahh bana klsa ferace alacağım lakin oda çok para..artık evlendikten sonra düşünüyorum..şu an eteklerle idare ediyorum..

anlıyorum can sen istersen Allah bi kapı açar sabır bakalım :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt