buket_zeynep
Kayıtlı Kullanıcı
sana mail attım buketiiimmm müsait olduğunda bak olur mu?süprizzzzz
allahım heyecan yaptım
sana mail attım buketiiimmm müsait olduğunda bak olur mu?süprizzzzz
biliyorum canım benim nasıl istediğini... rüyalarım ilginçtir benim gerçeğe yakındır. çok net gördüm giyinişini hatta giymeden önce mavi bir gömlek ve beyaz bi etek vardı üstünde bide yelek... ben artık bunları giymem dedin.. çarşafını giydin ay ne güzeldin varya..
ama sana samimi birşey söyleyeyim bence nefsin senin üzerinde bir etkisi olsaydı sen okadar güzel kapanamazdın.. yani şimdide çarşaftan farklı değil feracen, örtün sadece yüzün açık valla bak... belki zamanı değildir başka bi zamanda sana nasip olacaktır
ya gelmemiş ama senin mail...
kalbun-kesir dilek canım çok güzeller düz olana bayıldım tam istediğim gibi o
ya gelmemiş ama senin mail...
kalbun-kesir dilek canım çok güzeller düz olana bayıldım tam istediğim gibi o
O aşırı rahat bir elbise..
Onun benzeri bende var. İstersen adrese teslim göndertirim onu sana. Benim İst. Fatih'teki alışveriş yaptığım mağazamda var o.
Fiyatı ben 60 tl ye almıştım sanırım. 2 sene olmuştur ama..
Canım bu şehirden gitmek istiyorum. Maneviyatı çok bozuk..
Ya da benim yaşadığım ilçe dee böyle olabilir..
Bazen çarşıya çıktığımda tek tük de olsa çarşaflı kardeşlerimle karşılaşıyorum.
Camide de bir kez karşılaşıp konusmustuk..
İstanbul'a giderken uçakta yanıma çarşaflı bir kardeşimiz denk geldi mesela
Mersinli ama İstanbul'da okuyormuş.. MaşaaAllah SubhanaAllah ona öyle çok imrendim ki..
Öyle güzel görünüyordu ki.. Onunla dertleştim biraz.. Yaşı küçük olmasına ragmenb sırf Rabbimiz'in rızası için çarşaf giymiş olması onu gözümde öyel yüceltti ki.. Benim belki de çarşaflı bir kaç ark. olsa yeneceğim..
Kendi arkadaşlarımdan bazıları da feraceye olumlu bakmaya başladılar çok şükür.. İnşaAllH VESİLE olabiliyoruzdur..
Bazen kesimi çok güzel upuzun pardüseler giymiş kardeşlerimizi görüyorum.. Görüntü harika. Ama nefis bu.. Hep güzelini ister. Hanımlar böyle yaratılmış. Bizlerin imtihanı giyim kuşam sanırım.. Kolay olanı değil zor olanı seviyorum. Olması gerekeni istiyorum ama nasip bakalım..Hayırlısı..
ablacım mersinden gideceksen konyaya gel lütfeeeeeeeeeeeeeeeeen...
benin şuandaki konumum bile benim için öyle zor bi aşamaydı ki yani nefsim için.
hafta sonu beyaz önlük alacağım nasipse işyerinde onu giyeceğim
dışarı çıkarkan uzun kaplarım var öyle kapanıyorum
şimdi ben yanlış mı yapıyorum çarşaf giymezsem
kapalı sayılmaz mıyım
aklım çok karışıyor
canım Allah razı olsun.. benimde elbiselerim genelde öyle işteee.. buketimm senin bedenin kaç ki?
Konya yı çok isterdim canım ama bizim şark görevimiz var
Bakalım neresi olacak.. Daha da çok zaman var. eN AZ 2 SENE..
Kapalı sayılırsın tabiki canım.. Sen sadece giyimine dijkkat et..
Aynanın karşısına geçtiğinde kendine şöyle bir bak..
Vücut hatlarını belli etmeyen şeyler giymeye çalış..
Renkli olmamaya özen göster, dikkat çekici olmamaya..
ben sana eşarp gönderecem daha akşam senin mail adresini ve kargo adresini alırım ben buketten olur mu
kızlar sizleri çok seviyorum ben.... kardeşlerim benim...
evet yol uzun ve biz iyi olmaya çalışıyoruz inşallah...
him hem karsa gelecek oooo
Valla ben de hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum..
Aynı yaşlarda olmamız da buna ayrı bir güzellik katıyor değil mi?
Aynı şehirde olsaydık tanışırdık.. Hayal etmesi bile güzel. Tahminlerde bulunurduk.
Sen Mehtap sen Buketsin falan![]()
ben sana eşarp gönderecem daha akşam senin mail adresini ve kargo adresini alırım ben buketten olur mu
kızlar sizleri çok seviyorum ben.... kardeşlerim benim...
kARS OLMA ihtimali yüksek bence.. Ama daha çok var yaa...
hımm bilmiyorumki bi müsait zamanında nikahtan sonra fatihe gidersin konuşuruz ozaman tabi önce ücretini yollamam lazım
evet ya insan uzaktan severmi birilerini böyle ben sevdim valla ALLAH razı olsun hepinizden...
dilekçim sana bişey soracaktım
annemle babannemin arası çok açık dua ediyorum ya cami okuyorum 41.000 tane başka varmı bildiğiniz okuyabileceğim dua