Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
Berat ablam
olgun
nasihatçi
melek ablam
yazıların o kadar güzel ki
ve ağır
yani tek kalemde izah ediyosun
aydınlatıyosun
keşke hep beraber toplansak
sen bize bildiklerini anlatsan
ben akşama kadar dinlerdim inan seni

Güzel kardeşim...

Elimden geleni...yüreğimden geçeni anlık mesajlarımla sizlere yazıyorum...Övülecek sadece Allah'tır celle celaluhu
Yazdırana şükürler olsun ne diyeyim...
Yakın değilsiniz...her biriniz ayrı yerlerde....elden ne gelir..

Sizlere özel mesajlardan bile ulaşamazken ;)
Nasıl toplanacağız... ?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Önceleri özel mesaja ben de karşıydım ama artık değil.... :)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Biliyorum zor berat ablam
ama imkansız değil
belki bir gün .......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Sizi tesettüre bürünmeye davet ediyoruz!

Sizi tepeden tırnağa güzelce kapanmaya çağırıyoruz!

Vücut hatlarınızı belli etmeyecek bir şekilde giyinmeye,

Başörtülerinizi omuzlarınızın üzerine salıvermeye çağırıyoruz

Çünkü ALLAH Teala böyle istiyor!

Sizi ta başlangıçta edep ve haya duygularıyla donatan,bu yüce duyguları fıtratınıza yerleştiren ALLAH istiyor

Fıtratınıza yerleştirdiği hazinenin görkeminden haberdar olmanızı,o muhteşem hazineye sahip çıkmanızı istiyor!
Biliyor musunuz?Hz.Meryem sonradan kazandıklarıyla değil,sırf bu mevcud hazineyi koruduğundan dolayı bütün alemlere seçkin kılındı

Sizleri utanma ve terbiye duygusuyla süsleyerek yeryüzüne gönderen ALLAH Azimüşşan şimdi sizden onları ortaya çıkarmanızı istiyor

yansıtmanızı istiyor!
sizin bu dünyaya gelmenizi dileyen,siz hiç yokken ve hiç bir şey değilken sizi vareden ve bu dünyaya getiren istiyor örtünmenizi!
size annelerinizin rahminde istediği süreti veren ,
hem de en güzel bir süret veren ,hiç de mecbur olmadığı halde sizi böylesine mükemmel yapıp yaratan,
kadını kadın olarak ,erkeği erkek olarak yaratan ve her birini gereken özellikleriyle donatan,bu anlamda insanı kendisinden çok çok daha iyi bilen istiyor örtünmenizi

şu anda sanki bütün yarattıklarını bşr tarafa bırakarak sadece sizi seyrediyorcasına size yakın olan,
kendisini ne bir gaflet basan ,ne bir uyku tutan ,
her an yarattıklarını gözetip duran
üç kişi fısıldaşmaya görün ,dördüncünüz olan
beş kişi fısıldaşmaya görün ,altıncınız olan
bundan az,bundan çok ,ne kadar olursanız olan ,nerede bulunursanız bulunun hep sizinle beraber olan
size şah damarınızdan daha yakın olan Rabbiniz istiyor !

dönüp dolaşıp yine kendisine varılıcak olan ,bunun dışında hiç kimsenin başka seçeneğinin olmadığı ,
birgün herkesi huzurunda derleyip toparlayacak olan
yapıp ettiklerini gözlerinin önüne serip yayacak olan
hiçbir şey bırakmadan,hiçbirşeyden geçmeden ,bir bir soracak olan
en ufak davranışı ,en küçük kıpırtıyı ölçüp tartacak olan
her canlının alnından ,perçeminden tutup çekicek olan
o gün uğrunda korkudan bütünbaşlar öne yıkılıcak olan ,
nefes hışırtıları ,soluk sesi dışında ,huzurunda bütün sesler kısılıcak olan

kısacası hesap gününün yegane sahibi ve maliki olan ALLAH AZİMÜŞŞAN istiyor örtünmenizi!!!

bide bu yazıııııııııııııı

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
%C4%B0slami-Tesett%C3%BCr-Nas%C4%B1l-Olmal%C4%B1-600x450.jpg

GünceLLeme......

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
farklı kısımları ozaman ben parça parça okumuşum

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
öyle çok ki nefsani tarz artık
geçen gün bir mağazaya girdim kıyafet ( tunik)deniyorum
mağaza elamanı açık bi kız bana bunu dar paça pantolanla ya da zaten tayt giyiyorsunuz çizmeyle de giyebilirsiniz diyor.
ben de olmaz dedim öyle tesettür..
çizmeyle giyince tamam çorap da tayt da olsa vücut hattı ortaya çıkıyor dedim..
eleman şaşırdı öyle de mi olmaz buraya öyle kapalılar geliyor ki dedi.
ben de kapalı vaar kapalı var dedim
haklısınız dedi.
yani elemannın kafasında kapalı anlayışı nefsani tarz giyinenlerce yanlış şekillenmiş.

damla6191

Kayıtlı Kullanıcı
Bende kapanmayı çok istiyorumm fakat işim dolayısıylaa nasıl kapanacağım bilemiyorumm :(

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım hoşgeldin aramıza ... ne iş yapıyorsun her güzel şeyin bir zorluğu var buda yaptığın işin güzel zorluğu olsun

damla6191

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkürler :) Canım ben bir şirkette sekreterlik yapıyorum.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hımmm kolay gelsin... çcalıştığın kişilerin tepkisi falanmı seni tedirgin eden

damla6191

Kayıtlı Kullanıcı
çok sağol :) yaa açıkçası çalıştığım yer çoğunluk hep erkekk hem tepkileri tedirgin ediyor birde burdaa kapalı isterler mi bundan emin değilim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
çok sağol :) yaa açıkçası çalıştığım yer çoğunluk hep erkekk hem tepkileri tedirgin ediyor birde burdaa kapalı isterler mi bundan emin değilim

canım peki tek bişey sorayım bu tepkiler insanı ne kadar tedirgin ediyor demi ... ALLAHIN TEPKİSİNDEN KORKMUYORMUSUN HİÇ...
bence senin nasıl çalşıtığın öenmlidir. ne giyindiğin değil

hira06

Kayıtlı Kullanıcı

h.g aramıza.. once sor bakalım kapalı çalışmanda belki mahsur yoktur. iş tabiki önemli herkesin durumu bir değil.. çalışmazsam olmaz ki diyorsundur belkide. ama görüyorumki istanbul dasın, kapalı kabul eden birçok iş yeri var en kötüsü işini değiştirirsin. (memur olsan daha zordu) Rabbim sana bunu emretmiş damla'cım işi bahane edemezsin. aramızda nice zorluklar yaşayan insanlar var onların engeli iş olsa şükrederlerdi emin ol. kendini dinle,kalbini dinle erteleme !! çare biziz!! engelleri kaldırmak bizim elimizde !!

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar ablalarım kardeşlerim.. 30 nisanda Allahın izniyle 1 sene olacak kapanalı.. 1 seneye yakındır başörtü kullanıyorm lakin bi türlü şu örtme işini öğrenemedim..ya ben beceremiyorum ya da bilmiyorum olmuyor..dışarı çktığımda kapalı kzları gördüğümde çok imreniyorm gerçekten güzel ypmşlar benmki düzgün olmuyor..ne ypmam lazım ??

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar ablalarım kardeşlerim.. 30 nisanda Allahın izniyle 1 sene olacak kapanalı.. 1 seneye yakındır başörtü kullanıyorm lakin bi türlü şu örtme işini öğrenemedim..ya ben beceremiyorum ya da bilmiyorum olmuyor..dışarı çktığımda kapalı kzları gördüğümde çok imreniyorm gerçekten güzel ypmşlar benmki düzgün olmuyor..ne ypmam lazım ??

:):) bende ilk zamanlar hiç yapamıyordum ya 1saat harcıyordum aynada.. sonra alıştım ne bilim elim alıştı galiba. burdan sana nasıl anlatılır bilmiyorum ama ütü çok önemli ve çene altındaki iğne sonrası rahat oluyor.. yardımcı olamadım ama :) hakkını helal et

damla6191

Kayıtlı Kullanıcı
evet haklısınız aslında herşey benim elimdee cesarteimi toplayıp kapanmalıyımm biran önce diğer insanların tepkisinden korkacağımaa sizin dediğiniz gibi asıl allahın tepkisinden korkmalıyımm allaha onlar deil ben hesap vereceğim sonuçtaa yazılarınızdan dolayı teşekkür ederim çokk yakın zamanda güsel haberler verecem inş sizee :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt