Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (12 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
heh işte tam anlatmışsın canım kardeşim biz zaten herşeyimizi kendimiz yaptık. eşyadır altındır fln.. ki hiç zorlamadım illa şu mobilya yok bu bilezik demedim dünya malı dedim sen bilirsin dedi o yuzden nişanlım hep Allah razı olsun senden der. ama tabıkı genede borclandık o onemlı degıl Allah sıhhat versinde calısırız öderiz inşallah. herşeyi ali aldı bilezikleri fln onlar takıcaklarya nikahta ali'y de altın takmak istemişler bana demez mi altın düşmüşken bizim takıcağımız altınları da alın diye. Rabbim şahid tamam anne dedim. ali'ye dedim altın alıncakmış diye ne altını dedı. dedim böle böle sana takcaklarmış. bnm aldığımı takcaklarsa takmasınlar dedi. Allah biliyor ya içim hiç istemedi. dedim hani altını bari alsınlar ama içimden. ali'ye sen bilirsin dedim. ama şu yönden kızdım bana neden söyluyor. ali yanında hep ona söylesin telefon edip bana söylemesi garip değil mi? aman canlar ya başınızı ağrıttım. buketiminde art niyetle söylemediğine eminim sorusuna da cvp vereyim 30dk uzaklıkta oturcaz tatlım.

zor güzelim işte kendi annemizle babamızla çelişkiye düşüyoruz çoğu zaman... bizimde kendimiz yaptık yıllarca borç ödeyecez derken elimizdekilerde gitti :))
yani önemli olan senin huzurun bak yeminle söyleyim sana ki 5 yıllık evliyim inan dünyaların olsa en lüks şekilde yaşayp en pahalı şeyleri taksan 2 dakkalık huzursuzlukla hepsi boşa çıkıyor.. hani diyorlarya kuru ekmeğe razıyım çok yakından yaşadım bunu... rahat uyumak huzurlu olmak için herşeyden geçtim şükürler olsun... kaynanan anne ki insanlar farklı bide ne düşündüklerini bilemeyiz belki art niyeti yok ama o anki ses tonu seni huzursuz etmiştir hassas dönemler.. belki hep siz alıyorsunuz ya Ali kardeşimize niye yaptın diye sorma diye ilk sana söylemiştir bilemezsin... kötü düşünme inan insan birazda kendini dolduruyor bu durumlarda doldurdukça kinleniyor kinlendikçe hem kendini hem karşıdakini mahvediyor...
çok az zaman... borç ta biter siz anne kızdan daha da iyi olursunuz yeterki sen içinin huzurunu bozma

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
zor güzelim işte kendi annemizle babamızla çelişkiye düşüyoruz çoğu zaman... bizimde kendimiz yaptık yıllarca borç ödeyecez derken elimizdekilerde gitti :))
yani önemli olan senin huzurun bak yeminle söyleyim sana ki 5 yıllık evliyim inan dünyaların olsa en lüks şekilde yaşayp en pahalı şeyleri taksan 2 dakkalık huzursuzlukla hepsi boşa çıkıyor.. hani diyorlarya kuru ekmeğe razıyım çok yakından yaşadım bunu... rahat uyumak huzurlu olmak için herşeyden geçtim şükürler olsun... kaynanan anne ki insanlar farklı bide ne düşündüklerini bilemeyiz belki art niyeti yok ama o anki ses tonu seni huzursuz etmiştir hassas dönemler.. belki hep siz alıyorsunuz ya Ali kardeşimize niye yaptın diye sorma diye ilk sana söylemiştir bilemezsin... kötü düşünme inan insan birazda kendini dolduruyor bu durumlarda doldurdukça kinleniyor kinlendikçe hem kendini hem karşıdakini mahvediyor...
çok az zaman... borç ta biter siz anne kızdan daha da iyi olursunuz yeterki sen içinin huzurunu bozma

buketimm inan borç fln umrumda değil. takmışım bilezik takmamışım bu da umrumda değil. Allah razı olsun rahatladım sayenizde. insan böyle biriyle konusmayınca hep kendi kafasıyla konusunca olmuyor. Allah'a sukur ki yanlış bısey yapmadım saygısızlık fln.. hani bir kardesimiz vardı senle ıkımız cok kızmıstık kayınvalıdesınden kayınpederinden yakınıyordu,onun kadar olmadım ınsallah :)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
olamazsın zaten ben onun başka sitede yazdıklarını okudum şoktayım hala eşi kayınvalidesi falan eziyet ediyormuş, ailesine bırakmıyormuş görümcesi bebek doğurup buna baktıracakmış zavallı aile inan okadar üzüldüm ki ağladım sinirimden bu aile napsın diye.... ki buraya yazdıklarını sen biliyorsun...
hayır canım biz öle olamayız olmamalıyızda.. annem babannemle 30 sene oturdu ki inan babaannem çekilecek gibi değildi alışverişe bile bizle gelirdi herşeyin en iyisi ona alınırdı yinede küser günlerce konuşmazdı ama annem o olmadan sofraya oturmazdı çocuk gibi bakardı ona ki halama 3 ay baktı halam vefat edincede 2 yaşındaki oğluna 3 sene gözü gibi baktı herkes kendi çocuğu sanardı.. ha değeri bilindimi bilinmedi ki ALLAH BİLİYOR ŞÜKÜRLER OLSUN...
Kim dört dörtlük şöle düşün ki eşini senin o çok sevdiğin insanı o yetiştirdi bu bile yeter her yaptığını örtmeye biliyormusun..
ve oda kendince oğlunun onun için birşeyler yapmasını istiyor.. sinirlenince senden daha kötü olanları düşün darda olanları derdimiz dert değil emin ol

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
tabıkı sukurler olsun tabıkı.. diyorum ya sınırlenınce hep dua ediyorum Rabbım agzımdan bırını kıracak kelıme cıkartma die.. dualarımda kabul oluyor sanırım :) gonlu guzel arkadasım Allah razı olsun derdımı paylastın zaman ayırdın yazdın helal et.. bu sıteyı ole cok sevıyorum ki herkesten Allah razı olsun. anneninde ellerinden öperim Rabbim gönlüne göre versin

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Canlar namaza gittim geldim hiracim sen bol bol la havle vela kuvvete illa billahil aliyyul azim cek inan ferahlayacaksin kayinvaldeni sev cunku o olmasaydi esinde olmazdi...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
aynen canım bende çok seviyorum sizleri öleki her başım sıkıştığında burdayım... büyük pehlivan sinirini yenendir diye boşuna demiyorlar..
sen sabırlı ol canım benim emin ol karşılığını alacaksın... rabbim sana mutlu yuvanda huzur nasip etsin canım benim dua et nurayımında dediği gibi la havle çek bol bol

asi egeli

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyiym bugün kapandım ve çok mutluyum mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldin canım takıldığın, korktuğun, destek yada dost istediğin; her an hepimiz buradayız, yardım için destek için...2008 den beri açık bu grup çok kişi kapanmış ki bizlerde onlardan biriyiz.. burdayız çünkü desteğe ihtiyacı olan birçok kişi var hoşgeldin..
örtün tesettürün hayırlı olsun ne mutlu sanaki şeytanı yendin.. şükürler olsun

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
merhaba arkadaşlar bende aranızda yeniyiym bugün kapandım ve çok mutluyum mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim
Masallah kardesim ortun hayirli ve daimi oksun insallah hakkiyla ortunenlerden olursun insallah rabbim diger bu huzura varmak isteyipte varamayanlarada nasip etsin insallah....

asi egeli

Kayıtlı Kullanıcı
çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için çok mutlu oldum

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
örtün hayırlı olsun arkadaşım banada nasip etsin Rabbim inşallah insanlar laf söylediğinde cevap verbilmek istiyorum dut yemiş bülbül gibi olmak istemiyorum bugün çarşıya çıktım uzun mantom var onu giyiyorum hanidir eski çalıştığım yerin sahibi kapanacakmısın yoksa dedi uzun kıyafetler giyiyormuşum inşallah istiyorum dedim sakın ha sakın dedi bana daha bir ton laf söyledi şoka girdim düşünün daha başörtüsü yok yani uzun pardesü giydiğim için duymadm bile parayı ödeyip dükkanından çıktım sonra kendime kızdım neden savunamadım kendimi diye aslında söylenecek çok şey vardı ama beklemediğimden konuşamadım sanırım nasıl bir ülke olduk aklım almıyor neden bu düşüünce neden Allahım bana güç versin çok zorlanacağım biliyorum öyle biryerki burası memleketimden soğuttular başım dik güzellikle bana laf söyleyenlere cevaplarını verebilmek istiyorum

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
örtün hayırlı olsun arkadaşım banada nasip etsin Rabbim inşallah insanlar laf söylediğinde cevap verbilmek istiyorum dut yemiş bülbül gibi olmak istemiyorum bugün çarşıya çıktım uzun mantom var onu giyiyorum hanidir eski çalıştığım yerin sahibi kapanacakmısın yoksa dedi uzun kıyafetler giyiyormuşum inşallah istiyorum dedim sakın ha sakın dedi bana daha bir ton laf söyledi şoka girdim düşünün daha başörtüsü yok yani uzun pardesü giydiğim için duymadm bile parayı ödeyip dükkanından çıktım sonra kendime kızdım neden savunamadım kendimi diye aslında söylenecek çok şey vardı ama beklemediğimden konuşamadım sanırım nasıl bir ülke olduk aklım almıyor neden bu düşüünce neden Allahım bana güç versin çok zorlanacağım biliyorum öyle biryerki burası memleketimden soğuttular başım dik güzellikle bana laf söyleyenlere cevaplarını verebilmek istiyorum

daha kapandığımın ikinci günü bir komşumun ablası ayyy çok pişman olacan dedi bana...
bende sorma oldum bile nasıl bunca zaman açık gezmişim dedim...
evet bazen cevap vermek gerekir ama bazende susmak en iyi cevaptır anlayana canım sıkma canını

asi egeli

Kayıtlı Kullanıcı
siz hiç kimsenin ne dediğini değil de kendi içinizdeki sesi dinleyin ben öyle yaptım . bende çalışan bir bayanım çevremden çok çekindim ama sonra dedim ki hiç kimsenin dediğini dinleme kafana takma sen kendi içinden geleni yap ve öyle de oldu zaten sizin için dua edeceğim inşallah sizde en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
inan çok üzüldüm bu kadar mı cahil olunur açık gezenlere neden kimse dönüpte aman yapma demez de kapanmak isteyenlere laf söylenir

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
siz hiç kimsenin ne dediğini değil de kendi içinizdeki sesi dinleyin ben öyle yaptım . bende çalışan bir bayanım çevremden çok çekindim ama sonra dedim ki hiç kimsenin dediğini dinleme kafana takma sen kendi içinden geleni yap ve öyle de oldu zaten sizin için dua edeceğim inşallah sizde en kısa zamanda güzel haberler verirsiniz.

aslında umurumda değil düşünceleri ama yinede üzülüyorum nedense duaya çok ihtiyacım var Rabbim güç kuvvet versin banada

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
çünkü biz doğru olanı yapıyoruz ve bu yaptığımız onların hoşuna gitmiyor, gerçekle yüzleşiyorlar gerçek ağır gliyor ve yapamadıkları şeyi başkasının yapabilecek güce sahip olması zorlarına gidiyor... şimdi düşün açık gezmek herkesin hayranlıkla baktığı(!!!!!) insanlar olmak onlara göre daha kolay canım.. ben bana tuhaf bakan herkese güldüm geçtim...eşin mi istedi dediler ah keşke dedim hiç olmazsa 5 yıl önce kapanırdım öle olsaydı... ALLAH istedi de ben geciktim diyorum

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
işte cevap veremedim ya ona daha çok yanıyorum yaşadığımyer küçük bir yer esnafız herkes herkesi tanır laf söyleyecek çok vesvese vermeye çalışıyor şeytan fırsat vermeyeceğim afedersiniz mini etek giyip süslenip püslenip gezsem hoşlarına gider ben hiç öyle olmadım şimdi dahada dikkat ediyorum giyimime kuşamıma farketmeleri güzel aslında demekki doğru yoldayım şükürler oslun ki bir arkadaşımı aradım konuştum oda sizde çok iyi geldiniz sağolun

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
hiç yorulma sıkılma sen konuşmadan hareketlerinle cevap ver benimde aynı küçük bir yer herkes tanıyor bizi kimi çok şaşırdı kimi aaa sen çok istiyordun deyip sevindi... en üzüldüğüm tepki eşimin abisinden gelmişti kaç gün sürecek demişti... o sevinir sanıyrdum şaşırdım güldüm cevap bile vermedim... inan kimse değil önemli olan sen içindeki nefise yok de yeter inşallah kulağım sende iyi haberin gelecek eşim tamam dedi diyeceksin en kısa zamanda

züleyha yusuf

Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar 1 haftaya kadar bende bu guzel huzuru alamayan biriydim... şimdi rabbime çok şükür kapandım bazı engelleri aşarak...
Hadi sizlerde paylaşın burda engellerinizi neden olamadıgını...
Birbirimize yardım edelim konuşalım anlatalım çözümler arayalım...
Birbirimiz için dua edelim çok geç kalmadan bu harika duyguyu yaşamak için...
Katılımlarınızı bekliyorum....
maaşallah tebarekallah rabbim yolunu açık etsin .önündeki tüm engelleri düz etsin inşaallah gülüm...

EMREKA

Kayıtlı Kullanıcı
yha yardım eder misiniz üyelik iptali nasıl oluyor allah rızası için yardım edin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt