buket_zeynep
Kayıtlı Kullanıcı
heh işte tam anlatmışsın canım kardeşim biz zaten herşeyimizi kendimiz yaptık. eşyadır altındır fln.. ki hiç zorlamadım illa şu mobilya yok bu bilezik demedim dünya malı dedim sen bilirsin dedi o yuzden nişanlım hep Allah razı olsun senden der. ama tabıkı genede borclandık o onemlı degıl Allah sıhhat versinde calısırız öderiz inşallah. herşeyi ali aldı bilezikleri fln onlar takıcaklarya nikahta ali'y de altın takmak istemişler bana demez mi altın düşmüşken bizim takıcağımız altınları da alın diye. Rabbim şahid tamam anne dedim. ali'ye dedim altın alıncakmış diye ne altını dedı. dedim böle böle sana takcaklarmış. bnm aldığımı takcaklarsa takmasınlar dedi. Allah biliyor ya içim hiç istemedi. dedim hani altını bari alsınlar ama içimden. ali'ye sen bilirsin dedim. ama şu yönden kızdım bana neden söyluyor. ali yanında hep ona söylesin telefon edip bana söylemesi garip değil mi? aman canlar ya başınızı ağrıttım. buketiminde art niyetle söylemediğine eminim sorusuna da cvp vereyim 30dk uzaklıkta oturcaz tatlım.
zor güzelim işte kendi annemizle babamızla çelişkiye düşüyoruz çoğu zaman... bizimde kendimiz yaptık yıllarca borç ödeyecez derken elimizdekilerde gitti
yani önemli olan senin huzurun bak yeminle söyleyim sana ki 5 yıllık evliyim inan dünyaların olsa en lüks şekilde yaşayp en pahalı şeyleri taksan 2 dakkalık huzursuzlukla hepsi boşa çıkıyor.. hani diyorlarya kuru ekmeğe razıyım çok yakından yaşadım bunu... rahat uyumak huzurlu olmak için herşeyden geçtim şükürler olsun... kaynanan anne ki insanlar farklı bide ne düşündüklerini bilemeyiz belki art niyeti yok ama o anki ses tonu seni huzursuz etmiştir hassas dönemler.. belki hep siz alıyorsunuz ya Ali kardeşimize niye yaptın diye sorma diye ilk sana söylemiştir bilemezsin... kötü düşünme inan insan birazda kendini dolduruyor bu durumlarda doldurdukça kinleniyor kinlendikçe hem kendini hem karşıdakini mahvediyor...
çok az zaman... borç ta biter siz anne kızdan daha da iyi olursunuz yeterki sen içinin huzurunu bozma