Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (7 Kullanıcı)

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar dün bebeğimi kaybettim.
işin neticesi şuan bana düşen güzel bir sabırdır..
Rabbime binlerce şükür Onun hkmetinden sual olunmaz.
inanıyorum ki hakkımda en hayırlsı oldu.
çünkü hayırdan başka bişey dilemedm.
şimdi şöyle bir niyetim var inşallah gerçekleşir.
tabi 6 ay kadar ara vermem lazım gebeliğe.
o süreye kadar umreye gitmek istiyorum..
15 günlük de olsa. çünkü bebek varken bi süre ertelemek zorunda kalırım..
paramız da yok yeterince ama inşallah bi şekilde kısmet olur da gideriz...
dualarınız da beni de unutmayın olur mu...
ben sizleri Allah için hiç görmeden seviyorummmm.

Selamun aleykum canim hakkinda demekki boylesi hayirliymis zamani gelince yine olur insallah imtihan dunyasindayiz rabbim kaldiramayacagimiz yukleri yuklemesin selametle canim dua ile...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum,o kadar guzel yazmissin ki musluman kardesim,birkac kez okudum,agladim da okurken,cok dogru soylemissin,ama etrafimda ,evimde oyle insanlar var ki esimin bana destek cikmasinda cok ihiyacim var,sana soyle anlatayim-yaklasin on gun olacak,hadi bi bakayim dedim koydum esarbi ama niyet falan etmedim Allahtan korktugum icin yani bu saka degil ki koy cikart,sadece bi deneyim tavirlar ne olacak dedim,evdeeee-ay size ne anlatayim---kayin validem Allahim affetsin ama sanki babasini vurmusum ben kopek,bilmem ne oyle terimler kullaniyor ki,bizim evde ona yer yok esarbi koyarsa bu evde sizi barindirmam diyor,hadi Allah rizasi icin onun her dedigine katlanacagim dedim,cennet kolay kazanilmaz,bazilari dini yapmakta daha fazla zorlanir,bazilari kolay,neyse...sonra esim,uzulerek anlatiyorum, buna cok ihtiyacim vardi,,, esarbimi nerdeyse saclarimla birlikte cikarttip atti,bunu aglayarak anlatiyorum,kimseye anlatmak da istemezdim ama cooook agirima gitti,ya siz muslumun misiniz nesiniz,mini etek giyim buram acik suram acik daha mi iyi,ya hristiyan ulkelerde bile bayanlar okadar rahat dolasirken,siz niye karisiyorsunuz,anla artik diyorum hergecen gunum sanki bosa geciyor,icim ruhum rahat degil,kuranimi okuduktan,veya namaz kildiktan sonra esarbimi elim titreyerek cikartiyorum inanin,okaaaaaaadar cok zoruma gidiyor ki anlatamam,ama hergun kavgayi da istemiyorum,cunku uc cocugum var,onlari da ger gun uzmek istemiyorum ,yalvariyorum esime eger o da bana biraz arka ciksin digerleri birsey yapamaz,,,,isallah guzel kardesim senin dedigin gibi olur,Allahim icin sadece onun rizasi icin katlanacagim zorluklara,her gece dua ediyorum Allahima onlarin da kalplerini yumusatsin diyeeee.selmlar simdiden tesekurler,bunlari anlatmaya okadar ihtiyacim vardi ki......

canım canım kardeşim durumun ne kadar da zor ...zorluğun karşsında mükafatın daha daha çok olacak... ben kapandığımda eşim de ailesi de benim ailem de akrabalarım da arkadaşlarım da çok destek verdiler herkes tebrik etti. ama ben yine çok zorlandım çünkü nefsimle başbaşaydım...ben eşime karşe değil belki ama nefsime karşı çok mücadele verdim... hergün şeytan benimle beraber uyanıyordu.. ve bana öyle mantıklı güya şeyler söylüyordu ki... nerdeye inanacaktım nerdeye açılacaktım tekrar. ama yapmadım tekrar açılmadım ağladım hergün ağladım zor geldi belki bi müddet evden çıkmamaya başladım iş haricinde eve de kimseyi kabul etmedim.... ama olsun kimler kimler için zorluk çektik bu kez Beni annemden babamdan eşimden daha çok seven Rabbim için zorluk çektim... Canım feda olsun Rabbime ne varda kardeşim bu benim sana tavsiyem şudur ki sonuna kadar diren..biliyorum ezbere konuşmak kolay ordan diyeceksin ama gerçekler bu sen örtün kardeşim.. çünkü asıl kapandığında anlayacaksın ki açıkken ne kadar büyük günah gaflet içerinde olduğunu... Sen yap kardeşim senin kayınvaliden de kim oluyormuş Rabbimin emri karşısında...eşin Allah vermesin pekiyi bir kaza geçirsen de güzelliğini kaybetsen o zaman da seni kaldırıp atacak terkedecek.. ..diyecek daha çok şey var aslında... Rabbim senin yar ve yardımcın olsun... gideceğin yolu aydınlatsın.... canım kardeşim azimli kararlı ol bugün al başörtünü ve bidaha çıkarma...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
ah mehtabım dünden beri seni bekliyorum
ağladım elimde değil hepimiz öle umutluyduk ki :(
hayırlısı hepimiz dua ettik sana dini sohbette gece namazı bölümüne bak kaç teheccüddür duamızdaydın
hayırlısı böle imiş ama acını sıkıntını anlıyorum ve gerçekten çok seviyorum seni bil olurmu yarın akşam müsait olursan konuşalım
inşallah hayırlısıyla gidersin UMREYE sen hayra niyetlen yeterki ALLAHIM nasip eder

dün çok ağladım artık gözyaşım da kalmadı.
ama içim rahat biliyor musun çünkü hayırlısı böyleymiş.
yüzüm gülüyor şuan gözlerim ışıl ışıl çünkü Rabbimin takdirine razı oluyorum ve ona teslim oluyor O na güveniyorum..
umuyorum ki Rabbim de benden razı olur. sadece bunu ummak bile çok büyük haz veriyor sabretmeyi kolaylaştırıyor..
10 gün evdeyim...biraz alıştırmam gerek kendimi.
dün anesteziden uyanırken bebeğimi verin ayırmayın beni ondan yavrum diye bağırarak uyanmışım..
bir damla dahi olsa o benim hayallerimdi....
Ama Allah benden daha iyisini bilir..
inşallah umre nasip olur ben istiyorum Rabbin nolur sen nasip et...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum,o kadar guzel yazmissin ki musluman kardesim,birkac kez okudum,agladim da okurken,cok dogru soylemissin,ama etrafimda ,evimde oyle insanlar var ki esimin bana destek cikmasinda cok ihiyacim var,sana soyle anlatayim-yaklasin on gun olacak,hadi bi bakayim dedim koydum esarbi ama niyet falan etmedim Allahtan korktugum icin yani bu saka degil ki koy cikart,sadece bi deneyim tavirlar ne olacak dedim,evdeeee-ay size ne anlatayim---kayin validem Allahim affetsin ama sanki babasini vurmusum ben kopek,bilmem ne oyle terimler kullaniyor ki,bizim evde ona yer yok esarbi koyarsa bu evde sizi barindirmam diyor,hadi Allah rizasi icin onun her dedigine katlanacagim dedim,cennet kolay kazanilmaz,bazilari dini yapmakta daha fazla zorlanir,bazilari kolay,neyse...sonra esim,uzulerek anlatiyorum, buna cok ihtiyacim vardi,,, esarbimi nerdeyse saclarimla birlikte cikarttip atti,bunu aglayarak anlatiyorum,kimseye anlatmak da istemezdim ama cooook agirima gitti,ya siz muslumun misiniz nesiniz,mini etek giyim buram acik suram acik daha mi iyi,ya hristiyan ulkelerde bile bayanlar okadar rahat dolasirken,siz niye karisiyorsunuz,anla artik diyorum hergecen gunum sanki bosa geciyor,icim ruhum rahat degil,kuranimi okuduktan,veya namaz kildiktan sonra esarbimi elim titreyerek cikartiyorum inanin,okaaaaaaadar cok zoruma gidiyor ki anlatamam,ama hergun kavgayi da istemiyorum,cunku uc cocugum var,onlari da ger gun uzmek istemiyorum ,yalvariyorum esime eger o da bana biraz arka ciksin digerleri birsey yapamaz,,,,isallah guzel kardesim senin dedigin gibi olur,Allahim icin sadece onun rizasi icin katlanacagim zorluklara,her gece dua ediyorum Allahima onlarin da kalplerini yumusatsin diyeeee.selmlar simdiden tesekurler,bunlari anlatmaya okadar ihtiyacim vardi ki......

canım benim ne diyeyim ya nasıl diyeyim hadi kapat başını dur herkesin karşısında desem ne olacak evin ailen çocukların
yinede ALLAH İçin uğraş yumuşat eşinin kalbini dua et ya VEDUD oku ya HALİM oku YAVAŞ YAVAŞ anlat istediğini göster ama bence ilk önce eşini anla niye böle yaptığını sana eziyettir bu hele kaynanan ALLAH ıslah etsin inşallah

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim Rabbim hayırlı zmanada hayırlaı evlat nasip etsin sanada inşallah dualarımda aklma her gelişinde Rabbime dua ediyorum sen ve senin gibi evlat sahibi olmak isteyen kardeşlerimiz nerde varsa ne güzel niyetini gerçekleştirebilirsin inşallah bende yeni olmama rağmen hepinizi çok sevdim Allah sizden razı olsun ne kadar boş yaşadığımı bu siteye üye olunca farkettim sizler sayesinde hergün dua ediyorum KURAN okuyorum Rabbim bizlederde nasip etsin bende çok istiyorum inşallah KABEde namaz kılmak kokusunu duayabilmek söylerken için titriyor orada olmak kimbilir nasıl bir duygudur bizlerede yaşatsın Rabbim inşallah

canım kardeşim inşallah inşallah benim de arkamdan hayır dualar eden evlatlarım olur. evet değil mi ne kadar boş yaşıyoruz.geçen gün bir avm ye gittik . baktım açık bir sürü şuursuzda insan.. günahlarından bi haberler. dedim ki eşime bak şu kadınları bir hristan bir budist kadından ayıran nedir. evet ayıran hiç bi fark yok... genelleme de yapmak istemyorum ama zaten amaç onlara benzemek ve Avrupanın bizi benimsemesi. başörtülü ve öyle de olması gereken müslüman bir hanım diyelim Fransa sokaklarında yürürken adeta ben müslümanım diye haykırır farkedilir ...inşallak repsol canım kardeşim sana da en yakın zaman da nasip olur. başörtülü olmak bi kadına hanımefendilik verir. saygınlık verir...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
dün çok ağladım artık gözyaşım da kalmadı.
ama içim rahat biliyor musun çünkü hayırlısı böyleymiş.
yüzüm gülüyor şuan gözlerim ışıl ışıl çünkü Rabbimin takdirine razı oluyorum ve ona teslim oluyor O na güveniyorum..
umuyorum ki Rabbim de benden razı olur. sadece bunu ummak bile çok büyük haz veriyor sabretmeyi kolaylaştırıyor..
10 gün evdeyim...biraz alıştırmam gerek kendimi.
dün anesteziden uyanırken bebeğimi verin ayırmayın beni ondan yavrum diye bağırarak uyanmışım..
bir damla dahi olsa o benim hayallerimdi....
Ama Allah benden daha iyisini bilir..
inşallah umre nasip olur ben istiyorum Rabbin nolur sen nasip et...

canım okadar iyi anlıyorum ki seni 5 haftalıktı kızım karnımda düşük tehlikesi atlattım 26 km ilçeyle merkezin arası o yol bana binlerce km ye denkti ağladım ağladım ağladım içim koptu resmen... şükür tutundu meleğim tutunduda beraberiz,
söylemişmiydim daha önce bilmiyorum doktorum bana korkma eğer sağlıklıysa tutunacaktır çünkü kaybettiğimiz ya da gelişmeyen bebeklerin %95 i problemlidir yani ya engelli ya da sonrasında düşecek bebeklerdir emin ol ALLAH daha iyi bilir demişti
öle düşün sende olurmu

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum canim hakkinda demekki boylesi hayirliymis zamani gelince yine olur insallah imtihan dunyasindayiz rabbim kaldiramayacagimiz yukleri yuklemesin selametle canim dua ile...

inşallah evet ben de inanıyorum hayırlısı böyleymiş.
hep içimde durur bir korkudur ama Rabimin vereceği sıkıntılara sabredemez de imtihanımı kaybersem diye..
ama şu ayette rahatlatıyor yüreğimi...
her zorlukla beraber bir kolaylık vardır..
imanın yarısı şükürse yarısı sabırmış..
inşallah hepimiz şükretmesini ve sabretmesini bilen kullardan oluruz.

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
canım okadar iyi anlıyorum ki seni 5 haftalıktı kızım karnımda düşük tehlikesi atlattım 26 km ilçeyle merkezin arası o yol bana binlerce km ye denkti ağladım ağladım ağladım içim koptu resmen... şükür tutundu meleğim tutunduda beraberiz,
söylemişmiydim daha önce bilmiyorum doktorum bana korkma eğer sağlıklıysa tutunacaktır çünkü kaybettiğimiz ya da gelişmeyen bebeklerin %95 i problemlidir yani ya engelli ya da sonrasında düşecek bebeklerdir emin ol ALLAH daha iyi bilir demişti
öle düşün sende olurmu

evet 2 gündür herkes aynı şeyi söylüyor...zaten artık sorgulamıyorum da ...kendimi teselli etmeye çalışıyorum....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
canım kardeşim inşallah inşallah benim de arkamdan hayır dualar eden evlatlarım olur. evet değil mi ne kadar boş yaşıyoruz.geçen gün bir avm ye gittik . baktım açık bir sürü şuursuzda insan.. günahlarından bi haberler. dedim ki eşime bak şu kadınları bir hristan bir budist kadından ayıran nedir. evet ayıran hiç bi fark yok... genelleme de yapmak istemyorum ama zaten amaç onlara benzemek ve Avrupanın bizi benimsemesi. başörtülü ve öyle de olması gereken müslüman bir hanım diyelim Fransa sokaklarında yürürken adeta ben müslümanım diye haykırır farkedilir ...inşallak repsol canım kardeşim sana da en yakın zaman da nasip olur. başörtülü olmak bi kadına hanımefendilik verir. saygınlık verir...

sağolasın inşallah çok zor bir durum gerçekleri bilipte yapamamak Rabbim izin verirse baharda istanbula gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla türbeleri ziyaret edeceğiz kapalı olarak gitmek istiyoum istanbula Rabbimin izniyle hakkıyla kapananlardan olurum inşallah bende layıkıyla kul olabilmek Rabbime duam bunun için inşallah
bir şey sorabilirmiyim gece bir konu için istihareye yattım ama hiç rüya görmedim Rabbime sormak istediğim bir konu var öğrenene kadar tekrarlamalımıyım ilkte çıkmayabilirmiş doğrumu

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
evet 2 gündür herkes aynı şeyi söylüyor...zaten artık sorgulamıyorum da ...kendimi teselli etmeye çalışıyorum....
aslında biliyormusun söylenecek hiç bir şey olmuyor bu durumda çünkü biz ne söylersek söyleyelim sen kendi içindekini biliyorsun hayırlısı canım inşallah hayırlı zamanda hayırlı bir şekilde yavruna kavuşursun
sağolasın inşallah çok zor bir durum gerçekleri bilipte yapamamak Rabbim izin verirse baharda istanbula gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla türbeleri ziyaret edeceğiz kapalı olarak gitmek istiyoum istanbula Rabbimin izniyle hakkıyla kapananlardan olurum inşallah bende layıkıyla kul olabilmek Rabbime duam bunun için inşallah
bir şey sorabilirmiyim gece bir konu için istihareye yattım ama hiç rüya görmedim Rabbime sormak istediğim bir konu var öğrenene kadar tekrarlamalımıyım ilkte çıkmayabilirmiş doğrumu

inşallah canım benim kapalı gidersin..
istaharede biraz farklı yorumlar var diye biliyorum 7 gece kılınmalı diyenler var sende öle yap bakalım belki gördünde unuttun belki stresten görmedin olabilir

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
çok huzursuz uyudum zaten uyumadım da denebilir çok uyandım gece inşaallah bu gece görebilirim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ondandır canım ya ben istihareye yatacağımı düşününce bile uyuyamam düşün artık sakin uyumaya çalış inşallah hayırlı olanı görürsün bide iyi yorumlamak gerekirmiş

berat05

Yönetici
ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

ve aleykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu

Değerli kardeşim

Sizin için diliyorum ki RABBİMDEN ,

"Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed

Öncelikle KAYINVALİDENİZ ve EŞİNİZE Rabbim kalplerine sevgisini nakşetsin.. merhamet etsin ki onlara ,kalplerine hidayet nasip eylesin.İşiniz zor ama mükafatınız bir o derece yüksek..Rabbim Hz.Muhammed Mustafa sallallahü teala aleyhi vessellem efendimiz hürmetine size sabır, kalbinize tam hidayet ,gönlünüzdeki dilekleri hayırlısıyla nasip eylesin yar ve yardımcınız olsun...Rabbe zorluk yoktur....sizi sınayan O'dur...

Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed"​

Buradan ayrılmayın kardeşim...dualarımız sizinle inşaallah...Gece teheccüdü en güzellerinden biridir..

inşallah güzel haberleride getireceksiniz.

mir_erhan

Moderator

Selamün Aleyküm...
Arada bir yaptığım bir şey var... Efendimizin hayatını okumak...
En fazla 3 veya 4 ayda bir okumaya gayret ederim...
Dün yine okuyup tazeledim Asrı saadeti.. Saadete varana kadar ki cahiliye devrini...

Ne kadar da benziyor sizin anlattıklarınız...
Hz. Osmanın Müslümanlığa girişi..Hz. Zübeyir.. Musab bin umeyr...
Pek fark yok... aslında...
Rabbimiz sizede çıkış kapısı nasip edecektir kesin.. sadece sabırlı ve çok dua ile
Bizde sizin için çok dua edeceğiz.. ve özellikle eşinizin size destek olması için...
Ama kararlı da olun... Dik durun...
Sabır ile.. herkesin yüreğine iman tohumunu ekiyorsunuz zaten...
Siz dil ile tebliğ edin.. Allah da sizinle olacaktır inşallah...
Kazanacak olan sizsiniz... Buna emin olun...

'' Gevşemeyin, hüzünlenmeyin. Eğer (gerçekten) iman etmiş kimseler iseniz üstün olan sizlersiniz.'' ( Ali İmran 139 )

Selam ve dua ile

Adea

Kayıtlı Kullanıcı
agzina saglik canim kardesim,ayyynnnneeeen soylediklerini soyluyorum,sen beni yaratmadin ki ben senin icin acik dolasayim,sana donmeyecegim ki,donusum Allaha olacak diyorum,oldugumde sen de beni yanliz birakacaksin,ben sadece ve sadece Allahima donecegim,e ozaman neden onun emirlerine uymayayim,cok cok pismanim acildigima,bunu telafi etmek istiyorum,vakit var diyor,once cocuklarimizi buyutelim de,,ayyyy,,elinde senedin mi var nekadar yasayacagimiza dayir diyorum,,esimin kardesi 28 yazsinda olmus,ozur dileyerek ona hatirlatiyorum belki kardesin de oyle diyordu ama bak,,,neyse ben bu siteyi buldum ya,,,,,cok rahatladim isallah herseye ragmen basaracagima inaniyorum,,,,,Allah heppinizden razi olsun.....dualarinizi esirgemeyin,,,,,

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
agzina saglik canim kardesim,ayyynnnneeeen soylediklerini soyluyorum,sen beni yaratmadin ki ben senin icin acik dolasayim,sana donmeyecegim ki,donusum Allaha olacak diyorum,oldugumde sen de beni yanliz birakacaksin,ben sadece ve sadece Allahima donecegim,e ozaman neden onun emirlerine uymayayim,cok cok pismanim acildigima,bunu telafi etmek istiyorum,vakit var diyor,once cocuklarimizi buyutelim de,,ayyyy,,elinde senedin mi var nekadar yasayacagimiza dayir diyorum,,esimin kardesi 28 yazsinda olmus,ozur dileyerek ona hatirlatiyorum belki kardesin de oyle diyordu ama bak,,,neyse ben bu siteyi buldum ya,,,,,cok rahatladim isallah herseye ragmen basaracagima inaniyorum,,,,,Allah heppinizden razi olsun.....dualarinizi esirgemeyin,,,,,

anlattıklarının benzerini annemde yaşadı kardeşim kapalıydı babam ve ailesi yüzünden açılmak zorunda kaldı çok zor günler geçirdi halada devam ediyor üzülerek söylüyorum baba tarafımın çoğu Rabbimizi tanımıyor dinle imanla alakaları yok ben bildim bileli babam içki içer eziyet ederi anneme namaz kılıyorum diye demediğini bırakmadı bana yaşamayan bilemez Rabbimde yaşatmasın kimseye çok şükür kapalı şimdi annem zorluk çekmiyor değil ama açık gezdiği günlere yanıyor çok zzor işiniz kardeşim ama imkansız değil benim eşim ise bilediği halde istemiyor aslında istemiyorum hiç demedi ama hep bekle diyor yana yakıla dediği günü bekliyorum çok konuştum bende ikna etmek için bilen bir insaana bunları anlatmaya çalışmakda zor bahara dedi her ne varsa baharda Rabbime dua ediyorum bir an önce dediği gün gelsin diye

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
repsolcum bahara sayılı günler kaldı o halde...sadece 15 gün bakalım o gün geldiğinde inşallah sözünde durur eşin

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah sabırla bekliyorum selamete ereceğim Allahın izniyle

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Hayatımın 3 evresi:

1- Önceleri tesettürden korkar,sevmezdim,
"Herkes ne der?" derdim...

2-Sonra kafama göre örtünmeye çalıştım,
"Ben ne derim !" demeye başladım,yanıldım.

3-Ve daha sonra şuurlandım, dedim ki:
"Rabbim ne der?"

Bunu hayatımın merkezine oturtma evresindeyim şimdi...

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm bizi bizden fazla düşünen Rabbime hamd olsun. Sizin yürekleriniz ne kadar temiz bu siteyi bulduğum için şükrediyorum. Ben namaza başladım ablalarım çok huzurluyum sıhhatliyim Rabbimi her an hissediyorum O'na o kadar aşığım ki O'nsuz bir anım geçsin istemiyorum hep O'nunla olmak O'nu yaşamak dua etmek istiyorum. Biz kadın olmakla o kadar şanslıyız ki Rabbim bize saklamak için bi beden vermiş güzellik vermiş. Örtünmek ne kadar güzel Allah'ım senin sözünü dinlemek yoluna girmek.. Seninle olmak... Keşke daha çok kapansam param olsada kendime dış giysisi alsam çevremdekilere inat giysem onu. Ama yapacağım Allah'ın izniyle dış giysi alacağım erkeklerin gözlerine güzel gelmeyeceğim. Gözlerimi O'nun sayesinde açtım bana O söyledi böyle yap diye kalbim hep O'nunladır. İyiki varsınız merhametli Rabbim sizden razı olsun ağızlarınızdan çıkan yere düşmesin. Rabbim bizi sevdiği işlere yöneltsin bizi sevdiği zamanlar kaldırsın yatağımızdan. Hepimiz sınanıyoruz açık olanlara da saygı duymalıyız birbirimize destek olmalıyız. Allahümme Salli Ala Seyyidine Muhammedin Ve Ala Eli Seyyidine Muhammed Selam ile dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt