selamun aleykum,o kadar guzel yazmissin ki musluman kardesim,birkac kez okudum,agladim da okurken,cok dogru soylemissin,ama etrafimda ,evimde oyle insanlar var ki esimin bana destek cikmasinda cok ihiyacim var,sana soyle anlatayim-yaklasin on gun olacak,hadi bi bakayim dedim koydum esarbi ama niyet falan etmedim Allahtan korktugum icin yani bu saka degil ki koy cikart,sadece bi deneyim tavirlar ne olacak dedim,evdeeee-ay size ne anlatayim---kayin validem Allahim affetsin ama sanki babasini vurmusum ben kopek,bilmem ne oyle terimler kullaniyor ki,bizim evde ona yer yok esarbi koyarsa bu evde sizi barindirmam diyor,hadi Allah rizasi icin onun her dedigine katlanacagim dedim,cennet kolay kazanilmaz,bazilari dini yapmakta daha fazla zorlanir,bazilari kolay,neyse...sonra esim,uzulerek anlatiyorum, buna cok ihtiyacim vardi,,, esarbimi nerdeyse saclarimla birlikte cikarttip atti,bunu aglayarak anlatiyorum,kimseye anlatmak da istemezdim ama cooook agirima gitti,ya siz muslumun misiniz nesiniz,mini etek giyim buram acik suram acik daha mi iyi,ya hristiyan ulkelerde bile bayanlar okadar rahat dolasirken,siz niye karisiyorsunuz,anla artik diyorum hergecen gunum sanki bosa geciyor,icim ruhum rahat degil,kuranimi okuduktan,veya namaz kildiktan sonra esarbimi elim titreyerek cikartiyorum inanin,okaaaaaaadar cok zoruma gidiyor ki anlatamam,ama hergun kavgayi da istemiyorum,cunku uc cocugum var,onlari da ger gun uzmek istemiyorum ,yalvariyorum esime eger o da bana biraz arka ciksin digerleri birsey yapamaz,,,,isallah guzel kardesim senin dedigin gibi olur,Allahim icin sadece onun rizasi icin katlanacagim zorluklara,her gece dua ediyorum Allahima onlarin da kalplerini yumusatsin diyeeee.selmlar simdiden tesekurler,bunlari anlatmaya okadar ihtiyacim vardi ki......
Değerli kardeşim
Sizin için diliyorum ki RABBİMDEN ,
"Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed
Öncelikle KAYINVALİDENİZ ve EŞİNİZE Rabbim kalplerine sevgisini nakşetsin.. merhamet etsin ki onlara ,kalplerine hidayet nasip eylesin.İşiniz zor ama mükafatınız bir o derece yüksek..Rabbim Hz.Muhammed Mustafa sallallahü teala aleyhi vessellem efendimiz hürmetine size sabır, kalbinize tam hidayet ,gönlünüzdeki dilekleri hayırlısıyla nasip eylesin yar ve yardımcınız olsun...Rabbe zorluk yoktur....sizi sınayan O'dur...
Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed"
Buradan ayrılmayın kardeşim...dualarımız sizinle inşaallah...Gece teheccüdü en güzellerinden biridir..
inşallah güzel haberleride getireceksiniz.