Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeslerim 1 haftadir deniyordum kapali durmayi denerken denerken artik kapali oldugumu fark ettim cok güzel bir duygu rabbim nasip eylesin insallah herkeze selam ve dua ile
maşallah maşallah ya çok sevindim....
YA RAB bir kardeşimiz daha senin sevgini başkalarının beğenisine tercih etti görüyorsun şükürler olsun...
kocaman tebrikler sana ..çok sevindim... ne güzel bir yola girmişsin....

canım nasılsın ne zaman gidecen doktora bide burdaysan çabuk yazsana bişey diyecem

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Ha canım bi profilime bak olurmu bakınca haber ver hemen

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım sen sana uzanmış elleri geri çevirmezsin elbet,
Sen senin sevdiğin kulların hürmetine,
Sen verdiğin nimetlerin hürmetine,
Sen dualarını kabul ettiklerinin hürmetine
Tüm Kardeşlerime TESETTÜR nasip eyle

emcankel

Kayıtlı Kullanıcı
allah'ım sen sana uzanmış elleri geri çevirmezsin elbet,
sen senin sevdiğin kulların hürmetine,
sen verdiğin nimetlerin hürmetine,
sen dualarını kabul ettiklerinin hürmetine
tüm kardeşlerime tesettür nasip eyle

aminnnnnnnn aminnnnnnn inşalah

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Allah'ım sen sana uzanmış elleri geri çevirmezsin elbet,
Sen senin sevdiğin kulların hürmetine,
Sen verdiğin nimetlerin hürmetine,
Sen dualarını kabul ettiklerinin hürmetine
Tüm Kardeşlerime TESETTÜR nasip eyle

aminn amin inşallah Rabbim nasip etsin inşallah huzurla mutlulukla

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım iletişim bilgilerime bakta ekle olurmu
seni arkadaş olarak ekledim burdan kabul edersen görürsün

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Buketcim ekledim seni haberin olsun maildede.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Tamam ya valla bazen beni anlayacak dinleyecek dostlara ihtiyacım oluyo akşam görüşürüz inşallah

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Tefriciye okutmak isteyen arkadas varsa hemen baslatabiliriz .

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
bir de bol bol dini kitap okumalıyımız dünyaya meylettiğimizde asıl yurdumuzu hatırlatsın diye.. ben yaklaşık 6-7 senedir aralıksız kitap okumaya çalışıyorum. kitabın birini bitirince diğerine başlıyorum.. bu hem bana zevk veriyor hem de bilgi açığımı azaltıyor... eğer kitaplara bu kadar sarılmasaydım şu dünya hayatı büsbütün içine alıverirdi beni....bugün bi kitap bitirdim... o kadar lezzetli bir kitaptıki... ragıp güzel in insanlık vazifelerimiz adlı eseri.. özellikle son kısımları ölümü hatırlatışı,, sonra sen ölünce ne olacak şeklinde anlatımı o kadar etkilediki kitaptan başımı kaldırdığımda dünyanın ne kadar da boş olduğunu ama ahiretimi işte bu boş, anlamsız ve fani dünyamı dolu dolu , anlamlı ve baki kılarak kazanacağımı düşündüm...
3 günlük dünya hayatının geçici zevkleri için ebedi yurdumuzu bırakmayalım... ölüm o kadar uzak geliyor ki bize ama aslında hergün gözler önünde cereyan etmekte.... ruhumuz bedenimizden çıkınca Rabbim diyecek ki kulum sen insanlara güzel görünmek için bütün hayatını harcadın.. ya benim için ne yaptın diyecek... cehennemin çoğunu kadınlar kapsayacak diye biliyorum ben bunu şuna yoruyorum arkadaşlar Allah aşkına ellerinize olsun bi bakıverin ne kadar da zarif ve çekiciler değil mi... kadının eli bile böyle çekiciyken şuursuzca gafilce saçlarımızı da vücudumuzu da yabancılara ne kadar da övünerek beğenilmek gayesi ile sergiliyoruz.. allah muhafaza. ve biraz da bu yüzden cehennemlere sürükleniyoruz... üstelik işin bir ilginç tarafı da ne biliyor musunuz.. biz böyle kapanma gayesi içindeyiz fakat biz müslümanız ya.. nasıl bir müslüman kapanabilmek için büyük mücadeleler verir. biz başka bir dine mensup değiliz ama kapanmak konusunda büyük bir nefis mücadelesi içindeyiz. nasıl bir hale geldik ki bir müslüman hanım açık oluyor.. böyle bişey var mı ya... var işte ne yazık ki var. bizi bizden aldılar.. 1900 lü yılların başına kadar tek bi açık müslüman hanım yokmuş... nerden nereye batı batı diye yırtındılar durdular ne oldu olan yeni nesillere oldu. o kadar komik ve acı ki bir müslüman hanımın kapanmaya çalışıyor olması. saçlarımızın açık olması,, erkekler gibi pantolonlar giyilmesi ve daha da ilerisi artık o kadar doğal normal gösterildiki...bizi bu hallere getirenler , dinimizi bize bizi dinimize yabancı düşürenler nasıl vereceksiniz bunun vebalini....
"Kimileri Müslümanlık Uğruna Ülkesinden, Kimileri ise Batılılaşmak Uğruna Müslümanlıktan Vazgeçiyor…"

mir_erhan

Moderator
.... o kadar komik ve acı ki bir müslüman hanımın kapanmaya çalışıyor olması. saçlarımızın açık olması,,......bizi bu hallere getirenler , dinimizi bize bizi dinimize yabancı düşürenler nasıl vereceksiniz bunun vebalini....
"Kimileri Müslümanlık Uğruna Ülkesinden, Kimileri ise Batılılaşmak Uğruna Müslümanlıktan Vazgeçiyor…"

EyvAllah kardeşim...
Yüreğinesağlık. Allah c.c. razı olsun... çok güzel Özetlemişsiniz...

Ama Uyanıyoruz Artık inşallah...
Uyanık bir nesil için çırpınıyoruz inşallah...
Allah cc. Aşkı.. Muhammed (S.A.V. ) Aşkı Diye atıyor kalplerimiz...
Benim Yüreğimde Büyüttüğüm İman
Başımda taşıdığım NUR AŞKIMIN ISPATIdır...
Duruşum AŞK.. Yürüyüşüm Aşk..Muhabbetim Aşktır....
Aşkım Senin Cemalinedir YA ALLAH...
Sevdam Senin dir YA RESULALLAH...
Tanımam başka bir AŞK...SEVDA...
Yırtıp attım geçmişimi....Yaktım Eski kıyafetlerimi... ki Sen AHİRETTE YAKMA BENİ...
Selam olsun.. AŞKA BÜRÜNENLERE
Selam olsun.. ( NUR ) ile GİYİNENLERE...
Selam olsun.. O'na (S.A.V.) YÜRÜYENLERE..

Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt