Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (6 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
biliyorum canınm bi sıkıntı olmaz inşallah ya çıkacak sorunlar için uyarıolar diye biliyorum bende... ee sen nasılsın

Sıkıntı olmaz canım..
3 uyarıdan sonra üyelik iptal ediliyor..
Bir keresinde ben başka bir forumdan bir yazı alıntılamıştım..
O forumun ismi çıkmış paylaştığım konuda.. Ama bana görünmüyordu..
Uyarı ve ikaz aldım.. Çok üzülmüştüm..
O günden sonra alıntılamayıp kendim yazmaya başladm..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Kızlar Allahb celle celaluhu razı olsun..
İnşaAllah sizlerin de vesilesiyle katılımlar artar..
Hayra vesile olan onu yapan gibidir..
Rabbim vesilelerimizi çoğaltsın..

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
ben arkadaşa bireysel emeklilik konusunu sorcaktımda şimdi burdaki konudağılmasın diye burdan yazmak istemedim konu için okuyanların hakkını yemiyeyimdıye.sakın arkadaşı cıkarmasınlar yada benıde cıkarsınlar:)inşallah bır sorunolmaz.

mrv.nl

Kayıtlı Kullanıcı
bende sonunda nefsimle savaşmayı bıraktım ve kapandım çok zor oldu ama zoru aştım çok huzurluyum..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
bende sonunda nefsimle savaşmayı bıraktım ve kapandım çok zor oldu ama zoru aştım çok huzurluyum..

Rabbim daim etsin inşallah.. kardeşim asıl savaşın şimdi başlıyor pes etme,güçlü ol Rabbime sığın vesveselerde.
Selam ve dua ile

misafir59

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar kapanmaktan çekinmeyin ama lütfen bunu moda olarak görmeyin ya sadece türbanınıza değil genel kılık kıyafetinize dikkat edin lütfen mesele sadece baş kapamak değil yani erkekler kadınlara bakar bunu önlemekte yine size düşer kapalı giyinen bayana hiç bir erkek bakmaz

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten bakmazlar mı tam olarak kapanınca?

misafir59

Kayıtlı Kullanıcı
Gerçekten bakmazlar mı tam olarak kapanınca?

art niyetle bakmazlar yani tabi ki bakarlar bir ortama girdiklerinde ilk bayana bakar bir erkek böyle yaratılmış ama bir kötü niyetle bakmak var birde ruhen bakmak var.. ne sen günaha gireceksin ne başkasının aklına durduk yere kötülük sokacaksın.. bir insanın seni sevip sevmediğini görmek istiyorsan bedenini değil ruhunu ona göstermen lazım yoksa erkeklerin aklını çekmesi bir bayan için çok kolaydır. ama o zamanda onun kalbini kazanamazsın ne kadar uğraşırsan uğraş

mrv.nl

Kayıtlı Kullanıcı
saolun Allah razı olsun rabbim hiç bi zaman nefsimize yenk düşürmesin inşallah çok huzurluyum

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
artık tunik altına bile olsa pantolon giymek beni rahatsız ediyor.. hergün aynısını da giyinsem eteğimle çok mutluyum ve çok daha rahatım
eskiden uzun etek giyemeyen ben nerdeyse hergün etek giyiniyorum artık.. demek ki alışmakla alakalı bişeymiş bu... ve bir de Allahın yardımı.. hep birlikte daha iyilere inşallah.

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
Allah için ateşe atılmak vardır,
Lakin ateşe atılmadan önce kendinde
İbrahimlik olup olmadığını araştır.
Çünkü ateş sadece İbrahimleri tanır ve yakmaz!"
Hz. MEVLANA

papatyamisali

Kayıtlı Kullanıcı
Amin insallah kardesim rabbim hepimizin yavrularini korusun hastalara sifa versin kimseyi evladinin sagligiyla sinamasin cok zor inan Allah a sukur biz bilincliyiz cok insan tanidim cocugu rahatsiz olunca esinden ayrilanlar cocugu yetimhanelere birakanlar ilgisiz davrananlar cocugunun hastaligini bir kazanc kapisi haline getirenler daha neler neler halimize cok sukur bana destek bir ailem ve esim var maddi yonden gecimimiz iyi rabbim elinde olmayanlara yardim etsin belki bizim cocugumuzun bir tedavisi yok ama elimizden geldigince her doktora gitmeye calisiyoruz derdinin dermani olupta elinde olmayanlara rabbim bol rizik versin .selametle. dua ile....
bu siteye az girebiliyorum ama her girdiğimde bişey bulup ağlıyorum. şimdide senin hikayene ağladım ablacım.. sana değil aslında kendime ve herkese..Rabbim sana cenettinden en güzel bahçeyi nasip edecek inşallah.benimde bir imtihanım var ve ben ne az dua ettiğimi her gün farketmekten yoruldum.nefsime yenik düşmekten yoruldum.ne olur benim için dua edin. selam ve dua ile..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum rabbim razi olsun kardesim imtihan dunyasinda oldugumuzu unutmayalim inan cekilen her cilenin ahirette sonsuz mukafati var rabbim sabir versin yar ve yardimcin olsun...

berat05

Yönetici
La ilahe illallah!

La ilahe illallah!

73320.jpg

Kadının güzelce örtünmesi ALLAH'ın yeryüzündeki çizgilerinden bir çizgi,
işaretlerinden bir işaret, şiarlarından bir şiardır!
Herşeyden önce yerine getirilmekte olan bu emir buna şahit olanlara derhal o emri vereni hatırlatır..
Yine örtülü bir bayan hayvani şeytani ve nefsani çağrışım yapacak bütün görünümünü geri plana atmış olacağından, şeytani atmosferin yerini Rahmani bir atmosfer kaplayacaktır
..

Tebliğ ve Desteğe devam inşaallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt