Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbiim yardımcınız olsun inşallah sabretmek ne güzel bir erdem yapabilene herkesin derdi çeşit çeşit hepimiz sınavdayız güzel kokulunu öp benim için sizin azminizle iyi oloacaktır inşallah benim de 3.5 yaşında bir oğlum var zıpır mı zıpır Rabbim çocuklarımızı sağlıktan sıhhatten ayırmasın
keşke yakın osaydık birbirimize ne güzel arkadaşlıklar olmuş burada benim içinde hayır dualarınız için teşekkür ederim şimdi oğğluşu uyutma vakti

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Aglama kardesim sakin uzulme rabbim verdigi herseye bin sukur doktorlar kesin bisey diyemiyorlar oradaki etin gelismesi yada ameliyatla yapilabilecek bir tedavi yok en iyi ilac zaman bizlere dusense isyan etmeden sabretmek dua etmek inan daha zor durumda olanlari gordum cok sukur demekki rabbim ibadetlerle gelmeyecegim bir dereceyi bana layik gordu ve bu imtihani bana verdi elimden geleni yapiyorum cok sukur bin sukur.

CANIM BENİM ne diyim rabbim razı olsun senden ki sınavını başarıyla veriyorsun eminim... anne olmak ne zor demi herşeye amenna... çok şükür canım çok şükür ALLAHIM şükrünün yüzü suyu hürmetine evladına şifa versin

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM BENİM ne diyim rabbim razı olsun senden ki sınavını başarıyla veriyorsun eminim... anne olmak ne zor demi herşeye amenna... çok şükür canım çok şükür ALLAHIM şükrünün yüzü suyu hürmetine evladına şifa versin

Amin insallah kardesim rabbim hepimizin yavrularini korusun hastalara sifa versin kimseyi evladinin sagligiyla sinamasin cok zor inan Allah a sukur biz bilincliyiz cok insan tanidim cocugu rahatsiz olunca esinden ayrilanlar cocugu yetimhanelere birakanlar ilgisiz davrananlar cocugunun hastaligini bir kazanc kapisi haline getirenler daha neler neler halimize cok sukur bana destek bir ailem ve esim var maddi yonden gecimimiz iyi rabbim elinde olmayanlara yardim etsin belki bizim cocugumuzun bir tedavisi yok ama elimizden geldigince her doktora gitmeye calisiyoruz derdinin dermani olupta elinde olmayanlara rabbim bol rizik versin .selametle. dua ile....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Amin insallah kardesim rabbim hepimizin yavrularini korusun hastalara sifa versin kimseyi evladinin sagligiyla sinamasin cok zor inan Allah a sukur biz bilincliyiz cok insan tanidim cocugu rahatsiz olunca esinden ayrilanlar cocugu yetimhanelere birakanlar ilgisiz davrananlar cocugunun hastaligini bir kazanc kapisi haline getirenler daha neler neler halimize cok sukur bana destek bir ailem ve esim var maddi yonden gecimimiz iyi rabbim elinde olmayanlara yardim etsin belki bizim cocugumuzun bir tedavisi yok ama elimizden geldigince her doktora gitmeye calisiyoruz derdinin dermani olupta elinde olmayanlara rabbim bol rizik versin .selametle. dua ile....
amin inşallah.

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM acil şifalar versininşallah.MAŞALLAH imanınıza okdar kuvvetliki sabredebiliyorsunuz.dicekbişi bulamadım inan.benim abimde belinde etle doğmuş ve rısklı amelıyat sonunda doktorlar artık yürüyemez demişler.Annemle babam sürekli hareket ettirmişler toplarla oynatmışlar falan ve abim şuan bizim gibi normal yürüyor cokşükür.inşallah yavrunuzda sağlığına kavuşur

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM acil şifalar versininşallah.MAŞALLAH imanınıza okdar kuvvetliki sabredebiliyorsunuz.dicekbişi bulamadım inan.benim abimde belinde etle doğmuş ve rısklı amelıyat sonunda doktorlar artık yürüyemez demişler.Annemle babam sürekli hareket ettirmişler toplarla oynatmışlar falan ve abim şuan bizim gibi normal yürüyor cokşükür.inşallah yavrunuzda sağlığına kavuşur

Amin kardesim hayat cok kisa nerde ne zaman nasil ne halde olacagimizi bilemeyiz onun icin ertelemeyiniz imaninizi sevginizi merhametinizi selametle. Dua ile...

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
Amiin canım, cümlemizden inşaAllah..
Ben senin dediğini anladım. Dar bir şal aldın sanırım..
Şüphesiz Rabbimin yardımı büyük..
Sen ne kadar istersen, ne kadar araştırır sorarsan, ne kadar çok istersen,
Rabbim fazlasıyla vesile çıkarır karşına.. Elhamdülillah..
Uzun eşarplar satılıyor fakat bulmak zor..
İstanbulda olmadığın için yer adı veremeyeceğim..
Ama Hac malzemeleri satan, ferace satan mağazalarda olabilir.
Normal eşarp satan yerlerde olmuyor..
Bu eşarpların kumaşı ince ve çok rahat, kullanışlı..
İstersen kumaşı alıp, ölçüsünü verip terziye diktirebilirsin..
Benim örtülerimin ölçüsü 1.17 'ye 1.20..
İnşaALLAH istediğin örtüye kavuşursun canım.. =)
Rabbime emanetsin..

Teşekkür ederim ablacığım. Kumaşın ince olması iyi birşey değil bana göre. Ölçüleri aldım eğer aradığımı bulamazsam babama diktiririm eski terzi o :) Sende Rabbime emanetsin O sana göz kulak olsun...
Ben soğuk olduğu için atkı takıyorum başörtüsü yapmıyorum daha almadım zaten. Bone takıyorum şapkayla kapatıyorum saçımı. Benim tanıdığım sevdiğim bi teyzem kapanmak istediğimi söyleyince beni namaza davet etti. Annenlere kapanmak istediğini böyle göster dedi kapanmadan önce bunları düşünmelisin dedi bana o kadar haklı ki Rabbim ne kadar merhametli ablam ne istersem veriyor şimdi namaza başladım. Ben sabahları kalkamam normalde ama şükürler olsun Allah'ıma sabah namazında uyandırdı beni bende namaz kıldım.

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
sizlerede maşallah canım benim ama bizleri yanlız bırakmayın olmazmı bakarsınız birilerinin hayatında kocaman bir değişiklik olur bizler sayesinde

Oldu zaten ablacığım sizler sayesinde doğru yolu bulduk şeytanın vesvese verdiğini gördük Allah'ım büyüktür :)

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
Memur-sen başörtü serbestliği için 1 ay içinde on milyon imza kampanyası başlattı.Bir imza deyip geçmeyelim. lütfen dikkate alıp Kılık Kıyafet özgürlüğü için 10 milyon imza adresine girip formu dolduralım.Bu mesajı okuyan kardeşim başörtülü olmayabilirsin belki ama peygamber efendimiz buyuruyor: HAYRA VESİLE OLAN HAYRI YAPMIŞ GİBİDİR. mümin kardeşine yardım edene Allah da yardım eder.

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Teşekkür ederim ablacığım. Kumaşın ince olması iyi birşey değil bana göre. Ölçüleri aldım eğer aradığımı bulamazsam babama diktiririm eski terzi o :) Sende Rabbime emanetsin O sana göz kulak olsun...
Ben soğuk olduğu için atkı takıyorum başörtüsü yapmıyorum daha almadım zaten. Bone takıyorum şapkayla kapatıyorum saçımı. Benim tanıdığım sevdiğim bi teyzem kapanmak istediğimi söyleyince beni namaza davet etti. Annenlere kapanmak istediğini böyle göster dedi kapanmadan önce bunları düşünmelisin dedi bana o kadar haklı ki Rabbim ne kadar merhametli ablam ne istersem veriyor şimdi namaza başladım. Ben sabahları kalkamam normalde ama şükürler olsun Allah'ıma sabah namazında uyandırdı beni bende namaz kıldım.

Rica ederim canım..
Kumaşı kendin alıp diktireceksen, istediğin kalınlıkta kumaş alabilirsin..
Benim bahsettiğim (kullandığım) başörtüleri hazır satılıyor, kumaşları kalın olmuyor..
Rabbim o teyzemizden razı olsun.. Çok güzel söylemiş..
Yiyip içerek bedenimizi doyurduğumuz gibi, namazla da ruhumuzu doyuruyoruz. Elhamdülillah..
Namaz.. Anlat anlat bitmez.. Kur'an'da 70 kez emredilmiştir..
Namazı kasten kazaya bırakmanın bile günahı büyük..
Rabbim kabul ve daim eylesin.. Hayırlı Olsun B)
Rabbim ''Ben cinleri ve insanları yalnızca Bana ibadet etsinler diye yarattım'' buyuruyor. (Zariyat Suresi)
Kulluk bilinci, idraki nasip etsin Rabbim hepimize.. Rabbimize hayırlı kul olabilme yolunda ilerlememizi nasip etsin..
Hayırlı amellerimizin sayısını arttırsın..

mir_erhan

Moderator
.
....Başımdaki örtüyle uğraşmaktan bıkmamış olanlara diyecek sözüm şudur: “Evet, o bir bez parçası olmanın ötesindedir. Evet, o bir simgedir! Her âyeti tastamam yaşayamasam da, tesettürle ilgili emri dikkate aldığımın bir simgesidir! Nefsimle her hususta savaşmakta olup, bazen zaferler, bazen yenilgiler tatsam da, bu bez parçası benim, Allâh’ın rızası yolunda yürüyen bir karınca olduğumu haykırmamdır! Tam teslîm, sekînete ermiş biri değilsem de, hâl diliyle, «Ben Müslüman bir hanım olmaya çalışıyorum.» deyişimin simgesidir!
Evet! Var mı îtirazı olan!? Başörtüm bir simgedir! Ama birilerinin sandığı gibi bir çıkarın, bir dünyalığın, bir kavganın değil; bir inancın, bir tercihin, bir vicdanın simgesidir! Beğenin veya beğenmeyin, kendi öz tercihimdir, başımdadır ve Allah ayırmasın, hep başımda taç olarak kalacaktır!”

....
.........

|Neslihan Nur Türk

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ÖRTÜM... başımın tacı MÜSLÜMANLIĞIMIN KANITI....
Biraz önce bir bayan geldi bireysel emeklilik için kısacık eteği boyalı ve fönlü saçları profesyonelce yapılmış makyajı herşeyiyle hadi ben burdayım diyordu benden 5 yaş büyükmüş çok şaşırdım okadar değişik göstermiştiki kendini ... önce biraz afalladım ben nasıl görünüyordum ki diye uzun eteğim kazağım ve yüzüm de en küçük bir oynama yok...
kendime kızdım hey napıyorsun sen karşılaştır bakalım içeri girene kadar herkes baktı ona hemde tüm nefsani duygularıyla parfümünün kokusu zaten metrelerce öteye taşmıştı o dünya güzelliğini secmişti sen rabbinin sevgisini..... sonra bana gelen öz güvene şaşırdım rabbim yanımdaydı ve benseni seviyorum diyordu...
şükürler olsun örtülüyüm şükürler olsun ŞAHSİYETİMİ ÖN PLANDA TUTMAYI BAŞARDIM CİNSİYETİMİ DEĞİL....

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Cok sukur kardesim benim hamileligimin 5. Ayinda sorunlarimiz basladi beyninde su toplamasi oldugu soylendi alinmak istendi ama biz esimle yavrumuza sahip ciktik ve dogdu su toplamasi olmadigi ve iki beyincik arasindaki etin olmadigi anlasildi ilk 4 ay normaldi hersey sonra gozlerde kayma fark ettim ve epilepsi oldugunu hemde en agir olani west sendromu oldugunu ogrendik bu hastaligina bagli gelisme geriligi var suan 2.5 yasinda ama yuruyemiyor konusamiyor tedaviler devam ediyor biz anne babasi olarak elimizden geleni yapiyoruz gitmedigimiz sehir kalmadi rabbimden hayirlisi ben bir cennet cocugu yetistiriyorum imtihanim biraz agir rabbim hakkimizda hayirli olani versin.

Aglama kardesim sakin uzulme rabbim verdigi herseye bin sukur doktorlar kesin bisey diyemiyorlar oradaki etin gelismesi yada ameliyatla yapilabilecek bir tedavi yok en iyi ilac zaman bizlere dusense isyan etmeden sabretmek dua etmek inan daha zor durumda olanlari gordum cok sukur demekki rabbim ibadetlerle gelmeyecegim bir dereceyi bana layik gordu ve bu imtihani bana verdi elimden geleni yapiyorum cok sukur bin sukur.

Es selamu aleykum canım.. Rabbim yardımcın olsun..Acil şifalar versin.. Gerçekten çok zor bir imtihan bu..
Büyük sabır, büyük güç gerektiren zor bir imtihan..Büyük imtihanlar, büyük mükafatlar getirir canım..
Rabbim ecrini versin.. Rabbimiz sabırların en büyüğünü versin..
Zamanla inşaAllah iyileşir canım benim.. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar versin..
Dualarımız miniğimizle..

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
buket zeynep sana özelden nasıl ulaşabılırımbilmiyorum.sen bana mesaj atsanda ben cevaplsam:)bulamadımda nasıl msj atcagımı

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

Es selamu aleykum canım.. Rabbim yardımcın olsun..Acil şifalar versin.. Gerçekten çok zor bir imtihan bu..
Büyük sabır, büyük güç gerektiren zor bir imtihan..Büyük imtihanlar, büyük mükafatlar getirir canım..
Rabbim ecrini versin.. Rabbimiz sabırların en büyüğünü versin..
Zamanla inşaAllah iyileşir canım benim.. Rabbim şifa bekleyen tüm hastalarımıza acil şifalar versin..
Dualarımız miniğimizle..
Allah razi olsun kardesim selametle. Dua ile..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt