Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (8 Kullanıcı)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
yeni olan birşey değil ki canım bildim bileli aynı şimdilik birşey olsa öyle olabilirdi bağımlılık var babamda içmediği gün yok gibi birşey içki giren evdede huzur da olmuyor berektte malesef tanısan ne demek istediğimi anlardın

çok zor bir imtihan özellikle annen için....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
sağol arkadaşım kararlı olduğumu biliyor çok istediğğimi bendede hata var dinlemesem daha iyi beklemesem ama kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum sanırım bilmiyorum ki neyi istediğğimi biliyorum ama icraat yok bile bile yapmamak insanı daha da yaralıyor olur olmaz önce burada paylaşacağım emin olun

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
iyi de baharı beklemek ne alaka..belki de eşin oyalıyor seni anlayamadım ki....bahara çıkmaya garantin mi var....Allah vermesin ama ya ölürsen ne diyeceksin Rabbine eşim bahara kadar bekle dedi bekliyordum o yüzden mi kapanmadım diyecesin... ya da bahara kadar başınıza çok mühim bir hadise geldi diyelim senin kapanmayı düşünecek halin bile olmaz. olan sadece sana olur... tabiki eşinle aranın açılmasını aile mutluluğunun bozulmasını istemem ama eğer bu konuda eşinle tartışırsanız da senin hiçbir kabahatin olmaz.... bence artık şu dakikadan itibaren hiç bekleme...seni çok seviyorum kardeşim nefsinle mücadelen için... ben yeni kapandım 5 ay ancak oluyor.. ama şimdi diyorum ki önceki dönemim için ben nasıl bir gafletteymişim...ben nasıl açık bir halde yaşamışım nasıl boğulmamışım ... kapanınca sen de anlarsın ve etrafındaki açık insanlar için üzülür onlar için dua edersin..
ay mehtapcım canım benim nasıl güzel anlatmışsın ama benim arkadaşımız için anlamadığım ne biliyormusun eşinin ne yapmaya çalıştığı geçengün kapanırsan söle gilyin böle giyin diyen adam bide baharı bekle diyo ya kendylede çelişkisi var yada arkadaşın gerçekten isteyip istemediğini anlamaya çalışıyor...
bu arada bugün kendime koyu renk bi kot etek aldım çok hoşuma gitti giydiğim beden gözüme dar geldi biraz bi beden büyük alsam mı bu iyi oldumu derken yok bi beden büyüğünü alacam dedim aldım ve çıktım sonra bi baktım içim çok huzurlu eve artık nefsimizle biz oynuyoruz o bizimle oynayamıyor he he he :)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
sağol arkadaşım kararlı olduğumu biliyor çok istediğğimi bendede hata var dinlemesem daha iyi beklemesem ama kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum sanırım bilmiyorum ki neyi istediğğimi biliyorum ama icraat yok bile bile yapmamak insanı daha da yaralıyor olur olmaz önce burada paylaşacağım emin olun

canım peki şöle yapsan akşam sakin bi şekilde konuşsan neden beklememi istedin yoksa yapamayacağımdan mı korkuyorsun yada hakkını veremeyeceğimden mi diye sor sonrada yarına garantimiz yok belki yarına çıkmam ozaman yapmadan ölürüm de bakalım ne diyecek

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
çok zor bir imtihan özellikle annen için....

evet çok zor Rabbim aile huzursuzluğu kimseye yaşatmasın eskiden daha kötüydü annem gençlik yıllarında kapanmıştı o zamanlar istemedi babam kalabalık içinde başındasn örtüsünü çekerdi birlikte sokağa çıkmazdı annemle yani saymakla bitmez yana yakıla açılmak zorunda kaldıbüyük hata yapmak zorunda kaldı askeriyede yasaklandı zaten onunda etkisi büyük tekrar kapandı çok şükür bu sefer karışmadı babam ama ibadetine karışıyo işte annem artık dinlemiyor tabiki geçmişte dinlediği içinde çok pişman

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı

kendimi o kadar güçlü hissetmiyorum dedin...
sana bir soru ateşe karşı kendini pek mi güçlü hissediyorsunn..
yapma canım benim SEN ŞEYTANDAN GÜÇLÜSÜN... SEN NEFSİNDEN GÜÇLÜSÜN.
ilerde pişman olacağın işler yapma..

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel söylemişsin mehtap arkadaşım konuşmadımmı sormadımmı sordum beni cehennememi lşayık görüyorsun diye bi yazı okudum dinliyor sadece garantim yo ktabii bende asıl hata beklemek neden inanın iki arada bi derde kaldım kafam allak bullak çevrem çok üstüne düştün diyor aslında kötü maksatla düşmedimki sert bir dillede hiç konuşlmadım tek istediğim huzurla olmasıydı sadece yazılarınızı okurken tüylerim diken diken oluyor kahroluyorum keşke daha önce kapansaymışım diyeceğim biliyorum olacaksa tam olmalı diyor günahını biliyor bende anlayabilmiş değilim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
benimde eşim bende onu düşünüyorum işte ama eşim artık serbest diyor örtünebilirsindiyor

canım benim ne güzel işte ALLAHIM sanada nasip eder inşallah çok beklemezsin
Repsol canım ne diyimki sert konuşsan evinin huzuru bozurulr diye korkuyorum ama inan beklemekte hata dediğim gibi bir konuşsan yumuşak bir dille bakalım neden beklemeni istiyor

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canım ya cok beklemicem gibi inşallah.birde burda yalnızım bir destek olsa cok güzel olcak ama hepsi olcak RABBİM in izniyle inanıyorum.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canım ya cok beklemicem gibi inşallah.birde burda yalnızım bir destek olsa cok güzel olcak ama hepsi olcak RABBİM in izniyle inanıyorum.

ANLIYORUM SENİ CANIM nerdesin keşke yakın olsaydık... hem inan bana benim de çevremde birtane bile destek yoktu bir tane bile ki ilçemizde bile kapalı yok denecek kadar az biliyormusun... hem uzakta olsak biz burdayız duamız gönüllerimiz ruhumuz bir yolumuz bir

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
nuray canım nasılsın kızın nasıl neyi vardı canım allahım şifa versin aynı yaşlarda kızım var benimde :(

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

Yanliz degilsin kardesim seni yaratan var onun resulu var gonderdigi kitabi var kalbine koydugu imanin var hadi bekleme kapan ve daimi huzura biran once var,inan kapaninca kendine kizacaksin bugune kadar neyi bekledim neden erteledim diye hadi kardesim yanliz degilsin bizler yanindayiz.selametle.dua ile.....

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
nuray canım nasılsın kızın nasıl neyi vardı canım allahım şifa versin aynı yaşlarda kızım var benimde :(

Cok sukur kardesim benim hamileligimin 5. Ayinda sorunlarimiz basladi beyninde su toplamasi oldugu soylendi alinmak istendi ama biz esimle yavrumuza sahip ciktik ve dogdu su toplamasi olmadigi ve iki beyincik arasindaki etin olmadigi anlasildi ilk 4 ay normaldi hersey sonra gozlerde kayma fark ettim ve epilepsi oldugunu hemde en agir olani west sendromu oldugunu ogrendik bu hastaligina bagli gelisme geriligi var suan 2.5 yasinda ama yuruyemiyor konusamiyor tedaviler devam ediyor biz anne babasi olarak elimizden geleni yapiyoruz gitmedigimiz sehir kalmadi rabbimden hayirlisi ben bir cennet cocugu yetistiriyorum imtihanim biraz agir rabbim hakkimizda hayirli olani versin.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Cok sukur kardesim benim hamileligimin 5. Ayinda sorunlarimiz basladi beyninde su toplamasi oldugu soylendi alinmak istendi ama biz esimle yavrumuza sahip ciktik ve dogdu su toplamasi olmadigi ve iki beyincik arasindaki etin olmadigi anlasildi ilk 4 ay normaldi hersey sonra gozlerde kayma fark ettim ve epilepsi oldugunu hemde en agir olani west sendromu oldugunu ogrendik bu hastaligina bagli gelisme geriligi var suan 2.5 yasinda ama yuruyemiyor konusamiyor tedaviler devam ediyor biz anne babasi olarak elimizden geleni yapiyoruz gitmedigimiz sehir kalmadi rabbimden hayirlisi ben bir cennet cocugu yetistiriyorum imtihanim biraz agir rabbim hakkimizda hayirli olani versin.

canım benim gözlerimden akan yaşları engelleyemedim.... rabbim yardım etsin sana ama sınavını vermişsin büyük başarıyla helal olsun allahım karşılığını versin inşallah ... ne zordur tahmin edebiliorum... bir anneye kıskançlıkla değil özentiyle değil sadece merhametle diğer çocuklara bakıp çektiği acıları anlıyorum... RABBİM YARDIM ETSİN SANA canım sabır versin imtihanların en zorundan başarıyla çıkmayı nasıp etsin
peki ne diyor doktorlar nasıl olacakmış

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim gözlerimden akan yaşları engelleyemedim.... rabbim yardım etsin sana ama sınavını vermişsin büyük başarıyla helal olsun allahım karşılığını versin inşallah ... ne zordur tahmin edebiliorum... bir anneye kıskançlıkla değil özentiyle değil sadece merhametle diğer çocuklara bakıp çektiği acıları anlıyorum... RABBİM YARDIM ETSİN SANA canım sabır versin imtihanların en zorundan başarıyla çıkmayı nasıp etsin
peki ne diyor doktorlar nasıl olacakmış

Aglama kardesim sakin uzulme rabbim verdigi herseye bin sukur doktorlar kesin bisey diyemiyorlar oradaki etin gelismesi yada ameliyatla yapilabilecek bir tedavi yok en iyi ilac zaman bizlere dusense isyan etmeden sabretmek dua etmek inan daha zor durumda olanlari gordum cok sukur demekki rabbim ibadetlerle gelmeyecegim bir dereceyi bana layik gordu ve bu imtihani bana verdi elimden geleni yapiyorum cok sukur bin sukur.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt