Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (10 Kullanıcı)

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben de bu siteyle tanışınca örtündüm. Ama şuan asıl paylaşmak istediğim bu değil. Bu sabah her gece içki içen babam bana telefon etti ve içkiye tövbe ettiğini namaza başlayacağını söyledi. Gerçekten çok mutluyum. Allah hepimizi ve hepimizin ailelerini cehennem ateşinden korusun.

Es selamu aleykum canım.. Yazdıklarını okuyunca gözlerim doldu inanır mısın? Elhamdülillah..
Rabbimize şükürler olsun.. Çok sevindim.. Rabbim inşaALLAH bundan sonrasını hayırlı eylesin.
Benim babama da nasip eylesin.. Kötü alışkanlıklardan uzak eylesin Rabbim tüm inananları.. Hidayet nasip eylesin..
Çok dua etmemiz lazım.. Çok anlatmamız.. Bıkmadan, usanmadan.. Sabırla..
Güzel dualarına da kocamaan amiinler olsun..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Cok sukur iyi ben puzzle hastasiyim ona dalmisim saat baya gecmis sen nasilsin?

Ben de iyiym şükürler olsun.. Ben de 1 de yatıcam dedim, saat iki oldu.. Tv de Kur'an'ı Kerim ile ilgili sohbet dinliyordum..
Biter bitmez uyuyorum.. Erken yatacağım günler gelecek mi bilmiyorum..

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Ben de iyiym şükürler olsun.. Ben de 1 de yatıcam dedim, saat iki oldu.. Tv de Kur'an'ı Kerim ile ilgili sohbet dinliyordum..
Biter bitmez uyuyorum.. Erken yatacağım günler gelecek mi bilmiyorum..

Ben anne olduktan sonra erken yatmak bana cok uzak oldu gun yetmiyor bana geceleride kendime ayiriyorum .

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Neyse ben cikiyorum Allah a emanet ol selametle.dua ile...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Ben anne olduktan sonra erken yatmak bana cok uzak oldu gun yetmiyor bana geceleride kendime ayiriyorum .
Benim de eşimin işi nedeniyle çok düzensiz saatlerimiz.. Bu akşam erken yatabilirdim yine olmadı..
Neyse canım.. Ben çıkıyorum.. Kendine iyi bak.. Hayırlı geceler..

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbimiz Bizim İyiliğimizi İstiyor!
Sizin tesettüre bürünmenizde ALLAH Teala'nın bir çıkarı var mıdır?İyi biliniz ki şu anda yeryüzünde yaşayan milyarlarca bayan,istisnasız hepsi örtünse her biri birer insanlık abidesi olsa,birer Meryem olsa,Asiye olsa,Hatice olsa,Fatıma olsa milyarlarca bayan edep ve hayada birbirleriyle yarışa girseler..ALLAH yine aynı ALLAHtır.Onun büyüklüğüne yüceliğine en ufak katkıda bulunmuş olmazlar.Ve yine yeryüzünde ne kadar bayan varsa hepsi edepsizlik,fuhşiyat ve kötülük yarışına girseler akla hayale gelmeyecek ahlaksızlıkları yapsalar..ALLAH Azmüşşanın şanına en ufak bir zarar gelemez.Eğer ALLAH Teala bizim örtünmemizi istiyorsa,işin ahiret yönü bir tarafa tamamen bizim menfaatimiz,bizim iyiliğimiz,dünyevi mutluluk ve huzurumuz için istemektedir.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar ben de bu siteyle tanışınca örtündüm. Ama şuan asıl paylaşmak istediğim bu değil. Bu sabah her gece içki içen babam bana telefon etti ve içkiye tövbe ettiğini namaza başlayacağını söyledi. Gerçekten çok mutluyum. Allah hepimizi ve hepimizin ailelerini cehennem ateşinden korusun.

maşallah gözlerim doldu bir an babamın sesi yankılandı kulaklarımda oda tövbe ettim dese değişse kurtarsa kendini ve bizi bu üzüntüden ah babam ah keşke dönsen değişsen.... çok şükür kardeşim gözün aydın darısı bizlerin başına inşallah

repsol

Kayıtlı Kullanıcı

ne güzel bir haber nasıl sevindim anlatamam Rabbim benim babamada nasip etsin inşallah çok zor çünkü annem ne zor şartlarda namaz kılmaya çalışıyor geçen akşam içki getirmiş evede yemekte içmiş annem içim bulandı sofradan dedi içki sofrasından su içmek bile haram çıkmazda şu anda Rabbim yanımızda olsun bizim gibi nerde varsa

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
REPSOL CANIM naptın güzelim ya durumlar nasıl ne zaman alıyoruz güzel haberi

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel bir haber nasıl sevindim anlatamam Rabbim benim babamada nasip etsin inşallah çok zor çünkü annem ne zor şartlarda namaz kılmaya çalışıyor geçen akşam içki getirmiş evede yemekte içmiş annem içim bulandı sofradan dedi içki sofrasından su içmek bile haram çıkmazda şu anda Rabbim yanımızda olsun bizim gibi nerde varsa

sanki baban artık biraz da inada yapıyormuş gibi geldi bana....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
sanki baban artık biraz da inada yapıyormuş gibi geldi bana....

yeni olan birşey değil ki canım bildim bileli aynı şimdilik birşey olsa öyle olabilirdi bağımlılık var babamda içmediği gün yok gibi birşey içki giren evdede huzur da olmuyor berektte malesef tanısan ne demek istediğimi anlardın

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
REPSOL CANIM naptın güzelim ya durumlar nasıl ne zaman alıyoruz güzel haberi

söylemeye utanıyorum ama hala beklemedeyim yanlış biliyorum beklememem lazım farkındayım eşim zaman istedi bende bekliyorum eşim inada bindirmiş olabilir belki çok üzerine gittim şimdi ben konuyu açmıyorum bahara kadar bekle dedi bana bende sabırla bekliyorum Rabbim nasip eylesin inşallah bi ablam var çok üzerine gitme onu günaha sokarsın bekle olacak inşallah dedi bende o yüzden zamana bıraktım

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim ailesinde kotu aliskinliklari bulunan ve bu durumdan dolayi hem kendine hemde cevresindekilere eziyet eden kullarini hidayete erdirsin.

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı

Maşallah canım ne kadar sevindim bilemezsin, İnşallah darısı kardeşimle babamın başına..
Babam içmez ama namaz kılması tek dileğim.
Allah hidayet nasip etsin herkesin ailesine..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
söylemeye utanıyorum ama hala beklemedeyim yanlış biliyorum beklememem lazım farkındayım eşim zaman istedi bende bekliyorum eşim inada bindirmiş olabilir belki çok üzerine gittim şimdi ben konuyu açmıyorum bahara kadar bekle dedi bana bende sabırla bekliyorum Rabbim nasip eylesin inşallah bi ablam var çok üzerine gitme onu günaha sokarsın bekle olacak inşallah dedi bende o yüzden zamana bıraktım
bence senin de kararlılığını deniyor eşin açma bakalım ama beklemekten duyduğun üzüntüyüde belli et... evde kendini alıştır kapalılığa oda görsün... bekle ama bekleyişini artıya çevir iyi hazırla kendini herşeye her ana zor zamanlar bekleyecek seni çoünkü müthiş bir nefis mücadelesi hayırlısı canım benim
Rabbim ailesinde kotu aliskinliklari bulunan ve bu durumdan dolayi hem kendine hemde cevresindekilere eziyet eden kullarini hidayete erdirsin.
amin amin amin.l.... benim babam kimseye eziyet etmedi kendinden başka canım acıo düşününce tamam şimdi herşey iyi güya ya ahiret.... cömertliği iyiliği hele yaşlıya yetime borçluya hastaya herkese koşar görseniz inanamazsınız ama gel görki o illetten kurtulamamıyor öle çok dua ediyorum ki
Maşallah canım ne kadar sevindim bilemezsin, İnşallah darısı kardeşimle babamın başına..
Babam içmez ama namaz kılması tek dileğim.
Allah hidayet nasip etsin herkesin ailesine..

amin canım amin inşallah bizde babalarımızın iyi haberlerini veririz buradan

Çeşm-i Bülbül

Kayıtlı Kullanıcı
Bu konudaki ablalarımı, kardeşlerimi takdir etmemek elde değil..
MaşaALLAH sizlere..

diye demek geldi içimden.. :)

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı

iyi de baharı beklemek ne alaka..belki de eşin oyalıyor seni anlayamadım ki....bahara çıkmaya garantin mi var....Allah vermesin ama ya ölürsen ne diyeceksin Rabbine eşim bahara kadar bekle dedi bekliyordum o yüzden mi kapanmadım diyecesin... ya da bahara kadar başınıza çok mühim bir hadise geldi diyelim senin kapanmayı düşünecek halin bile olmaz. olan sadece sana olur... tabiki eşinle aranın açılmasını aile mutluluğunun bozulmasını istemem ama eğer bu konuda eşinle tartışırsanız da senin hiçbir kabahatin olmaz.... bence artık şu dakikadan itibaren hiç bekleme...seni çok seviyorum kardeşim nefsinle mücadelen için... ben yeni kapandım 5 ay ancak oluyor.. ama şimdi diyorum ki önceki dönemim için ben nasıl bir gafletteymişim...ben nasıl açık bir halde yaşamışım nasıl boğulmamışım ... kapanınca sen de anlarsın ve etrafındaki açık insanlar için üzülür onlar için dua edersin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt