Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (4 Kullanıcı)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Elinde elması olan, saklamak için türlü türlü, çeşit çeşit gizleme methodu geliştirir. belki çelikten kasalar içinde saklar. bu zaviyeden bakıldığında, insanın içindeki kıskanma içgüdüsü ve eşini sahiplenmesi ona elmas değeri katar. bir şeyin ortalıkta çok görünmesi onun değerinin kaybolmasına, değeri koybolmasada, ona olan ilgi ve alakayı kesecektir.

kadının tesettürü, onun elmasın saklanılması gibi, değerine değer katacaktır. bu değeri manen ve maddeten görecektir

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
REPSOL Canım naptın konuştunmu eşinle

konuştum ama faydası olmadı konuyu kapatmamışmıydık dedi kapattığımız konu çucuk oyuncağı değil dedim iş bende bitiyor yani eşimi dinlemeye devam edersem biraz zor görünüyor
bir rüya gördüm aslında Rabbim bana ir işaret gönderdi bilşiyorum denizdeyim yüzüyorum yunus balığı beni karaya çıkarıyor sonr a birden kendimi türbede görüyorum yine denize çok yakın türbede bir aslan ezan vakti euzü besmele çekiyor tüylerim ürperdi gözlerim yaşardı rüyamda daha sonra karşıma ayı çıktı ve üzerime koşturmaya başladı bende denize kaçtım ananeme anlattım yunus aleyhisselamın duasını bol bol oku dedi bana Allahın izniyle selamete çıkacaksın rüyaları çok güzxel tabir eder Allah razı olsun kapanmak istediğin için çok kişi karşına çıkacak dedi ayıda onu temsilş ediyor dedi cesaretimi toplayıp yapmam lazım artık Allahım benim durumumda olan herkese yardım etsin güç kuvvet versin

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
sorduğun için çok teşekkür ederim

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
dün babam sordu kapanmak istiyormuşsun bu yaşta nerden çıktı dedi çok üzüldüm ibadetin yaşımı olur baba dedim saçmalama dedi anacım çok şükür kapanabildi ona karışmadı bana saçmalama diyebiliyor Rabbim hidayet versin cümlesine

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Rüyan hayır olsun inşallah canım benim... benim eşim hep yanımdaydı allaha şükürler olsun halada aynı ama ailem hiç istemedi kızdı hatta annem ünv kapanmak istediğimde bana hakkımı helal etme demiştide şimdi pardesümün ne kadar yakıştığını söylüyor:()
eşine gelince ne diyim bilemedim dinleme yap istediğini demek dilde kolay ama onunla aynı evde yaşayan sensin en küçük bir huzursuzluk ne demek bilirim ben hemde çcok iyi... bak gel şöle yapalım tabi sen bilirsin kıyafetlerini değiş hayat tarzını herşeyi evde örtmeye başla başını geriden bağla ama bağla ne kadar huzurlu olduğunu ne kadar istediğini görsün. alışmaya başlasın ve çok dua et ya VEDUD oku mesela ya MUCİB oku dua et.... babana gelince ne deyim aynı şeyler ilk sayfalarda babasından gizli 6 ay başını kapatan bir kardeşimiz vardı neler çekmişti ama inan bana insan kapandıkça kapanası geliyo daha çok yaklaşmak istiyor ALLAHA.... Ama dediğim gibi canım eşin için ne desek boş o evde yaşayan sensin en çok destek alman gereken kişiden destek alamazsan çok zor olur yola getirmeye çalış evet dediği gibi kapanma konusunu açma konuşma ama uygula yavaş yavaş alıştır ne istediğini bir anda tepkiyle yapmak huzurunu bozabilir ondan korktum açıkçası kendimi senin yerine koydum:(
ama unutma bu ALLAHIN emri ve yapmak zorundayız herkes güzellikle olsun ister, benim eşarbımı eşim düzeltir mesela kapandığımda defalarca şükür namazı kıldı ALLAHIM eşinede bunu yaşatsın sen doğru ilerle yavaş ama emin adımlarla oda istesinki sana destek olsun.
dua et canım bizde dua ediyoruz sana güzel haberlerini alalım inşallah

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah Allah razı olsun desteğe duaya çok ihtiyacım var tek isteğim huzursuzluk olmasın başka bişey değil yoksa çoktan kapanmıştım kıyafet tarzımı değiştirdim uzun etek aldım pantolon etekler aldım şallar aldım namazımı kılarken takıyorum görsün sırf diye zaten kıyafete çok dikkat eder dar kıyafet sevmez kısa etek sevmez bende ona keza dikkat ederdim artık daha fazla ediyorum o desin istiyorum artık böyle gezmeni istemiyorum diye çok bişey değil istediğim Allahım inşallah dualarımı kabul etsin

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün işyerinden bi bayan daha kapandı.... Sayımız artıyor.....

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
ne güzel darısı başıma inşallah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
amin inşallah Allah razı olsun desteğe duaya çok ihtiyacım var tek isteğim huzursuzluk olmasın başka bişey değil yoksa çoktan kapanmıştım kıyafet tarzımı değiştirdim uzun etek aldım pantolon etekler aldım şallar aldım namazımı kılarken takıyorum görsün sırf diye zaten kıyafete çok dikkat eder dar kıyafet sevmez kısa etek sevmez bende ona keza dikkat ederdim artık daha fazla ediyorum o desin istiyorum artık böyle gezmeni istemiyorum diye çok bişey değil istediğim Allahım inşallah dualarımı kabul etsin

anlıyoruz canım bu yüzdende hep yanındayız.. bende huzursuzluğunu anlayabildiğim için böle söyledim bence evdede onun istediği gibi ama örtünüde üstüne koyarak yap ve arada artık sana özel olmak istiyorum de bunu hissettir sen böle istemiyormuydun de ama üsteleme bakalım ne yapacak

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın Allahın izniyle hayırlı zamanda tez zamanda inşallah bende hayırlı haberlerimi sizinle paylaşacağım

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Bugün işyerinden bi bayan daha kapandı.... Sayımız artıyor.....

şükürler olsun canım benim ya inan öle seviniyorum ki böle haberlere bugün bende kapalı cezaevine gittim herkes şaşırdı ben açık cezaevindeyim bi kaç kişi sen ne zaman kapandın dedi bende 3 ay oldu dedim tam tesettüre girmişsin dediler mutlu oldum inanki üzerimdeki pardesüden öle gurur duydumki.. bi arkadaşta insan nasıl bir anda kapanır anlamıyorum nasıl cesaret dedi bende sen de inşallah kapanırsın anca o gün anlarsın cesaretide aşkıda dedim inşallah dedi evet nasip olmalı... inşallah daha güzel haberler alırız inşallah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
sağolasın Allahın izniyle hayırlı zamanda tez zamanda inşallah bende hayırlı haberlerimi sizinle paylaşacağım

inşallah canım inşallah bak dua et çok dua et hemde iste öle derinden isteki evrendeki herşey onu sana taşısın.... dur berat ablanın bir yazısı vardı bulursam onu paylaşayım çok güzel çok etkilenmiştim

duyggu

Kayıtlı Kullanıcı
Sınıfımda kapanan arkadaşlarıma nette tesettürü araştırmalarını istedim. İnşallah onlarda bu konuyu ciddiye alırlar. Olay sadece başını örtmek değil.

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
tabii başını örtmekle bitmiyor layıkıyla taşıyabilmek Rabbime hayırlı kul olabilmek ibadetlerini tam yapabilmek yapmak için uğraşmak insana inanılmaz bir huzur veriyor

-Ammar Bin Yasir-

Kayıtlı Kullanıcı
Ölmek istemeyipte ölmeyen insan gördünüz mü
Sizin ne istediginizin bir önemi yokki Rabbim örtün istiyor
Kurallara uyalım uymayanları uyaralım....

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Ölmek istemeyipte ölmeyen insan gördünüz mü
Sizin ne istediginizin bir önemi yokki Rabbim örtün istiyor
Kurallara uyalım uymayanları uyaralım....

ASLINDA hepimiz aynı şeyi söylüyoruz ama şu varki kimse kimsenin evini bilmiyor. isteyerek severek yapmak istiyoruz hepimiz ama engelleri aşmak içinde desteğe ihtiyacımız var evet ALLAH istiyor biz sırf o istediği için aşkla yapıyoruz... RABBİM devamını getirsin inşALLAH gel görki elden gelmeyen şeyler var Arkadaşımızda ALLAH ın izniyle eşinden desteğini alıp yapacak inşALLAH

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm arkadaşlar.bu siteye daha öncede üye olmuştum ama girmeye girmeye şifremi unuttum.şimdi sohbetlerinizi görünce yeniden üye oldum hemen.banada yardımlarınız dokunur inşallah.bende kapanmak istiyorum ama cesaret edemiyorum ne olur bana yardımcı olun.eşim tam destek ama yapamıyorum.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
CANIM TEKRAR HOŞGELDİN
aklına neler takılıyo neden yapamıyorsun mesela bi anlat tabiki yardımımız dokunur birbirimize

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
İçimizdeki huzuru sağlayan ALLAH'a Celle Celaluhu hamd olsun..

Bu gözleri veren Allah'a Celle Celaluhu hamd olsun...

Sadece içime çektiğim , derin temiz hava için RABBİME hamd ediyorum....

Gözlerden gönüllerden uzak olduğunuzu düşünün...
hayatta kimsenin karışmadığı bir yerde olduğunuzu düşünün..
Kalbinizde var olan o kıpırtıları hissedemiyor musunuz?

Ben diyorum ki...BİR GÖNÜL BAHÇEM var benim.....o bahçelerden bir bahçe daha oluşuyor...
inandıkça,çabaladıkça açıyor büyüyor çiçekler...

Ben diyorum ki... Nefis dediğiniz şey sizin aslında susturabileceğiniz bir şey....
Elle tutulmayan ama hissedilen,kafanızı yoran...vicdanınızla karşı karşıya getiren,
Başkalarının seslerini duymanızı ! Önemsemenizi ! sağlayan bir şey NEFS.....
Şeytan zaten tabiri caizse parmağını kıpırdatmadan istediğini yaptıran...
Hele azcık zayıf tarafınızı gördü mü habire fısıldayıp aklınızı karıştıran MEL UN....

Oysa siz Tevekkül edin bakalım...HANGİSİ KARŞINIZDA DURACAK ?
SİZ " her düştüğünde kalkmayan bir bebek gördünüz mü? "
Siz size söylenen her kötü lafta "çekemem ben bu lafları deyip başınızdan örtünüzü mü atacaksınız ?"
Öyleyse..zamanında Gönüller Sultanı namaz kılarken sırtına konan pisliğe karşı ne yaptı? Bıraktı mı?
Ya öldürülen-şehit edilen müslüman kardeşlerimizi gören diğerleri bıraktılar mı bu yoldan gitmeyi?

Zoru görmeden kolaya nasıl ulaşılır?
Yemeği pişirmeden yemeği deneyin bakalım boğazınızdan nasıl geçecek ?

Hiç bir şey kolay elde edilmez...GÜZEL OLANDA KOLAY ELDE EDİLEBİLİR Mİ?
CENNETİ KAZANMAK BU KADAR MI KOLAY SANIYORSUNUZ?

Açık olan elbette çok...arkadaşları...ailesi..açık olan..tesettüre bürünmeyen...kapanmayan çok...
EEE ne yapsak...olmadı..arkadaşlarım ne der bana? Acaba arkadaşlıktan mı men ederler?
Ya ailem ? ne derler bana ? Hangisi doğru acaba...Karar veremiyorum...Ahhh şöyle süslensem güzel...şimdi de böyle tesettüre bürünülmez ki...son moda pantolonum vardı...tüh...ertelesem mi acaba ...ne yapsam...

Sizlerin bizlerin düşünceleri hiç bitmeyecek....
Eğer çok inandırıcı olsun istiyorsanız. Bir ölüme şahit olmanız lazım...
Soğuk...taş gibi bir beden...cansız gözler...cansız ten...
o andan itibaren yapacak bir şeyi kalmamış bir ölü beden!
Keşke namaz kılsaydım...kapansaydım...diyen...ama bizlerin bile duyamayacağı bir aleme gitmiş bir beden....

Hangi en yakın arkadaşınız , en yürekli olanlardan hangi anne , hangi evlat mahşerde bizim günahlarımızı taşıyacak sanıyorsunuz?

Rabbim her birimize akıl vermiş...
Gerçeği bildiğimiz halde halâ neden bu bahanelerimiz?
Neden sorguluyorsunuz kendinizi ya da başkalarını?
Hadi kapanın ?
Ne olacak?
Hangi dostunuz sizi bırakır uzun giyindiğiniz için?
Hangi anne evladına arkasını döner?
Sabrı öğreneceksiniz....sizin değiştiğinizi islamı yaşamak istediğini göstereceksiniz...siz öğrenirken yaşayacak yaşarken öğretecek inşallah vesile de olacaksınız?
Açık olacaksınız...yani dürüst...kem küm etmeden...hisssettiğiniz gibi yaşamayı istediğinizi göstereceksiniz...sebat edeceksiniz.

Siz Hz.Muhammed Mustafa'nın sallallahu teala aleyhi vessellim in ümmetinden değil misiniz?
Onlar kadar acı çekmeyen bizler neden bu kadar korkuyoruz?
Kimden?
Deneyin bakalım....kimler sizi bir parça bez için değişiyor?
Deneyin bakalım...islam mı ağır basıyor nefs mi?

YOL belli...

Tek vuruşta nakavt edin...nefsinizi ...
Kocaman bir adım atın bakalım....Dinlemeyin kötü olan her ne var sa....
Çiçekler açsın sizinde gönlünüzde......
Daha nice tomurcuklara sebeb olun..
Hep birlikte ahiretimizi kurtaralım...diyorum
Bekliyorum....

Bu yazıyı yazmamı sağlayan ALLAH' a Celle Celaluhu hamd olsun...

Berat ablamızdan alıntı. Rabbim kendisinden razı olsun..

setenay_eslem

Kayıtlı Kullanıcı
biz eşimle namazlara evlenince başladık çok şükür ve namaza başlayınca eksıklerımızı anladık ve kıtap okumaya başladık sürekli.eşimin aılesı kucuk bır yerde yaşıyor ve bız namaza kıtap okumalara başlayınca bır suru sey soyledıler hala soyluyolar şimdi üstüne bende kapanınca bunları kaldırabılırmıyım dıye düşünüyorum cokta ıstıyorum ama yapamıyorum.gecen hafta kendıme esarp falanda aldım hazırlıklara başladım yanı bır örtmesı kaldı ama başlıyamıyorum neolur yardım edın banada dua edın.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt