Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (4 Kullanıcı)

berat05

Yönetici
berat05 ilk defa benim paylasimimi begeniyorsunuz ne guzel mutlu oldum dogrusu :a15:

Değerli kardeşim

Yazılan herşeyi hemen hemen okuyorum.İçerik hakkında bilgi sahibi oluyorum tabii fırsat buldukça

Ayrıca sizin çok sevildiğinizi,paylaşımlarınızın okunduğunu,gelmediğinizde arandığınızı da biliyorum..

<sadece geri kalmaktan hoşlanıyorum diyelim> ;) ama takipteyim

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
herkes aynı şeyi söylüyor ne deyim inşallah be can :)

Amiin duada Amiin diyelim degilmi::)
bak ben feraca ilk giyindigimde renki sal takiyordum ve simdi artik siyah sal takiyorum hemde omuzlarimi kapatacak sekilde..
bir yere gittigimde kiyafetime uygun sali cikarip takiyorum..
ya sana bir sey diyeyimmi oyle guzel bir duyguki keske daha once boyle kapansaydim bile dedim..
yani inan insan evet ilkte cok korkuyor nefsine oyle agir geliyorki heleki ben ve cevrem ya inan benim cevrem giyinme cok onem veriyor ama inan rabbim insanin gonlune oyle mutis huzur veriyorki ve basin dik cok rahat dolasiyorsun..
yani pisman oldugun tek sey ne biliyormusun ??
neden daha once boyle kapanmadim diye ::)
rabbim tez vakite hepimize hakkiyla kapanmayi nasib eylesin Amiin..
sadece tesseturumuzle degil gonlumuzude tesetture burusun Ammmin..

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
Değerli kardeşim

Yazılan herşeyi hemen hemen okuyorum.İçerik hakkında bilgi sahibi oluyorum tabii fırsat buldukça

Ayrıca sizin çok sevildiğinizi,paylaşımlarınızın okunduğunu,gelmediğinizde arandığınızı da biliyorum..

<sadece geri kalmaktan hoşlanıyorum diyelim> ;) ama takipteyim

::) himmm peki tesekkur ederim, desenize kendimi biraz agirdan almayi seviyorum :D

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Amiin duada Amiin diyelim degilmi::)
bak ben feraca ilk giyindigimde renki sal takiyordum ve simdi artik siyah sal takiyorum hemde omuzlarimi kapatacak sekilde..
bir yere gittigimde kiyafetime uygun sali cikarip takiyorum..
ya sana bir sey diyeyimmi oyle guzel bir duyguki keske daha once boyle kapansaydim bile dedim..
yani inan insan evet ilkte cok korkuyor nefsine oyle agir geliyorki heleki ben ve cevrem ya inan benim cevrem giyinme cok onem veriyor ama inan rabbim insanin gonlune oyle mutis huzur veriyorki ve basin dik cok rahat dolasiyorsun..
yani pisman oldugun tek sey ne biliyormusun ??
neden daha once boyle kapanmadim diye ::)
rabbim tez vakite hepimize hakkiyla kapanmayi nasib eylesin Amiin..
sadece tesseturumuzle degil gonlumuzude tesetture burusun Ammmin..

amiiinn can amiiiinnn
inşaşallah en kısa zamanda bende derim bunları
ben yazın bi resmini görmüştüm çeşmi göstermişti o zaman ferace yoktu sanırım yenimi oldu :)

Hatice-tül Kübra

Kayıtlı Kullanıcı
amiiinn can amiiiinnn
inşaşallah en kısa zamanda bende derim bunları
ben yazın bi resmini görmüştüm çeşmi göstermişti o zaman ferace yoktu sanırım yenimi oldu :)
Bu kada istedigine gore emminim en kisa zamanda giyersin ::)
yok canim o zaman halen feraca giyinmiyordum , normalde parduse giyerdim ama o gun onu bile giyinmemistim :(
dur bi ara sana emailimden feracamin resmini yollarim ama bu sefer icinde ben olmadan :D

VaVeyla

Kayıtlı Kullanıcı
Bu kada istedigine gore emminim en kisa zamanda giyersin ::)
yok canim o zaman halen feraca giyinmiyordum , normalde parduse giyerdim ama o gun onu bile giyinmemistim :(
dur bi ara sana emailimden feracamin resmini yollarim ama bu sefer icinde ben olmadan :D

içinde sen olanını yolla yahu :D
pardesüye bile razıyım bi cesaret gelse. gerçi etrafımdakiler bırak feraceyi sen pardesüyü bile giyemezsin diyolar insanların gözünde zirzop olmak kötü bişey ya:) kimse inanmıyo ve napcan kısa kapda iyi diyolar. bilmiyorm daha ne kadar sürer bu böyle

bekliyom resmii :D gerçi belki gelmiştir bile dur bakem maile hiç açmayınca şu ara :)

berat05

Yönetici
YA HAK ... Sen dilersen....
Gönüllere hidayet verir,karşı çıkanları susturur , engelleri kaldırırsın...

Yarabbi

Bizim yardımcımız ol...
Kalplerimizi SEN'in sevginden ,
İstikametimizi Hz.Muhammed Mustafa'nın s.a.v. yolundan ayırma ...

Zor olanı kolay eden SEN sin YARAB...

Nefse ve şeytana uydurma..

AMiN...

Paradiseee

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar bu soğuk havalarda ferace giyen var mı?
içinize ne giyiyorsunuz sıcak tutmuyor diye biliyorum ince sonuçta..

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
kesinlikleee havalaaarr buzzzzzz !!
ben kaşe pardesü aldım çok da pahalılar ya ama nabıyım :(

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum ve Rahmetullah..

Es selamu aleykum ve Rahmetullah..

sevgili arkadaşlarım ne olur banada dua edin.
1 ay önce namazlarıma başladım.hatta olanakları oldukça iyi olan bir işte çalışıyorken istifamı verdim ve çıktım.
çünkü kapalı çalıştırmıyorlar.bugün evde oluşumun ilk günü ve ben Allah'ın izniyle bayram gelmeden örtünmek istiyorum ama kesinlikle modern kapalılardan olmak istemiyorum.çantası,kemeri,ayakkabısı,eşarbı renk tonlamalarıyla uyumlu ve görsel açıdan dikkat çekici hale gelmiş şekilde örtünmek istemiyorum.geçenlerde bir abla gördüm. o kadar pişmanım ki nereden aldığını sormadığıma. büyük başörtüsü ve koyu renk,bol ve düz inen bir pardesüsü vardı üstünde.hakkıyla kapanmıştı yani.ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum pendik'te.ufak mağazalar var ama anlattığım şekilde pardesü hiç görmedim desem yeridir. illa bi fiyongu,bi bele oturma durumu,bi yakalardaki acaip şekilli modelleri olan pardesüler var .. bu ablalar istediğim pardesüleri nereden aldılar acaba :( bilen kardeşlerim varsa lütfen yazsın. Allah'a emanet olun.

ve aleyküm selam..tüm dualarına amin amin amin diyorum kardeşim.pekii o halde benim durumumda uygun iken ben yarın ya da ertesi günü fatihe gideyim.fatihe geldim diyelim.ne tarafa gitmeliyim.çünkü oraları çok iyi bilmiyorum.
sizin alışveriş ettiğiniz hem yazlık hem kışlık ürünler satan bir mağaza var mıdır ? havalar soğudu şimdi kalın şeyler almam lazım gelir ama
birde ayıp olmazsa fiyat ne tutar acaba hani ona göre hazırlıklı olayım gitmeden.Allah razı olsun kardeşim inşallah en kısa zamanda o güzel haberi yazacağım..

Selamun aleyküm kardeşlerim hepinizden Allah razı olsun..Kalbun-kesir kardeşim özellikle sana çok çok teşekkür ederim.
Bugün Allah ' ın izniyle fatihe gittim ve dönerkende feracem ve başörtüm üstümdeydi :)
müjdemi isterim Allah rızası için çok şükür kapandım :)
bu forumun bana çok faydası oldu.çok okudum yorumları.genelde ''ya kapandıktan sonra açılırsam'' yorumları benım dıkkatı çekti.dedim ki deniz bu şeytanın işi..böyle vesvese veriyor ki yolunda taş olsun..gerçi benım daha 1.günüm ama inşallah ölene kadar örtümü giyeceğim dua edin ne olur :( dükkandan çıktıktan sonra inanın öyle bir özgürlük hissi..Allah'ın memnun olduğunu bilmek..hiçbir şeye değişilmez kurban olduğum ne kadar şükretsem az..O dilemese hiçbirşey olmaz ki. ne büyük devlet ne büyük saadet ..Allah dileyen isteyen tüm kardeşlerimize nasib etsin.hiç düşünmeyin insanları.inanın kimseden fayda yok yok yok..
ve inanın 1 adım attığınızda Allah (c.c) çok yardım ediyor.dükkanda bir ferace sordum 85 tl dedi fakat ben kenarlarındaki süsten ötürü pek beğenmemiştim.bir tane daha gördüm sade dedim ki ben bunu denemek istiyorum 1 numarası var mı ?
satıcı kız 20 dk. sonra depodan getirdi denedim çok hoşuma gitti. içimden ''inşallah 85 değildir'' diyordum ki sordum fiyatını kız 45 tl demez mi :) bir siyahını birde laciveritini aldım :) 2 de başörtüsü.çok çok güzel bir his.inşallah dileyen herkese Rabbim nasib eder.
Selametle kalın.

Sen öğüt verip hatırlat. Çünkü, hatırlatmak müminlere fayda verir.

Zariyat / 55

Hep Birlikte
Tebliğ ve Desteğe Devam
İnşaAllah..

Hayırlı Cumalar.. B)

Dualarımızda Kapanmak İsteyen Kardeşlerimizi de Unutmayalım..
Rabbim kapanan kardeşlerimizin sayısını arttırsın..
(Amiin)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canımmmmmmmmmmmm hatırladım bu yazıları beni en çok etkileyenlerden biriydiki kapanmadan bütün yazıları okumuştum ben tüm sayfaları..... gözlerim doldu bugün tam iki ay oldu kapanalı hergün daha çok dikkat ederek daha hevesle allahım yolumuzu açık etsin inşallah

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
canımmmmmmmmmmmm hatırladım bu yazıları beni en çok etkileyenlerden biriydiki kapanmadan bütün yazıları okumuştum ben tüm sayfaları..... gözlerim doldu bugün tam iki ay oldu kapanalı hergün daha çok dikkat ederek daha hevesle allahım yolumuzu açık etsin inşallah

Rabbim hayırlı eylesin canım.. Rabbim hevesimizi arttırsın.. Vesilelerimizi çoğaltsın..
Duruşumuzla, sözümüzle tebliğimizi en güzel şekilde yapabilmeyi nasip etsin hepimize..

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim hayırlı eylesin canım.. Rabbim hevesimizi arttırsın.. Vesilelerimizi çoğaltsın..
Duruşumuzla, sözümüzle tebliğimizi en güzel şekilde yapabilmeyi nasip etsin hepimize..

inşallah canım inşallah inan siz sizlerin yazdıkları desteğiniz olmasaydı çok zordu çoooooook iyiki tanımısım sizleri iyiki kapanmışım öle huzurla taşıyorumki analtmama

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
inşallah canım inşallah inan siz sizlerin yazdıkları desteğiniz olmasaydı çok zordu çoooooook iyiki tanımısım sizleri iyiki kapanmışım öle huzurla taşıyorumki analtmama

Destek olmak ve destek almak..
Bunları hepimiz burada yaşadık..
Elhamdülillah..
Rabbime sonsuz şükürler olsun..
Rabbim rızasından ayırmasın..
Seni de hayırlara vesile eylesin..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt