Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (5 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
tesettür sadece örtünmek midir? şükretmeyi bilmektir. yanlış anlama beni ama evlenmiş barklanmışşın eşinin sorumluluğundasın o böyle istiyor,seviyor de geç!! hesabında senin yannda tepkilerinden korktuğun annen ve baban olmayacak!! bnm annem memleketimize kapalı gidemezsn dedi o zmn gitmem dedim. bu kadar korkma! ve sükret destekçin var ya eşin hemde daha güzeli var mı??

inan şükrediyorum ama ailem hep yanımda benim... yüzlerini asık görmeye bile dayanamıyorum tepki verdiklerindede kızıyorum kızmakta istemiyorum onlara niye böleler diye düşünüp kinlenmek istemiyorum işte

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
burda sorun eşinde olmaz. babanda olur.. eşin kırmadan da söyleyebilir. sn içinde bu kdr büyütme az rahatla rahat ol.. ascak kescek değiller ya!!! en fazla 1ay tepkş gösterirler rahatla buketim ya

babama mesaj attım zaten görünce tepki göstermesin şok olmasın diye... inan sizlerle konuştukça çok rahatlıyorum eve biran önce internet bağlatmam lazım

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
inan şükrediyorum ama ailem hep yanımda benim... yüzlerini asık görmeye bile dayanamıyorum tepki verdiklerindede kızıyorum kızmakta istemiyorum onlara niye böleler diye düşünüp kinlenmek istemiyorum işte

çok stres yapıyorsun üzülüyorum bn.. sakin ol biraz. dedimya en fazla 1ay surat asarlar o süreçte de Allah'a sığın rahat ol artık buketcim öpüyorum

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
525996_10151114876591247_1419736558_n.jpg

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
cnım benim gönlü güzel arkadaşım allah razı olsun.. bugün dua et bana olurmu eşimle biraz sorunlarımız vardı halletmeye başladık sanki bu akşam bir dönüm noktası daha iyi olsun...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
cnım benim gönlü güzel arkadaşım allah razı olsun.. bugün dua et bana olurmu eşimle biraz sorunlarımız vardı halletmeye başladık sanki bu akşam bir dönüm noktası daha iyi olsun...

canım bnmmm canımmmm dualarım senınle.. buraya da yaz yrn sbh olur mu cnm?

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Su EDAM....

Yazdıklarınla ufaldım iyice...

Unutmaki ben buraya geldiğimde hiçtim...Yine hiçim...düşe kalka gidiyorum..ama bu sefer şeytana ALLAHIMIN izniyle fırsat vermiyorum...
Tüm kardeşlerime bağlıyım...ellerinden gönüllerinden tutuyorum...

Gözlerde değil gönüllerde büyümek isterim inşaALLAH..

RABBİM YOLUMUZU SIRATİ MUSTAKİM ETSİN..

Rabbim birbirimize hep aynı saygı sevgi muhabbetle dayanışma gücü versin...

Öncelikle konuyu açarak....her bir adımda vesile olan-olmamıza yardım eden BURCU kardeşimden
Sen..mir-erhan..hira....KALBUN-KESİR ....Katrem....kardelele......desteğini esirgemeyen daha nice değerli kardeşlerimden
Adını yazamadığıklarımdan haklarını helal etmelerini isteyerek......

HEPİNİZDEN ALLAH c.c razı olsun..

Yazacak kelam yetmez...beni de durduramaz ama..,

gerisi gönlümde kalsın.....

Yazacak kelam yetmez...beni de durduramaz ama..,

gerisi gönlümde kalsın....♥

Bil mukabele canım değerli ablacığım..
yüreğinize sağlık

hepimiz zerreyiz..siz gönülde büyüyenlerdensiz/gönülsen sevilenlerdensiniz..

hiç'lik sevenlerin aşıkların gönül erlerinin yeri..Hiç olmadan Aşk olmaz..

Hiç olduğunu anlayınca kul oldu insan..

dualarınıza canı gönülden aminn...

dilim kalemim lal oldu..sustum...gerisi gönlümde kalsın...

dualarınızda olmak duasıyla
selametle..
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsiniz..B)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim inşallah iyi olacak herşey allahın izni ve sizin dualarınızla... duamdasın canım kendine iiyi bak

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Gözlerim dola dola okuyorum yazılanları
MaşALLAH SubhanALLAH
Ne kadar güzel yürekler vermiş Allah(c.c) hepinize ne kadar güzel bir dil vermiş
Bu tatlı dil yılanı bile deliğinden çıkarır
Biliyorum ki Rabbim istediği için bizler konuşuyoruz

Ama Berat Ablam Su-Eda kardeşim Mir_Erhan abimiz kaleminize yüreğinize sağlık yüz bin kere
Sırf bizleri kazanmak için gönlünüzden kopanları yazıyosunuz emek ediyosunuz
Allah'ım hepinizden razı olsun
Bu sayfada ki bütün kardeşlerimden razı olsun
Duygulandım yine :)

imported_zeynep_k

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sevgili yoldaşlarım, kaderdaşlarım size bir müjdem var :)) Müjdeyi tahmin edersiniz zaten ama heyecan yapayım biraz :)) Bende kapandım. Şükür olsun Allahıma, çok şükür olsun. Hiç aklımda yokken 3-4 günde nasıl etki ettiniz bana bir bilseniz. Öğleden sonra anneme söyledim, çıkıp bikaç parça uygun kıyafet aldık, şal aldım 2 tane ve eşimi akşam öyle karşıladım. Mutluluğunu anlatamam size :)) Rabbim utandırmasın inşallah, bugün ben yeniden doğdum...

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Çok sevgili yoldaşlarım, kaderdaşlarım size bir müjdem var :)) Müjdeyi tahmin edersiniz zaten ama heyecan yapayım biraz :)) Bende kapandım. Şükür olsun Allahıma, çok şükür olsun. Hiç aklımda yokken 3-4 günde nasıl etki ettiniz bana bir bilseniz. Öğleden sonra anneme söyledim, çıkıp bikaç parça uygun kıyafet aldık, şal aldım 2 tane ve eşimi akşam öyle karşıladım. Mutluluğunu anlatamam size :)) Rabbim utandırmasın inşallah, bugün ben yeniden doğdum...

MaşAllah bundan güzel bir haber olamaz kardeşim yüreğine sağlık
Rabbim yardımcın olsun
Senin adına ne kadar sevindim anlatamam
Tesettür nuruyla nurlanmak bambaşka
Onun sevinci huzuru tarif edilemez
Hoşgeldin bu yeni iklime sefalar getirdin :)

imported_zeynep_k

Kayıtlı Kullanıcı
MaşAllah bundan güzel bir haber olamaz kardeşim yüreğine sağlık
Rabbim yardımcın olsun
Senin adına ne kadar sevindim anlatamam
Tesettür nuruyla nurlanmak bambaşka
Onun sevinci huzuru tarif edilemez
Hoşgeldin bu yeni iklime sefalar getirdin :)

Hoşbulduk kardeşim :)))
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah, ben şanslı kullardanım, zorda olanın gönlüne göre versin Allahım...

değişim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Daha yeni üye oldum, böyle bir forumun olduğunu bilmiyordum görünce çok sevindim.Herneyse.
Ben 20 yaşındayım 1 yıl önce 5 vakit olarak namaza başladım.
Tek sorunum kapanamıyor oluşum.Üni okuyorum 2. sınıf. Ve öğretmenlik..
Trakya'da oturduğum için etrafımda böyle insanlar yok malesef.Sadece annem kapalı ve dinini bilen biri.
Kuzenlerim amcamlar yengemler hepsi açık. İçki bile içerler.
Kısacası kapanmayı o kadar çok istiyorum ki.. Ama çevredeki tepkilerden çekiniyorum.
Bir de ben pardesü eşarp falan değil feraceli olarak kapanmak istiyorum.Tam tesettürlü olmak istiyorum.
Ne yapmalıyım? Babam da izin vermiyor, evlenince kapanır diyormuş anneme.
Dün bu konuları okudum.İçimden ağlamak geldi.Bol bol dua ediyorum kapanabilmek için:a33:

geçen sene ben de 20 yaşındaydım. ben de üniversite 2 deydim ve ben de öğretmenlik okuyorum ve benim de dayımlar, kuzenlerim filan çok açık. hatta dediğin gibi içki bile içiyorlar. ve aynen benim de etrafımda hiç ama hiç kapalı yoktu. kapanırken bunları hiç düşünmedim. kapandıktan sonra çok zorluk çektim. hem kendimle hem başkalarıyla mücadele ettim, ama inan kapandıktan sonra Rabb'im o kadar yardım ediyor ki.. tek ihtiyacın olan birazcık sabır. İnşallah sen de başarırsın..

kıyafet konusunda adım adım ilerlemeni tavsiye ederim. birden ferace giymek hem sana hem de ailene ağır gelebilir.

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
nasıl lsevvindim anlatamama maşallaha ya maşallah allahım daim etsin canım benim allahım bu yolda utandırmasın seni inşallah... işte birden oluyo böle bekledikçe şeytan el atıyo şükürler olsun şükürler
sizi tebrik ediyorum allah bizede nasip etsin

inşallah canım ama istiyorsan fazla bekleme derim sana bekledikçe yolun kapanıyo

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
canlarım nasıl huzurluyum anlatamam.... dün babama msj attım annemde sölemiş zaten açılır erken yaptı demiş... bende anneme öle bilin dedim sadece eve bi gittim eşim birsürü şal almış bana bütün kıyafetlerime uygun hemde en güzellerinden hiç yoktu nasıl mutlu oldum anlatamam akşamda konuştuk sorunlarımızın çoğunu hallettik Allahın izniyle... sonra en önemlisi akşam babamlar geldi komşuya çıkacaz benim başım geriden bağlı çıktık orda kimse yok tabi düzeltmedim biz mutfaktayken kapı çaldı yabancı bir kadın ve adam ben hemen mutfakta başımı örttüm öle gittim içeri annem arkadan yapsaydın falan dedi yok dedim babamın karşısına ilk defa öle çıktım işte sonra gelen kadın beni tanımamış annem benim kızım dedi ay kapanmış tanımadım diyince annemde yeni kapandı dedi eşinin ailesimi istedi dedi annemde hayır kendi istedi diye çıkıştı pişman olacan ben sevmiyorum kapalıları dedi güldüm geçtim... bunu söyleyen koca zoruyla kapanmış niye kapandığını bilmeyen bir kadın ne garip demi allah yardım etsin işte böle şükür kimseden tepki almadım arkamdan garip garip bakanlar hariç ne diyeyim allah gönüllerine huzur versin...

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın buketçim... Işyerindesin galiba sen de... Meslek nedir?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt