Ve Aleyküm selam güzel kardeşim..
hoşgeldin..üyeliğin hayırlı olsun..
yazdıklarını okudum yüreğim burkuldu..
sadece bir nebzede yüreğine su serpmek benim niyetim..
seni okadar iyi anlıyorum ki...
Rabbim ne güzel yüreğine sunmuş..
hep diyorum ya çoğumuzun hikayeleri aynı isimleri farklı..
benimde senin gibi yüreğim yandığında...
istiyorsun seni anlayan olsun..yüreğin duada dua dua yalvarıyorsun ...
Rabbim banada nasip eyle...her zaman diyorum hangi kardeşimin duasını aldımda tesettür nasib oldu..
benim kendi ailemde de tesettürlü kimse yok bak senin annen tesettürlüymüş..
yakın akrabalarımda öyle bende kendi halimde namaz kılmaya gayret gösteriyordum..
annemden Rabbim razı olsun dualar öğretti..aslında kendi hal dilimizde inançlıydık..?
tesettür kapanmak sadece dua edilirken namaz kılınırken vardı hayatımızda okadar..
çok şükür namazıma kimse karışmıyordu..daha deminde dediğim gibi tesettür dışında kendi halimizce inançlı bir aileydik..
Kalbimiz temizdi.!!!ben hayranlığımı her daim dile getiriyordum tesettürlü ablaları görünce yüreğim eriyordu..
ve Anneme dedim bende böyle olmak istiyorum...sonradan kuzenim evlendi tesettürlü bir yengem oldu

anlatmam sana bu benim için büyük bir nimetti..beni anlayacak birisi olacak çünkü açım...
okuyorum..okuyorum..okuduklarımı anneme anlatıyorum..aldığım kitapları evde ortada bırakıyorum..belki merak edilip okunur..
namazlarımı kılıyorum..kıyafetim..gün geçtikçe tesettüre uygun ve son an herkes hazır bekliyor aslında ama dile getirmek istemiyor..
akrabalarım...namazını kılıyorsun çok güzelde bu tesettür fikri niye...bizde inanıyoruz müslümanız çok şükür şimdi sen cennetlik biz cehennemlik mi olacağız..Tabiki hayır diyorum Kalpleri yalnız Allah celle celalühu bilir diyorum..Ben sadece bana emredileni yerine getirmek istiyorum..ve aslında içinde yanan ateşi söndürmek istiyorum..okudukça okuyorum..Nur ayeti yüreğime işliyor..Rabbim emretmiş..Hz vahşi Ra efendimizi hep uzaktan izlemiş onun acısını yüreğimde hissettim Ya ben dedim ya ben bu ayrılığa nasıl dayanırım..Rabbim bu kadar beni çok severken.. Ailemde olsa Rabbimden önemli değil..iş çıkışı aldım örtümü..eve geldim..kimseye taviz çok ben evin ılıman kızı annesinede bir o kadar düşkün..Annem başımın tacı..babama karşıda saygısızlığım yok...dedim ben örtümü aldım ve yarın bu evden kapalı çıkacağım..
annem şok oldu.. hiç birşey yokmuş gibi.. bak anneciğim eteğimlede çok uyumlu dedim

herkes durgunluk döneminde,herkes heves sanıyor belki..ama kimse düşüncelerini söylemiyor..susuyoruz..bu sükunet bile benim için büyük bir nimet şükür..secademdeyim..şükür ediyorum..önceden bana karşı gelen annem sağlığını düşün daha erken diye konuşan bazen kendini benden uzak tutmaya çalışam annem susuyor..ve ben sevinçten uyuyamadım...elim titriyor iğne elimde bağlıyorum eşarbımı..ve çıkıyorum kapıdan..ve özüm özümle kavuşuyor...çok mutluyum..bana birisi çok çirkin olmuşsun dese iltifat sayacağım çünkü okadar mutluyumki..anlatamam..tabi tebrik edende oldu..susan ve sana soru soranda oldu en çok üzüldüğüm toplumda yer eden şey sözlenecekmisin evlenecekmisin

bu nasıl bir mantık,hayır Rabbim için dedim ve sustum..ve hep okudum bana gelen sorulara cevap verebilmek için,buarada annemde okudu benle birlikte Kuran meailini,ilmihaller okudu..ve artık yüreği rahattı çünkü ben eski kızıydım kapandıktan sonra ona olan sevgim azalmadı..ve anladı Bu Emir Rabbimizn emri ve kimmim dedi kul ile Allah arasına gireyim..babam'la kıyafet almaya gittik..akrabalarımız babama çok konuştu..Bu kızımın kararı dedi..saygı duymak lazım dedi..senin belirtiğin gibi bir akraba ortamımız var çok şükür uzaktayız ama söz söyleyen çok...sonra yıllar geçti herkes beni benimsedi beni ve pardesümü..tesettürümü...anneciğim yoğruldu..camilere kurslara gitti gidiyor hala ilim yönündenilerliyor maşallah barekallah birlikte hasbihaller yaptık sohbetlere gidiyoruz kaç sene önce benim için hayaldi..nerdeyse 1 sene olacak tesettür nuruyla annemde nurlandı...biz çok eksikmişiz der..şimdi daha iyi anlıyorum seni diyor..artık bana rehber...eskiden teyzemler soru sorardı annem okuduklarıyla cevap veriridi..biz yapamıyoruz yapana saygılı olalım diye...
kısaca canım biz yeterki adım atalım Rabbim koşarak geliyor..Rahmet kapılarını açıyor..ağlayacaksın ama sırf Allah celle celalühu rızası için..
şimdi çalışıyorum rahat bir şekilde ..tesettür senin stilin hayatta duruşun onun dışında herşey oluyor...Tesettür mahkumluk değil..Senin yaşam biçimin..yeterki sen kararlı dur..ve adım at...akrabalarıma gelincede herkes saygı duyuyor benim beklediğimde bu aslında onlarda farkında islamiyeti yaşamak güzel bir şey bende dua ediyorum herkes için Rabbim herkese tesettür nuruyla nurlanmayı nasib etsin...
kaç sene önce hayal dediklerimizi Rabbim gerçek eyledi..
seninde öyle olacaktır inşallah Sen Rabbimize dayan...gerisini bırak...
Rabbim çok güzel vekildir yardır/yardımcıdır...
bu seçimde senin sevginin sınavı...
sevdiğini söyle...ve rahatla huzura kavuş..
dualarımdasın güzel kardeşim..
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinB)