Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (5 Kullanıcı)

imported_zeynep_k

Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler kardeşim, 2009 yılından bu yana yazılanları okumuşsun.. bu aşk için bazı kardeşlerimizin ne sıkıntılar çektıgını de biliyorsundur. ne şanslısın ki eşin ailen destek! ya yapamazsam diyorsun sonra açılırsam diyorsun bunları sen demiyorsun kardeşim şeytan fısıldıyor sana. ya açılırsam ya yapamazsam deme sen bi adım at bakalım inankı gerısi gelecektir. ztn nefsini yenip o huzura eriştiğin zaman yapamazsam demiş olmana güleceksin. bak bn bu yolda tektim!! desteğim olmadı ailemde karşı çıktı ama yenilmedm. çok sukur hakkıyla taşıyorum tesettürümü,pardüsemi giymediğimde garip hissediyorum kndımı dusun o safhaya geldim Rabbime binlerce şükür! gideceğin yol çıkmaz sokak mı varır mısın varmaz mısın? bunları yola çıkmadan bilemezsn! ama saglam adımla cıkacaksın yola bismillah deyip sert basacaksn adımlarını! öyle 2 diken 1 çamurda dönmeyeceksin yolundan..kalbinde iğne ucu kadar iman varsa -ki var oldugununa inanıyorum- başarırsın canm kardeşim. hem ne diye örtünmeyesin. senın sacın,tenın deersiz mi? biz değerlı esyalarımızı bile birşeye sarmaz mıyım? bi pakete koymaz mıyız? hadi yüreğim ha gayret de.. yavas yavas alısarak pardesü giyme oncelerı mesela bol giyin bol uzun hırkalar bnm tercihimdi. snra alıstıgında snden önce ruhun ister onu!! Allah yar ve yardımcın olsun

Hayırlı günler kardesım,
Evet ne çok sıkıntılar içinde huzuru bulan kardeşlerimizi okudum ve kendimden utandım açıkçası.
Benım tekrardan açılırsam diye bir endişem yok aslında, benim problemım o ilk adımı atabilmek. Yoksa benim çevrem kapalı, mutaasıp bir çevrede oturuyorum. Bana iğneleyici gözlerle bakacak kimse yok ama sorun ben de... Dediğim gibi yapmam gereken sadece başıma bir örtü almak. evde gidip gelip deniyorum mesela şallarımı takıyorum,çok da hoşuma gidiyo ama ah o ilk adım. Çarşamba günü evlilik yıldönümümüz ve eşime sürpriz yapmak istiyorum aslında. Çoook çokk sevineceğini adım gibi biliyorum ne olur dua edin bana...

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler kardesım,
Evet ne çok sıkıntılar içinde huzuru bulan kardeşlerimizi okudum ve kendimden utandım açıkçası.
Benım tekrardan açılırsam diye bir endişem yok aslında, benim problemım o ilk adımı atabilmek. Yoksa benim çevrem kapalı, mutaasıp bir çevrede oturuyorum. Bana iğneleyici gözlerle bakacak kimse yok ama sorun ben de... Dediğim gibi yapmam gereken sadece başıma bir örtü almak. evde gidip gelip deniyorum mesela şallarımı takıyorum,çok da hoşuma gidiyo ama ah o ilk adım. Çarşamba günü evlilik yıldönümümüz ve eşime sürpriz yapmak istiyorum aslında. Çoook çokk sevineceğini adım gibi biliyorum ne olur dua edin bana...

dualrm sennle kardesim,inşaAllah Rabbim de kabul eder ve bundan daha güzel bir hediye olamaz sanırım ;) içinden hep dua et ve Allah'ı zikret..

firdevs-i gam

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler Zeynep Hanım ben sizden çok daha zor bir durumdayım. Ne ailem ne de sözlüm istemedi kapanmamı ama Allah'a çok şükür hepsine rağmen yaklaşık 20 gün önce kapandım :) Ve bu sitenin de katkısı büyük. Madem eşiniz ve aileniz de sizi destekliyor bu fırsatı bence iyi değerlendirin. Ya istemeselerdi daha zor olmaz mıydı sizin için? Kapanmak Allah'ın emri. Baştan sıkıntı oluyor elbette ben hala alışamadım ancak huzurluyum Allah'ımın dilediğini yerine getirdiğim için. Allah size de en kısa zamanda nasip eder inşallah.

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler arkadaşlar. Cuma gecesi google' a kapanmak isteyipte kapanamayanlar diye yazdım ve karşıma pat diye burası çıktı. 2009 yılında yazılan yorumları gördüm, hemen okumaya başladım. Bir çok arkadaşın yaşadığı sıkıntılar ve herkese rağmen kapanmayı başaranlar beni daha çok kamçıladı. Sonlara geldiğimde konunun hala güncel olmasına çok sevindim ve hemen üye oldum. Ancak bugün onaylandığım için yeni yazıyorum. Ben de çok istiyorum ama nefsim ve kör olası şeytanı yenemiyorum. Ailem ve eşim arkamda olmasına rağmen hem de... Eşim çok istiyor, zaman zaman bunu dile de getiriyor ama yapamıyorum :(( Zaten öyle açık giyinen biri değilim, yapmam gereken sadece üzerime uzun bişey, başıma da başörtüsü takmak... Cuma gecesinden beri içime sıkıntı oldu resmen, yatıp kalkıp aklımda bu konu. Eşime de bahsedemiyorum, heveslenir ve yapamazsam daha çok üzülür diye korkuyorum. Ama her geçen gün benim için bir kayıp onu da biliyorum. Hakkımda hayırlısı olsun ve en kısa zaman da nefsime söz geçiririm inşallah diye dualar ediyorum.
hoşgeldiniz güzel kardeşim...:)
Rabbim cümlemizi hayırla birlikte eylesin..
Hayırlı paylaşımlarınızdan istifade etme duasıyla..
aslında herşeyi kendiniz sorularınızı sorup cevaplamışsınız..
herşeyin farkındasınız çok şükür...
ne güzel tek başörtüm diyorsunuz..eksik olan..
Rabbim size çok güzel bir yol nasip etmiş
sadece başınızın tacı kalmış..
sizinle şükür edecek sevinecek ne kadar çok yürek var bilseniz..
yüreğiniz rahatlayacaksa..
şunu canı gönülden belirtmek isterim..
burada gönül bağları var..kardeşleri için dua eden..
Rabbim bu sevgi bağını kurmuş vermiş yüreklerimize..zeynep demiyoruz belki ama Rabbim diyorum/z
bütün kardeşlerimize tesettür nuruyla nurlanmalarını nasib eyle...
güzel kardeşim siz Hz Hacer validemiz gibi...düşünmeden ertelemeden teslim olunuz..
sevginizi söyleyin...Bizi kıskanan iblisin derdi bu zaten bizim sevgimizin arasına girmek..
çünkü onda Aşk yok...kıskançlığıda bundan...
Tam sen teslim olup hal diliyle gönülden sevgini söyleyeceksin..
sana engel olmaya çalışıyor..ona fırsat verme..
Seni Seven Rabbimiz'in sevincini düşün..kendinin duyacak olduğun tarifsiz huzur ve mutluluk..
bak gördünmü aslında ne kadar kıymetli örtümüz..bir bez parçasıymış gibi gözüken..
ruhen bizi günahlara örten örtümüz...fıtramız bu şekilde özümüz olan örtümüze kavuşunca tarifsiz huzur buluyorsun..
ben hala çok heyecanlanıyorum örtümü takarken pardesümü giyerken...
anlatılmaz yaşanır..Rabbim'e şükür ediyorum..benim gibi garibede nasib ettiği için...kimin duası bilmiyorum..Rabbimin lutfu..Rahmetti..
Hz sümmeye annemiz..Rabbimiz için islamiyet için verdi canını...
Hz hatice annemiz bütün varlığını....
şimdi biz vefa göstermeliyiz...
sahip çıkmalıyız dinimize tesettürümüze..
Haykırmalıyız sevgimizi,hal diliyle kalp diliyle..
her halimiz duruşumuz tesettürümüz anlatmalı,islamiyeti..
İslamiyetin sevgi dini merhamet dini olduğunu...
Rabbim yüreğine düşürdüyse bu ateşi bu ateş yanacak..
ne zaman tesettür nuruyla nurlanacaksın.nur ateşi söndürecek..
sonra yüreğin farklı davalara..emirlere yanacak..hep attığın hayırlı adım.hayırlı amel nur olacak...
her daim yüreklerimiz Allah Celle celalühu rızası için yansın..inşallah
sakın unutma nefsin küçük senin yüreğindeki iman ve ateş daha büyük..
ve sen bir adım at Rabbim sana koşarak rahmetle gelecek..
Allah'ın izniyle bir bakmışsın seneler geçmiş..
içinden diyeceksin..ahh daha erken bu huzura kavuşsaydım..
sen tesetür emrini ve Rabbim'in diğer emirlerini yerine getirince
kısaca namazınla,Kuran_ı Keriminle duanla sen hep Rabbimiz'le olunca...
sen düşmanını bilip,Dostunla olunca o sana zarar veremiyor inan..
eğer seninlede uğraşıyorsa sevin çünkü hırsız boş eve girmez,sen hayır yolundasın:)
selametle kal..
tez zamanda hayırlı haberini/kardeşlerimizin hayırlı haberlerini almaya duacıyım..
baki selam ve dualarımla
En Güzel'e Allah Celle Celalühu emanetsinB)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
c3bcmit-umut-hope-doves.jpg

Kuru kuruya "Allah'ım Seni Seviyorum.."demek yetmez..
Tövbe Gerek..
Duâ Gerek..
Namaz Gerek..
Aşk Gerek..
Aşk'la Teslimiyet gerek...
İbrahimlik Gerek..

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
Kendini ALLAH'a Celle Celalühu teslim etmekten gayri ne var önemli olan ?

av3xbam0ys1.jpg

Tesettürlüyüm çünkü;
değerliyim!!
Tesettürlüyüm çünkü;
Allah'a Celle Celalühu itaat ediyorum!!
Tesettürlüyüm çünkü;
Allah'a Celle Celalühu teslim oldum!!
BENİM/BİZİM DAVAM/IZ BEŞERİ DEĞİLKİ ÜMİDİM/İZ KIRILGAN OLSUN

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
ne büyük erdemdir kapanmak..

öylesine bir huzur öylesine bir güzellik anlamı tarifsiz kelimeleri kifayetsiz.

yürek döker parmak uçlarına..

dile gelir parmaklarım hadii anlat dercesine...

ama yinede tutulur insan bu farklılıgın heycanında..

kapanmak ayrıcalıktır...

kapanmak hayırlıya dair adımdır..

kapanmak hayatın nur a huzura doğru ilerleyişinin en güzel örnegidir..

kapanmak..kelimelere sığmayan anlam hazinesinde sonsuz mutluluk sonsuz berekettir..

haydi kardeşlerim ertelemeyin,beklemeyin..
niye,ne olur,ne der.??

demeyin...

şeytanın vesvesesine kapılmayın kapanın tesettür emrini hak huzurunada hakkını vererek yerine getirin.yükünüzü hafifletin..

kapan kalbim o arsız bakışlara..

kapan kalbim o imansız yüreklere...

kapan kalbim sen hör gören herkese..

tesettür bir bütündür sadece saçı kapatmak yetmez..bedeninide hakkı ile kapatacaksın..ruhunuda..hayatınıda..konuşmanı bakışını oturuşunu duruşunu...

sokaklarda gülenlerden olmayacaksın..
gözleri heryeri kesenlerdende olmayacaksın..
boyanıp cıkmayacaksın...
sen yürüken haya hemen yanıbaşında olacak...
iman duygusunu baktıgın her yürek hissedecek..

selam vereceksin hiç tanımadıgın bir yürege tebbessüm edeceksin minicik bir yavruya..
ellerim sımsıcak ısıtcak yanındakileri..
sen parmakla gösterilecek mukaddes bir hanım olacaksın..

o başında ki örtü taçın olacak derin olacak kalbin olacak hayatının en kıymetli hali yaşam biçimin olacak..

haydi kardeşlerim kapanmaya tesettür emrini uygulamaya...

serra2011

Kayıtlı Kullanıcı
merhabalar arkadaşım bende aynen kapanamıorum çok istiyrum yapamıyorum ama ratık zorda olsa istesemde istemesemde allahın izniyle yapıcam tek korkum kapanınca eskisi gibi bir istkla baş edemem diye korkuyorum şimdilik yeni kıyafetler alıcam allahıma sığınıyoru evvelallahın izniyle olacak

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler Zeynep Hanım ben sizden çok daha zor bir durumdayım. Ne ailem ne de sözlüm istemedi kapanmamı ama Allah'a çok şükür hepsine rağmen yaklaşık 20 gün önce kapandım :) Ve bu sitenin de katkısı büyük. Madem eşiniz ve aileniz de sizi destekliyor bu fırsatı bence iyi değerlendirin. Ya istemeselerdi daha zor olmaz mıydı sizin için? Kapanmak Allah'ın emri. Baştan sıkıntı oluyor elbette ben hala alışamadım ancak huzurluyum Allah'ımın dilediğini yerine getirdiğim için. Allah size de en kısa zamanda nasip eder inşallah.

40 günden sonra alışırsın demişti bana abim... :)) doğru söylemiş şimdi alıştım 50 gün hemen hemen oldu ben kapanalı... yani senin bi 20 günün kadar kalmış alışman için canım kardeşim...:))

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Hayırlı günler arkadaşlar. Cuma gecesi google' a kapanmak isteyipte kapanamayanlar diye yazdım ve karşıma pat diye burası çıktı. 2009 yılında yazılan yorumları gördüm, hemen okumaya başladım. Bir çok arkadaşın yaşadığı sıkıntılar ve herkese rağmen kapanmayı başaranlar beni daha çok kamçıladı. Sonlara geldiğimde konunun hala güncel olmasına çok sevindim ve hemen üye oldum. Ancak bugün onaylandığım için yeni yazıyorum. Ben de çok istiyorum ama nefsim ve kör olası şeytanı yenemiyorum. Ailem ve eşim arkamda olmasına rağmen hem de... Eşim çok istiyor, zaman zaman bunu dile de getiriyor ama yapamıyorum :(( Zaten öyle açık giyinen biri değilim, yapmam gereken sadece üzerime uzun bişey, başıma da başörtüsü takmak... Cuma gecesinden beri içime sıkıntı oldu resmen, yatıp kalkıp aklımda bu konu. Eşime de bahsedemiyorum, heveslenir ve yapamazsam daha çok üzülür diye korkuyorum. Ama her geçen gün benim için bir kayıp onu da biliyorum. Hakkımda hayırlısı olsun ve en kısa zaman da nefsime söz geçiririm inşallah diye dualar ediyorum.

:) ben de geçtiğimiz ağustos ayının 15'i idi netten kapanmak isteyenler ...... diye yazdım bu sayfayı gördüm.. 2009 dan beri senin gibi yorumları okumaya başladım biraz okudum çok etkilendim en çok da yarına garantiniz mi var şeklinde yorumlardan etkilendim.. sayfaya üye oldum. daha yorumların hepsini okumadan ben akşama kapanıyorum dedim.... akşam çıktım alışveriş yaptım ertesi güne kapandım..ertesi gün de çok şükür bugün kapandım diyerek yorum yazdım....

hadi kardeşim seni de bekliyoruz...

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Ben inanıyorum ki kapanmak isteyen ve bu sayfaya bir şekilde ulaşan kardeşlerimin önünde hiç bir engel kalmayacak
İçiniz sonsuz ferahlayacak
Artık 1 dk bile beklemek ruhunuza derin acılar vericek
Ne zaman ki nurunuzu başınıza aldınız içiniz rahatlayacak
Çoşacaksınız kabınıza sığmayacaksanız
Her gün burada ki kardeşlerime dualar ediceksiniz buna vesile oldukları için
Yolda yürürken yüzünüzde anlamsız bir tebessüm olucak nerden geldiğini anlamayacaksınız
Ama GÜLÜCEKSİNİZ :)

imported_zeynep_k

Kayıtlı Kullanıcı
:) ben de geçtiğimiz ağustos ayının 15'i idi netten kapanmak isteyenler ...... diye yazdım bu sayfayı gördüm.. 2009 dan beri senin gibi yorumları okumaya başladım biraz okudum çok etkilendim en çok da yarına garantiniz mi var şeklinde yorumlardan etkilendim.. sayfaya üye oldum. daha yorumların hepsini okumadan ben akşama kapanıyorum dedim.... akşam çıktım alışveriş yaptım ertesi güne kapandım..ertesi gün de çok şükür bugün kapandım diyerek yorum yazdım....

hadi kardeşim seni de bekliyoruz...

Su-Eda yazdıkların için çok teşekkürler, çok duygulandırdın beni....
Mehtapcım, nıyet bir kere girdimi akla hemen yapmak gerek demek. Ne güzel sıcağı sıcağına hemen kapanmıssın. Ben de yarın anneme söyleyeceğim inşallah.. Birkaç parça kıyafet alıp aksama kapanmak istiyorum...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
kapanıp dışarı çıkalı tam 1 ay oldu bugün ...
Hiç başaramıcam sanıyodum.. şuan çok mutluyum..
Paylaşmak istedim :) :)
darısı isteyipte yapamayan arkadaşlarımızın başına..
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
bir de benden küçük bir tavsiye; eğer aklınızda varsa geciktirmeden yapın ara ne kadar uzarsa şeytan o kadar vesvese veriyo..

Selametle kalın....
hayırlı olsun canım benim benim de 3. Günüm bugün daim eylesin rabbim inşallah
hayırlı günler arkadaşlar. Cuma gecesi google' a kapanmak isteyipte kapanamayanlar diye yazdım ve karşıma pat diye burası çıktı. 2009 yılında yazılan yorumları gördüm, hemen okumaya başladım. Bir çok arkadaşın yaşadığı sıkıntılar ve herkese rağmen kapanmayı başaranlar beni daha çok kamçıladı. Sonlara geldiğimde konunun hala güncel olmasına çok sevindim ve hemen üye oldum. Ancak bugün onaylandığım için yeni yazıyorum. Ben de çok istiyorum ama nefsim ve kör olası şeytanı yenemiyorum. Ailem ve eşim arkamda olmasına rağmen hem de... Eşim çok istiyor, zaman zaman bunu dile de getiriyor ama yapamıyorum :(( zaten öyle açık giyinen biri değilim, yapmam gereken sadece üzerime uzun bişey, başıma da başörtüsü takmak... Cuma gecesinden beri içime sıkıntı oldu resmen, yatıp kalkıp aklımda bu konu. Eşime de bahsedemiyorum, heveslenir ve yapamazsam daha çok üzülür diye korkuyorum. Ama her geçen gün benim için bir kayıp onu da biliyorum. Hakkımda hayırlısı olsun ve en kısa zaman da nefsime söz geçiririm inşallah diye dualar ediyorum.
zeynepcim canım nekadar şanslısın birbilsen... Benim ailem isteseydi 10 senedir kapalıydım istemediler inan dün annem gördü suratı değişti bildiği halde öle üzüldümki anlatamam.. Bak eşin de çok istiyormuş benim de en büyük desteğim eşimki çk büyük sorunlar yaşadık son bir aydır boşanmadan döndük ama örtüm evimizede gnlümüzede huzur verdi
ben de ilk öyle tanıştım islamiyet.gen ile :)
aynı şeyleri ben de yaşadım daha çok yeni zaten benimde az önce yazdım 1 ay oldu diye :)
ama hiç korkun olmasın kapandığın andan itibaren o kadar huzurlu oluyosun ki bunu neden yıllar önce yapmadım diye üzüleceksin bile..
Bence hiç vakit kaybetmeden hemen kapan araya zaman girmesin
ilk düşündüğümde ben de yapamadım yapamadıkça baktım daha da zor oluyo neyi bekliyorum ki dedim ve bir anda kapandım :)
inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız..
tanışmamız hep aynı desene bende başka sitelerede baktım ama yargılar okadar ağırdıki... Burda kendimi buldum ben huzuru ne yapmak istediğimi buldum yargılanmadım en azından
hayırlı günler kardeşim, 2009 yılından bu yana yazılanları okumuşsun.. Bu aşk için bazı kardeşlerimizin ne sıkıntılar çektıgını de biliyorsundur. Ne şanslısın ki eşin ailen destek! Ya yapamazsam diyorsun sonra açılırsam diyorsun bunları sen demiyorsun kardeşim şeytan fısıldıyor sana. Ya açılırsam ya yapamazsam deme sen bi adım at bakalım inankı gerısi gelecektir. Ztn nefsini yenip o huzura eriştiğin zaman yapamazsam demiş olmana güleceksin. Bak bn bu yolda tektim!! Desteğim olmadı ailemde karşı çıktı ama yenilmedm. çok sukur hakkıyla taşıyorum tesettürümü,pardüsemi giymediğimde garip hissediyorum kndımı dusun o safhaya geldim rabbime binlerce şükür! Gideceğin yol çıkmaz sokak mı varır mısın varmaz mısın? Bunları yola çıkmadan bilemezsn! Ama saglam adımla cıkacaksın yola bismillah deyip sert basacaksn adımlarını! öyle 2 diken 1 çamurda dönmeyeceksin yolundan..kalbinde iğne ucu kadar iman varsa -ki var oldugununa inanıyorum- başarırsın canm kardeşim. Hem ne diye örtünmeyesin. Senın sacın,tenın deersiz mi? Biz değerlı esyalarımızı bile birşeye sarmaz mıyım? Bi pakete koymaz mıyız? Hadi yüreğim ha gayret de.. Yavas yavas alısarak pardesü giyme oncelerı mesela bol giyin bol uzun hırkalar bnm tercihimdi. Snra alıstıgında snden önce ruhun ister onu!! Allah yar ve yardımcın olsun
güzel hiracım ağzına sağlık ne güzel anlatmışsın yavaş yavaş alışacaz inşallah bir anda yapabilsek keşke ama ama oda zor bakalım yaparız beraber demi
hayırlı günler zeynep hanım ben sizden çok daha zor bir durumdayım. Ne ailem ne de sözlüm istemedi kapanmamı ama allah'a çok şükür hepsine rağmen yaklaşık 20 gün önce kapandım :) ve bu sitenin de katkısı büyük. Madem eşiniz ve aileniz de sizi destekliyor bu fırsatı bence iyi değerlendirin. Ya istemeselerdi daha zor olmaz mıydı sizin için? Kapanmak allah'ın emri. Baştan sıkıntı oluyor elbette ben hala alışamadım ancak huzurluyum allah'ımın dilediğini yerine getirdiğim için. Allah size de en kısa zamanda nasip eder inşallah.
ah canım ne zor günler demi desteğin olmaması... Bir göz ucuyla bir sözle gönül alamamak ama en büyük desteğimiz allah ve birbirimiz inşallah yolu beraber geçecez

merhabalar arkadaşım bende aynen kapanamıorum çok istiyrum yapamıyorum ama ratık zorda olsa istesemde istemesemde allahın izniyle yapıcam tek korkum kapanınca eskisi gibi bir istkla baş edemem diye korkuyorum şimdilik yeni kıyafetler alıcam allahıma sığınıyoru evvelallahın izniyle olacak
hadi bismillah ozaman allah yardımcın olsun canım kardeşim
inşallah arkadaşlar sağolun.. Bir bayan en çok anne olmak ister.. Inşallah tüm isteyenlere hayırlısıyla nasip olsun...
Buketçim ben konyada yaşıyorum canım..
haklısın canım her kadının en güzel en büyük hayali allahım tekrar hayırlı bir şekilde yaşatsın... Bende karstayım keşke yakın olsaydık
40 günden sonra alışırsın demişti bana abim... :)) doğru söylemiş şimdi alıştım 50 gün hemen hemen oldu ben kapanalı... Yani senin bi 20 günün kadar kalmış alışman için canım kardeşim...:))
benimde 37 günüm var demek ki:(
[sıze=3]ben inanıyorum ki kapanmak isteyen ve bu sayfaya bir şekilde ulaşan kardeşlerimin önünde hiç bir engel kalmayacak
içiniz sonsuz ferahlayacak
artık 1 dk bile beklemek ruhunuza derin acılar vericek
ne zaman ki nurunuzu başınıza aldınız içiniz rahatlayacak
çoşacaksınız kabınıza sığmayacaksanız
her gün burada ki kardeşlerime dualar ediceksiniz buna vesile oldukları için
yolda yürürken yüzünüzde anlamsız bir tebessüm olucak nerden geldiğini anlamayacaksınız
ama gülüceksiniz :)
[/sıze]
aynen güzel bir tebessüm karmaşa huzur hepsi bir arada yani allahım yardımcımız olsun
su-eda yazdıkların için çok teşekkürler, çok duygulandırdın beni....
Mehtapcım, nıyet bir kere girdimi akla hemen yapmak gerek demek. Ne güzel sıcağı sıcağına hemen kapanmıssın. Ben de yarın anneme söyleyeceğim inşallah.. Birkaç parça kıyafet alıp aksama kapanmak istiyorum...

hadi bakalım zeynepcim allah yar va yardımcın olsun inşallah güzel haberi bekliyoruz eşim artık seni daha çok seviyorum demişti bana öle özeldiki o an allahım sana da yaşatsın inan herşey daha güzel olacak

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ASLINDA canım sıkkın annem dün yarım ağızdan daha az bir kendi kararın dedi sanırım eltimle beni yanyana gördüğünde bozuldu bira z söledide o açıldıkça sen kapanıyon diye... napayım 30 undan sonra kendini kaybedip daracık pantolonlar ve kısacık montlarla dışarı çıkıyorsa bendemi öle olayım... sabahta kızımın yanına babam geldi bakmaya ona görünmeden görüşürüz deyip kapı arasından kaçtım resmen birşey sölesin istemedim.. moralim bozulacaktı çünkü oysa ben onların bana kapan demesini isterdim örtün kızım allah rızası içiin örtün demelerini ama olmadı şimdi de moralim bozulsun istemiyorum zaten eşarbımı yapamıoyrum yüzüm bi değişik geliyo insanların bakışları garip alışmaya çalışıyorum... desteğe ihtiyacım var :a09:

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
ASLINDA canım sıkkın annem dün yarım ağızdan daha az bir kendi kararın dedi sanırım eltimle beni yanyana gördüğünde bozuldu bira z söledide o açıldıkça sen kapanıyon diye... napayım 30 undan sonra kendini kaybedip daracık pantolonlar ve kısacık montlarla dışarı çıkıyorsa bendemi öle olayım... sabahta kızımın yanına babam geldi bakmaya ona görünmeden görüşürüz deyip kapı arasından kaçtım resmen birşey sölesin istemedim.. moralim bozulacaktı çünkü oysa ben onların bana kapan demesini isterdim örtün kızım allah rızası içiin örtün demelerini ama olmadı şimdi de moralim bozulsun istemiyorum zaten eşarbımı yapamıoyrum yüzüm bi değişik geliyo insanların bakışları garip alışmaya çalışıyorum... desteğe ihtiyacım var :a09:

biri desteğe mi ihtiyacım var dedi? :) hemen... eltin 30undan sonra kendini kaybetmişya .. bana bi arkadaşım kişinin yaşı 30 olduktan sonra yaşlanmaya başladığını hissettiğini için daha genç görünmek istiyor daha çok süsleniyor demişti. yani yaş ilerledikçe daha zor oluyor... bence annen ise artık zaten belli bir yaşı vardır doğal olarak annenin...bu yaşa gelene kadar açıklığı nefsi sevdiği için kendisine örtüyü gereksiz gösterecek bir çok sebep ( bahane aslında) bulmuştur ve bunlara inanmıştır... insanlar inandığı gibi yaşamazlarsa yaşadıkları şekilde inanırlar...şimdi annenin sana destek vermesi zaten o kadar zor ki...seni anlaması.. sana hak vermesi onaylaması annene çok ağır gelir.. o yüzden kafana takma sakın....Sen büyük bir imanlar öyle güzel bir ahlakla ol ki sana bakıp kapalılığa sana bakıp islama öznesinler... Sorsan insanlara herkes müslüman... Ama Allah ne diyor inandık demekle kurtulacağınızı mı sandınız diyor... İslam kolaylık dini ama bedava da değil...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
biri desteğe mi ihtiyacım var dedi? :) hemen... eltin 30undan sonra kendini kaybetmişya .. bana bi arkadaşım kişinin yaşı 30 olduktan sonra yaşlanmaya başladığını hissettiğini için daha genç görünmek istiyor daha çok süsleniyor demişti. yani yaş ilerledikçe daha zor oluyor... bence annen ise artık zaten belli bir yaşı vardır doğal olarak annenin...bu yaşa gelene kadar açıklığı nefsi sevdiği için kendisine örtüyü gereksiz gösterecek bir çok sebep ( bahane aslında) bulmuştur ve bunlara inanmıştır... insanlar inandığı gibi yaşamazlarsa yaşadıkları şekilde inanırlar...şimdi annenin sana destek vermesi zaten o kadar zor ki...seni anlaması.. sana hak vermesi onaylaması annene çok ağır gelir.. o yüzden kafana takma sakın....Sen büyük bir imanlar öyle güzel bir ahlakla ol ki sana bakıp kapalılığa sana bakıp islama öznesinler... Sorsan insanlara herkes müslüman... Ama Allah ne diyor inandık demekle kurtulacağınızı mı sandınız diyor... İslam kolaylık dini ama bedava da değil...

AYNEN GÜZELİM YA öle bunalıyorum ki bazen inan ilcçemizde yeni gelen öğretmenler hariç birtane genç kapalı yok... eltimde bu yıl resmen uçtu eskiden pantolon üstüne tunik falan giyerdi şimdi oda yok ikinci çocuk iyi gelmedi ona.. geçen ilk kapalı onlara gittim ayyy sen kapandın ben iyicene açıldım ve bir kahkaha allah banada nasip etsin dedi inşallah dedim içimden gelmiyor dedi istemezsen gelmez dedim dahada birşey diyemedim.. anneme gelince namazını kılar asla kimsenin lafını etmez daha kalbini kırdığı kimse yoktur ki halkeğitimde 20 yıl yetişkinlere hocalık yaptı ama işte örtü olunce mesele soğuklar... çevrelerinde ailelerinde kimse yok kapalı kzamıyorumda bakalım işte iyi olacak inşallah ama nasıl... hem mehtapcım ya sende ilk günler örtüyü yakıştıramıyormuydun kendine ben sanki ucubeye dönüyorum aynada halbuki çok yakıştırıyo herkes işe çıkacam neredeyse 15 20 dakika uğraşıyorum:( ne zamana alışırım sence

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
ha bir de eşarp şimdi zor olur bence kaymayan eşarplardan tak iğnesiz yap arkaya at şalını ben hala öyle yapıyorum mesela...
aynaya baktığına bir müddet kendini tanıyamazsın bu normal aynadaki başka biri gibi gelir.
hatta belki kimliğini kaybetmişssin gibi gelir.
ama bunlar gelir geçer düşünceler.
ben de ilk bir kaç hafta kendimi tanıyıyamadım..
hatta çok komik silüetim cama yansıdı bu kim dedim.. gerçekten farklı biri gibi sandım.
şimdi aynaya baktığımda bu benim diyorum.
bir müddet evden çıkmak istemedim.. çünkü dışarı çıktığımda farklı biri olacaktım.......
ama işte kolay değil... şeklin görünüşün değişiyor...
canım benim moralini yüksek tut. Sen çok güçlü bir insansın nefsine kafa tutmuşsun...

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ŞAL yapıyorum aslında daha hiç eşarp yapmadım hoş üç gün oldu.. aslında ne şalım var ne eşarbım iki şalım var oda normalda kullandığım şeylerdi bitanede netten almıştım oda çok büyük geçen baktım hepsi buyük o şalları nasıl yapıyonuz benmi beceremiyorum acaba ya... evet karşımda başka biri var ben o başkasını seviyorum eski buket olmaya niyetim yok zaten ama zor zamanlar allahım yardım edecek inşallah

berat05

Yönetici
Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Esselamu aleyküm ve rahmetullahi ve berakatuhu

Sevgiyi hisseden yüreklere....Rabbimden Hidayet Gelmiş...

Gönül çiçekleri açmak için hali hazırda beklemekte...
Sadece içinizden gelerek vereceğiniz damla damla su taneciklerini bekliyorlar...

Hayatta kaç kişiye kendimizi beğendirebiliriz ki ? Düşünün...

Lütfen gayet açık düşünün...

Herşeyi son moda olarak yapsanızda....giyiminiz dört dörtlük olsa da..

Siz sanıyormusunuz ki herkesi memnun edeceksiniz?

Kalbinizi dinleyin...

ALLAH ALLAH diye heyecanla atarken....böyle bir şevk varken....kapanmak için yanıp tutuşurken...

Bu geri çekiliş niye ? Korkularınız ? ümitsizlikleriniz ?

Tam adım atarken...kararsızlığınız niye?

RAHMAN Celle Celaluhu yanınızda...kalbinizin atışında...

Annenizin eleştirisi,eltinizin yada arkadaşlarınızın giyinişi sizi ürkütmesin....

Hayatın en güzel giysisine alıştırın kendinizi

İnsanların eleştirisine ,bakışlarına alıştırın...

Dışarda hiç tanımadığınız hemcinslerinize selam vermeye alıştırın kendinizi...

Daha bir adım atmışken....BU CESARETSİZLİĞİNİZ NİYE ?

Henüz yürümeye alışmadan Bu kaçar gibi koşmanız niye ???

Biz buradayız...

Gönül bahçelerinde...

Tüm kapanmak isteyen kardeşlerime sesleniyorum...

ÖLÜMÜN VAKTİ BELLİ DEĞİL....

Hiç bir yakınımız bizi kurtaramayacak.....

Kimseyi dinlemeyin bu konuda.. RABBİMİZİN RIZASIDIR önemli olan...

Siz edebinizle ,duruşunuzla ,ağırlığınızla ,
yaşamınızla.....
iSLAMI TEBLİĞ EDECEKSİNİZ ZATEN

KORKMAYIN

İçinizde ki NEFSİNİZE DUR DEMENİN vakti geldi....

HAYDİ HEP BİRLİKTE

TEBLİĞ VE DESTEĞE DEVAM

İNŞALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt