imported_zeynep_k
Kayıtlı Kullanıcı
hayırlı günler kardeşim, 2009 yılından bu yana yazılanları okumuşsun.. bu aşk için bazı kardeşlerimizin ne sıkıntılar çektıgını de biliyorsundur. ne şanslısın ki eşin ailen destek! ya yapamazsam diyorsun sonra açılırsam diyorsun bunları sen demiyorsun kardeşim şeytan fısıldıyor sana. ya açılırsam ya yapamazsam deme sen bi adım at bakalım inankı gerısi gelecektir. ztn nefsini yenip o huzura eriştiğin zaman yapamazsam demiş olmana güleceksin. bak bn bu yolda tektim!! desteğim olmadı ailemde karşı çıktı ama yenilmedm. çok sukur hakkıyla taşıyorum tesettürümü,pardüsemi giymediğimde garip hissediyorum kndımı dusun o safhaya geldim Rabbime binlerce şükür! gideceğin yol çıkmaz sokak mı varır mısın varmaz mısın? bunları yola çıkmadan bilemezsn! ama saglam adımla cıkacaksın yola bismillah deyip sert basacaksn adımlarını! öyle 2 diken 1 çamurda dönmeyeceksin yolundan..kalbinde iğne ucu kadar iman varsa -ki var oldugununa inanıyorum- başarırsın canm kardeşim. hem ne diye örtünmeyesin. senın sacın,tenın deersiz mi? biz değerlı esyalarımızı bile birşeye sarmaz mıyım? bi pakete koymaz mıyız? hadi yüreğim ha gayret de.. yavas yavas alısarak pardesü giyme oncelerı mesela bol giyin bol uzun hırkalar bnm tercihimdi. snra alıstıgında snden önce ruhun ister onu!! Allah yar ve yardımcın olsun
Hayırlı günler kardesım,
Evet ne çok sıkıntılar içinde huzuru bulan kardeşlerimizi okudum ve kendimden utandım açıkçası.
Benım tekrardan açılırsam diye bir endişem yok aslında, benim problemım o ilk adımı atabilmek. Yoksa benim çevrem kapalı, mutaasıp bir çevrede oturuyorum. Bana iğneleyici gözlerle bakacak kimse yok ama sorun ben de... Dediğim gibi yapmam gereken sadece başıma bir örtü almak. evde gidip gelip deniyorum mesela şallarımı takıyorum,çok da hoşuma gidiyo ama ah o ilk adım. Çarşamba günü evlilik yıldönümümüz ve eşime sürpriz yapmak istiyorum aslında. Çoook çokk sevineceğini adım gibi biliyorum ne olur dua edin bana...