Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (1 Kullanıcı)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
bak cnm kardesım hayat senın hayatın.. bu hayat ıcın snn hayatın dıyebılıyorsam kolaylıkla da derım kı ahıretın de senın ahiretın.. ınsaallah,bakalım,nasip derken bir de bakmıssın (Allah korusun) ölüm gelivermiş kapına!! iş yerınde zormus anladım gırerken acarsın napalım cıkınca kapatırsın. bu sorun degıl yanı demek ıstedıgım. gel sen gec olmadan bürün tesettürüne. engellerın hep seytanın vesvesesi. unutma onun en buyuk oyunu kendı vesvesesını snn dusuncenmiş gıbı akseder sana! eger sen zaman kollamaya kalkarsa oooo hiç bitmez o engeller! cnm kardesm geç kalma! toprak seni almadan sen al pardesunu,eşarbını.. Haydın tesettüre !!

işte sınavda burda başlıyo demi allahım yardım edecek yapacam inşallah

hira06

Kayıtlı Kullanıcı

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Bende şal yapıyorum ama boynum gögüs bölgesi ve omuzlarım tamamen ötrük oluyor
Tamda ayetlerde olduğu gibi
Örtülerini omuzlarının üstüne salsınlar diyor ya . :)

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Bende şal yapıyorum ama boynum gögüs bölgesi ve omuzlarım tamamen ötrük oluyor
Tamda ayetlerde olduğu gibi
Örtülerini omuzlarının üstüne salsınlar diyor ya . :)

hira cım inşallah güzel haberi veririm sizlere canım...
aciz bir kul... arkadaşım bende öle yapıyorumöle seviyorum :(

berat05

Yönetici
Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...

Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah'ı Celle Celaluhu tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAHÜTEALA için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Rabbimiz bizim O' na yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

"Allah Celle Celaluhu nurunu tamamlayacaktır."

Rabbim bu yolda ayaklarımızı,
kalbimizi sabit kılsın,şaşırtmasın ...
Hidayette olup sapıtanlardan-saptıranlardan değil,
hidayete vesile olanlardan eylesin inşallah

KAPANMAK İSTEYEN TÜM KARDEŞLERİM

Zaman öylesine çabuk geçiyor ki
Siz sorularınıza cevap ararken....
Kapanmak isteğinizi her bir an ertelerken
Zamanın geçtiğini görmüyor musunuz

Eğer nefs ve şeytan olmasaydı insanlar nasıl imtihana tabi tutulacaktı???

İşte bizimde bu dünyada imtihanlarımızdan birisi bu...
Sizler okul,iş,kariyer diye düşünmeye devam ederseniz bir bakmışsınız bu huzursuzlukla yaşamınız devam etmiş gençliğiniz uçup gitmiş..
Bize verilmiş olan görevleri yapmak için ne kadar zaman verilmiş biliyor muyuz?

Ölümün Ne Zaman Geleceğini Biliyor musunuz?

ÖLÜM VARMIŞ diyebilmek için
Musalla Taşınımı Bekleyeceğiz?

ÖLMEDEN ÖNCE
Tüm korkularınızı yenin....
ÖLÜM ZATEN BİR KIYAMET

AHİRETE NASIL HAZIRLANACAĞIZ?

Vicdanınıza bir kulak verin bakalım....
İyice dinleyin...
Kalbiniz A L L A H C.C derken
...hala örtünmeyi bu kadar mı düşünür oldunuz ????

ALLAH'a C.C. tam tevekkülle gidin...
Tam bir teslimiyetle...
Bırakın korkularınızı....
Sadece Bir ADIM ATIN BAKALIM....
Bizi korkularımızla başbaşa bırakacakta
EMİN kılacakta Yalnız Rabbimiz değil mi?

İyice Düşünelim?
Bize bahşedilenlerin karşılığında
AHİRETİ KAZANMAK.......

AHİRETİ KAZANMAK
KOLAY MI SANIYORSUNUZ ?

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
Hayat hep sorular ve cevapları aramakla geçer.....
Geçerkende nasıl geçtiğini anlayamayız...

Ha bugün ha yarın derken kendimizi mutlu etmediğimizi asıl çevre için yaşadığımızı anlamış oluruz.İş işten geçer....

Allah'ı Celle Celaluhu tanımak herşeyden önce ibadeti güzelleştirir..
Daha çok ibadet yapmayı,ibadet yaparken huşu içinde olmayı özendirir.
Başkaları için değil ALLAHÜTEALA için yaşamayı öğretir.
Sevdikçe daha çok araştırır,araştırdıkça daha çok severiz.
Rabbimiz bizim O' na yürümemize karşılık koşarak karşılık verir...
Gönlümüz sıkıntıdan kurtulur...
Herkese bu yolun ne kadar güzel olduğunu anlatır....
Bu bazen örtümüzle olur...
Bazense iman edenin nuruyla belli olur....

Gönlüne bereket abla..
Duygularıma tercüman olmuşsun..
Rabbimizi bilmek, bir de varlığını bilmek..
İkisi apayrı şeyler..
Rabbimizi tanıdıkça daha fazla sevecek, sevdikçe kul olma bilincimizde,
ibadetlerimizde daha fazla huşu duyacak, Rabbimize daha çok yaklaştığımızı farkedeceğiz inşaAllah.. Rabbim gerçek manada O'nu -celle celaluhu- bilenlerden eylesin hepimizi..

berat05

Yönetici

KaLBuN_KeSiR

Gönül yollarımız bir...
Hangi yolu seçsek....tek yola çıkıyor ALLAH'IN c.c. izni ile....
Biz bu yola başımızı koyduk...
Zincir olduk..Kenetlendik İnşaALLAH

Birşeyde değil HERŞEYDE Takvalı olabilmeyi nasip eylesin...İnşaALLAH

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın canlar bugün başka bir huzurla uyandım sanırım vakit yaklaşıyor.... yaptığım değiişikliklerden bahsedeyim biraz kıyafetlerim daha bol artık işyerinde yürürken zeminden dolayı çok ses çıkaran ayakkabılarımı değiştirdim geçen hafta topuklu değildi ama sert olduğu için ses çıkarıyordu... bugün de artık montumu giymeye başladım dizimin altında pardesü şeklinde ama kısa biraz kıyafetlerimse zaten düzgündü ama daha çok düzeltmeye çalışıyorum... hatalarımı daha net ygörmeye başladım galiba kapalı bayanları gördükçe içim titriyo ünv öğrencileri bu işi ne güzel yapmaya başladılar bu yıl ilçemize gelen öğretmenlerinde neredeyse hepsi kapalı ve pardesülü çok sevindim ki kars öle kapalıların çok olduğu bir şehir değil hatta en az olduğu şehirlerden biri deağişiyoruz inşallahhhhhh;:)

hira06

Kayıtlı Kullanıcı
günaydın canlar bugün başka bir huzurla uyandım sanırım vakit yaklaşıyor.... Yaptığım değiişikliklerden bahsedeyim biraz kıyafetlerim daha bol artık işyerinde yürürken zeminden dolayı çok ses çıkaran ayakkabılarımı değiştirdim geçen hafta topuklu değildi ama sert olduğu için ses çıkarıyordu... Bugün de artık montumu giymeye başladım dizimin altında pardesü şeklinde ama kısa biraz kıyafetlerimse zaten düzgündü ama daha çok düzeltmeye çalışıyorum... Hatalarımı daha net ygörmeye başladım galiba kapalı bayanları gördükçe içim titriyo ünv öğrencileri bu işi ne güzel yapmaya başladılar bu yıl ilçemize gelen öğretmenlerinde neredeyse hepsi kapalı ve pardesülü çok sevindim ki kars öle kapalıların çok olduğu bir şehir değil hatta en az olduğu şehirlerden biri deağişiyoruz inşallahhhhhh;:)

cnmmm daha nice iyi haberlerini bekliyorum. Maasallah,süphanallah.. Cok sevindim

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
ha söylemeyi unuttum belkide en önemlisi bu ben parfüme çok düşkündüm neredeyse aylık 70 80 lira verirdim parfüme artık hiç sıkmıyorum eşimin yanı haricinde buda beni mutlu etmeye başladı:)

Su-Eda

Kayıtlı Kullanıcı
255546_10151095847261247_1599121316_n.jpg

RABBİM BİZLİK BİR ŞEY DEĞİL SEN GÖNÜLLER TESETTÜR NURUYLA NURLANMA İSTEĞİNİ VER ,NASİBEYLE
GÖNÜLDEN ŞEKİLLE DEĞİL,GÖNÜLDEN İSTEYEREK...
ÖRTÜMÜZÜ ÖRTÜ OLARAK DEĞİL TENİMİZ CANIMIZ EYLE...
CANI GÖNÜLDEN AMİNNN...

Ayse_92_38

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim bende kapanmak istiyorum nasil kapanmam gerektiğini cok iyi biliyorum sizlerin sayesinde allah razi olsun sizlerden insallah seneye ilahiyat fakültesine gitcem rabbim nasip ederse ne olur bana dua edin kardeslerim hem kapanmam icin hemde ilahiyati kazanmam icin selam ve dua ile

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum kardeslerim bende kapanmak istiyorum nasil kapanmam gerektiğini cok iyi biliyorum sizlerin sayesinde allah razi olsun sizlerden insallah seneye ilahiyat fakültesine gitcem rabbim nasip ederse ne olur bana dua edin kardeslerim hem kapanmam icin hemde ilahiyati kazanmam icin selam ve dua ile

aleyküm selam ayşe...kardeşim kapanmak istiyorsan (ki bu zorunlu bir ibadet) şimdi kapan... çok düşünme kapanmak için. düşündükçe şeytan ve nefis sana bahaneler sunar.. ve sen bu bahaneleri gerçek zanneder kapanamazsın Allah korusun.. Geçen gün biri bahsetti.90 lı yıllarda bir arkadaşı kapanmak istemiş... Üniversiteye başlamış.. bu kez isteğini ertelemiş üniversite bitsin rahat rahat kapanayım demiş. 6yıl tıp okuduğu için 6 yıl geçmiş bu kez de tam kariyer planları başlamış yine ertelemiş. ve şimdi doçent doktor o bayan ve hala kapanamamış .. kimbilir belkide emekliliğe ertelemiştir... yani kardeşim sözün özü Rabbimin kesin bir emri kapanmak. En güzel zamanında gençliğinde kapanmak kadar. en güzel çağında Rabbime adım atmak kadar... güzel bişey var mı...?
Canım inşallah güzel haberlerini duyarız kapandım diyerek.. inşallah ilahiyat fakültesini de kazanırsın hayırlısıyla... Lütfen kapanmayı erteleme... Rabbime emanet ol .. muvaffakiyetler kardeşim...

serra2011

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bende bu konuya yeni üye oluyorum çok istiyorum kapanmayı ama daha icraata geçemiyorum açılmaktan korkuyorum bana destek olmanızı istiyorum ve bu konuda tamaman yanlzım .....

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşlar bende bu konuya yeni üye oluyorum çok istiyorum kapanmayı ama daha icraata geçemiyorum açılmaktan korkuyorum bana destek olmanızı istiyorum ve bu konuda tamaman yanlzım .....

açılmazsın merak etme.. Allah de ötesini bırak... Rabbim bu isteği senin içine koymuşsa boşuna değil...Sen boş bir insan değilsin yani...unutma sen nefsinden büyüksün...onu alt edebilirsin.. Sonra bu konuda yalnızım diyorsunn Hayır senin yanında Rabbin var asla yalnız değilsin.. Seni yolundan çevirmek isteyecek insanlara aldırma onlarla beraber kabire girmeyeceksin.. Sen seni yoktan var eden Rabbini dinle.. En güzele emanet ol kardeşim..

serra2011

Kayıtlı Kullanıcı
evet biliyorum ama cesaretimi toplayamıyorum tek problem nefsim eskiden istemiyodum ama allahıma şükür kalbim açıldı eşim ve ailesi türbanı sevmiyorlarlar ama eşim saygılı bir kişi sorun olmayacak ben şu nefsimi bir halletsem hergün dua ediyorum ama bir bakıyorum bazen korkuyorum ve uzaklaşmşım ama arkadaşım yok tesettürlü ve çevrem yok bu siteyi gördüm hemen yazdım bakalım allahım etap etap yol alıcazm inş

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
evet biliyorum ama cesaretimi toplayamıyorum tek problem nefsim eskiden istemiyodum ama allahıma şükür kalbim açıldı eşim ve ailesi türbanı sevmiyorlarlar ama eşim saygılı bir kişi sorun olmayacak ben şu nefsimi bir halletsem hergün dua ediyorum ama bir bakıyorum bazen korkuyorum ve uzaklaşmşım ama arkadaşım yok tesettürlü ve çevrem yok bu siteyi gördüm hemen yazdım bakalım allahım etap etap yol alıcazm inş

sevgili serra, kendin diyosunya bir bakmışım uzaklaşımışım diye sen böyle düşünürsen gün gelecek bir bakmışım yaşlanmışım olacak.. Peygamberimiz diyor ki yaşlanmadan önce gençliğinizin kıymetini bilin diye. gençliğin kıymetini bilmek onu değerlendirmekle olur.. Arkadaş çevrem yok diyosun evet sana destek olacak birinin olmaması zor bişey.. Bulunduğun şehirde muhakkak dini sohbet grupları vardır..keşke onlara ulaşabilsen onlar çok güzel arkadaş destek olurlar sana...

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı

Rabbimiz Fıtratımıza Yerleştirdiği Hazinenin
Görkeminden Haberdar Olmamızı
O muhteşem hazineye Sahip Çıkmamızı istiyor
Rabbim Tesetürümüzü Hakkıyla Taşıyanlardan eylesin bizleri..

Hep birlikte

Tebliğ ve Desteğe

Devam İnşaAllah

buket_zeynep

Kayıtlı Kullanıcı
veeeeeeeeeeeeee yaptım Önce ALLAH ın sonra eşimin ve sizlerin sayesinde zaten hazırlıyordum kendimi haftalardır evde kapalıydım cumartesi kayınvalidemlere gidiyorduk başımı açamadım bi türlü neyse dedim nasıl olsa yakın tarlaya falanda gitcez geriden bağladım çıktım...kimse ciddiye almadı dünde yine oraya gidiyorduk eşim çarşıya birşeyler almaya gitti . bense evet melekler yanımda olbsun istemiyorum şeytanı yanımda dedim ve aldım şalımı elime titreye titreye taktım eşim geldi buket nerdesin diye seslendi odaya geldi beni öle görünce ağlamaya başladı şükür namazı kıldı seni artık daha çok seviyorum dedi:) evden çıkışım çok zordu şeytanı duymadm fatiha okudum bismillah dedim ve çıktım... yüzüm hiç okadar parlamamıştı heralde... bugünde işe geldim bakalım babam görünce ne diyecek dua edin bana nolur allaım çevirmesin bu yoldan başımdaki örtüyü kalkanım yapsın ve ayırmasın ondan.... nolur bide annneme dua edin onada nasip olsun kızkardeşimede....

mehtap58

Kayıtlı Kullanıcı
veeeeeeeeeeeeee yaptım Önce ALLAH ın sonra eşimin ve sizlerin sayesinde zaten hazırlıyordum kendimi haftalardır evde kapalıydım cumartesi kayınvalidemlere gidiyorduk başımı açamadım bi türlü neyse dedim nasıl olsa yakın tarlaya falanda gitcez geriden bağladım çıktım...kimse ciddiye almadı dünde yine oraya gidiyorduk eşim çarşıya birşeyler almaya gitti . bense evet melekler yanımda olbsun istemiyorum şeytanı yanımda dedim ve aldım şalımı elime titreye titreye taktım eşim geldi buket nerdesin diye seslendi odaya geldi beni öle görünce ağlamaya başladı şükür namazı kıldı seni artık daha çok seviyorum dedi:) evden çıkışım çok zordu şeytanı duymadm fatiha okudum bismillah dedim ve çıktım... yüzüm hiç okadar parlamamıştı heralde... bugünde işe geldim bakalım babam görünce ne diyecek dua edin bana nolur allaım çevirmesin bu yoldan başımdaki örtüyü kalkanım yapsın ve ayırmasın ondan.... nolur bide annneme dua edin onada nasip olsun kızkardeşimede....

çok sevindim çok mutlu oldum tebrik ederim...Eşin de çok iyi bir insanmış.. Benim eşim de kapandığımda böyle demişti... İnşallah canım kardeşim daim olur ..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt