hemşiregamze
Kayıtlı Kullanıcı
bende gercekten cok ıstıyorum kapanmayı ıns bende yapabılırım
Sanırım çarşaf isteğim de Kurban Bayramı gerçekleşiyor...
Bu ne böyle kapanmak istedim Ramazan Bayramı'nda oldu, çarşaf istiyordum o da Kurban Bayramı'nda mı olacak ?
İsteklerim de hep özel günlerde gerçekleşiyor he.![]()
Sanırım çarşaf isteğim de Kurban Bayramı gerçekleşiyor...
Bu ne böyle kapanmak istedim Ramazan Bayramı'nda oldu, çarşaf istiyordum o da Kurban Bayramı'nda mı olacak ?
İsteklerim de hep özel günlerde gerçekleşiyor he.![]()
müjdeni bekliyoruz kardeşim.s.a...öncelikle burda yazan herkese çok teşekkür etmek istiyorum,neredeyse tüm yazıları okudum.bundan 1 ay öncesine kadar kapanmak aklımın ucundan bile geçmiyodu geçmişte tanıdığım bazı kapalı arkadaşlarım kendilerinden o kadar soğuttular ki yaptıklarıyla her kapalı için aynı şeyleri düşünüyodum ta ki eski bi arkadaşımla görüşesiye kadar.kapanmıştı o ve çok güzel şeyler anlattı bana şuan boşa geçen seneler için okadar pişmanım ki Allah affetsin ve inşlh hidayet nasip etsin..Allah'ın hikmeti ve sizlerin sayesinde inşlh kapanıcam ben de..bu hafta alışverişe çıktım bişeyler aldım kendime bana dua edin kapandığımda ilk buraya yazıcam![]()
s.a...öncelikle burda yazan herkese çok teşekkür etmek istiyorum,neredeyse tüm yazıları okudum.bundan 1 ay öncesine kadar kapanmak aklımın ucundan bile geçmiyodu geçmişte tanıdığım bazı kapalı arkadaşlarım kendilerinden o kadar soğuttular ki yaptıklarıyla her kapalı için aynı şeyleri düşünüyodum ta ki eski bi arkadaşımla görüşesiye kadar.kapanmıştı o ve çok güzel şeyler anlattı bana şuan boşa geçen seneler için okadar pişmanım ki Allah affetsin ve inşlh hidayet nasip etsin..Allah'ın hikmeti ve sizlerin sayesinde inşlh kapanıcam ben de..bu hafta alışverişe çıktım bişeyler aldım kendime bana dua edin kapandığımda ilk buraya yazıcam![]()
teşekkür ederim inşallah en kısa zamanda..
InsaAllah.
Hem senin sinavin Turkiye'dekilere gore daha yuksek olacak.
Eee Izmir, Antalya, Mugla vs gibi yerlerde tesetture daha farkli bakiliyor..
Ama ben sana guveniyorum![]()
aslında fark olmaması gerekiyo ama gerçekten öyle...ailem değil belki ama akrabalar,arkadaşlar mutlaka eleştiricekler.. işte beni korkutan kapanmak değil de onlara cvp verememekkendimi çok yeterli hissetmiyorum bişey dediklerinde ne cvp vereceğimi bilmiyorum.bazen diyorum biraz kendimi geliştireyim bilgim artsın sonra kapanayım sonra da şeytanın vesveseleri bunlar diye vazgeçiyorum şuan zor bi dönemdeyim daha önce de dedim dualarınıza beni katın nolur ...
hakikatende kapalilar hakkinda öyle kötü seyler kalmis ki akillarda, o kapalilara benzetilmekten korkuyorum! Ki bazi bakislarda ve sorularda bunu seziyorum.
Zorla kapatilanlar, evlendigi icin kapananlar, nicin kapandigini bilmeyenler, kapanip farkli seyler yapanlar ve tabi bunlarin bütün giyim tarzlari vede yasamlari insanlarin akillarinda hep.
Insallah daha güzel ve hakkiyla kapananlardan olup bu ön yargilari bir gün degistirebiliriz...
Benim cok bilgim yok, bu konuda kendimi gelistiriyorum ama sunun bilincindeyim ki..
..kapanmak cahillik degildir, attigim her adimda ben Allahin varligini görüyorum!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> kipirdayan her yaprakta, sebebli sebepsiz bana gülümseyenlerde, kardesleri olarak gördükleri icin bana selam verenlerde.
..kapanmak kadinligindan vazgecmislik, utanc degildir, ben namusumu koruyorum!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>ayni caddede bana yol verenler, tranvayda bir erkegin yanima oturmamasi, sokak ortasi göz ile rahatsiz edilmemek.
..kapanmak hayatindan vaz gecmek degildir, asil hayata dahil olmaktir!
BEN ASIL SIMDI YASIYORUM![/QUOTE]
Selamün Aleyküm...
Ellerinize Yüreğinize Kaleminize sağlık...
Çok güzel özetlenmiş bir yazı..Allah c.c. razı olsun..
Rabbimiz NURa Yakışır şekilde NURLANmayı nasip eylesin..
Amin...
Selam ve dua ile
selam... arkadaşım sen çok zor aşamalardan geçmişsin.. özellikle sözlünün seni yarı yolda bırakması çok üzücü. ama şurası da var.. evlendikten sonra kapansaydın daha kötü olacaktı.. çünkü (eski) sözlünün tepkileri çok ağır olacaktı... evli olduğunuz için de senin kapanmana müsaade etmeyecekti ... Demek ki o kişi senin sadece görünüşünü sevmiş..ruhunu değil. arkadaşım çok daha hayırlı olmuş böylesi.. ve seni tebrik ediyorum bütün bunları hiçe sayıyorsun...kendimden örnek vereyim ben de.. ben geçensene bi kişiyle evlenmeyi düşünüyordum. o zamanlar açık bir insandım... çok değil ama.. kapanmak fikri de çok aklımda yoktu açıkçası...( neyse annesi ve kız kardeşleri evimize ailemle tanışmaya geldiler. ve onlarda annesi dahil herkes açıktı.ve aşırı makyajlıydı.. benim de annem de ablam da kapalı insanlar... ve tabiki ailem razı olmadı.. onun ailesi de razı olmadı... ertesi gün aslında çok geç kalınmış bir soru sordum.. ben ilerde kapanmak isteyebilirim ne dersin dedim...onun cevabı... ben yanımda ucube dolaştıramam .. herşeyin bir zamanı var zamanı gelince kapanırsın oldu.....(ki annesi 50 yaşına yakın ve hala açık vakti zamanı herhalde 70 yaşını kastetti !!) bir de bu insanlar müslüman....!!! ben de o kişi için ahiretimi tehlikeye atamazdım ve ondan ayrıldım.. Rabbim iyiki nasip etmemiş diyorum... çünkü daha bir kaç ay öncesine kadar kapanmayı düşünmeyen ben 3 hafta olacak kapalıyım... ve evliyim ve eşim kapandığım için beni daha çok seviyor. ne tezatlık değil mi.... şimdi diyorum ben o kişiyle evlenseydim halim nice olurdu.. Bir de ben yeni yeni alışmaya çalışıyorum başörtüüsne çok acı bir durum ki 14 sene geç kaldım kapanmak için...o yüzden kendimizi düşündüğümüz kadar kızlarımızı da düşünmeliyiz.. onları küçük yaşlarında alıştırmalıyız.