Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (7 Kullanıcı)

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Katrepare´cim :)
vallahi resimleri eklersen bende bir görmüs olurum :) ve siparis ettigin site almanya icinde gecerliyse bir zahmet adresinide yaz, bende bakinip duruyorum ama denemeden almak kararsiz birakiyor beni ve ne diyeyim bir hayli pahali benim bulabildigim sayfalardaki satislar.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Katrepare´cim :)
vallahi resimleri eklersen bende bir görmüs olurum :) ve siparis ettigin site almanya icinde gecerliyse bir zahmet adresinide yaz, bende bakinip duruyorum ama denemeden almak kararsiz birakiyor beni ve ne diyeyim bir hayli pahali benim bulabildigim sayfalardaki satislar.

ISTE ALDIGIM PARDESU VE KAP

YORUMLARINIZA HAKIKATEN IHTIYACIM VAR.
BEDENIME UYGUN EN SADELERINI SECTIM.
FERACEYI INTERNETTEN SATAN BIR YER BULAMADIM.
TESETTURUME UYGUN BUNLARI BULABILDIM.

Ulku ablam icin markanin ismini veriyorum : Sefamerve

Kendi internet sitelerinden veya facebook hesaplarindan alisverini yapabiliyorsun.
Cok suslu, tesetture (kismen) renkli olusuyla boyun bukturen urunler var ama..
En buyuk tesettur firmalarinin arasinda en uygunu buydu benim buldugum.
Ferace satimi yapilsaydi cok iyi olacakti ama nasip..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Es selamu aleykum Katre'cim..
İnternette ferace siparişi çok var aslında.. Benim önüme çok çıkıyor..

http://www.modanisa.com/ferace.htm bu mesela..

Yurtdisi siparisinde pek mumkun olmuyor.
Oldugu zamanda kredi karti vs. gibi cetrefilli yollardan odeme yapmamiz gerekiyor.
Verdigin siteye baktim ama bunlar da benim tam olarak istediklerimden degil.
Ferace satan sitelere baktigimda genelde yurtdisina yukarda soyledigim gibi seyler oluyor.
Ve cok sade urunler buluyorum,tamam alacagim diyorum bu seferde yurtdisina servisleri yok.
Zaten bunlari simdilik aliyorum.
Turkiye'ye geldigimde, kendim ferace secip alacagim insaAllah.
Peki olmamis mi sence bu pardesuler can ablam ?

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
ISTE ALDIGIM PARDESU VE KAP

YORUMLARINIZA HAKIKATEN IHTIYACIM VAR.
BEDENIME UYGUN EN SADELERINI SECTIM.
FERACEYI INTERNETTEN SATAN BIR YER BULAMADIM.
TESETTURUME UYGUN BUNLARI BULABILDIM.

Ulku ablam icin markanin ismini veriyorum : Sefamerve

Kendi internet sitelerinden veya facebook hesaplarindan alisverini yapabiliyorsun.
Cok suslu, tesetture (kismen) renkli olusuyla boyun bukturen urunler var ama..
En buyuk tesettur firmalarinin arasinda en uygunu buydu benim buldugum.
Ferace satimi yapilsaydi cok iyi olacakti ama nasip..

KArdesim pardesüna bayildim cok hos hanimhanimcik, burada benden daha cok tecrübesi olanlar var bana pek laf düsmez aslinda ama ben uygun buldum hatta öyleki hayatimda hic pardesü giymedigim halde bu pardesüyu alasim geldi :) hayirli olsun kardesim iyi günlerde giyin.
Renk olarakta bir sorun oldugunu düsünmüyorum,öyleki dedigin gibi daha abartili islemeli tasli süslü olanlari var tabi renk olarakta daha dikkat ceken canli renklileri, bunlar gayet uygun bence.

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
KatrePare'cim :) Zevkini çok beğendim... Güle güle giy canım:) Bu markanın etek-ceket ve düz elbise modelleri de çok güzel...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
KArdesim pardesüna bayildim cok hos hanimhanimcik, burada benden daha cok tecrübesi olanlar var bana pek laf düsmez aslinda ama ben uygun buldum hatta öyleki hayatimda hic pardesü giymedigim halde bu pardesüyu alasim geldi :) hayirli olsun kardesim iyi günlerde giyin.
Renk olarakta bir sorun oldugunu düsünmüyorum,öyleki dedigin gibi daha abartili islemeli tasli süslü olanlari var tabi renk olarakta daha dikkat ceken canli renklileri, bunlar gayet uygun bence.

Allah ebeden razi olsun ablacim, daha guzeli senin olsun insaAllah.
Evet, o hanimhanimcik olmasi beni kendine cekti zaten. Kendime uygun birsey bulmak istedim. Ve kismen buldum da :) Ben sade zevkli bir insanim. Kapin dugmeleri altin rengi olmasaydi iyiydi ama nasip..
Sende incele bu markanin pardesulerini, yalniz acele et, daha koleksiyon guncellenir guncellenmez tukeniyor. 500 bin kisi olunca, boyle olur iste. Ben yeni cikan koleksiyona yetistim ama iste uzun pardesumun gri renginin yalnizca "44-48" bedeni kalmisti. Bu yuzden alamadim :) Rengi de acik kahverengi gibi oldugundan sorun olmaz diye dusunmustum.
InsaAllah Rabbim de razidir.
Tesekkur ederim yorumun icin.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
KatrePare'cim :) Zevkini çok beğendim... Güle güle giy canım:) Bu markanın etek-ceket ve düz elbise modelleri de çok güzel...

Tesekkurler :) Bana kalsa pardesunun siyah veya gri rengin alirdim ama, iste bedenler falan uymadi.
Kapin da modeli guzel, sade ama dugmeleri ..
Neyse Rabbim razi olsun insaAllah.
Etek-ceket modellerinden de bir tane aldim, belki gormussundur "klos etek" diye geciyor. Kemik rengi olanini annem secmis benim icin. Cok sade ve hos. Krem ve beyaz renklerine nasil asik oldugumu biliyor iste :)

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Tesekkurler :) Bana kalsa pardesunun siyah veya gri rengin alirdim ama, iste bedenler falan uymadi.
Kapin da modeli guzel, sade ama dugmeleri ..
Neyse Rabbim razi olsun insaAllah.
Etek-ceket modellerinden de bir tane aldim, belki gormussundur "klos etek" diye geciyor. Kemik rengi olanini annem secmis benim icin. Cok sade ve hos. Krem ve beyaz renklerine nasil asik oldugumu biliyor iste :)

Canım aldıkların eline geçtikten sonra yazar mısın buraya yine? SefaMerve'nin şalları kötü dedi bir arkadaşım defoluymuş hep... Bilmiyorum belki şansına öyle gelmiştir, malları nasıl kaliteli mi bizi de bilgilendir:) Evet biliyorum o takımlar ben de o takımın bordo olanından aldım arkadaşıma:) Ama dediğin gibi hemen üstünde tükendi tükendi yazıyor:)) Çok rağbet var herhalde...

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Canım aldıkların eline geçtikten sonra yazar mısın buraya yine? SefaMerve'nin şalları kötü dedi bir arkadaşım defoluymuş hep... Bilmiyorum belki şansına öyle gelmiştir, malları nasıl kaliteli mi bizi de bilgilendir:) Evet biliyorum o takımlar ben de o takımın bordo olanından aldım arkadaşıma:) Ama dediğin gibi hemen üstünde tükendi tükendi yazıyor:)) Çok rağbet var herhalde...

Evet oyle, cok ragbet varmis.
Eger mallari iyi olursa , insaAllah alisverimize devam edecegiz ama yok kotuyse degistirme sansimiz var.
Ben oyle cok kotu tepkiler duymadim cok.
Sadece bazi keten sallarin ici hafifte olsa gosterdigini duydum.
Genelde yorumlar iyi, memnunlar yani..
Ayrica memnun olmasalar 500 bin kisi nasil begenirdi ki?
Peki klos etek takimi nasil cikti ?

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Evet oyle, cok ragbet varmis.
Eger mallari iyi olursa , insaAllah alisverimize devam edecegiz ama yok kotuyse degistirme sansimiz var.
Ben oyle cok kotu tepkiler duymadim cok.
Sadece bazi keten sallarin ici hafifte olsa gosterdigini duydum.
Genelde yorumlar iyi, memnunlar yani..
Ayrica memnun olmasalar 500 bin kisi nasil begenirdi ki?
Peki klos etek takimi nasil cikti ?

Kumaşı falan çok güzel tatlım yalnız arkadaşım 40 beden giyiyordu ben ne olur ne olmaz diye 42 sini aldım tam oldu, kalıpları mı dardı yoksa arkadaşım mı kilo almıştı bilemiyorum ama gerçekten çok zarif duruyor... Tam bir hanımefendi asaleti oldu diyebilirim... :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Kumaşı falan çok güzel tatlım yalnız arkadaşım 40 beden giyiyordu ben ne olur ne olmaz diye 42 sini aldım tam oldu, kalıpları mı dardı yoksa arkadaşım mı kilo almıştı bilemiyorum ama gerçekten çok zarif duruyor... Tam bir hanımefendi asaleti oldu diyebilirim... :)

Hay Allah ben de 42'sini almistim :)
InsaAllah bana da olur.
Yurtdisina geldiktan sonra kapandigim icin eksiklerim vardi.
Eger onlar tam olursa cok iyi olacak.
Zaten bende senin dusundugun gibi dusunerek buyuk aldim uzun pardesumu.
InsaAllah tam olur aksi takdirde biraz bunalacaga benziyorum:)
Ama birde su var, benim beden cidden cok degisken. 42 beden etek aliyoruz tam oluyor, ote yandan 42 beden baska bir kiyafet aliyorum bol geliyor.
Karisik bir durum yani :)
Arkadasinin boyu, kilosu, vucut hatlari falan nasil ki?
Eger benden zayifsa yada basenleri bedenine gore buyuk muydu?
Cunku bende 42 beden aldim o klos etegin beyazini. Lutfen beni bilgilendirir misin?

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Hay Allah ben de 42'sini almistim :)
InsaAllah bana da olur.
Yurtdisina geldiktan sonra kapandigim icin eksiklerim vardi.
Eger onlar tam olursa cok iyi olacak.
Zaten bende senin dusundugun gibi dusunerek buyuk aldim uzun pardesumu.
InsaAllah tam olur aksi takdirde biraz bunalacaga benziyorum:)
Ama birde su var, benim beden cidden cok degisken. 42 beden etek aliyoruz tam oluyor, ote yandan 42 beden baska bir kiyafet aliyorum bol geliyor.
Karisik bir durum yani :)
Arkadasinin boyu, kilosu, vucut hatlari falan nasil ki?
Eger benden zayifsa yada basenleri bedenine gore buyuk muydu?
Cunku bende 42 beden aldim o klos etegin beyazini. Lutfen beni bilgilendirir misin?

Katrepare kardeşim..aman diyim dikkat edin konuşmalarınızda..vücut hatlarını anlatmamaya çalşın..çnkü sitede erkekler var..kafasnda resmi çizebilir..çok dikkatli olmak lazım..

umut_çiçeği

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın deniz14 bacım:)

KatreParecim, mail adresim profilimde var mail atarsan ayrıntı vereyim :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Haklısın deniz14 bacım:)

KatreParecim, mail adresim profilimde var mail atarsan ayrıntı vereyim :)

Teşekkür ederim canım..bi anlık düşünmeden söyleyiveriyoruz..çok dikkatli olmamız lazım hele ki biz bayanların..biliyorsunuz erkeklerin avret yerleri yok..kadınların kızların var..onun için kafasında bi profil çizebilir..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Katrepare kardeşim..aman diyim dikkat edin konuşmalarınızda..vücut hatlarını anlatmamaya çalşın..çnkü sitede erkekler var..kafasnda resmi çizebilir..çok dikkatli olmak lazım..

Evet ona bende dikkat ediyorum. Ama onceki mesajimda cok hos olmayan birsey soyledigimi zannetmiyorum ama yinede uyariniz icin tesekkur ederim.
Allah razi olsun.

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Allah ebeden razi olsun ablacim, daha guzeli senin olsun insaAllah.
Evet, o hanimhanimcik olmasi beni kendine cekti zaten. Kendime uygun birsey bulmak istedim. Ve kismen buldum da :) Ben sade zevkli bir insanim. Kapin dugmeleri altin rengi olmasaydi iyiydi ama nasip..
Sende incele bu markanin pardesulerini, yalniz acele et, daha koleksiyon guncellenir guncellenmez tukeniyor. 500 bin kisi olunca, boyle olur iste. Ben yeni cikan koleksiyona yetistim ama iste uzun pardesumun gri renginin yalnizca "44-48" bedeni kalmisti. Bu yuzden alamadim :) Rengi de acik kahverengi gibi oldugundan sorun olmaz diye dusunmustum.
InsaAllah Rabbim de razidir.
Tesekkur ederim yorumun icin.

Katrecim sen fransadan siparis vermistin dimi? ya bende sadece kredi karti ile satis diyor

merve_talat

Kayıtlı Kullanıcı
ben de 10yıl oldu kapanalı elhamdülillah ALLAH RAZI OLSUN din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenim vesile oldu çevreden çok tepki almıştım hatta başörtümü bile saklamışlardı ALLAH HİDAYET VERSİN burcu arkadaşımın yazdığı gibi kararlı olduktan sonra ALLAH a bol bol dua ettikten sonra oluyor inşaallah insanlar senin kararlı olduğunu görünce birşey diyemiyorlar ALLAHIM BÜTÜN KAPANMAK İSTEYİPTE KAPANAMAYAN ARKADAŞLARIMIN YARDIMCISI OLSUN DÜNYADA AHİRETTE SIKINTILARINI GİDERSİN SELAM VE DUA İLE ALLAH A EMANET OLUN

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Katrecim sen fransadan siparis vermistin dimi? ya bende sadece kredi karti ile satis diyor

Evet ama ben Turkiye'deki dayimlarin evinin adresini, telefonunu verdim. Siparisler bugun ulasmis. Babamda gidip gelecegi icin getirebilme ihtimalini dusunup Turkiye'den verdik. Yengem incelemis urunleri "cok kaliteli urunler, birde Ramazan hediyesi olarak dikissiz bone hediye getirmisler" dedi.
Cok begenmis.
Bedenleriini de bir 19 gun sonra bizzat benden ogrenebilirsiniz :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt