Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (11 Kullanıcı)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Evet ona bende dikkat ediyorum. Ama onceki mesajimda cok hos olmayan birsey soyledigimi zannetmiyorum ama yinede uyariniz icin tesekkur ederim.
Allah razi olsun.

Sadece uyarayım dedim canım..bşka bi amacım yoktu..yinede sana krşı bi kusurum oldysa kusura bakma can kardeşim..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Sadece uyarayım dedim canım..bşka bi amacım yoktu..yinede sana krşı bi kusurum oldysa kusura bakma can kardeşim..

Estagfirullah canim ablam.
Sen kotu birsey soylemedin ki..
Tam tersi gercek bir dost ancak senin yaptigini yapar ve uyarir.
Asil benim sana karsi bir kusurum olduysa affet.
Seni cok seviyorum, Allah rizasi icin.:)
Ve yine O'na (s.a.v) emanet ol.

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Estagfirullah canim ablam.
Sen kotu birsey soylemedin ki..
Tam tersi gercek bir dost ancak senin yaptigini yapar ve uyarir.
Asil benim sana karsi bir kusurum olduysa affet.
Seni cok seviyorum, Allah rizasi icin.:)
Ve yine O'na (s.a.v) emanet ol.

Sende allaha emanet ol can kardeşim..allah için bnde seni çoook sevdim..

Gülayyyyyyyy

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba ben 23 yaşındayım dışardan üniversite okuyorum kapanmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı başörtüsü taktığımı görenler ne kadar çirkin olmuşsun koca karı gibisin diyorlar böyle şeyler duyunca kapalılıktan soğuyorum kapanırsam yapabilir miyim diye korkularım var kapalılık bana bazı konularda engel olursa ne yaparım ben tam manasıyla kapanmak istiyorum bana destek olur musunuz lütfen

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba ben 23 yaşındayım dışardan üniversite okuyorum kapanmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı başörtüsü taktığımı görenler ne kadar çirkin olmuşsun koca karı gibisin diyorlar böyle şeyler duyunca kapalılıktan soğuyorum kapanırsam yapabilir miyim diye korkularım var kapalılık bana bazı konularda engel olursa ne yaparım ben tam manasıyla kapanmak istiyorum bana destek olur musunuz lütfen

Allah'in selami uzerinize olsun Gulay abla.

Bakin ben 16 yasindayim. Basortumu takinca da tam bir genc hanim gibi gorunuyorum. Ama Allah'in emrinden ustun degildir diyorum.
Siz cevreniz icin mi kapanacaktiniz yoksa?
Allah icin degildi yani bu heves ?
Oyle mi anliyorum yoksa siz mi yanlis anlattiniz?

Zaten basortusu demek "bana bakma" demektir.
Guzel olmussun, olamamissin..
"Koca kari" gibi olmussun veya olmamissin ne farkeder ?
Rabbinin gozlerinde bir takim meleklerle esit olacaksin.

OLUM var abla bunu dusununuz.
Size bunlari soyleyenlere deyin ki "Tamam kapanmayacagim. Ama ben oldukten sonra sizde benimle birlikte gomulup hesap vereceksiniz, kabul ediyor musunuz?" deyin.
Kabul edemeyeceklerdir.
Ama basortunuzle kazandiginiz sevabi, Allah'in indinde ne kadar hos oldugunuzu bir bilseydiniz...
Hem onlar sizinle birlikte hesaba da geliyorlar, belirteyim.

BUNU DUSUNUN.
Sacma insanlarin, sacma dusuncelerinden etkilenmeyin, rica ediyorum.

ALLAH ICIN YAPIN BUNU.

Guzel haberlerinizi bekliyorum insaAllah.

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ben kapanmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum

Etraflica dusun kucuk melek. :)
Bunu neden yapacagini, nasil yapacagini, nelere malolalacagini dusun.
Yapabilecek misin bu yasta, onu dusun..
Genc kiz olana kadar bunlari ogren.
Eger bunlarin hepsini biliyorum ve kapanacagim ve bir daha asla acilmayacagim diyorsan, tamam.
Bak buyuklerin bile etraflarindakilerin sozlerinden etkileniyor, sen de etkilenmeyesin ilerde.

Allah'in selameti uzerinze olsun.

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı
Etraflica dusun kucuk melek. :)
Bunu neden yapacagini, nasil yapacagini, nelere malolalacagini dusun.
Yapabilecek misin bu yasta, onu dusun..
Genc kiz olana kadar bunlari ogren.
Eger bunlarin hepsini biliyorum ve kapanacagim ve bir daha asla acilmayacagim diyorsan, tamam.
Bak buyuklerin bile etraflarindakilerin sozlerinden etkileniyor, sen de etkilenmeyesin ilerde.

Allah'in selameti uzerinze olsun.

Ben sadece ailemin sözünü önemsiyorum, ailemin sözlerinden etkileniyorum. Onlar da kapanmamı isterler, kızmazlar. O yüzden benim için sorun yok... :)
Hem kapanmamdan memnun kalmazlarsa orayı terk ederim, dünya büyük nasıl olsa bana göre... :)
Öyle istekliyim ki çarşaflı bir kız olmak istiyorum, hayali bile bana huzur veriyor. Eminim Allah'ın emrini yerine getirirken huzur mutluluk eksik olmayacak. :) :)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Ben sadece ailemin sözünü önemsiyorum, ailemin sözlerinden etkileniyorum. Onlar da kapanmamı isterler, kızmazlar. O yüzden benim için sorun yok... :)
Hem kapanmamdan memnun kalmazlarsa orayı terk ederim, dünya büyük nasıl olsa bana göre... :)
Öyle istekliyim ki çarşaflı bir kız olmak istiyorum, hayali bile bana huzur veriyor. Eminim Allah'ın emrini yerine getirirken huzur mutluluk eksik olmayacak. :) :)

Kesinlikle oyle guzelim.
Hazir olduguna kapaniver, herkese ornek ol.
Hem ilminle hem durusunla emi?

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanmak istiyorum ama aklımda bir sürü tereddüt var
Bu işin aması olmaz biliyorum
Belkide bişeyler eksik Rabbim henüz nasip etmiyor bana
İbatlerimi o kadar hevesle yapıyorum ki ama iş kapanmaya gelince cesaretim yok
Zaten çok açık bi insan değilim sadece kafam açık diyebilirm

Ama ne bilim kapansam yine gözüm süslü püslü şeylere gidicek renk renk şallar eşarplar
Kapanmanın anlamı dikkat çekmemek bana göre ama bunu yapamadıktan sonra ne anlamı var ki
Belki bir gün Rabbim nasip eder

Bunlar kendimce yaptığım özeleştiridir
Belki belki belki benim için henüz zaman gelmedi
Niye yazdım bilmiyorum içimi dökmek istedim :(

sessizlik.

Kayıtlı Kullanıcı
aynı dertten bende muzdaribim acizbirkul :) kapanmak istiyorum ama önümde hep bir amalar ve ertelemeler varr ne yapacağız bilmiyorum... aslında yarın kadir gecesi öyle bir gecede kapanmak ne güzel olurdu :)

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
aynı dertten bende muzdaribim acizbirkul :) kapanmak istiyorum ama önümde hep bir amalar ve ertelemeler varr ne yapacağız bilmiyorum... aslında yarın kadir gecesi öyle bir gecede kapanmak ne güzel olurdu :)

Aynen öyle çok güzel olurdu :)
Ama nasıl desem ben mesala namaz kılmayan bir kardeşime namaz kıl diyemiyorum bunun tadını lezzetini anlatamıyorum buda öyle bişey bana göre...

Bir çok kapalı var bakıyorum ne için kapandıkları belli değil Allah rızası sorsan akıllarına gelmez
Tabi benim niyetim o insanları eleştirmek değil herkes kendinden sorumlu ne de olsa
Ne diyelim Rabbim bizede nasip etsin içimizdekileri amaları keşkeleri silsin :)

Sedaa_*

Kayıtlı Kullanıcı

Ama nasıl desem ben mesala namaz kılmayan bir kardeşime namaz kıl diyemiyorum bunun tadını lezzetini anlatamıyorum buda öyle bişey bana göre...

Bir çok kapalı var bakıyorum ne için kapandıkları belli değil Allah rızası sorsan akıllarına gelmez
Tabi benim niyetim o insanları eleştirmek değil herkes kendinden sorumlu ne de olsa

Namaz kılmayan biri sana kızmayan iyi biriyse bence namazın kalbe verdiği huzuru anlatabilirsin. Ben benden büyüğüme anlatmaktan mutluluk duyarım, tabii dinleyen ve iyi kalpli, etkilenen biriyse... :)

sessizlik.

Kayıtlı Kullanıcı

Aynı şekilde bende senin gibi düşünüyorum kardeşim :) Ben böyle kapandım mı tam kapanmak istiyorum açılmamak koşuluyla kendimden emin olmak istiyorum birileri dedi diye değil yani.. ama beni çevre çok etkiliyor acaba ne derler ne yaparlar bir türlü o cesareti bulamıyorum sonrada düşünüyorum ya yarın ölürsem kapanmaya hiç fırsatımız olmazsa nasıl hesap vereceğiz diye..

AcizBirKul.

Kayıtlı Kullanıcı
Aynı şekilde bende senin gibi düşünüyorum kardeşim :) Ben böyle kapandım mı tam kapanmak istiyorum açılmamak koşuluyla kendimden emin olmak istiyorum birileri dedi diye değil yani.. ama beni çevre çok etkiliyor acaba ne derler ne yaparlar bir türlü o cesareti bulamıyorum sonrada düşünüyorum ya yarın ölürsem kapanmaya hiç fırsatımız olmazsa nasıl hesap vereceğiz diye..

O çevre bende de var
Bikeresinde örtmüştüm başımı banyodan sonra
Halamgil gelmişti yüzünü ekşiterek ve korkarak kapandın mı diye sordu
Ben hayır diyince rahatladı resmen
Ama çevre benim umrumda bile değil
Karar verim kim ne demiş umursamadan kapanırım İnşAllah kardeşim :)

sessizlik.

Kayıtlı Kullanıcı
O çevre bende de var
Bikeresinde örtmüştüm başımı banyodan sonra
Halamgil gelmişti yüzünü ekşiterek ve korkarak kapandın mı diye sordu
Ben hayır diyince rahatladı resmen
Ama çevre benim umrumda bile değil
Karar verim kim ne demiş umursamadan kapanırım İnşAllah kardeşim :)
Eee o zaman süpersin kardeşim bende olmayan cesaret sende varmış senin tam olarak eksiğin ne bu kapanma konusunda :)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt