Haklısın deniz14 bacım![]()
KatreParecim, mail adresim profilimde var mail atarsan ayrıntı vereyim![]()
Telefondan baktigim icin mi bilmiyorum ama mail adresin gorunmuyor. Burdan versen mail adresini olur mu?
Haklısın deniz14 bacım![]()
KatreParecim, mail adresim profilimde var mail atarsan ayrıntı vereyim![]()
Evet ona bende dikkat ediyorum. Ama onceki mesajimda cok hos olmayan birsey soyledigimi zannetmiyorum ama yinede uyariniz icin tesekkur ederim.
Allah razi olsun.
Sadece uyarayım dedim canım..bşka bi amacım yoktu..yinede sana krşı bi kusurum oldysa kusura bakma can kardeşim..
Estagfirullah canim ablam.
Sen kotu birsey soylemedin ki..
Tam tersi gercek bir dost ancak senin yaptigini yapar ve uyarir.
Asil benim sana karsi bir kusurum olduysa affet.
Seni cok seviyorum, Allah rizasi icin.
Ve yine O'na (s.a.v) emanet ol.
Sende allaha emanet ol can kardeşim..allah için bnde seni çoook sevdim..
Merhaba ben 23 yaşındayım dışardan üniversite okuyorum kapanmayı çok istiyorum ama bir türlü nasip olmadı başörtüsü taktığımı görenler ne kadar çirkin olmuşsun koca karı gibisin diyorlar böyle şeyler duyunca kapalılıktan soğuyorum kapanırsam yapabilir miyim diye korkularım var kapalılık bana bazı konularda engel olursa ne yaparım ben tam manasıyla kapanmak istiyorum bana destek olur musunuz lütfen
Ben kapanmak istiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuum
Etraflica dusun kucuk melek.
Bunu neden yapacagini, nasil yapacagini, nelere malolalacagini dusun.
Yapabilecek misin bu yasta, onu dusun..
Genc kiz olana kadar bunlari ogren.
Eger bunlarin hepsini biliyorum ve kapanacagim ve bir daha asla acilmayacagim diyorsan, tamam.
Bak buyuklerin bile etraflarindakilerin sozlerinden etkileniyor, sen de etkilenmeyesin ilerde.
Allah'in selameti uzerinze olsun.
Ben sadece ailemin sözünü önemsiyorum, ailemin sözlerinden etkileniyorum. Onlar da kapanmamı isterler, kızmazlar. O yüzden benim için sorun yok...
Hem kapanmamdan memnun kalmazlarsa orayı terk ederim, dünya büyük nasıl olsa bana göre...
Öyle istekliyim ki çarşaflı bir kız olmak istiyorum, hayali bile bana huzur veriyor. Eminim Allah'ın emrini yerine getirirken huzur mutluluk eksik olmayacak.![]()
![]()
aynı dertten bende muzdaribim acizbirkulkapanmak istiyorum ama önümde hep bir amalar ve ertelemeler varr ne yapacağız bilmiyorum... aslında yarın kadir gecesi öyle bir gecede kapanmak ne güzel olurdu
![]()
Aynen öyle çok güzel olurdu
Ama nasıl desem ben mesala namaz kılmayan bir kardeşime namaz kıl diyemiyorum bunun tadını lezzetini anlatamıyorum buda öyle bişey bana göre...
Bir çok kapalı var bakıyorum ne için kapandıkları belli değil Allah rızası sorsan akıllarına gelmez
Tabi benim niyetim o insanları eleştirmek değil herkes kendinden sorumlu ne de olsa
Ne diyelim Rabbim bizede nasip etsin içimizdekileri amaları keşkeleri silsin![]()
Aynen öyle çok güzel olurdu
Ama nasıl desem ben mesala namaz kılmayan bir kardeşime namaz kıl diyemiyorum bunun tadını lezzetini anlatamıyorum buda öyle bişey bana göre...
Bir çok kapalı var bakıyorum ne için kapandıkları belli değil Allah rızası sorsan akıllarına gelmez
Tabi benim niyetim o insanları eleştirmek değil herkes kendinden sorumlu ne de olsa
Ne diyelim Rabbim bizede nasip etsin içimizdekileri amaları keşkeleri silsin![]()
Aynı şekilde bende senin gibi düşünüyorum kardeşimBen böyle kapandım mı tam kapanmak istiyorum açılmamak koşuluyla kendimden emin olmak istiyorum birileri dedi diye değil yani.. ama beni çevre çok etkiliyor acaba ne derler ne yaparlar bir türlü o cesareti bulamıyorum sonrada düşünüyorum ya yarın ölürsem kapanmaya hiç fırsatımız olmazsa nasıl hesap vereceğiz diye..
Eee o zaman süpersin kardeşim bende olmayan cesaret sende varmış senin tam olarak eksiğin ne bu kapanma konusundaO çevre bende de var
Bikeresinde örtmüştüm başımı banyodan sonra
Halamgil gelmişti yüzünü ekşiterek ve korkarak kapandın mı diye sordu
Ben hayır diyince rahatladı resmen
Ama çevre benim umrumda bile değil
Karar verim kim ne demiş umursamadan kapanırım İnşAllah kardeşim![]()