Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Kapanmak isteyipte kapanamayan arkadaşlar haydi buyrun... (10 Kullanıcı)

Azerbaycan_li

Kayıtlı Kullanıcı
buraya koymanin uygun oldugunu dusundum...yalnis olduysa kusura bakmayin...Allah ortundukten sonra da ISlama uygun yasayanlardan etsin...ortunmekle musluman olunmaz, islami yasamakla tevhidi anlamakla vucud hatlarini belli etmeyecek sekilde guzelce ortunulur

MÜSLÜMAN BACILARIMIZIN DİKKATİNE!!

Tüm İslam alimleri ırzı savunmanın farz olduğu konusunda ittifak etmişlerdir. Bir müslüman kadın teslim olduğu taktırde tecavüze uğruyacağını biliyorsa onun teslim olması caiz değildir. Savaşmak ve öldürü
lünceye kadar direnmek zorundadır. Bu nedenle Konir {afganistanda bir yer} bölgesinde Rus askerleri müslüman kadınları tankların içine çekmek istediklerinde, bir çok müslüman kadın kendisini nehre atarak namusunu kurtarmıstır. Bu hareket tamamen İslam şeriatına uygundur.

cünkü, namusu müdafa canı müdafadan daha önce gelir.

{Şehid İnş'Allah Abdullah Azzam}

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
O sorun bende de vardi.
Inanir misin gonullerimiz birmis, bugun de bunu dusunmustum.
Bizim bu sorunumuzu tamamen cozecek boneler satiliyor. Onlardan temin edebiliriz. Veya basortumuzu yapis seklimizi ona gore secebiliriz, boylece sorun cozulur.
Zaten sallarda boynumuzu sarip gogsumuze akittigimizdan bir sorun olmaz :)

Bone nasıl satılıyor hazır boneler var kafaya geciriosun direk onlrdan mı? bn 1 tne ondan aldım istediğim yere kadar indirebiliyorum..eğer dediğimdense ondan çokca almak lazım..

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Bone nasıl satılıyor hazır boneler var kafaya geciriosun direk onlrdan mı? bn 1 tne ondan aldım istediğim yere kadar indirebiliyorum..eğer dediğimdense ondan çokca almak lazım..

Evet :)
Ben de alacagim insaAllah.
Insan yurtdisinda olunca hemen herseyi temin edemiyor :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Evet :)
Ben de alacagim insaAllah.
Insan yurtdisinda olunca hemen herseyi temin edemiyor :)

Ahh! kuzum.. Allah yardımcın olsun..bn o zaman hmen para biriktirip çokca bone alayım :) kpanmadan önce ailem para verirdi cikolata dondrma ya da kyafet alrdım şmdi kapandım elime para geçsin direk eşarp alıyorum :) çok güzell birşey bu yaa :)

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı
Arkdşlar bizim evde mukabele okunuyor..her gün hoca geliyor..bugün hoca bi konudan bhsetti..arapça olarak la ilahe ilallah muhammden rasülullah kelime tevhdini kağıda yazıp ikiye bölersen askere giden oğlunuz varsa birini oğluna diğerini ailesine verirsen askere giden geri dönermiş..bu tecrübeyle sabitlendi..hoca kndisi herkese ypmş hpside dönmüş..

Sines

Kayıtlı Kullanıcı
Çok güzel bi konuya değinmişsin arkadaşım ben de daha 3 ay önce kapandım bi türlü yapamıyordum hatta kapandıktan sonra biraz zorluk cektm ama çok şükür Rabbime alıştım ve çok memnunum iyiki yaptım kapanmadan önce çok üzülüodum bu konuda neden bi türlü yapamıorum ben diye her gece ağlardım darısı kapanmak isteyen kardeşlerimizin başına inşallah unutmasınlar biz bu dünyada Allah için yaşıyoruz..

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim sizlere çok güzel bir haberim var rabbim örtünmeyi banada nasip etti sizin dualarınız sayesinde ins rabbim hepinizden razı olsun iyiki varsınız kardeşlerim.bugün işe örtülü geldim çok güzel bir duyguymuş rabbime şükürler olsun bana bu güzel duyguyu yasattığı için.ancak ben memur olduğum için işte başımı açmak zorunda kaldım:(inş günün birinde buradada başörtümüze özgürlük gelir.

mir_erhan

Moderator
La İlahe İllallah!

Karar veremiyorsunuz....
Aslında çok haklısınız....
Bunca zahmete ne gerek var?
Hali hazırda deniz, güneş ,eğlenmek gezmek varken....
Hele bir arkadaş görür maazAllah...Ne der sonra ? O arkadaşı Yaratan dan değilde Arkadaştan,eşten,anneden korkmak daha mantıklı!!!

Siz böyle kalacağınızı mı sanıyorsunuz?
Hep genç....

Hep En GÜZEL....en iyi giyinen...en sevimli....enlerin başında kalacak mısınız?
Sakın başkalarının söylediklerini dinlememezlik etmeyin...
Eşinizin alaylı bakışı en güzelii...
Anneniz başınızı açacaksın diye söylenirse kırılmayın..haklıdır...çünkü ona kararsız yüzünüzü göstermişsiniz?

Siz hiç ÖLÜM gördünüz mü?
Bir gün sadece....Bir margo gidin
Sadece ilk adım attığınız o ölüm yerinde ki soğukluk içinize işleyecek....,
Bir ölü evine gidin....SİZİN SAÇINIZIN RENGİNE,KIYAFETİNİZE,NE DE GÜZEL olduğunuza mı bakıyorlar bir bakın...
Ya da bir mezarlığa ,Cenazeye eşlik edin...toprağa verilirken....ne götürdüğüne bakın...Annesini ,eşini,arkadaşlarını ....HANGİSİ GİDİYOR YANINDA?

BİRDE ÖLÜMÜN SOĞUK YÜZÜ...NE ZAMAN BİR YAKININIZ ÖLÜVERİR.....Allah korusun...
La ilahe illallah dersiniz...Rabbim merhamet diye yalvarırsınız....

Neden ÖLÜM? Çünkü Kişinin KIYAMETİ...SİZİ O AN KİM KURTARACAK..

Bir dakika..bunun içinde KARAR vermeniz lazım değil mi? Ben beklerim de...ZAMAN ne kadar önemli biliyor musunuz?

İçinizde başlayan , çiçek açacak o tohumları öldürmek bu hayata devam mı etmek istiyorsunuz.. KARAR VERİN
Yoksa Rabbimin merhametine uğrayanlardan mı ?
Ölürken..Nasıl yaşarsak öyle öleceğiz...
Nasıl yaşamak istiyorsunuz ...Karar verin...

Tesettür sadece başını kapatmak değildir...Rabbimizin rızasını kazanmak...büyük bir adım...islamı yaşamak,yaşamak için çalışmaktır.
Tesettür ...sadece dış giysilerin tümüyle kapalı olmasından ibaret değildir...gözlerin tesettürüdür...dilin tesettürüdür...kalbin tesettürüdür..yaşamın-yaşamanın tesettürüdür...siz bunu mu yapmak istiyorsunuz? Karar verin...

Ahireti düşünün......Giysilerinizi düşünün
Ahireti düşünün...annenizi eşinizi arkadaşlarınızı düşünün
Ahireti düşünün...sizin için söyleyecekleri alayları düşünün
Ahireti düşünün...KIYAMETİ düşünün
Ahireti düşünün...Hz.MUHAMMED MUSTAFA'yı s.a.v. düşünün
Ahireti düşünün ALLAH'ı Celle Celaluhu düşünün

Ahireti düşünün ve KARAR VERİN gerçekten

Bu kadar mı zayıfsınız?

Sahabeler zamanında ki kötü muamele yokken
Ülkemizde bu kadar rahatken...
İnsanların kötü bakışlarımı sizi etkiliyor.....
Eşiniz anneniz mi kurtaracak sizi...
Neden güçlü bir karar veremiyorsunuz? Düşünün....SİZ GERÇEKTEN NEYİ İSTİYORSUNUZ ?

Unutmayın...
Hidayet sadece Allah' tandır... Celle Celaluhu
Sizin kalbinize bu ateşi attıysa SİZDEN NE BEKLEYEBİLİR ?
Düşünün
SİZ GERÇEKTEN NEYİ İSTİYORSUNUZ ?

İyice düşünün

La ilahe illallah

Selamün Aleyküm...
Sevgili Berat Ablamız.
Rabbimiz bu güzel aileyi ve özellikle NUR Suresinin bu NUR ayeti için Çırpınan kardeşlerimi SENSİZ bırakmasın...
bu güzel yazılarınızın devamına kavuştursun bizleri amin...

Örtünmeyi düşünmüyorum diyen kardeşlerim varsa onlarda bir kere okusun bu güzel yazıyı...
kafam karışık... karmaşık duaygular içerisindeyim diyen bir kere fazla değil bir kere okusun...
imanımı perçinlemek isitiyorum diyen ise... her daraldığında okusun bence...
...
Okumaya okumaya biz bu hale geldik...
her gün bir sayfa meal okusak.. On ayet sadece...hayatımızda çok şey değişecek...
Bu yolda çırpınanların..emekleyenlerin... ateşin önüne geçmek isteyen,
yüreği koca, merhametli ama şehadete gözü kapalı yürüyecek kadar İman yürekli Kalemlerin yazılarını okusak..
ve Kulak versek Rabbimizin Ali İmran Süresindeki 14. Ayetin Mesajına :

''.. Kadınlar, oğullar, yük yük altın ve gümüş, salma atlar, davarlar ve ekinler gibi nefsin şiddetle arzuladığı şeyler insana süslü gösterildi. Bunlar dünya hayatının geçimliğidir. Oysa asıl varılacak güzel yer ancak Allah’ın katındadır. ''...

.. ve Bilsek Hizmetin iki türü olduğunu...
..Bilsek Birinin ALLAH celle celalüh a hizmet diğerinin ise şeytana olduğudur...
ve .. Bilsek HERKESİN kendine yakışana hizmet, hakkettiğine hizmett ettiğni,,...
..bilsek...

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
buraya koymanin uygun oldugunu dusundum...yalnis olduysa kusura bakmayin...Allah ortundukten sonra da ISlama uygun yasayanlardan etsin...ortunmekle musluman olunmaz, islami yasamakla tevhidi anlamakla vucud hatlarini belli etmeyecek sekilde guzelce ortunulur

MÜSLÜMAN BACILARIMIZIN DİKKATİNE!!

Tüm İslam alimleri ırzı savunmanın farz olduğu konusunda ittifak etmişlerdir. Bir müslüman kadın teslim olduğu taktırde tecavüze uğruyacağını biliyorsa onun teslim olması caiz değildir. Savaşmak ve öldürü
lünceye kadar direnmek zorundadır. Bu nedenle Konir {afganistanda bir yer} bölgesinde Rus askerleri müslüman kadınları tankların içine çekmek istediklerinde, bir çok müslüman kadın kendisini nehre atarak namusunu kurtarmıstır. Bu hareket tamamen İslam şeriatına uygundur.

cünkü, namusu müdafa canı müdafadan daha önce gelir.

{Şehid İnş'Allah Abdullah Azzam}

Inan yazini okuyunca cok sasirdim. Allah kimseyi zalimlerin eline birakmaz insallah ve tecavüz vahsetine söyleyecek kelime bulamiyorum. Bilemiyorum bu konuda yanlismi düsünüyorum ama egerki bir kadinin elinde degilse ve yinede tecavüze ugruyorsa kendini öldürmesini dogru bulamiyorum. Allah kimseye bu aciyi yasatmasin konu hakkinda konusmasi kolay ama yasayanlarin neler cektigini anca Allah ve de kendileri bilirler. Böyle bir olayin savas ülkerlerinin haricinde hemen hemen dünyanin her yerinde duyuyoruz kimi acik sacik dolasmasaydin bu gelmezdi basina diye cok agir yargiliyor ama bu kapali hatta evli bayanlarin bile basina gelebiliyor. Elbetteki basina böyle bir dehset gelen her bayan kendini savunmustur ama yeterli olmayabiliyor bu durumda belkide cocuklari olan bir bayanin kendi canin akyimasi bana dogru gelmiyor, diyorum ya Allah basina böyle birsey gelen herkese sabir ve iman versin dile kolay ama onlarin psikolojik sorunlari bir ömür sürecek belkide hic bir zaman eskisi gibi olamayacaklar fakat ölüm kendini öldürme bana cok agir geliyor.

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm kardeşlerim sizlere çok güzel bir haberim var rabbim örtünmeyi banada nasip etti sizin dualarınız sayesinde ins rabbim hepinizden razı olsun iyiki varsınız kardeşlerim.bugün işe örtülü geldim çok güzel bir duyguymuş rabbime şükürler olsun bana bu güzel duyguyu yasattığı için.ancak ben memur olduğum için işte başımı açmak zorunda kaldım:(inş günün birinde buradada başörtümüze özgürlük gelir.

Selamun aleykum kübra,
senin adina cok mutlu oldum! gecen haftadan beri hep dilimde "Rabbim isteyenlere sen kolaylik ver.." diye. Hamd olsun sende bu serefli duyguya ulastin. Bas örtün daim olsun arkadasim insallah is yerinde bir gün kabul eder.

berat05

Yönetici
vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu Mir_erhan kardeşim

vealeykümselam ve rahmetullahi ve berakatuhu Mir_erhan kardeşim

Selamün Aleyküm...
Sevgili Berat Ablamız.
Rabbimiz bu güzel aileyi ve özellikle NUR Suresinin bu NUR ayeti için Çırpınan kardeşlerimi SENSİZ bırakmasın...
bu güzel yazılarınızın devamına kavuştursun bizleri amin...

Örtünmeyi düşünmüyorum diyen kardeşlerim varsa onlarda bir kere okusun bu güzel yazıyı...
kafam karışık... karmaşık duaygular içerisindeyim diyen bir kere fazla değil bir kere okusun...
imanımı perçinlemek isitiyorum diyen ise... her daraldığında okusun bence...
...
Okumaya okumaya biz bu hale geldik...
her gün bir sayfa meal okusak.. On ayet sadece...hayatımızda çok şey değişecek...
Bu yolda çırpınanların..emekleyenlerin... ateşin önüne geçmek isteyen,
yüreği koca, merhametli ama şehadete gözü kapalı yürüyecek kadar İman yürekli Kalemlerin yazılarını okusak..
ve Kulak versek Rabbimizin Ali İmran Süresindeki 14. Ayetin Mesajına :

''.. Kadınlar, oğullar, yük yük altın ve gümüş, salma atlar, davarlar ve ekinler gibi nefsin şiddetle arzuladığı şeyler insana süslü gösterildi. Bunlar dünya hayatının geçimliğidir. Oysa asıl varılacak güzel yer ancak Allah’ın katındadır. ''...

.. ve Bilsek Hizmetin iki türü olduğunu...
..Bilsek Birinin ALLAH celle celalüh a hizmet diğerinin ise şeytana olduğudur...
ve .. Bilsek HERKESİN kendine yakışana hizmet, hakkettiğine hizmett ettiğni,,...
..bilsek...

Allah Celle Celaluhu asıl sizden razı olsun....Paylaşmak ,tebliğ, güncellemek öyle önemli ki ...

Yaşamak ise bambaşka...

Rabbim Ümmeti Müslümanı Sırat-i Mustakim'den ayırmasın inşallah...

Dualarımız karşılıklı....Düşüncelerimiz aynı...

Kardeşim..

Nefse ve Şeytana ağır gelen bir şey var sa o da İSLAMDIR

Tesbih de çeksek , Namaz da kılsak ,kapanmak istesek de ! NEFS hep zorlaştırmaya bakıyor...

Hep kötülüğü istiyor....sıkıştırıyor....kararsız bırakıyor...

"La Havle Vela Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim" diyoruz.

Rabbim ....Yardım ve Merhametini biz aciz kullarından eksik etme diye yalvarıyoruz....

Ahiret öylesine yakın ki....

La İlahe illallah!

deniz14

Kayıtlı Kullanıcı

Hayırlı olsun canım..rabbim daimi etsin..adaşız desene bnmde adım kübra :) kübralar kapandı desene..ne güzel ne mutlu rabbim herkese kapanmayı nasip etsin..

berzahtan-biri

Kayıtlı Kullanıcı
Eşimin işi sebebiyle yıllardır bu isteğimi ve önemlisi farzı yerine getiremedim.şimdi bu esaretten kurtuluyorum.kapanmak zor gelmiyor desem yalan olur.başaracağım Allahın izniyle.karar verdiğinizde nasıl bir hissiyatınız vardı anlatın bana lütfen. hicabı duyuyorum iliklerimde vesveseler kulaklarımda çınlıyor. alıştığım bu berbat durum sarmalamış her yerimi. kurtuluş diliyorum Rabbim yardım sende bana rahmet et. amin

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
kapanalı 2 gün oldu ancak isyerindekiler durumu biraz garip karşıladılar kızmadan susmayı deniyorum dua edin kardeşlerim sabredeyim söylenenlere.

Ülkü87

Kayıtlı Kullanıcı
Eşimin işi sebebiyle yıllardır bu isteğimi ve önemlisi farzı yerine getiremedim.şimdi bu esaretten kurtuluyorum.kapanmak zor gelmiyor desem yalan olur.başaracağım Allahın izniyle.karar verdiğinizde nasıl bir hissiyatınız vardı anlatın bana lütfen. hicabı duyuyorum iliklerimde vesveseler kulaklarımda çınlıyor. alıştığım bu berbat durum sarmalamış her yerimi. kurtuluş diliyorum Rabbim yardım sende bana rahmet et. amin

berzahta-biri,
öncelikle sana dua edecegimi bilmeni isterim ve emin ol ki buradaki diger arkadaslarda senin icin dua edecektir. buradan alacagin destek ile Allahin izniyle kolaylasicaktir durumun. ben yaklasik 2,5 haftadir kapaliyim bu karari 4 sene erteledigim birikimimden aldim diyebilirim. ne kadar üzücü 4 yilim gitti karar verene kadar! ben almanyada oldugum icin is yerimle konusmadan kapanmak istemedim fakat farkli nedenlerden dolayi kimseye ulasamadim ve ramazanin baslamasiyla Allaha emanet ettim kendimi kapanip gittim suan birer birer ögrenen müdürler ve chefim kesinlikle saygi duyuyorlar. ben kapanmadan önce aynen senin dedigin gibi vesveselerle ugrastim, sabahlari yok biraz daha bekleyeyim dedigimde ürperiyordum sanki imanim zayifliyormus gibi birseyler musallat oluyordu, cok korkunctu kendi evimde dahi ürperiyordum. inan bu ürpermelere dayanamadim ve kararimi hayatima soktum. Bilmeyenler icin kapalilik esarettir, baskidir ama bilenler icin en büyük özgürlüktür. basta esinin senin desteklemesi cok önemli ondan olumsuz yorum alirsan hevesini kirabilir. "La havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" duasini bol bol oku ben cok faydasini gördüm ayni zamanda diger dualarida cok cok okudum kendimi bosluga düsürmemek icin hep dualar dilimde seytan elbetteki ugrasacaktir bu karsiligini sen dualarla ver hafifleyeceksin. Kuran oku buda cok faydali kendini arinmis hissedeceksin. Benim o kadar günahim varki yaptigim en temizi örtünmek oldu, elbetteki Rabbim bilir ama sanki örtüm beni günahlarimdan arindiriyor bir kalkan misali benim her adimimda yanimda. ben kapandim kapanali cok rahatim ama send ebu böyle degil bunun bir sebebi varmi yani hor gören elestiren? burada bir arkadasta okumustum karsi cikanlara 7 ayetel kürsi okuyup yüzlerine üfle diye, dedigim gibi yer gök dua ile ben bununda cok faydasini gördüm. basörtünü dualarla destekle böylelikle insallah seytanin vesveselerini duymayacaksindir.

mir_erhan

Moderator
kapanalı 2 gün oldu ancak isyerindekiler durumu biraz garip karşıladılar kızmadan susmayı deniyorum dua edin kardeşlerim sabredeyim söylenenlere.

Selamün Aleyküm...
Kübra kardeşimiz..
Oruçlu ağızlarımızla kesinlikle dualarımızdasın...
sence biz bu kadar kişi ile dualarımız mı... yoksa onlarmı...
Sence Rabbimiz mi.... yoksa onlarmı...

yüreğin ferah olsun.. güvenin tam..
Sen Ayet Taşıyor.. sen asra Sümmeyyece haykırıyorsun...
Sen Fatımaca durşunla üzerlerine git...
Senin Arkanda Rabbin var.. sen mi korkuyorsun hala...
Allah celle celalüh varsa.. sığınmışsan ona... Şeytanın senin örtünün bir ipliğne dokunacağınımı sandın...
Senin Rabbin var onların arkasında kim...
Senin Duruşun Ayete yakışır olmalı..
Sevgililler sevgilisini yüreğinde taşımış başında taşımış ve ona sevgili olmuş Haticetü kübra olmalı...
....
Rabbim bu yolda yardımcınız olsun...
bu sıcaklarda.. bu zamanda .. ve bu asrın her tarafına yayılmış ebu cehil yavrularına karşı sizinle olsun....

İnşallah burdaki kardeşlerinin duası daim seninle olcak..
Rabbimizde senin ve senin gibi kardeşlerimizin yanında olsun.. amin.

selam ve dua ile

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı

Selamün Aleyküm...
Kübra kardeşimiz..
Oruçlu ağızlarımızla kesinlikle dualarımızdasın...
sence biz bu kadar kişi ile dualarımız mı... yoksa onlarmı...
Sence Rabbimiz mi.... yoksa onlarmı...

yüreğin ferah olsun.. güvenin tam..
Sen Ayet Taşıyor.. sen asra Sümmeyyece haykırıyorsun...
Sen Fatımaca durşunla üzerlerine git...
Senin Arkanda Rabbin var.. sen mi korkuyorsun hala...
Allah celle celalüh varsa.. sığınmışsan ona... Şeytanın senin örtünün bir ipliğne dokunacağınımı sandın...
Senin Rabbin var onların arkasında kim...
Senin Duruşun Ayete yakışır olmalı..
Sevgililler sevgilisini yüreğinde taşımış başında taşımış ve ona sevgili olmuş Haticetü kübra olmalı...
....
Rabbim bu yolda yardımcınız olsun...
bu sıcaklarda.. bu zamanda .. ve bu asrın her tarafına yayılmış ebu cehil yavrularına karşı sizinle olsun....

İnşallah burdaki kardeşlerinin duası daim seninle olcak..
Rabbimizde senin ve senin gibi kardeşlerimizin yanında olsun.. amin.

selam ve dua ile

Allah razı olsun kardeşim inan çok ama çok mutlu oldum gözlerim doldu içim ferahladı yazdıklarınızdan

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim inan çok ama çok mutlu oldum gözlerim doldu içim ferahladı yazdıklarınızdan ben karar verdim adliyede çalısıyorum ve bulunduğum yerin değismesi içinde dilekce vericem ins hayırlı bir yere geçerim zaten çalıstığım yer icra dairesi ve birçok anlamda bozuk bir ortam ins hayırlı insanların mmaddi çıkarlarının olmadığı bir bölüme geçerim ve rahat olur kafam.dualarınız için ALlah razı olsun.

Insallah canim ablam.
Hos geldiniz.
Ben de sizlere inaniyor ve dua ediyorum insaAllah.
Allah rizkinizi verir insaAllah.
Vermemesi de size O'nu bulduracak bir sinavdir.
Keder, Allah'in hediyesidir derim hep.
Dualarim sizinle..

mir_erhan

Moderator
'' Size bir iyilik dokunursa, bu onları üzer. Başınıza bir kötülük gelse, ona sevinirler. Eğer siz sabırlı olur, Allah’a karşı gelmekten sakınırsanız onların hileleri size hiçbir zarar vermez. Çünkü Allah onların işlediklerini kuşatmıştır.'' (Ali İmran 120.)

Herşey aslında SABIRLI bir duruş
kararlı bir duruş ile başlar... Bunu yapmaya çalıştıkmı...Rabbimiz inşallah bizimle birlikte olacaktır...

LA TAHZEN.... Üzülme...Mahzun olma.. ( Muhakkakki ALLAH c.c. Bizimledir...) (Tevbe 40)

KatrePare

Kayıtlı Kullanıcı
Kapanmamin 372. Gununde pardesulerime kavusacagim mujdesini size vermek istiyorum gonuldaslariiim :)
Internet uzerinden ferace alim satimi yapan bir yer bulamayinca bende pardesulere dustum.

Vee bugun siparis verdiiim :)
Fotograflarini da paylasacagim insaAllah (kendi uzermde degil tabii ki, siteden alinti yapacagim).
Bor tane dizlerinde altinda kap sectim. Siyahi kalmadigindan lacivert aldim.
Beni rahatsiz eden tek sey dugmelerinin altin renkli olmasi..
Ama ondan uygun sade, benim bedenimden olan yoktu, caresiz en uygununu sectim.
Bir tane de uzuuun pardesu sectim.
Rengi somon-sogan rengi olsa da cok sade, hos bir modeldi. Hatta sirf en sade o diye bir beden buyuk aldim :)
Uzun, ayaklara kadar, bir susu yok. Sadece belinte ek bir kumasla sanki ustu ceket veya takim havasi vermisler. Ama begendim.
Bir tane de kemik renk, sapsade etek.
Birkac sal..

Dolabimda tesettur hakim oluyor insaAllah.
Acaba size pardesulerin resmini gostersem "bize" uygun olup olmadigi hakkinda yorum yapar misiniz?
Elimden geldigince sade seyler sectim zaten. Bir de magaza biraz (gercekten fazla ucuk degil) bana gore rengarenk oldugundan..
Siyah ve gri kalmadigini gorunce birini lacivert, digerini somon rengi (cok hafif toz pembe ve kahverengi karisimi) sectim.
Uygun oldu mu sizce?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt